Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, ryu_hadouken είπε

Από πάμπλικ ούτε φωνή ούτε ακρόαση στη φόρμα που έχουν για την εξέλιξη της παραγγελίας οπότε τους πήρα τηλ.

Η υπάλληλος με έβαλε σε αναμονή (λογικά θα ρώτησε κανά υπεύθυνο τι να πει) και μετά από κάνα λεπτό που μου μίλησε τα έριξε στο προμηθευτή ότι θα με ενημερώσουν αν φέρουν άλλα κομμάτια.

Είναι άλλος σε αυτό το στάτους?

Στη δική μου παραγγελία (13/9) έγραφε "υπό επεξεργασία" μέχρι κ την Πέμπτη 19/9. Το μεσημέρι της επόμενης, μου ήρθε μήνυμα να πάω να παραλάβω από το κατάστημα που επέλεξα.

Δημοσ.
5 hours ago, NickTG said:

Τα Amiibos ναι, σχεδόν όλα τα έχω σφραγισμένα. 

Δεν σκέφτομαι να τα πουλήσω κάποια στιγμή αλλά δεν θέλω να χαλάσω και τα κουτιά! :P

Εχω κι εγω καμια 50ρια στα κουτιά τους, και σημερα λεω να παω ΙΚΕΑ να παρω μια βιτρινα και να τα ανοιξω ολα γιατι κι εγω δε σκοπευω να τα πουλησω και γιατι μια ζωη την εχουμε. Επισης τα κουτια θα τα ανοιξω με κοπίδι από κάτω και θα τα κρατησω στην αποθηκη. Μολις τελειώσω θα ποστάρω φωτό.

• Like 4
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Snolly είπε

Εχω κι εγω καμια 50ρια στα κουτιά τους, και σημερα λεω να παω ΙΚΕΑ να παρω μια βιτρινα και να τα ανοιξω ολα γιατι κι εγω δε σκοπευω να τα πουλησω και γιατι μια ζωη την εχουμε. Επισης τα κουτια θα τα ανοιξω με κοπίδι από κάτω και θα τα κρατησω στην αποθηκη. Μολις τελειώσω θα ποστάρω φωτό.

• Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.
39 minutes ago, Snolly said:

Λογικά κάπου εκεί θα καταλήξω και εγώ. 

Όχι τίποτα άλλο έχω πιάσει και πολύ χώρο στην ντουλάπα και έρχονται συλλεκτικές! 

• Like 2
Δημοσ.

Τέλος το Blasphemous από μένα! Έγραψα 50, ναι 50!! ώρες στο πρώτο play. Προφανώς, το πήγα με το πάσο μου, completion στο 98%, διάβαζα lore, έκανα Quest, backtrack κλπ. 

Εξαιρετικές εντυπώσεις, το βλέπω να βγάζει sequel εύκολα. Λίγο το πλατφορμινγκ μου την έδωσε στα νεύρα αλλά είμαι πολύ noob σε αυτά οπότε λογικό να σπάνε τα νεύρα μου. 

Εύκολα ένα 8/10, θα το παίξω ξανά μελλοντικά σίγουρα. 

Σε άλλα νέα, έφαγα και εγώ άκυρο από Κοτσοβολο για το Zelda, περιμενω από Public νομίζω αλλά whatever, έχω μια κόπια να έρχεται με αφίσα και μπρελόκ από thegamecollection. Εξαιρετικό το steel book αλλά δεν θα πεθάνουμε, έχουμε display το κανονικό game boy με το παιχνιδάκι 😉

Επίσης, χτες παρέλαβα επιτους το Daemon X Machina Orbital, όμορφη έκδοση αρκετά, δεν το μετανιώνω. Το παιχνίδι επίσης είναι ακριβώς αυτό που περίμενα οπότε μια χαρά, είναι το επόμενο play μου. 

• Like 9
  • Thanks 1
Δημοσ.
23 ώρες πριν, chek2fire είπε

130 χρονών έγινε σήμερα η nintendo. Καλά διαβάσατε 130 χρόνια πριν ιδρύθηκε σαν board game εταιρεία. 

Γενικά τα board games στην ασία ακόμα και αυτά με εικόνες και κουτάκια υπάρχουν εδώ και αιώνες.Εχω δει αρκετά σε μουσεία τους.

Η λέξη στην πρώτη πινακίδα που υπάρχει και σαν δεύτερη λέξη στην δεύτερη πινακίδα τώρα που κάθισα και το διάβασα και που είναι hiragana γράφει Taruka.

Το taruka χρησιμοποιείται σαν όνομα και σημαίνει δώρο του θεού η κάτι τέτοιο. Τα υπόλοιπα στην πινακίδα είναι kanji, ιδεογράμματα δλδ και δεν ξέρω τι γράφουν :P

Τώρα για την nintnendo γράφουν ότι και καλά τα game τους τα έπαιζε η yakuza και ότι είχαν κάρτες με πορνό περιεχόμενο

https://nextshark.com/nintendo-wouldnt-exist-today-without-japanese-yakuza/

lol ρε σεις. Για την Ιαπωνία μιλάμε που το πορνό δεν έχει καθόλου τις ηθικές αναστολές που υπάρχουν στην δύση και που η yakuza ακόμα και μέχρι σήμερα είναι βαθιά ριζωμένη στον κοινωνικό τους ιστό. 

• Like 2
Δημοσ.

Περιαστικο προ λιγων ωρων.

Πηγα να παραλαβω για λογαριασμο φιλου την συλλεκτικη εκδοση του Link's awakening απο το βρωμερο πορτοκαλομαγαζο. Ειχε γινει η προπαραγγελια πριν 3 μηνες και στην παλια τιμη, δηλαδη 79.99€.

Μεσα ολως τυχαιως βρισκω ενα αλλο γνωστο οπου ειχε προπαραγγειλει και αυτος την δικη του εκδοση προς 79.99€.

Παμε στο ταμειο και μου λεει η κοπελα πως ειναι 89.99€. Της απανταω πως η παραγγελια ηταν για 79.99€ και ειναι παρανομη η αυξηση. Μου απανταει πως ειναι λαθος και το διορθωνει αμεσως.  Πληρωνω εγω και δινει ο γνωστος το δικο του.

Του λεει πως το βλεπει 89.99€ και πως αυτη ειναι η τιμη του!!!! Της ξαναπανταω πως οι παραγγελιες ειχαν γινει με την πρωτη τιμη και ειναι παρανομη η αυξηση, και αν υπαρχει προβλημα να μιλησουμε με καποιον υπευθυνο. Τελικως την διορθωσε η ιδια και την πηρε επισης στην αρχικη τιμη παραγγελια.

Μπραβο στα παιδια που μιλησαν γιαυτο στο θεμα, εξυπακουεται πως η αλυσιδα ειναι εντελως παρανομη σε αυτο και κακως καποιοι υπαναχωρησαν και πληρωσαν περισσοτερα χρηματα. Επισυναπτω και εγω την εικονα με την αρχικη τιμη, και την "νεα" τιμη απο την παραγγελια.

70752912_1310438382468211_7732827980652609536_n.png.090c02cb5c88357c8666fbd14c9dc3c9.png

• Thanks 1
Δημοσ.

εμενα στο καταστημα καλλιθεας παντως κατευθειαν το χτυπησε στα 79, δεν ειπε κουβεντα..

θελει κανεις που ειναι να το ανοιξει να μου δωσει το σφραγισμενο και να παρει το δικο μου που ειναι ανοιχτη η ζελατινα στη μια γωνια?? 😁 ξερω, ειμαι υπερβολικος..

• Confused 1
Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι. Σήμερα το μεσημέρι τελειώνει ο πρώτος χρόνος στην ονλινε υπηρεσία. Δεν θα ανανεώσω, διότι είμαι απλήρωτος 4 μήνες . Θα ανανεώσω όταν αποφασίσουν να μας πληρώσουν. Απλά θέλω να ρωτήσω, τώρα που θα κοπεί το ονλινε από τα παιχνίδια, κόβεται και το YouTube ? Ότι υπάρχει δηλαδή στο "ίντερνετ" της νιντεντο? Ευχαριστώ.

• Sad 3
Δημοσ.

Άργησα αλλά τέλος το xenoblade chronicles 2. Το λοιπόν, το παιχνίδι είναι φοβερό όμως έχω ενστάσεις με μια από αυτές να είναι ιδιαίτερα μεγάλη. Αυτή φυσικά είναι η δυσκολία του, πραγματικά ακόμα και στο easy το παιχνίδι θα σας διαλύσει τα μούτρα από ένα σημείο και μετά. Ειδικά όταν φτάσετε σε ένα πολύ συγκεκριμένο σημείο της ιστορίας υπάρχει difficulty spike που είναι πανεύκολο να σας κάνει να το σταματήσετε και αυτό επειδή είναι πιθανότατο να χρειαστεί να grindαρετε. 

Άλλες μικρότερες ενστάσεις έχουν σχέση με το ui design και το quality of life του παίκτη όμως αυτά τα προσπερνάς. Από εκεί και πέρα είναι φοβερό, η ιστορία αργεί κάπως να ξεκινήσει όμως θα σας εκπλήξει ειδικά από το έβδομο ως το τελευταίο δέκατο κεφάλαιο. Είναι ότι θα περίμενε κάποιος από Xeno παιχνίδι. Μουσικαρες επίσης. 

Γενικά όμως είναι το λιγότερο δυνατό σε σχέση με τα προηγούμενα δύο xenoblade. Το πρώτο xenoblade είναι 9/10, το X είναι 11/10 και το 2 είναι 7/10. Η ιστορία και στα τρία xenoblade είναι 10/10 οπότε η γενική βαθμολογία έχει σχέση με το gameplay. 

• Like 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, anarchy79 είπε

Να ρωτήσω κάτι. Σήμερα το μεσημέρι τελειώνει ο πρώτος χρόνος στην ονλινε υπηρεσία. Δεν θα ανανεώσω, διότι είμαι απλήρωτος 4 μήνες . Θα ανανεώσω όταν αποφασίσουν να μας πληρώσουν. Απλά θέλω να ρωτήσω, τώρα που θα κοπεί το ονλινε από τα παιχνίδια, κόβεται και το YouTube ? Ότι υπάρχει δηλαδή στο "ίντερνετ" της νιντεντο? Ευχαριστώ.

Ψάξου ρε αεκάρα με το family πρωτοβουλία insomnia edition που έχει ποστάρει εδώ νήμα ο Malthador. Πόσο βγαίνει 3 ευρώ τον χρόνο? Ούτε καν.

Καλό κουράγιο επίσης.

3 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε

Άργησα αλλά τέλος το xenoblade chronicles 2. Το λοιπόν, το παιχνίδι είναι φοβερό όμως έχω ενστάσεις με μια από αυτές να είναι ιδιαίτερα μεγάλη. Αυτή φυσικά είναι η δυσκολία του, πραγματικά ακόμα και στο easy το παιχνίδι θα σας διαλύσει τα μούτρα από ένα σημείο και μετά. Ειδικά όταν φτάσετε σε ένα πολύ συγκεκριμένο σημείο της ιστορίας υπάρχει difficulty spike που είναι πανεύκολο να σας κάνει να το σταματήσετε και αυτό επειδή είναι πιθανότατο να χρειαστεί να grindαρετε. 

Άλλες μικρότερες ενστάσεις έχουν σχέση με το ui design και το quality of life του παίκτη όμως αυτά τα προσπερνάς. Από εκεί και πέρα είναι φοβερό, η ιστορία αργεί κάπως να ξεκινήσει όμως θα σας εκπλήξει ειδικά από το έβδομο ως το τελευταίο δέκατο κεφάλαιο. Είναι ότι θα περίμενε κάποιος από Xeno παιχνίδι. Μουσικαρες επίσης. 

Γενικά όμως είναι το λιγότερο δυνατό σε σχέση με τα προηγούμενα δύο xenoblade. Το πρώτο xenoblade είναι 9/10, το X είναι 11/10 και το 2 είναι 7/10. Η ιστορία και στα τρία xenoblade είναι 10/10 οπότε η γενική βαθμολογία έχει σχέση με το gameplay. 

Να σου κάνω μια ερώτηση μιας και έχω παρατηρήσει από τα σχόλια σου ότι παίζεις περισσότερο portable. Δείχνει τόσο χάλια όσο λένε μερικοί ή είναι υπερβολικοί?

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...