D.Luffy Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δοκιμάστε το demo του Ori. Όλα δείχνουν ότι θα είναι φοβερό port.
Atreidis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δεν ξέρω τι πρόβλημα έχετε με τα fps drops... εγώ δεν τα βρίσκω ότι επηρεάζουν το gameplay γενικά δεν τα καταλαβαίνω... είναι για μερικά δευτερόλεπτα μπροστά από τα σπιτάκια. Να πω ότι το παιχνίδι τρέχει από μια Samsung Evo Plus 256GB U3 micro SDXC κάρτα. 1 1
james9tito Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 15 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Δοκιμάστε το demo του Ori. Όλα δείχνουν ότι θα είναι φοβερό port. To δοκίμασα αλλά δυστυχώς το είχα λιώσει στο xbox one. Οπτικά δυστυχώς είναι πολύ κατώτερο. Πολύ θολούρα. Όποιος όμως το βλέπει πρώτη φορά στο Switch δεν θα έχει θέμα.
D.Luffy Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, james9tito είπε To δοκίμασα αλλά δυστυχώς το είχα λιώσει στο xbox one. Οπτικά δυστυχώς είναι πολύ κατώτερο. Πολύ θολούρα. Όποιος όμως το βλέπει πρώτη φορά στο Switch δεν θα έχει θέμα. Το έχω τελειώσει στο PC. Θολούρα να σου πω δεν παρατήρησα πέρα από το κλασσικό Dof στο background. Σίγουρα υπάρχουν κάποιες παραχωρήσεις βέβαια. Το έπαιξες handheld? Γιατί docked φαντάζομαι θα δείχνει όντως πολύ χειρότερο... 1 ώρα πριν, Atreidis είπε Δεν ξέρω τι πρόβλημα έχετε με τα fps drops... εγώ δεν τα βρίσκω ότι επηρεάζουν το gameplay γενικά δεν τα καταλαβαίνω... είναι για μερικά δευτερόλεπτα μπροστά από τα σπιτάκια. Να πω ότι το παιχνίδι τρέχει από μια Samsung Evo Plus 256GB U3 micro SDXC κάρτα. Πως δεν τα καταλαβαίνεις? Αφού μόνος σου λες ότι είναι για μερικά δευτερόλεπτα μπροστά από τα σπιτάκια... Πάντως λέγεται ότι το downloadable τρέχει πολύ καλύτερα από το cartridge οπότε στη δική σου περίπτωση η κατάσταση είναι καλύτερη.
primeragt Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Και με βαση το βιντεο απο πανω ακομα καλυτερα στην εσωτερικη 32gb απο sd.
james9tito Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, D.Luffy είπε Το έχω τελειώσει στο PC. Θολούρα να σου πω δεν παρατήρησα πέρα από το κλασσικό Dof στο background. Σίγουρα υπάρχουν κάποιες παραχωρήσεις βέβαια. Το έπαιξες handheld? Γιατί docked φαντάζομαι θα δείχνει όντως πολύ χειρότερο... Πως δεν τα καταλαβαίνεις? Αφού μόνος σου λες ότι είναι για μερικά δευτερόλεπτα μπροστά από τα σπιτάκια... Πάντως λέγεται ότι το downloadable τρέχει πολύ καλύτερα από το cartridge οπότε στη δική σου περίπτωση η κατάσταση είναι καλύτερη. Γενικά παίζω μόνο handheld αλλά έπαιζα με τις μικρές LA και είπα να δούμε και αυτό μιας και τους άρεσε στο xbox. Οπότε ναι, docked στα μάτια μου ήταν πολύ πολύ κατώτερο από αυτό που θυμόμουν.
Inside X Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, D.Luffy είπε Πως δεν τα καταλαβαίνεις? Αφού μόνος σου λες ότι είναι για μερικά δευτερόλεπτα μπροστά από τα σπιτάκια... Πάντως λέγεται ότι το downloadable τρέχει πολύ καλύτερα από το cartridge οπότε στη δική σου περίπτωση η κατάσταση είναι καλύτερη. Το πρόβλημα με το παιχνίδι από ότι είδα και από το video του DF είναι ότι όταν πέφτει, πέφτει άσχημα (60--->30 λόγω double buffering+v-sync?). Δεν υπάρχει ενδιάμεσο (όπως π.χ. αν χρησιμοποιούσαν triple buffering όπου θα έπεφτε στα 40 π.χ. αλλά θα είχε και input lag πιθανότατα ή χωρίς v-sync όπου θα υπήρχαν σημεία που θα έπινε μπαταρία το switch χωρίς νόημα). Αυτό θα πρέπει να γίνει κατανοητό ως εξήγηση γιατί μπορεί να ενοχλεί κάποιους πολύ. Πτώσεις στο μισό frame rate ξαφνικά είναι πολύ ενοχλητικές σε όποιο παιχνίδι τις έχει. Από εκεί και πέρα για την maxwell αρχιτεκτονική που βασίζεται το Switch υπάρχουν λύσεις στα PC όπως adaptive V-Sync κλπ.. Τώρα πως και γιατί δεν ξέρω.
D.Luffy Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Τελικά το panel του Lite δεν είναι Sharp IGZO όπως αρχικά φημολογούνταν αλλά μιας εταιρίας ονόματι InnoLux. Ίσως έτσι εξηγείται και η κατώτερη ποιότητα του.
Inside X Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Εδώ έχει ex-Sony μπαταρίες προκειμένου να ρίξουν το κόστος: https://www.wsj.com/articles/nintendo-seeks-to-sustain-switch-sales-with-stripped-down-console-11568975330 Αλλά ανεξάρτητα το panel του λόγω ppi θα είναι σίγουρα πιο "Sharp" (pun intended).
Moderators Malthador Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Εντάξει, έκατσα κι έκοψα βόλτες με το Chomp Chomp μετά το δεύτερο dungeon. Μιλάμε για απαράδεκτο performance, ειδικά στον βάλτο, άμα το ζορίσεις λίγο με βόμβες, σκόνες κλπ ζαλίζεσαι από τα spikes. Απαράδεκτο, δεν θυμάμαι άλλο exclusive σε οποιαδήποτε current gen κονσόλα με τέτοια απόδοση. Ακόμα και το DxM πιο playable ήταν. Όταν πάρω τις μπότες θα το πετάξω από το παράθυρο μάλλον το Switch. 1
Inside X Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Στον βάλτο παίζει σχεδόν μόνιμα από ότι λένε στα 30 fps και εσύ μάλλον πέφτεις στα 15 με σκόνες και βόμβες. (next v-sync step)
sotirisl Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 o βάλτος δεν παλεύεται, μόνιμα κολλήματα, αναρωτιόμουν αν το switch μου είναι χαλασμένο... ρε παιδιά με συγχωρείτε κιόλας που επιμένω, αλλά τώρα αυτοί στην Nintendo καθισαν, το έπαιξαν, είδαν αυτό που συμβαίνει, και είπαν "το παιχνίδι είναι έτοιμο, να το βγάλουμε στο κοινό"; 2 2
james9tito Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, sotirisl είπε o βάλτος δεν παλεύεται, μόνιμα κολλήματα, αναρωτιόμουν αν το switch μου είναι χαλασμένο... ρε παιδιά με συγχωρείτε κιόλας που επιμένω, αλλά τώρα αυτοί στην Nintendo καθισαν, το έπαιξαν, είδαν αυτό που συμβαίνει, και είπαν "το παιχνίδι είναι έτοιμο, να το βγάλουμε στο κοινό"; Φυσικά και το είδαν αλλά αφού είμαστε βόδια και τόσο καιρό σκοτωνομαστε να δώσουμε 90 για τη limited. Οπότε καλά μας κάνουν.
Te0sX Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 "Mario Odyssey used an in-house, Nintendo built engine so they know how to optimize. Links Awakening is using Unreal Engine 4, which also had a few issues when used in Yoshi's Crafted World" Λογικά στο μέλλον θα λυθεί το πρόβλημα με κάποιο patch όπως λένε όλοι, αλλά όντως απαράδεκτο για το κοινό του Zelda. btw Περιμένω το Lite Grey + Awakening απο public και ανυπομονώ. Οι μόνες κονσολες που είχα ποτέ ήταν το Gameboy Color και έπειτα το PS2. Γιατί Lite? Με ενδιαφέρει καθαρά handheld χρήση. Ένας γνωστός σε ένα channel στο irc μου είπε τα αρνητικά του OG Switch σύμφωνα με αυτόν που το ήθελε κυρίως για handheld χρήση, οπου πούλησε το δικό του πριν καν βγουν οι φήμες για το Lite, και τώρα το αποφάσισε να πάρει το Lite γιατί φαίνεται πως αυτό είναι πως ζητούσε. Δεν έχω κάποιον να παίζω multiplayer (όχι Nintendo δεν θα πηγαίνω με το bmx σε πίστα skateboard για να παίζω μέσα στον ήλιο χαμογελαστός Switch με άλλους 3 φίλους μου που έχουν Σwitch 😋). Δεν έχω μεγάλα χέρια, οπότε δεν θα με πειράξει το μικροτερο μέγεθος απο αυτή την έννοια. Μικροτερη οθονη, δεν με νοιάζει πολύ. Ήλπιζα, ωστόσο, σε ίδια ποιότητα χρωμάτων με το μεγάλο, (και γούσταρα και το καλυτερο ppi), αλλά δεν μου άρεσε αυτο που διαβασα απο τον @D.Luffy. Anyway όμως, λίγα αρνητικά τα συγχωρώ, αν και απο το κοψε κοψε σε συγκριση με το OG Switch και με μόνη διαφορά 100 ευρώ, θα βγάλουν τα εντερα τους απο εμάς και γαμιούνται. Μονο drifting μην μας τύχει και χρειάζεται να το ανοίγουμε. Δεν σκέφτομαι να αποκτήσω πολλά παιχνιδια, οπότε και να βρεθεί τρόπος να σπαστει το νέο firmware δεν θα το επιχειρήσω. Παίρνω Switch κυρίως για την νοσταλγία, το διαφορετικό gameplay και την νοοτροπία των παιχνιδιών. Η λίστα μου είναι η παρακάτω και είδη έχω παραγγείλει το Donkey Kong Tropical Freeze 😍: Donkey Kong ❤️ Mario Maker 2 Dark Souls o_o Mario Odyssea Zelda LA Eastward Civilization VI ^^ 1 1
Inside X Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 10 λεπτά πριν, sotirisl είπε o βάλτος δεν παλεύεται, μόνιμα κολλήματα, αναρωτιόμουν αν το switch μου είναι χαλασμένο... ρε παιδιά με συγχωρείτε κιόλας που επιμένω, αλλά τώρα αυτοί στην Nintendo καθισαν, το έπαιξαν, είδαν αυτό που συμβαίνει, και είπαν "το παιχνίδι είναι έτοιμο, να το βγάλουμε στο κοινό"; Εντάξει και το Control πέφτει στα 11 FPS στο PS4 αλλά μια χαρά στάμπα πήρε (πέρασε το QA).
Προτεινόμενες αναρτήσεις