D.Luffy Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 14 λεπτά πριν, Malthador είπε Τα bezels είναι ενοχλητικά που δεν είναι μαύρα; Εμενα δεν με ενόχλησαν καθόλου. Ίσα ίσα η κονσόλα μου φαίνεται πολύ πιο όμορφη από το original. 2
Grim Ripper Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, Malthador είπε ---------------------------------------------------- Ενημερώνω και πάλι, υπάρχει ένα τεμάχιο διαθέσιμο στο Πλαίσιο Κηφισιάς, αν και μάλλον θα το αφήσω να ακυρωθεί, αφού δεν υπάρχει ενδιαφέρον. Όμως από τη στιγμή που δεν ενδιαφέρεστε να αγοράσετε στην αρχική τιμή από κατάστημα, μην αρχίζετε την κλάψα όταν οι scalpers θα ζητάνε ένα νεφρό και κάτι ψιλά στις αγγελίες, ναι; Έστειλα pm.
lysopaine Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) εγώ να πω την άποψη μου για το switch lite ο μόνος λόγος που θα το έπαιρνα είναι για να του βάλω cfw άμα κ όταν δεχθεί για να παίζω τα παιχνίδια που έχω σε άλλες κονσόλες/υπολογιστή εκεί ή για να παίζω τα dlc αν θα μπορώ να του μεταφέρω τα saves Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2019 από lysopaine
ADHD Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, Malthador είπε Η θολούρα που βλέπεις δεν είναι λόγω περιορισμών, είναι λόγω σεναρίου/πλοκής. Εχει θεμα στα ματια ο Link και δεν το ηξερα?? Πολυ δυσκολο να υπηρχε μια επιλογη turn off για οσους δεν τη θελουν.. Επισης τι περιορισμων το παιχνιδι θα επρεπε να τρεχει σταθερα 60 και παρ'ολα αυτα το performance ειναι αθλιο, γενικα δεν μας εχει συνηθισει η Ν σε τετοια ποιοτητα.
sotirisl Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 εμένα πάντως μου την έχει βαρέσει άσχημα όλο το θέμα με τα frame drops. Η κατάσταση δεν παλεύεται, μα πραγματικά πως επέτρεψαν να βγει το παιχνίδι έτσι έξω;
ADHD Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, sotirisl είπε εμένα πάντως μου την έχει βαρέσει άσχημα όλο το θέμα με τα frame drops. Η κατάσταση δεν παλεύεται, μα πραγματικά πως επέτρεψαν να βγει το παιχνίδι έτσι έξω; Και ειναι απολυτα φυσιολογικο. Πραγματικα με το LA φανηκε ποσο δεν μπορεις να εμπιστευτεις πλεον επαγγελματιες "reviewers" και fanboys πετανε σχεδον perfect scores σε ενα προβληματικό παιχνίδι απο πολλες αποψεις. Μιλαμε για ενα 1:1 remake ενος gameboy game χωρις καθολου νεο content (δηλαδη αρκετα μικρο) το οποιο τιμολογειται οσο ενα καινούργιο ΑΑΑ παιχνιδι αλλα πες οκ εχεις nintendo seal of quality κλπ. Δυστυχως δεν ισχυει αυτο ομως, το παιχνιδι δεν σου προσφερει καμια επιλογη customization, το performance ειναι απο τα χειροτερα που εχω δει σε παιχνιδι του switch και μαζι με ολα αυτα σου πεταει και ενα blur effect με το ζορι το οποιο δεν μπορεις φυσικα να κλεισεις. Πραγματικα μονο η Ν θα μπορουσε να τη γλυτωσει με κατι τετοιο, η φυσιολογικη τιμη του θα ηταν το πολυ 29.99 και φυσικα με τετοια γραφικά και content θα περίμενα να μην εχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Για εμενα στην τωρινη του κατασταση ειναι για 6/10 το πολυ. 5 1
Gorbatsof Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Γράψανε κάπου ότι αν το παιχνίδι δεν είναι από την κασέτα και είναι downloadable, τρέχει καλύτερα.Δε ξέρω αν ισχύει βέβαια.Ας περιμένω κάνα patch καλύτερα.Μεχρι τότε λιώνω στο astral chain το οποίο το θεωρώ εκπληκτικό στα πάντα του.
sotirisl Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 42 minutes ago, ADHD said: Και ειναι απολυτα φυσιολογικο. Πραγματικα με το LA φανηκε ποσο δεν μπορεις να εμπιστευτεις πλεον επαγγελματιες "reviewers" και fanboys πετανε σχεδον perfect scores σε ενα προβληματικό παιχνίδι απο πολλες αποψεις. Μιλαμε για ενα 1:1 remake ενος gameboy game χωρις καθολου νεο content (δηλαδη αρκετα μικρο) το οποιο τιμολογειται οσο ενα καινούργιο ΑΑΑ παιχνιδι αλλα πες οκ εχεις nintendo seal of quality κλπ. Δυστυχως δεν ισχυει αυτο ομως, το παιχνιδι δεν σου προσφερει καμια επιλογη customization, το performance ειναι απο τα χειροτερα που εχω δει σε παιχνιδι του switch και μαζι με ολα αυτα σου πεταει και ενα blur effect με το ζορι το οποιο δεν μπορεις φυσικα να κλεισεις. Πραγματικα μονο η Ν θα μπορουσε να τη γλυτωσει με κατι τετοιο, η φυσιολογικη τιμη του θα ηταν το πολυ 29.99 και φυσικα με τετοια γραφικά και content θα περίμενα να μην εχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Για εμενα στην τωρινη του κατασταση ειναι για 6/10 το πολυ. μα είναι τενεκέδες...
najinblue3 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 42 λεπτά πριν, ADHD είπε Και ειναι απολυτα φυσιολογικο. Πραγματικα με το LA φανηκε ποσο δεν μπορεις να εμπιστευτεις πλεον επαγγελματιες "reviewers" και fanboys πετανε σχεδον perfect scores σε ενα προβληματικό παιχνίδι απο πολλες αποψεις. Μιλαμε για ενα 1:1 remake ενος gameboy game χωρις καθολου νεο content (δηλαδη αρκετα μικρο) το οποιο τιμολογειται οσο ενα καινούργιο ΑΑΑ παιχνιδι αλλα πες οκ εχεις nintendo seal of quality κλπ. Δυστυχως δεν ισχυει αυτο ομως, το παιχνιδι δεν σου προσφερει καμια επιλογη customization, το performance ειναι απο τα χειροτερα που εχω δει σε παιχνιδι του switch και μαζι με ολα αυτα σου πεταει και ενα blur effect με το ζορι το οποιο δεν μπορεις φυσικα να κλεισεις. Πραγματικα μονο η Ν θα μπορουσε να τη γλυτωσει με κατι τετοιο, η φυσιολογικη τιμη του θα ηταν το πολυ 29.99 και φυσικα με τετοια γραφικά και content θα περίμενα να μην εχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Για εμενα στην τωρινη του κατασταση ειναι για 6/10 το πολυ. thx για το feedback, εγω το ριχνω προσωπικα ακυρο atm
Fulgore Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ADHD είπε Πραγματικα μονο η Ν θα μπορουσε να τη γλυτωσει με κατι τετοιο, η φυσιολογικη τιμη του θα ηταν το πολυ 29.99 Αν ηταν multiplatform τιτλος που το θεμα θα ειχε μεγαλυτερη συμμετοχη,σιγουρα θα εβλεπες περισσοτερα τετοια σχολια πανω στο κομματι της τιμης. Εδω σκεψου ειδαμε τετοια σχολια στο προσφατο Resident evil 2 που δεν ειναι καν 100% αντιγραφη του original παιχνιδιου. Και για το pokemon go επεσε κραξιμο προφανως για την αρχικη τιμη του και εν μερη για τα frame drops που εχει(που δεν ενοχλουν ευτυχως πολυ). Βεβαια δεν πρεπει να μας κανουν εντυπωση αυτες οι τιμες. Τις ειδαμε και στα Zelda που κυκλοφορησαν στο Wii U . Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2019 από Fulgore
D.Luffy Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλό το nostalgia factor για το Link's Awakening (κι εγώ συλλεκτική αγόρασα) αλλά όσοι παραπονιούνται για το combo τιμής/content και ταυτόχρονα για τα τεχνικά θέματα, έχουν δίκιο. Η Ν δεν έπρεπε να αφήσει να κυκλοφορήσει το παιχνίδι σε αυτή την κατάσταση. Κι αυτό επειδή ακριβώς μιλάμε για Nintendo quality και ένα πολύ σημαντικό τίτλο. Μου φαίνεται απίστευτο που το Odyssey με απείρως πιο πολύπλοκα γραφικά και μεγαλύτερο κόσμο, τρέχει πολύ καλύτερα. Και μάλιστα το παιχνίδι ήδη χρησιμοποιεί και dynamic scale για να ρίξει την ανάλυση... Προς το παρόν του αφήνω το benefit of doubt γιατί κάποιοι λένε ότι το downloadable τρέχει καλύτερα και περιμένω για patch σύντομα. Αν όμως η κατάσταση δεν διορθωθεί, πολύ μεγάλο foul από την Nintendo. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2019 από D.Luffy 1
stafftw Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Καλό το nostalgia factor για το Link's Awakening (κι εγώ συλλεκτική αγόρασα) αλλά όσοι παραπονιούνται για το combo τιμής/content και ταυτόχρονα για τα τεχνικά θέματα, έχουν δίκιο. Η Ν δεν έπρεπε να αφήσει να κυκλοφορήσει το παιχνίδι σε αυτή την κατάσταση. Κι αυτό επειδή ακριβώς μιλάμε για Nintendo quality και ένα πολύ σημαντικό τίτλο. Μου φαίνεται απίστευτο που το Odyssey με απείρως πιο πολύπλοκα γραφικά και μεγαλύτερο κόσμο, τρέχει πολύ καλύτερα. Και μάλιστα το παιχνίδι ήδη χρησιμοποιεί και dynamic scale για να ρίξει την ανάλυση... Προς το παρόν του αφήνω το benefit of doubt γιατί κάποιοι λένε ότι το downloadable τρέχει καλύτερα και περιμένω για patch σύντομα. Αν όμως η κατάσταση δεν διορθωθεί, πολύ μεγάλο foul από την Nintendo. Παμε να κανουμε review bombing να ξυπνησουν λιγο;;😅
D.Luffy Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, stafftw είπε Παμε να κανουμε review bombing να ξυπνησουν λιγο;;😅 Τσάμπα θα πάει το bombing. Το θέμα είναι ότι υπάρχουν πολλοί που πεισματικά αρνούνται να δεχτούν ότι έχει πρόβλημα ένα παιχνίδι και υποστηρίζουν ότι δεν μπορούν να καταλάβουν καθόλου το framerate. Πχ το Nintendo Life είναι γεμάτο με χρήστες που μάλλον τα μάτια τους τρέχουν στα 20fps... Προσωπικά για μένα τουλάχιστον, το performance είναι πάντα σε προταιρεότητα από τα εντυπωσιακά γραφικά. Δεν είναι μόνο πως "φαίνεται" στο μάτι αλλά πόσο fluid ανταποκρίνονται τα controls. Και δεν έχει σημασία αν είναι platform ή... turn-based card game. Στην περίπτωση του LA πχ θα προτιμούσα να κόβανε λίγο το Dof και τη βαζελίνη στις επιφάνειες για σταθερό 60άρι... Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2019 από D.Luffy
sotirisl Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Μια εξαιρετική ανάλυση του frame drop υπάρχει εδώ: 2
logistoulis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Εσείς με το παλιό/καινούριο Zelda εγώ όμως επειδή δεν έχω παίξει ακόμα το botw και επειδή τελειώνει το Μάριο η γυναίκα αποφάσισε να μου κάνει δώρο 8
Προτεινόμενες αναρτήσεις