Moderators GeorgeMan Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 12 minutes ago, Malthador said: Έχω παίξει πιο ευχάριστα games στο 3DS από το XC2 στο NSw. Π.χ. aLbW, Samus Returns κλπ. Από οπτικής πλευράς καθαρά, όχι ως προς τη δυσκολία ή την ευχαρίστηση.
Moderators Malthador Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 24 minutes ago, GeorgeMan said: Από οπτικής πλευράς καθαρά, όχι ως προς τη δυσκολία ή την ευχαρίστηση. Για οπτική ευχαρίστηση μιλάω κι εγώ. Το XC2 μου πρόσθεσε δύο βαθμούς μυωπία να πούμε. 1
D.Luffy Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Μπράβο παιδιά. Ειλικρινά ζηλεύω αυτούς που ίσα ίσα διακρίνουν ότι υπάρχει θολούρα στο XC2 σε handheld mode και δεν τους ενοχλεί καθόλου. Και το λέω χωρίς ειρωνία. Εγώ κάθε φορά που το έβλεπα νόμιζα ότι είχε πέσει το Switch μέσα στο πιάτο με το μεσημεριανό φαγητό και σκούπιζα την οθόνη... Σας διαβάζω και σας χαίρομαι
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 55 minutes ago, Malthador said: Για οπτική ευχαρίστηση μιλάω κι εγώ. Το XC2 μου πρόσθεσε δύο βαθμούς μυωπία να πούμε. Μη συγκρίνεις XC switch με XC 3ds, του 3ds ήταν σα το ψευτο3D του DS 😛 20 minutes ago, D.Luffy said: Μπράβο παιδιά. Ειλικρινά ζηλεύω αυτούς που ίσα ίσα διακρίνουν ότι υπάρχει θολούρα στο XC2 σε handheld mode και δεν τους ενοχλεί καθόλου. Και το λέω χωρίς ειρωνία. Εγώ κάθε φορά που το έβλεπα νόμιζα ότι είχε πέσει το Switch μέσα στο πιάτο με το μεσημεριανό φαγητό και σκούπιζα την οθόνη... Σας διαβάζω και σας χαίρομαι Εγώ δε μπορώ να το παίξω αλήθεια. Και γενικά δε με ενδιαφέρουν τα γραφικά, πχ πέρσι άνετα (ξανα)τερμάτισα το Final Fantasy VII με τα τετράγωνα χέρια Αλλά τα XC δεν παλέυονται, κι εγώ την ίδια αίσθηση ακριβώς αποκομίζω...
ADHD Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 51 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Μπράβο παιδιά. Ειλικρινά ζηλεύω αυτούς που ίσα ίσα διακρίνουν ότι υπάρχει θολούρα στο XC2 σε handheld mode και δεν τους ενοχλεί καθόλου. Και το λέω χωρίς ειρωνία. Εγώ κάθε φορά που το έβλεπα νόμιζα ότι είχε πέσει το Switch μέσα στο πιάτο με το μεσημεριανό φαγητό και σκούπιζα την οθόνη... Σας διαβάζω και σας χαίρομαι Τυχεροί άνθρωποι και αυτοι και οσοι δεν βλεπουν τα frame drops στο LA.. 4
Moderators Malthador Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 27 minutes ago, ADHD said: Τυχεροί άνθρωποι και αυτοι και οσοι δεν βλεπουν τα frame drops στο LA.. Εντάξει δεν γινεται να μην βλέπει κάποιος drops στο LA. Αφού πάει με τη μισή ταχύτητα κάθε τόσο. Το τερμάτισα σήμερα και μπορώ να πω ότι ήταν οριακά δυσάρεστο. Ενώ με άγγιξε το φινάλε κλπ όπως πάντα, αν δεν έγραφε Zelda πάνω του και αν δεν είχα σκάσει 80 ευρώ θα το παράταγα και θα το έπιανα όταν θα έβγαζαν patch. 4 2
kolivas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Τέλος το astral chain . 21 ώρες στο standard pt κ Κανα 2-3 κεφαλαία στο casual. Αν κ στην αρχή με ξένισε το detective κομμάτι του εν τέλη το παιχνίδι είναι τρομερό . Σου δίνει τόσα πολλά το gameplay του με αυτό το synergetic hack n slash που πραγματικά το απολαμβάνεις . Γραφικα πολύ ωραία ,σαουντρακ τρομερό . Τα παζλ στις άλλες διαστάσεις βαζαν και μια στάμπα όπως τα σραινς στο breath of the wild . 9/10 από μένα . Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2019 από kolivas 7
anarchy79 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 25/9/2019 στις 2:02 ΠΜ, Inside X είπε Ψάξου ρε αεκάρα με το family πρωτοβουλία insomnia edition που έχει ποστάρει εδώ νήμα ο Malthador. Πόσο βγαίνει 3 ευρώ τον χρόνο? Ούτε καν. Καλό κουράγιο επίσης. Να σου κάνω μια ερώτηση μιας και έχω παρατηρήσει από τα σχόλια σου ότι παίζεις περισσότερο portable. Δείχνει τόσο χάλια όσο λένε μερικοί ή είναι υπερβολικοί? Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτό που λες
ryu_hadouken Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Έλαβα μήνυμα από Public ότι μου τη στέλνουνε αλλά κανόνισα ήδη για εμένα. Οπότε όποιος τη θέλει εννοείται στην ίδια τιμή 89.99 επικοινωνεί να του τη στείλω,
anarchy79 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 16 ώρες πριν, logistoulis είπε φίλε καλό κουράγιο, την ξέρω τη φάση πίστεψέ με.. και off topic συμβουλή κοίταξε να την κάνεις για αλλού γιατί στο τέλος μόνο ψυχολογικά θα σου μείνουν. δεν έχει νόημα να ελπίζεις σε τέτοιες καταστάσεις ότι θα στρώσει η φάση.. on topic, δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι υπάρχει youtube στην κονσόλα και χάρηκα που το έμαθα.. νόμιζα ότι πέρα από παιχνίδια δεν υποστηρίζει κανενός είδους άλλο ψυχαγωγικό μέσο ευχάριστο νέο για μένα άντε να βάλουν και netflix κάποια στιγμή (και κάνα browser...) Να σαι καλά φίλε, αλλά η όλη φάση είναι αρκετά περίεργη. 11 χρόνια τώρα, κάτι μεταξύ δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, κάτι στο κενό. Το θέμα δεν είναι να ψάχνω για αλλού, διότι το έκανα. Αλλά σε όσες συνεντεύξεις έχω πάει, ότι και να έχω κάνει η ηλικία γράφει 39, οπότε ΔΕΝ με παίρνουν πουθενά, όσο καλό και να είναι το βιογραφικό . Οπότε κάποια στιγμή κουράζεσαι, το παρατάς και περιμένεις να αλλάξει (με τσακωμούς σε υπεύθυνους, υπουργεία κτλ κτλ). Άστο να πάει, άστο.... Καλό κουράγιο σε όσους περνάνε τα ίδια, ελπίζω.να γυρίσει για όλους μας.... Καλό βράδυ. 1
nkarafo Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, anarchy79 είπε Να σαι καλά φίλε, αλλά η όλη φάση είναι αρκετά περίεργη. 11 χρόνια τώρα, κάτι μεταξύ δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, κάτι στο κενό. Το θέμα δεν είναι να ψάχνω για αλλού, διότι το έκανα. Αλλά σε όσες συνεντεύξεις έχω πάει, ότι και να έχω κάνει η ηλικία γράφει 39, οπότε ΔΕΝ με παίρνουν πουθενά, όσο καλό και να είναι το βιογραφικό . Οπότε κάποια στιγμή κουράζεσαι, το παρατάς και περιμένεις να αλλάξει (με τσακωμούς σε υπεύθυνους, υπουργεία κτλ κτλ). Άστο να πάει, άστο.... Καλό κουράγιο σε όσους περνάνε τα ίδια, ελπίζω.να γυρίσει για όλους μας.... Καλό βράδυ. Και εγώ ίδια ηλικία με σένα έχω. Δόξα τω Θεώ έχω δουλειά αλλά πέρασα από την δική σου πλευρά και ξέρω ότι είναι πολύ πολύ δύσκολο! Και βιογραφικά όταν στέλνεις είναι σα να μην έχεις στείλει καν το email. Δεν απαντάνε. Και στο εξωτερικό δεν είναι πάντα καλύτερα. Σε σκίζουν στην δουλειά και μπορεί να σου μένουν χρήματα. Μπορεί.. Δεν είναι κάτι σίγουρο. Ειδικά όταν έχεις πολύ ενοίκιο, άστα να πάνε.. Γνωστοποίησε το σε όλους τους γνωστούς τους μπας και ακούσουν κάτι για σένα. Ψάξε και για δουλειές απλές, πχ σε κανένα supermarket. Δεν είναι κακό. Εύχομαι να βρεις κάτι που να αξίζει! Αλλά επειδή βγαίνουμε offtopic, το Ori τελικά θα αξίζει στο Switch? Είχε αναφέρει κάποιος ότι έχει θολούρα. Ναι έχει αλλά ελάχιστα με το xbox one. Δηλαδή νομίζω σε τηλεόραση που είσαι και σε απόσταση, δεν θα το παρατηρήσεις πολύ. Μου αρέσουν τα metroidvania platforms αλλά έχει κάτι διαφορετικό; Ελπίζω να μην είναι πάλι ένα παρόμοιο όπως τα άλλα..
Moderators Malthador Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 An official Mario Kart racing wheel is coming to Switch Serious simulation, όχι αστεία!
james9tito Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Malthador είπε An official Mario Kart racing wheel is coming to Switch Serious simulation, όχι αστεία! Κλαμα. Να πας να στριψεις με αυτο και αν δεν ξεκολησει απο το τραπεζι θα ξεκολησει το τιμονι .
D.Luffy Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μακάρι να είχαμε μια physical έκδοση για το Ori. Τώρα τελευταία έχω αρχήσει συλλογή και έχω γεμίσει με cartridges . Εγώ παίζοντας το demo σε handheld mode μου φάνηκε native 720p. Ίσως όμως docked να μη φτάνει 1080p. https://www.nintendolife.com/news/2019/09/ori_and_the_blind_forest_animates_a_bit_smoother_on_nintendo_switch Έχουν δουλέψει αρκετά για το Switch port και πολλά optimizations τα πήραν από το sequel Will of Wisps. Οπότε δεν θα ήταν καθόλου δύσκολο να το βλέπαμε και αυτό στην κονσόλα στο μέλλον. Σίγουρα θα υπάρχουν κάποιες παραχωρήσεις στα γραφικά αλλά σύμφωνα με το άρθρο, τα sprite animations στο Switch τρέχουν στα 60fps αντί στα 30 που τρέχουν στα Xbox/PC. Τουλάχιστον έχει και ένα πλεονέκτημα η έκδοση του Switch... Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2019 από D.Luffy 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις