Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Inside X είπε

Εντάξει και το Control πέφτει στα 11 FPS στο PS4 αλλά μια χαρά στάμπα πήρε (πέρασε το QA).

To control στο pro παίζει μια χαρά και στην οθόνη γίνεται χαμός από εφέ, κατά στρέφονται τα πάντα, ακόμα και οι τσιμεντένιες κολώνες κλπ κλπ. Το LA δεν δικαιολογειται. 

• Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 minutes ago, Inside X said:

Εντάξει και το Control πέφτει στα 11 FPS στο PS4 αλλά μια χαρά στάμπα πήρε (πέρασε το QA).

το control σε μια ταπεινή RX580 στα 1080p δεν πέφτει σχεδόν ποτέ κάτω από 40....

Επεξ/σία από sotirisl
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, james9tito είπε

To control στο pro παίζει μια χαρά και στην οθόνη γίνεται χαμός από εφέ, κατά στρέφονται τα πάντα, ακόμα και οι τσιμεντένιες κολώνες κλπ κλπ. Το LA δεν δικαιολογειται. 

Όχι δεν δικαιολογείται αλλά και το Control στα base consoles ομοίως. Εδώ βέβαια έχουμε και εμπλοκή της Nintendo στην δημιουργία του LA, αντίθετα με το Control αλλά από την άλλη, το scope του hardware είναι πιο περιορισμένο. Γενικώς μιλούσα για το QA. Ίσως είναι άστοχο το σχόλιο μου.

2 λεπτά πριν, sotirisl είπε

το control σε μια ταπεινή RX580 στα 1080p δεν πέφτει σχεδόν ποτέ κάτω από 40....

Δες παραπάνω - σχολίαζα περισσότερο πως κάτι ξέφυγε από το Nintendo Seal και κυκλοφόρησε - πόσο μάλλον ένα 3rd party game.

Ελπίζω να έγινα κατανοητός.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όποιος θέλει πάντως να ξεφορτωθεί τη Limited του άθλιου Zelda δίνω ένα 20αρικο αν είναι σε άριστη κατάσταση. :P

Επεξ/σία από NickTG
  • Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σας ! Ήθελα να ρωτησω αν κατά την άποψη σας , μιας Κ πολύ πιο γνωστές από μένα, αξίζει τέτοια εποχή να αγοραστεί αυτή η κονσόλα. Έχω χρόνια να αγοράσω κονσόλα, απλώς μου αρέσει ότι γίνεται portable, Κ επίσης θα ήθελα να παίξω τίτλους όπως Mario odyssey / Zelda . Ακόμα σκέφτομαι ότι θέλω να παίζουμε μαζί παιχνίδια με την γυναίκα μου Κ θεωρώ (ίσως κάνω λάθος) πως είναι πιο friendly για τέτοιες καταστάσεις από άλλες ! Τι λέτε ; Γνωρίζω φυσικά ότι οι άλλες δυο είναι μακραν πιο δυνατές κονσόλες 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, NickTG είπε

Όποιος θέλει πάντως μα ξεφορτωθεί τη Limited του άθλιου Zelda δίνω ένα 20αρικο αν είναι σε άριστη κατάσταση. :P

Δεν πρόκειται περί αθλιότητας προς θεού. Στην συγκεκριμένη χρονική που βρισκόμαστε είναι απόλυτα εμφανές, γιατί είναι ελκυστικό ένα Switch, σε εμάς που γράφουμε τουλάχιστον στα fora: Τα Nintendo Games. Εγώ προσωπικά σε physical αγοράζω οτιδήποτε αναγράφει πάνω το λογότυπο της Nintendo και όλα τα άλλα digital. 

Αλλά όταν η ίδια η Nintendo απαξιώνει τα παιχνίδια (βλέπε Mario Tennis, Arms, Party κλπ.) της σε οτιδήποτε εκτός της τιμής τους, υπάρχει ένα θέμα δεν νομίζεις?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, Inside X said:

Δεν πρόκειται περί αθλιότητας προς θεού. Στην συγκεκριμένη χρονική που βρισκόμαστε είναι απόλυτα εμφανές, γιατί είναι ελκυστικό ένα Switch, σε εμάς που γράφουμε τουλάχιστον στα fora: Τα Nintendo Games. Εγώ προσωπικά σε physical αγοράζω οτιδήποτε αναγράφει πάνω το λογότυπο της Nintendo και όλα τα άλλα digital. 

Αλλά όταν η ίδια η Nintendo απαξιώνει τα παιχνίδια (βλέπε Mario Tennis, Arms, Party κλπ.) της σε οτιδήποτε εκτός της τιμής τους, υπάρχει ένα θέμα δεν νομίζεις?

νομίζω ότι η nintendo είχε ιστορική ευθύνη, αλλά αφού οι αριθμοί τις βγαίνουν έβαλε τα άλλα σε δεύτερη μοιρα... κατ' εμέ το παιχνίδι είναι άθλιο και δεν παίζεται...

Επεξ/σία από sotirisl
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, sotirisl είπε

νομίζω ότι η nintendo είχε ιστορική ευθύνη, αλλά αφού οι αριθμοί τις βγαίνουν έβαλε τα άλλα σε δεύτερη μοιρα... κατ εμέ το παιχνίδι δεν παίζεται...

Δεν ξέρω αν παίζεται - δεν έχω Switch (το έστειλα το OG μου εδώ και καιρό και θα αγοράσω Lite) αλλά από αυτά που είδα θα συμφωνήσω τουλάχιστον περί "ιστορικής ευθύνης".

Κοινώς ναι,  ΔΕΝ μπορείς να τα κάνεις σκατά σε ένα Zelda.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, alexpwnz είπε

Καλησπέρα σας ! Ήθελα να ρωτησω αν κατά την άποψη σας , μιας Κ πολύ πιο γνωστές από μένα, αξίζει τέτοια εποχή να αγοραστεί αυτή η κονσόλα. Έχω χρόνια να αγοράσω κονσόλα, απλώς μου αρέσει ότι γίνεται portable, Κ επίσης θα ήθελα να παίξω τίτλους όπως Mario odyssey / Zelda . Ακόμα σκέφτομαι ότι θέλω να παίζουμε μαζί παιχνίδια με την γυναίκα μου Κ θεωρώ (ίσως κάνω λάθος) πως είναι πιο friendly για τέτοιες καταστάσεις από άλλες ! Τι λέτε ; Γνωρίζω φυσικά ότι οι άλλες δυο είναι μακραν πιο δυνατές κονσόλες 

Αν και υπάρχει αντίστοιχο νήμα (το παρόν μάλλον θα στο κλειδώσουν/μεταφέρουν) ΝΑΙ σε όλα! :)

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, NickTG είπε

Όποιος θέλει πάντως να ξεφορτωθεί τη Limited του άθλιου Zelda δίνω ένα 20αρικο αν είναι σε άριστη κατάσταση. :P

Δίνω μόνο αρχική τιμή, αν δεν σε πειράζει το κουτί που έχει κάτι σημάδια. 😛

Δημοσ.
1 ώρα πριν, alexpwnz είπε

Εγώ το έχω αναφέρει και παλιότερα πολλές φορές...Καλύπτει όλες τις ανάγκες αν δε θες να είσαι όλη την ώρα μπροστά σε μια τηλεόραση...Ειδικά αν θες να παίξεις και Odyssey και το Zelda Breath of the Wild, απλά θεωρώ οτι τώρα η αναμονή για black friday και γιορτές γενικά (αν αντέχεις) είναι το πιο σωστό, γιατί με το lite και τη νέα έκδοση δεν υπάρχει περίπτωση να βγεί κάτι βελτιώμενο σύντομα και θα έχει και καλές τιμές.Φυσικά δεν αναμένω τρομερή πτώση (εκτός αν συνδυαστεί με καμία προσφόρα από κάρτες βλέπε 20% επιστροφή Eurobank κτλ). 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, stafftw είπε

Εγώ το έχω αναφέρει και παλιότερα πολλές φορές...Καλύπτει όλες τις ανάγκες αν δε θες να είσαι όλη την ώρα μπροστά σε μια τηλεόραση...Ειδικά αν θες να παίξεις και Odyssey και το Zelda Breath of the Wild, απλά θεωρώ οτι τώρα η αναμονή για black friday και γιορτές γενικά (αν αντέχεις) είναι το πιο σωστό, γιατί με το lite και τη νέα έκδοση δεν υπάρχει περίπτωση να βγεί κάτι βελτιώμενο σύντομα και θα έχει και καλές τιμές.Φυσικά δεν αναμένω τρομερή πτώση (εκτός αν συνδυαστεί με καμία προσφόρα από κάρτες βλέπε 20% επιστροφή Eurobank κτλ). 

Θα βγει νέα έκδοση switch? Γνωρίζω για την Lite έκδοση που ουσιαστικά είναι μόνο portable.

Επίσης παιχνίδια θα συνεχίζουν να βγαίνουν για την επόμενη διετία πχ ;

απλως σκέφτομαι μην πάρω κάτι που ενδεχομένως σε 1-2 χρόνια χρειαστεί να το αντικαταστήσω. Μιλάω για Nintendo κυρίως !

Επεξ/σία από alexpwnz
Δημοσ.

Εγώ περιμένω super Mario 3 - Warioland. Από τα καλύτερα μου παιχνίδια στο GB.

Ta frame είναι όντως απαράδεκτα, εγώ το παίζω από sd και βλέπω πολύ καλύτερους χρόνους loading από όσους είναι σε cartridge. Όμως η πτώση των καρέ είναι αδιαμφισβήτητο θέμα.

Δημοσ.

Λοιπόν θα προσπαθήσω να είμαι συγκρατημένος:

Σχετικά με το zelda LA, να καταλάβω την πίκρα κ τη γκρίνια για τα performance issues. Εννοείται πως πρέπει γρήγορα να υπάρξει patch.

Εκεί όμως που αρχίζω κ βγάζω φλύκταινες, είναι όταν διαβάζω σχόλια για την τιμή, τύπου «το πολύ 15€ έπρεπε να κάνει».

Θυμήθηκα έναν φίλο που μου έλεγε πως το dark souls remastered έπρεπε να πωλείται στα 5€. Μόνο τότε θα το αγόραζε γιατί στην ουσία είναι ένα παλιό παιχνίδι.

ΡΕ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΤΕ;;;

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, Fulgore said:

Αν ειχε ανακοινωθει νεα αναβαθμισμενη εκδοση για το Switch,θα την εβλεπες στα ραφια μαζι με το Lite.

Το αν θα ανακοινωθει του χρονου ή το 2021,αυτο φυσικα δεν το γνωριζουμε οπως επισης δεν γνωριζουμε για ποσα χρονια ακομα η Nintendo θα συνεχιζει να υποστηριζει το Switch.

Αν το δούμε ιστορικά (χρονολογίες Ευρώπης): 

Gameboy: 13 χρόνια ('90-'03) -pocket το '96-
Gameboy Color: 5 χρόνια ('98-'03)
Gameboy Advance: 7 χρόνια ('01-'08) -SP το '03-
DS: 8 χρόνια ('05-'13) -DSi το '08-
3DS: 8 χρόνια ('11-'19) -n3DS το '15-

Συνεπώς, κατά μέσο όρο υποστηρίζει τις κονσόλες της για 8 χρόνια, καθώς και περίπου για 2 χρόνια αφότου βγει η επόμενη.
Στη σημερινή εποχή με το middle upgrade ήδη να έχει έρθει (lite και scaled nm down κανονικό), πιστεύω ότι δε θα ξεπεράσει τα 5 έτη, δηλαδή 2017-2022. Ή -για να κρατηθεί κοντά στην 8ετία- μπορεί να βγάλει ένα πιο δυνατό το 2020-2021 και να φτάσει μέχρι το 2023-2024, ρημάζοντας εντελώς τα γραφικά για να λειτουργήσουν τα παιχνίδια και με τα απλά Switch που έχουμε τώρα.
Πάντως με τα σημερινά δεδομένα απέχουμε ακόμα πάρα πολύ από το να γίνει το Switch obsolete. Hell, μόλις τώρα έγινε το 3DS! :D Το καλό είναι ότι έχει ΑΠΕΙΡΑ παλιά διαμάντια προς remaster, ήδη κινείται σε αυτή τη λογική (και όχι μόνο 1st party), άρα έχουμε σημαντικές πιθανότητες να υπάρξει υπερπλήρης βιβλιοθήκη για κάθε γούστο. Το κακό είναι ότι τα ΑΑ 3rd party θα ξεμένουν όσο περνάει ο καιρός, γιατί δεν είναι δυνατόν μετά την άφιξη του PS5 να τα πετσοκόβουν τόσο ώστε να μπορούν να τρέχουν στο ταπεινό Switchάκι...

1080p σε portable δεν θα δούμε κατά την άποψή μου στη γενιά αυτή ακόμα και "new"Switch να βγει. Δεν υπάρχει το απαιτούμενο horsepower. Θα προτιμήσουν (και καλά θα κάνουν) να δώσουν λίγο παραπάνω smoothness ή γραφικά παρά ανάλυση. Παραδοσιακά αυτό έκανε η Nintendo, μη θυμηθούμε τώρα τι ανάλυση είχε το advance ή ακόμα και το n3ds.... ;) 

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...