Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, spinemm είπε

Day1 μεσημερι, (απο PUBLIC), απο ΠΛΑΙΣΙΟ παντως που παρελαβε φιλος μου, ειχε το ιδιο προβλημα ("τσακισμενο" κουτι απο το αντικλεπτικο που βαζουν) με τον Grim Ripper.

Ωχ, μην μου λες τέτοια και με αγχώνεις, θα παραλάβω αύριο καινούργιο, αντικατάσταση θα μου κάνουν.

Πανάθεμα τους. :(

11 λεπτά πριν, spinemm είπε

Day1 μεσημερι, (απο PUBLIC), απο ΠΛΑΙΣΙΟ παντως που παρελαβε φιλος μου, ειχε το ιδιο προβλημα ("τσακισμενο" κουτι απο το αντικλεπτικο που βαζουν) με τον Grim Ripper.

Ωχ, μην μου λες τέτοια και με αγχώνεις, θα παραλάβω αύριο καινούργιο, αντικατάσταση θα μου κάνουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε

Tι να πω....ελπιζω να ειναι ΟΚ αυτη τη φορα... :)  (δεν παρελαβες τελικα απο Public? τουλαχιστον αυτοι προσεχουν περισσοτερο τις συλλεκτικες....εαν εξαιρεσω βεβαια χαζομαρες τυπου, κολλανε το αντικλεπτικο με την τιμη  στο πισω μερος του κουτιου οταν αυτο δεν εχει ζελατινα αντι πχ για το πλαϊ ή κατω...)

Επεξ/σία από spinemm
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε

Ε ενταξυ αν δεις και στην καινουργια τα ιδια,ριξε τους κραξιμο μπας και σου δωσουν κανενα πιστωτικο για την ζημια.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, mansa2k είπε

Για όποιον ενδιαφέρεται, είδα σήμερα στο mall public συλλεκτική του DaemonXMachina στα 100 ευρώ.

Αγιο Δημητριο ή Μαρουσι?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Ε ενταξυ αν δεις και στην καινουργια τα ιδια,ριξε τους κραξιμο μπας και σου δωσουν κανενα πιστωτικο για την ζημια.

Εχεις δικιο, αν και δε ¨νοιωθουν" πχ στη συλλεκτικη του HALO 5 που αρχικα ειχα αγορασει απο αυτους (ΠΛΑΙΣΙΟ) και ηταν χτυπημενο - σκισμενο το ττττττττεραστιο (οποιος την εχει θα με καταλαβει) κουτι, η αντιδραση τους οταν τους ειπα οτι την θελω "καθαρη" για συλλεκτικους λογους, ηταν...."κυρια μου ολες ετσι ειναι", τελικα δεν την παρελαβα και με μια βολτα στα ΜΜ (την ιδια ημερα) τη βρηκα και την αγορασα απο εκει.

Επεξ/σία από spinemm
  • Confused 1
Δημοσ.

Ε καλα δεν περιμενα καλυτερη απαντηση μιας και δεν ασχολουνται ουτως ή αλλως οι αλυσιδες εδω στην Ελλαδα και πολυ με τα του gaming.

Και πως να ασχοληθουν κιολας οταν το προσωπικο που εχουν το αλλαζουν σαν τα πουκαμισα.

Αντε τωρα να εξηγησεις στον αλλο οτι χτυπημενο κουτι απο μονο του ειναι μια χαρα αφορμη για αντικατασταση,οχι μονο σε συλλεκτικες εκδοσεις αλλα και στα ιδια τα παιχνιδια ή ακομα και στα smartphones.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, lysopaine είπε

θεωρείται ότι πρέπει να στείλω στο Paypal μιας και από το shopto δεν μου απαντάει κανένας για το la υποτίθεται ότι το έστειλαν την Τετάρτη αλλά σε μήνυμα μου ήρθε ότι έσπασαν το πακέτο σε 2 ένα με το παιχνίδι και ένα με τις αφίσες κ το μπρελόκ αλλά δεν μου έδωσαν ξεχωριστό tracking number κ το συγκεκριμένο που μου έδωσαν δεν λειτουργεί

Όχι περίμενε δύο βδομάδες τουλάχιστον.

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Κοίτα γενικά δεν γουστάρω πιστωτικό προτιμώ επιστροφή χρημάτων αλλά θα δω τι θα κάνω.

@spinemm

Δεν πήγα στα public ακόμα, είπα να περιμένω να δω τι θα γίνει με το πλαίσιο αν και μάλλον δεν το γλυτώνω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε

Κοίτα γενικά δεν γουστάρω πιστωτικό προτιμώ επιστροφή χρημάτων αλλά θα δω τι θα κάνω.

@spinemm

Δεν πήγα στα public ακόμα, είπα να περιμένω να δω τι θα γίνει με το πλαίσιο αν και μάλλον δεν το γλυτώνω.

Eλπιζω οτι θα εισαι τυχερος με τη 2η....δυστυχως εδω Ελλαδα δε "νοιωθουν ή δεν θελουν να νοιωθουν" οι εργαζομενοι στις μεγαλες αλυσιδες, εξωτερικο πχ Ισπανια (που ζω μεγαλο διαστημα του χρονου) οι εργαζομενοι εκει και καταρτισμενοι επανω στο αντικειμενο τους (το gaming) ειναι  και συμβουλες θα δωσουν και με την καθε προπαραγγελια εκτος του οτι θα ΣΟΥ ΤΗΝ ΦΕΡΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΗΠΟΤΕ μαζι σου δινουν και ενα σωρο δωρακια (απο τετραδια μεχρι μπλουζες κλπ) ειναι ΔΕΝ ειναι η συλλεκτικη, αντιθετα, εδω ααααααακομα περιμενω το pre order bonus του SEKIRO που ηταν ενα κινεζικο "κομπολοϊ(?) για Καλη τυχη" και το νομισμα απο τη συλλεκτικη του FE3H!!!!! 

Επεξ/σία από spinemm
  • Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε

@spinemm

Οχι δεν καταλαβες,δεν εννοουσα πιστωτικο αντι για επιστροφη χρηματων,αλλα εννοουσα να σου δωσουν πιστωτικο απο πλευρας επιπλεον χρηματων για το χτυπημενο κουτι,γιατι μην ξεχνας οτι δεν ειναι και ευκολο να γινει αντικατασταση σε limited edition(μικρη παραγωγη)συνεχεια.

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, spinemm είπε

εδω ααααααακομα περιμενω το pre order bonus του SEKIRO που ηταν ενα κινεζικο "κομπολοϊ(?) για Καλη τυχη" και το νομισμα απο τη συλλεκτικη του FE3H!!!!! 

Εγω για το νομισμα στο overwatch περιμενα 1μηνα να το φερουν :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...