spinemm Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, Fulgore είπε Εγω για το νομισμα στο overwatch περιμενα 1μηνα να το φερουν Οχι ευτυχως αυτο μου το εδωσαν κατευθειαν εμενα!!!
NickTG Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 10 hours ago, spinemm said: Εχεις δικιο, αν και δε ¨νοιωθουν" πχ στη συλλεκτικη του HALO 5 που αρχικα ειχα αγορασει απο αυτους (ΠΛΑΙΣΙΟ) και ηταν χτυπημενο - σκισμενο το ττττττττεραστιο (οποιος την εχει θα με καταλαβει) κουτι, η αντιδραση τους οταν τους ειπα οτι την θελω "καθαρη" για συλλεκτικους λογους, ηταν...."κυρια μου ολες ετσι ειναι", τελικα δεν την παρελαβα και με μια βολτα στα ΜΜ (την ιδια ημερα) τη βρηκα και την αγορασα απο εκει. Σε αντίστοιχη περίπτωση αλλά με πολύ μικρότερο κουτί. Είχα παραγγείλει amiibo. Πάω, βλέπω ότι είναι σκισμένο εκεί που κανονικά θα το άνοιγες. Ζητάω να δουν αν έχει άλλη συσκευασία και αφού πάνω στην κουβέντα μου έλεγε η κοπέλα στο ταμείο πως δεν είναι και κάτι τρομερό με ρωτάει στο τέλος "Σφραγισμένο θα το κρατήσεις?", μάλλον ελπίζοντας πως θα της πω όχι διότι μόλις της είπα ναι είχε κάτσει απλά και με κοιτούσε σαν να είχε κολλήσει! Τελικά μου βρήκαν άλλο.
logistoulis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, NickTG είπε Σε αντίστοιχη περίπτωση αλλά με πολύ μικρότερο κουτί. Είχα παραγγείλει amiibo. Πάω, βλέπω ότι είναι σκισμένο εκεί που κανονικά θα το άνοιγες. Ζητάω να δουν αν έχει άλλη συσκευασία και αφού πάνω στην κουβέντα μου έλεγε η κοπέλα στο ταμείο πως δεν είναι και κάτι τρομερό με ρωτάει στο τέλος "Σφραγισμένο θα το κρατήσεις?", μάλλον ελπίζοντας πως θα της πω όχι διότι μόλις της είπα ναι είχε κάτσει απλά και με κοιτούσε σαν να είχε κολλήσει! Τελικά μου βρήκαν άλλο. αλήθεια τα κρατάς σφραγισμένα; να ρωτήσω, στο mario έχει πάρει κάποιος όλα τα φεγγάρια; βρίσκω το μάζεμα φεγγαριών πιο εθιστικό και απ'το τσιγάρο και τώρα πάω στα 500 για να ανοίξω και το darker side, αλλά κάποια στιγμή νομίζω θα ζορίσει αρκετά το πράγμα ώστε να τα πάρω όλα Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2019 από logistoulis
NickTG Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 54 minutes ago, logistoulis said: αλήθεια τα κρατάς σφραγισμένα; Τα Amiibos ναι, σχεδόν όλα τα έχω σφραγισμένα. Δεν σκέφτομαι να τα πουλήσω κάποια στιγμή αλλά δεν θέλω να χαλάσω και τα κουτιά! 1 1
nkarafo Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Είχα παραγγείλει στις 3 Σεπτεμβρίου το κουτάκι Jumpgate από Skull & Co. (αυτό που μου είχατε προτείνει), μαζί με τον μετασχηματιστή για να συνδέεις το switch σε pc monitor, κλπ. Μου ήρθε χθες, μετά από 20 ημέρες. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να το παραγγείλει, το κακό είναι ότι ο μετασχηματιστής που είδα τώρα, είναι προσωρινά out of stock. Δεν πέρασε τελωνείο - είχαν σημειώσει: Γ.Ε.Τ.Α. ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ "ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ" "Τελωνειακώς ελεύθερο" και όχι μόνο αυτό αλλά οι ίδιοι της εταιρίας χωρίς εγώ να τους πω κάτι, είχαν ήδη μειώσει την αξία του αντικειμένου σε περίπου 19 δολλάρια (προφανώς για να μην ξεπερνάει τα 22 ευρώ και τα ψάχνουν) απέξω στο κουτί. Οι εντυπώσεις είναι πολύ θετικές. Το έβαλα και σε άλλη τηλεόραση χωρίς το original dock και σε pc monitor και το βρήκε και παίρνει κανονικά ρεύμα. Απλά στο monitor, δεν βγαίνει ο ήχος. Για να το διορθώσετε αυτό, αρκεί να αγοράσετε ένα τέτοιο usb και μετά σύνδεση με τα ηχεία του pc και είναι όλα οκ. Το μόνο κακό είναι ότι όταν πήγα να το παραγγείλω μέσω κάρτας eurobank, ΔΕΝ έγινε η παραγγελία γιατί όπως μου είπαν τηλεφωνικώς, αυτή η συναλλαγή με Κίνα, κλπ είναι κάπως σε μαύρη λίστα και δεν ολοκληρώθηκε η συναλλαγή. Δεν ξέρω γιατί.. Οπότε μετά εγώ το παράγγειλα με άλλη κάρτα της Alpha Bank και έγινε φυσιολογικά. Δυστυχώς όμως πρέπει να καταργήσω την κάρτα της Eurobank και να επανεκδόσω άλλη. Γιατί μου λένε οι Κινέζοι έχουν κρατήσει τα στοιχεία της κάρτας και αν αργότερα γίνει μια ανεπιθύμητη συναλλαγή που δεν θα είναι με την έγκριση μου, η τράπεζα δεν ευθύνεται και δεν μπορώ να τα ζητήσω τα χρήματα πίσω εφόσον με έχουν ενημερώσει για αυτό το θέμα. 1
logistoulis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, nkarafo είπε Είχα παραγγείλει στις 3 Σεπτεμβρίου το κουτάκι Jumpgate από Skull & Co. (αυτό που μου είχατε προτείνει), μαζί με τον μετασχηματιστή για να συνδέεις το switch σε pc monitor, κλπ. Μου ήρθε χθες, μετά από 20 ημέρες. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να το παραγγείλει, το κακό είναι ότι ο μετασχηματιστής που είδα τώρα, είναι προσωρινά out of stock. Δεν πέρασε τελωνείο - είχαν σημειώσει: Γ.Ε.Τ.Α. ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ "ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ" "Τελωνειακώς ελεύθερο" και όχι μόνο αυτό αλλά οι ίδιοι της εταιρίας χωρίς εγώ να τους πω κάτι, είχαν ήδη μειώσει την αξία του αντικειμένου σε περίπου 19 δολλάρια (προφανώς για να μην ξεπερνάει τα 22 ευρώ και τα ψάχνουν) απέξω στο κουτί. Οι εντυπώσεις είναι πολύ θετικές. Το έβαλα και σε άλλη τηλεόραση χωρίς το original dock και σε pc monitor και το βρήκε και παίρνει κανονικά ρεύμα. Απλά στο monitor, δεν βγαίνει ο ήχος. Για να το διορθώσετε αυτό, αρκεί να αγοράσετε ένα τέτοιο usb και μετά σύνδεση με τα ηχεία του pc και είναι όλα οκ. Το μόνο κακό είναι ότι όταν πήγα να το παραγγείλω μέσω κάρτας eurobank, ΔΕΝ έγινε η παραγγελία γιατί όπως μου είπαν τηλεφωνικώς, αυτή η συναλλαγή με Κίνα, κλπ είναι κάπως σε μαύρη λίστα και δεν ολοκληρώθηκε η συναλλαγή. Δεν ξέρω γιατί.. Οπότε μετά εγώ το παράγγειλα με άλλη κάρτα της Alpha Bank και έγινε φυσιολογικά. Δυστυχώς όμως πρέπει να καταργήσω την κάρτα της Eurobank και να επανεκδόσω άλλη. Γιατί μου λένε οι Κινέζοι έχουν κρατήσει τα στοιχεία της κάρτας και αν αργότερα γίνει μια ανεπιθύμητη συναλλαγή που δεν θα είναι με την έγκριση μου, η τράπεζα δεν ευθύνεται και δεν μπορώ να τα ζητήσω τα χρήματα πίσω εφόσον με έχουν ενημερώσει για αυτό το θέμα. φτίαξε ένα paypal βρε αδερφέ, άσε την κάρτα απευθείας στα περιέργα εν τω μεταξύ δεν μας τα έπρηζαν οι τράπεζες ότι θα γίνεται επιπλέον διαδικασία επιβεβαίωσης στις Online αγορές; (με sms κτλ.. )
dekulinkgr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Τελος το links awakening.Παιχνιδαρα απιστευτη κλασσικα,αλλα ειμαι και biased μιας και το original ειναι ισως το αγαπημενο μου παιχνιδι.Το ειδαν και τα ανιψια παντως και λεγανε τι βλακεια ειναι αυτη.Αυτοι λιωνουν το botw και μου κανει ο ενας ααα δεν ειναι σαν τα κανονικα zelda.Οχι του λεω ειναι σαν τα κανονικα zelda.Το botw ειναι διαφορετικο σε σχεση με τα περισσοτερα zelda. Για μενα τεραστιο αρνητικο του παιχνιδιου ειναι που βγαλανε εκτος το camera shop.Oι φωτογραφιες που εβγαζες προσθεταν ακομα περισσοτερο στην εμπειρια.Ενιωθες οντως μερος του νησιου οποτε με αυτο που γινεται στο τελος σε χτυπαει περισσοτερο. Επισης αρνητικο ειναι και το γενονος οτι παιζεται μονο με το αναλογικο. Τα μονα που μου λειπουν παντως τωρα ειναι 8 seashells και 6 heart containers ακομη. 4
duende Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 33 λεπτά πριν, nkarafo είπε Είχα παραγγείλει στις 3 Σεπτεμβρίου το κουτάκι Jumpgate από Skull & Co. (αυτό που μου είχατε προτείνει), μαζί με τον μετασχηματιστή για να συνδέεις το switch σε pc monitor, κλπ. Μου ήρθε χθες, μετά από 20 ημέρες. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να το παραγγείλει, το κακό είναι ότι ο μετασχηματιστής που είδα τώρα, είναι προσωρινά out of stock. Δεν πέρασε τελωνείο - είχαν σημειώσει: Γ.Ε.Τ.Α. ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ "ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ" "Τελωνειακώς ελεύθερο" και όχι μόνο αυτό αλλά οι ίδιοι της εταιρίας χωρίς εγώ να τους πω κάτι, είχαν ήδη μειώσει την αξία του αντικειμένου σε περίπου 19 δολλάρια (προφανώς για να μην ξεπερνάει τα 22 ευρώ και τα ψάχνουν) απέξω στο κουτί. Οι εντυπώσεις είναι πολύ θετικές. Το έβαλα και σε άλλη τηλεόραση χωρίς το original dock και σε pc monitor και το βρήκε και παίρνει κανονικά ρεύμα. Απλά στο monitor, δεν βγαίνει ο ήχος. Για να το διορθώσετε αυτό, αρκεί να αγοράσετε ένα τέτοιο usb και μετά σύνδεση με τα ηχεία του pc και είναι όλα οκ. Το μόνο κακό είναι ότι όταν πήγα να το παραγγείλω μέσω κάρτας eurobank, ΔΕΝ έγινε η παραγγελία γιατί όπως μου είπαν τηλεφωνικώς, αυτή η συναλλαγή με Κίνα, κλπ είναι κάπως σε μαύρη λίστα και δεν ολοκληρώθηκε η συναλλαγή. Δεν ξέρω γιατί.. Οπότε μετά εγώ το παράγγειλα με άλλη κάρτα της Alpha Bank και έγινε φυσιολογικά. Δυστυχώς όμως πρέπει να καταργήσω την κάρτα της Eurobank και να επανεκδόσω άλλη. Γιατί μου λένε οι Κινέζοι έχουν κρατήσει τα στοιχεία της κάρτας και αν αργότερα γίνει μια ανεπιθύμητη συναλλαγή που δεν θα είναι με την έγκριση μου, η τράπεζα δεν ευθύνεται και δεν μπορώ να τα ζητήσω τα χρήματα πίσω εφόσον με έχουν ενημερώσει για αυτό το θέμα. αυτα ειναι παπατζες της eurobank, αν δεις προηγουμενα ποστ μου, καθε φορα που πηγαινα να κανω συναλλαγη με prepaid καρτα τους σε οτιδηποτε μαγαζι, απο αμαζον μεχρι αλι, μου τη μπλοκαρανε με αιτιολογια το ιδιο παραμυθακι που σου ειπανε. μεχρι που με αναγκασανε να εκδοσω αλλη και ενω ημουν ακομα στο τηλ μαζι τους δοκιμασα να κανω παλι συναλλαγη και η καινουργια μπλοκαριστηκε αυτοματα. εκει δεν ειχαν τι να πουν. τους εστειλα 2-3 επισημες ξεχεστηριες επιστολες και απο τοτε ως δια μαγειας κανενα προβλημα. ειναι για τα πανηγυρια γενικως. 8 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε Τελος το links awakening.Παιχνιδαρα απιστευτη κλασσικα,αλλα ειμαι και biased μιας και το original ειναι ισως το αγαπημενο μου παιχνιδι.Το ειδαν και τα ανιψια παντως και λεγανε τι βλακεια ειναι αυτη.Αυτοι λιωνουν το botw και μου κανει ο ενας ααα δεν ειναι σαν τα κανονικα zelda.Οχι του λεω ειναι σαν τα κανονικα zelda.Το botw ειναι διαφορετικο σε σχεση με τα περισσοτερα zelda. Για μενα τεραστιο αρνητικο του παιχνιδιου ειναι που βγαλανε εκτος το camera shop.Oι φωτογραφιες που εβγαζες προσθεταν ακομα περισσοτερο στην εμπειρια.Ενιωθες οντως μερος του νησιου οποτε με αυτο που γινεται στο τελος σε χτυπαει περισσοτερο. Επισης αρνητικο ειναι και το γενονος οτι παιζεται μονο με το αναλογικο. Τα μονα που μου λειπουν παντως τωρα ειναι 8 seashells και 6 heart containers ακομη. θα συμφωνησω αν και εμενα αυτο που μου τη δινει στα νευρα ειναι το blur effect 1
-WISE- Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 To Αsphalt 9 Legends τι λέει guys; Από,τι βλέπω είναι μόνο online και το διαθέτουν δωρεάν. Λογικά θα έχει in app αγορές; Πάντα μου άρεσαν τα Asphalt. Θα βγει άραγε και single player έκδοση;
Grim Ripper Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις παρέλαβα το Zelda από την αντικατάσταση, όλα κομπλέ ευτυχώς με το κουτί, μόνο το χαρτί που έχει στην πλάτη του δεν είναι κεντραρισμένο αλλά εντάξει αυτό το παραβλέπω ευτυχώς. 4
duende Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 εγω παρελαβα χθες ενα απο public, ατσαλακωτο μεν αλλα εχει φυγει η ζελατινα σε μια γωνια...να το κρατησω για συλλεκτικο η να το πουλησω.. 25 λεπτά πριν, non-serviam είπε Δύσκολα είμαστε: θελω να πιστευω οτι ειναι κατι αλλο (software/calibation) και οτι αν και ειναι ουσιαστικα το ιδιο part, εχουν αλλαξει προμηθευτη με καλυτερης ποιοτητας στικ (για να αγοραζουμε το ιδιο και για τα joycon αντι του παλιου) αλλα δε το βλεπω....
ryu_hadouken Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Από πάμπλικ ούτε φωνή ούτε ακρόαση στη φόρμα που έχουν για την εξέλιξη της παραγγελίας οπότε τους πήρα τηλ. Η υπάλληλος με έβαλε σε αναμονή (λογικά θα ρώτησε κανά υπεύθυνο τι να πει) και μετά από κάνα λεπτό που μου μίλησε τα έριξε στο προμηθευτή ότι θα με ενημερώσουν αν φέρουν άλλα κομμάτια. Είναι άλλος σε αυτό το στάτους? 1
james9tito Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, ryu_hadouken είπε Από πάμπλικ ούτε φωνή ούτε ακρόαση στη φόρμα που έχουν για την εξέλιξη της παραγγελίας οπότε τους πήρα τηλ. Η υπάλληλος με έβαλε σε αναμονή (λογικά θα ρώτησε κανά υπεύθυνο τι να πει) και μετά από κάνα λεπτό που μου μίλησε τα έριξε στο προμηθευτή ότι θα με ενημερώσουν αν φέρουν άλλα κομμάτια. Είναι άλλος σε αυτό το στάτους? Εγω παρελαβα απο public και πλαισιο , για μενα και συναδελφο. Ειχα μια στον κωτσο ο οποιος σημερα μου εριξε ακυρο με την αιτιολογια οτι δεν εφεραν καν τον κωδικο αυτο. Οποιος περιμενει απο εκει να ξερει οτι μαλλον θα φαει ακυρο.
spinemm Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, james9tito είπε Εγω παρελαβα απο public και πλαισιο , για μενα και συναδελφο. Ειχα μια στον κωτσο ο οποιος σημερα μου εριξε ακυρο με την αιτιολογια οτι δεν εφεραν καν τον κωδικο αυτο. Οποιος περιμενει απο εκει να ξερει οτι μαλλον θα φαει ακυρο. Μια απο (σχεδον) τα ιδια απο ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ και εμενα, ρωτησα φιλη που δουλευει σε καταστημα, (τη ψαχνει συναδελφος απο τη δουλεια μου) εαν μπορουμε να τη βρουμε, ειδαμε τον κωδικο για τη συλλεκτικη στο συστημα τους, ομως δεν "την αφηνε" να περασουμε παραγγελια..... Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2019 από spinemm
Προτεινόμενες αναρτήσεις