Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@D.Luffy "Περί ορέξεως" η συζήτηση, ναι όντως θα μπορούσαμε να διαφωνούμε μέχρι τα μεσάνυχτα και πάλι δεν θα συμφωνούσαμε. Να ξέρεις ότι εγώ το έψαξα λίγο επειδή με ανησύχησε το σχόλιο σου - τίποτα παραπάνω.

Εστίασα, περισσότερο στα σχόλια, περί downgrade, ότι πασάρει η Nintendo το αγοράζουμε κλπ.. σκεπτόμενος wtf κάνανε πάλι. Προφανώς αν εξαιρέσουμε και τον auto-brighntess sensor που κόψανε (έλεος ρε Nintendo, πόσο να κοστίζει κάτι τέτοιο), θεωρώ θετικό αν όχι παράδοξο στην όλη συζήτηση, ότι στέλνουν συστήματα με calibrated panels!

Δεν υπάρχει δηλαδή "τσίπης" Nintendo, panel lotery κλπ. στην παρούσα συζήτηση, τελικά.

"Δράκος" να ρίξουμε, πως το λένε. :P 

Το αντίθετο μάλιστα. Για τα "joycon" του με ενδιαφέρουν πληροφορίες περισσότερο. Γιατί όπως και με το 3ds, είναι ένα τρωτό σημείο σε κάθε portable, το οποίο το regular switch το λύνει αριστοτεχνικά (αποσπώμενα χειριστήρια) αλλά με το lite είμαστε πάλι στο σημείο 0.

Επεξ/σία από Inside X
  • Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 22/9/2019 στις 4:47 ΠΜ, JohnDeus είπε

Θέλω να βάλω credits στο Nintendo shop για να πάρω Pokemon Crystal, ξέρει κανεις πως μπορώ χωρίς πιστωτική;

Για 3ds μιλαμε και οχι για switch ετσι?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Inside X

Ναι, επαναλαμβάνω κακώς άφησα να εννοηθεί για downgrade σε σχέση με το παλιό Switch χωρίς να τονίσω τι ακριβώς εννοούσα με αυτό. 

Panel lottery ομως φυσικά και υπάρχει όσο αναφορά τη θερμοκρασία της οθόνης. Άλλα είναι πιο cool άλλα πιο θερμά.

Παρολα αυτά οι καινούργιες μονάδες φημολογούνταν αρχικά ότι θα φορούσαν IGZO panel της Sharp που όμως για προφανείς λόγους κόστους δεν έγινε τελικά. Αναμένονταν δηλαδή να ήταν ακόμα καλύτερες. 

Ίσως στο Switch Pro. Θα δούμε. 

Οσο αναφορά τα joycons ο χρόνος θα δείξει αλλά έχω παρατηρήσει ότι είναι πολύ πιο «σκληρά» στην κίνηση σε σχέση με το παλιό.  Προσπάθεια να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο κρατώντας τα πιο σταθερά στη neutral θέση; Ποιος ξέρει. 

Επεξ/σία από D.Luffy
Δημοσ.

θεωρείται ότι πρέπει να στείλω στο Paypal μιας και από το shopto δεν μου απαντάει κανένας για το la υποτίθεται ότι το έστειλαν την Τετάρτη αλλά σε μήνυμα μου ήρθε ότι έσπασαν το πακέτο σε 2 ένα με το παιχνίδι και ένα με τις αφίσες κ το μπρελόκ αλλά δεν μου έδωσαν ξεχωριστό tracking number κ το συγκεκριμένο που μου έδωσαν δεν λειτουργεί

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, D.Luffy είπε

Οσο αναφορά τα joycons ο χρόνος θα δείξει αλλά έχω παρατηρήσει ότι είναι πολύ πιο «σκληρά» στην κίνηση σε σχέση με το παλιό.  Προσπάθεια να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο κρατώντας τα πιο σταθερά στη neutral θέση; Ποιος ξέρει. 

Στην αρχή υπήρχαν εικασίες, ότι το drifting ήταν θέμα του περνάει σκόνη, λέπια από το χέρι μας και το πλαστικό που όσο παίζεις τρίβεται (σε μοριακό επίπεδο) στο housing που όλοι οι περισπούδαστοι αναλυτές είκαζαν.

Κάποιος πιο περισπούδαστος αναλυτής, το άνοιξε και διαπίστωσε ότι το στρώμα (γραφίτη?) που κάνει short το κύκλωμα (το joycon δηλαδή με το πλαστικό του) με τον καιρό, φθείρεται, αφαιρείται ως υπόστρωμα και άρα συμβαίνει ότι συμβαίνει.

Το ίδιο πράγμα συμβαίνει και στα xbox controllers, DS κλπ. έστω όχι και τόσο σύντομα. (QA)

Rant mode on

Και ρωτάω εγώ. Αυτά τα γ@μνα τα 2 pac-man joystics που έχω, τα οποία έχουν ΛΙΩΣΕΙ κυριολεκτικά στο gaming εδώ και 30 χρόνια, και είναι και ελληνικής κατασκευής ΓΙΑΤΙ δεν έχουν drifiting και είναι και σαφέστατα στις κατευθύνσεις τους αν θες να παίξεις ένα fighter. Όπως drifting δεν έχει και το N64 controller μου, το 3ds μου κλπ.

Γιατί? Γιατί πολύ απλά έχουν dip-switches.Τα πρώτα. Στα δεύτερα έπεσε QA γιατί η εποχή δεν συγχωρούσε ..

Τα οποία switches τα ανακάλυψε πάλι πρόσφατα η βιομηχανία στα PC (τα ξέθαψε μάλλον από την IBM) και τα πουλάει ως gaming keyboards σήμερα. Στο μεταξύ η κίνηση με αυτά είναι 0 και 1 state. Δεν υπάρχει το ενδιάμεσο. (όχι το Shift/Caps Lock δεν είναι).

Γιατί βρε nintendo αγάπη μου, όταν ήσουν η εταιρεία μπροστάρης με το d-pad, τώρα τα κάνεις σκ@τα μέχρι και με το d-pad?

/rant off.

Επεξ/σία από Inside X
Δημοσ.
Στις 20/9/2019 στις 8:38 ΜΜ, Malthador είπε

Ρε τους σατανάδες στο Public, φοβερή μπινιά αυτό με το έξτρα δεκάρικο. Πάω ταμείο και μου λέει 89,99. Όχι της λέω, 79,99 και της δείχνω την οθόνη του κινητού μου. Το διόρθωσε αμέσως, αλλά πολλοί δεν θα το παρατηρήσουν καν. 

Μολις πριν λιγο και εγω επεστρεψα απο Public,μια απο τα ιδια(και στην πλατη η σταμπα τοσο εχει).

Μου λεει ο τυπας που ηταν στο ταμειο οτι την νεα τιμη της περναγε μολις εβαζα την καρτα του Public για τους ποντους.

Τωρα τι παιζει δεν ξερω.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Yggdrasill-sama είπε

Tουλάχιστον αυτό μου δειχνει το συστημα.

Ερωτηση,μιας και ξεχασα να ρωτησω τον τυπα οταν πηγα σημερα στο public(με το ζορι με εξυπηρέτησε),σου ειναι ευκολο να δεις μηπως εχει μεινει καμια συλλεκτικη του Astral Chain,μιας και οι εξυπνοι στο site δεν την εχουν βαλει καθολου.

Βασικα ουτε την εκδοση που αναφερεις εχουν βαλει,τι στο καλο επιτηδες το κανουν και δεν ανεβαζουν τις συλλεκτικες για Online παραγγελιες για να τις βουτανε υπαλληλοι?

Δημοσ.

Τέρμα το LA, πανέμορφο μέχρι και στους τίτλους τελους με εναλλαγές στη μουσική επένδυση μεταξύ 8μπιτ και πολυτονικό. Πολύ προσοχή στη λεπτομέρεια, πολλά Easter eggs, αυξημενες καρδιές και όστρακα για να ασχοληθείς παραπάνω στο μικρό νησί αλλά αρκετά γεμάτο από δραστηριότητες.

Μην σας πτοεί το οποίο λαγκαρισμα δεν επηρεάζει επουδενί την εμπειρία.

Μακάρι να είχαν βάλει και τον φωτογράφο αλλά το dungeon creator θα κρατήσει κόσμο απασχολημένο και δημιουργικό.

• Like 1
Δημοσ.

130 χρονών έγινε σήμερα η nintendo. Καλά διαβάσατε 130 χρόνια πριν ιδρύθηκε σαν board game εταιρεία. 

Γενικά τα board games στην ασία ακόμα και αυτά με εικόνες και κουτάκια υπάρχουν εδώ και αιώνες.Εχω δει αρκετά σε μουσεία τους.

• Like 4
  • Thanks 2
Δημοσ.

Πριν κάτι μήνες είχε γίνει post η ίδια εικόνα.

Και η Nintendo ή τέλος πάντων οι CEO της, είχαν και άλλες επιχειρήσεις ...ροζ χρώματος.:D 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, TasosPk είπε

Για 3ds μιλαμε και οχι για switch ετσι?

Ναι, αλλα το ελυσα αλλιως. Πηρα το κουτι με τον κωδικο για crystal που πουλανε απο καταστημα.

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, chek2fire είπε

130 χρονών έγινε σήμερα η nintendo. Καλά διαβάσατε 130 χρόνια πριν ιδρύθηκε σαν board game εταιρεία. 

Γενικά τα board games στην ασία ακόμα και αυτά με εικόνες και κουτάκια υπάρχουν εδώ και αιώνες.Εχω δει αρκετά σε μουσεία τους.

Τι εννοείς; Οτι τελικά δεν πάει για κλείσιμο όπως προέβλεπε το απόλυτα επιτυχήμενο κοινό του insomnia; 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, duende είπε

τελικα Zelda παραλαβαμε ολοι?

Day1 μεσημερι, (απο PUBLIC), απο ΠΛΑΙΣΙΟ παντως που παρελαβε φιλος μου, ειχε το ιδιο προβλημα ("τσακισμενο" κουτι απο το αντικλεπτικο που βαζουν) με τον Grim Ripper.

Επεξ/σία από spinemm
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...