Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αγγελία σφραγισμενο LA στην αθήνα στα 120 😤

Επεξ/σία από TasosPk
Δημοσ.

ξέρει κανείς αν τα public δέχονται κ καινούργια παιχνίδια όπως τα μεταχειρισμένα προσπαθώ μέσω αγγελίας εδώ κ αρκετό καιρό να πουλήσω το crash trilogy αλλά τίποτα 

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε τους σατανάδες στο Public, φοβερή μπινιά αυτό με το έξτρα δεκάρικο. Πάω ταμείο και μου λέει 89,99. Όχι της λέω, 79,99 και της δείχνω την οθόνη του κινητού μου. Το διόρθωσε αμέσως, αλλά πολλοί δεν θα το παρατηρήσουν καν. 

Περισσεύει μια στο Πλαίσιο Κηφισιάς, ΠΜ όποιος ενδιαφέρεται, αποκλείονται scalpers. 

Επεξ/σία από Malthador
  • Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καλά από την συγκεκριμένη αλυσίδα έχω προϊόν, το οποίο είχε κανονική τιμή 19.99 και έφαγα στάμπα 34.99 και δεν πήρα χαμπάρι παρά μόνο 15 μήνες μετά...Από κάτω από την στάμπα ήταν η κανονική τιμή στα 19.99 και άλλες 2, με ποιος ξέρει τι...

Εγγύηση 1 χρόνο ενώ στο site του κατασκευαστή με ειδική μνεία για EU 2 χρόνια μάλιστα. Δεν ασχολήθηκαν με το support τους. RMA από το site του κατασκευαστή κανονικά.

Όχι τίποτα άλλο αλλά το προϊόν, είναι και δημοφιλές περί gaming.

Anyway! Switch Lite τσίμπησε κανείς? Ακούω αντικρουόμενες απόψεις (μέχρι να αποφανθούν οι Guru του χώρου) για το D-PAD ότι τα κάνει σκατά στο diagonal registration στα button presses.

Όχι τίποτα άλλο αλλά είμαι με το mouse click στην σκανδάλη για το Gray!!!!!!  

Δημοσ.

Τσίμπησα και το δικό μου τελικά από το Public. 

Το χτύπησαν κανονικά στα 80€ αν και είχε ταμπελακι με τα 90€ πάνω. 

Αφού το πήρα και βγήκα από το μαγαζί ήρθε και το μήνυμα στο κινητό να πάω να το παραλάβω! :lol:

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 minutes ago, ADHD said:

Χάλια το performance και χάλια DoF, έρχομαι μετά από borderlands 3 βέβαια αλλά και παλι πολύ κακό μου φαίνεται. 😛

Τι DoF θες σε top-down game;

Επεξ/σία από Malthador
Δημοσ.

Το dof δεν είναι ασχημο. Οι πτώσεις στα καρέ είναι ενοχλητικές αλλά ευτυχώς στα κρίσιμα σημεία δεν έχει θέματα. (Μέσα σε dungeons και στα μποσακια)

Δημοσ.

Public@mall έχει ένα τεμάχιο collectors. Θα είναι σίγουρα εκεί και αύριο το πρωί γιατί την είδα 9παρα 1 - 2 λεπτά. 

Με τις τιμές που χει το public, πηρα τις μπαρμπι μου κάτι παγουρίνο πεππα γουρουνίτσα, βιβλία και έφυγα τρέχοντας. Το gaming section ήταν εφιαλτικό....πηρα χαπάκι πίεσης φεύγοντας 😂😂😂!!! 

Δημοσ.

Πάντως το public είναι το μόνο που έβγαλε bundle για οποιον ενδιαφέρεται να αγορασει νεα κονσολα  (είτε κανονικό,ειτε lite) και προσφέρει το LW στα 40ευρο.... Απο τις μεγαλες αλυσίδες λεω ,για καποιον που θέλει άμεσα να προβεί σε αγορά (όπως εγώ)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...