Moderators Malthador Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 minutes ago, Inside X said: Να σου κάνω μια ερώτηση μιας και έχω παρατηρήσει από τα σχόλια σου ότι παίζεις περισσότερο portable. Δείχνει τόσο χάλια όσο λένε μερικοί ή είναι υπερβολικοί? Όπως το LA είναι το game με το χειρότερο performance στην κονσόλα, έτσι και το XC2 είναι το game με τα χειρότερα γραφικά της κονσόλας. Πρακτικά δεν βλέπεται. Παιχνιδάρα όμως. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2019 από Malthador 1
Inside X Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, Malthador είπε Όπως το LA είναι το game με το χειρότερο performance στην κονσόλα, έτσι και το XC2 είναι το game με τα χειρότερα γραφικά της κονσόλας. Πρακτικά δεν βλέπεται. Παιχνιδάρα όμως. Και σε docked mode?
chek2fire Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 12 λεπτά πριν, Inside X είπε Ψάξου ρε αεκάρα με το family πρωτοβουλία insomnia edition που έχει ποστάρει εδώ νήμα ο Malthador. Πόσο βγαίνει 3 ευρώ τον χρόνο? Ούτε καν. Καλό κουράγιο επίσης. Να σου κάνω μια ερώτηση μιας και έχω παρατηρήσει από τα σχόλια σου ότι παίζεις περισσότερο portable. Δείχνει τόσο χάλια όσο λένε μερικοί ή είναι υπερβολικοί? εγώ μεγάλο μέρος του xenoblades το έπαιξα σε portable καθώς τότε έκανα ταξίδια 12 ωρών με αεροπλάνο και έπαιζα αποκλειστικά xenoblades. Ειλικρινά δεν είχα καταλάβει κάτι αρνητικό στο game και μετά από καιρό διάβασα τα διάφορα σχόλια που μίλαγαν για την αδυναμία του τίτλου στο φορητό mode. 2
ikaruga24 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Στα δικά μου μάτια δεν είναι τόσο χάλια όσο πιθανώς να φαντάζεσαι από αυτά που διαβάζεις. Το ότι έχει θεματακια ναι έχει, το πόσο θα σε ενοχλήσουν είναι δικό σου θέμα. Εμένα προσωπικά ελάχιστα με πείραξαν. 1
costacurta Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Και γω σε portable το έπαιξα επί το πλείστων. Αν εξαιρέσεις δύο πολύ γεμάτες περιοχές που τα φρειμς γονατιζουν δεν με ενόχλησε ιδιαίτερα
logistoulis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, anarchy79 είπε Να ρωτήσω κάτι. Σήμερα το μεσημέρι τελειώνει ο πρώτος χρόνος στην ονλινε υπηρεσία. Δεν θα ανανεώσω, διότι είμαι απλήρωτος 4 μήνες . Θα ανανεώσω όταν αποφασίσουν να μας πληρώσουν. Απλά θέλω να ρωτήσω, τώρα που θα κοπεί το ονλινε από τα παιχνίδια, κόβεται και το YouTube ? Ότι υπάρχει δηλαδή στο "ίντερνετ" της νιντεντο? Ευχαριστώ. φίλε καλό κουράγιο, την ξέρω τη φάση πίστεψέ με.. και off topic συμβουλή κοίταξε να την κάνεις για αλλού γιατί στο τέλος μόνο ψυχολογικά θα σου μείνουν. δεν έχει νόημα να ελπίζεις σε τέτοιες καταστάσεις ότι θα στρώσει η φάση.. on topic, δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι υπάρχει youtube στην κονσόλα και χάρηκα που το έμαθα.. νόμιζα ότι πέρα από παιχνίδια δεν υποστηρίζει κανενός είδους άλλο ψυχαγωγικό μέσο ευχάριστο νέο για μένα άντε να βάλουν και netflix κάποια στιγμή (και κάνα browser...) Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2019 από logistoulis 1
Snolly Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 5 minutes ago, logistoulis said: (34+24)/3= 19.33 καθόλου καλά δεν τα πήρε, καλύτερα από εδώ , τζάμπα η διαδικασία της κίνας Παραπάνω βγήκε με μεταφορικά κλπ και τα 10$ που δηλωσε ο Κινέζος δεν ήταν 10$ ήταν παραπάνω. Average 26 το Amiibo βγήκε μαζί με μεταφορικά και τελωνείο. Δεν είναι όμως τσάμπα η διαδικασία της Κίνας γιατί εδώ απλά δεν υπάρχουν. Προχθές πήρα και ένα μόνο του από Ιαπωνία, 20 EUR με free shipping, ηρθε σε φακελο με μπουρμπουληθρες και δεν έφαγε τελωνείο. Να είναι τυχαίο; Γιατί σκοπεύω να πάρω κι άλλα μεμονωμένα από Ιαπωνία που δεν τα βρίσκω Ευρώπη.
Xander Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Just now, Snolly said: Παραπάνω βγήκε με μεταφορικά κλπ και τα 10$ που δηλωσε ο Κινέζος δεν ήταν 10$ ήταν παραπάνω. Average 26 το Amiibo βγήκε μαζί με μεταφορικά και τελωνείο. Δεν είναι όμως τσάμπα η διαδικασία της Κίνας γιατί εδώ απλά δεν υπάρχουν. Προχθές πήρα και ένα μόνο του από Ιαπωνία, 20 EUR με free shipping, ηρθε σε φακελο με μπουρμπουληθρες και δεν έφαγε τελωνείο. Να είναι τυχαίο; Γιατί σκοπεύω να πάρω κι άλλα μεμονωμένα από Ιαπωνία που δεν τα βρίσκω Ευρώπη. Εφόσον είναι κάτω από 22 ευρώ δεν περνάει τελωνείο. Ανέβασε αν θες και καμιά φωτογραφία αυτών που πήρες. 1
skar1983 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Snolly είπε Παραπάνω βγήκε με μεταφορικά κλπ και τα 10$ που δηλωσε ο Κινέζος δεν ήταν 10$ ήταν παραπάνω. Average 26 το Amiibo βγήκε μαζί με μεταφορικά και τελωνείο. Δεν είναι όμως τσάμπα η διαδικασία της Κίνας γιατί εδώ απλά δεν υπάρχουν. Προχθές πήρα και ένα μόνο του από Ιαπωνία, 20 EUR με free shipping, ηρθε σε φακελο με μπουρμπουληθρες και δεν έφαγε τελωνείο. Να είναι τυχαίο; Γιατί σκοπεύω να πάρω κι άλλα μεμονωμένα από Ιαπωνία που δεν τα βρίσκω Ευρώπη. Γνώμη μου αν είναι ένα δεν θα έχεις θέμα. Αν είναι 2-3-4-5 θα έχεις. Δες και αμαζον Ιαπωνια που εχει τους φορους εκτελωνσιμου προπληρωμενους με τιμη πολυ πιο κατω απο το να γινει εδω... 1
logistoulis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Snolly είπε Δεν είναι όμως τσάμπα η διαδικασία της Κίνας γιατί εδώ απλά δεν υπάρχουν. α άλλο αυτό εγώ θα ήθελα να πάρω έναν kirby, εδώ δεν έχει κανείς, πόσο θα μου πήγαινε από έξω;
Snolly Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 4 minutes ago, non-serviam said: Άρνηση παραλαβής, επιστρέφει πίσω, παίρνεις refund, παραγγέλνεις ξανά. Πρόσεχε επίσης γιατί παίζει πολύ μαϊμού. Θα το έκανα, αλλά δεν πήγα εγώ να παραλάβω, πήγε συνάδελφος που κάνει τις εξωτερικές δουλειές στο γραφείο και τα πλήρωσε ο άνθρωπος χωρίς να με ρωτήσει.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 10 hours ago, ikaruga24 said: Στα δικά μου μάτια δεν είναι τόσο χάλια όσο πιθανώς να φαντάζεσαι από αυτά που διαβάζεις. Το ότι έχει θεματακια ναι έχει, το πόσο θα σε ενοχλήσουν είναι δικό σου θέμα. Εμένα προσωπικά ελάχιστα με πείραξαν. Μπορώ με σιγουριά να πω πως είναι ό,τι χειρότερο έχω παίξει από οπτικής πλευράς στο Switch portable. Σαν να έπαιζα σε 3ds ένιωθα, μάλλον λόγω ανάλυσης. Όχι ότι δεν παιζόταν, απλά αυτό που έβλεπα ήταν λίγο "σούπα".
Snolly Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 11 minutes ago, skar1983 said: Γνώμη μου αν είναι ένα δεν θα έχεις θέμα. Αν είναι 2-3-4-5 θα έχεις. Δες και αμαζον Ιαπωνια που εχει τους φορους εκτελωνσιμου προπληρωμενους με τιμη πολυ πιο κατω απο το να γινει εδω... Εχει όντως τίμιους φόρους εκτελωνισμού, αλλά τα amiibos τα πουλάνε 3α μαγαζιά μέσω του Amazon και πουλάνε ακριβά γύρω στα €30 το κομμάτι... Πως καταλαβαίνω αν ενα amiibo είναι fake;
Fulgore Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 38 λεπτά πριν, logistoulis είπε (34+24)/3= 19.33 καθόλου καλά δεν τα πήρε, καλύτερα από εδώ , τζάμπα η διαδικασία της κίνας Α νομιζα οτι τα πηρε τελικη τιμη 34ευρω,λαθος καταλαβα. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 30 minutes ago, GeorgeMan said: Σαν να έπαιζα σε 3ds ένιωθα, μάλλον λόγω ανάλυσης. Έχω παίξει πιο ευχάριστα games στο 3DS από το XC2 στο NSw. Π.χ. aLbW, Samus Returns κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις