james9tito Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 34 λεπτά πριν, Deghinsea είπε Κάτσε να μαντέψω......99.99€?
Grim Ripper Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Εμένα μου ήρθε SMS, θα παραλάβω 10-12.30 το Zelda, άντε να δούμε. Πάλι καλά που είναι κάποιος στο σπίτι μιας και δουλεύω, γι' αυτό δεν θέλω να βάζω αποστολές στο σπίτι.
lysopaine Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 ξέρει κανείς από shopto πόσο καιρό κάνει να έρθει ένα παιχνίδι ?
Grim Ripper Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω τι ακριβώς κάνουν στο πλαίσιο αλλά μαζί με την δική μου παραγγελία έκανα και μια φίλης (με τα δικά της στοιχεία προφανώς) που δεν μπορούσε εκείνη την στιγμή να την κάνει. Εκείνη ούτε την πήραν εχθές τηλ, ούτε έχει λάβει κάποιο sms. 😕 Edit: Μόλις με ενημέρωσε ο αδερφός μου ότι ήρθε. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2019 από Grim Ripper
lysopaine Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, non-serviam είπε Μπορεί και πότε. Χθες έκανα αμφισβήτηση συναλλαγής για πάρτη τους. Απαράδεκτοι. εμένα προχθές μου έστειλαν μήνυμα ότι το έστειλαν λόγω κάποια καθυστέρησης Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2019 από lysopaine
JohnDeus Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις παρέλαβα την limited la, από public στο Σύνταγμα. Παιδιά προσοχή, μου κανανε κόλπα και ενώ είχα παραγγείλει στα 80, μου λέει η υπάλληλος 90. Της λέω έχω παραγγείλει με άλλη τιμή και μετά ανέβηκε. Μισό μου λέει και πάει και ρωτάει ένα υπεύθυνο. Ανέβηκε η τιμή της λέει δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Δεν ήθελα να χαλάσω χρόνο και φαιά ουσία για 10 ευρώ. Αλλά να είστε έτοιμοι για το ίδιο οι υπόλοιποι. 1
james9tito Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, JohnDeus είπε Μόλις παρέλαβα την limited la, από public στο Σύνταγμα. Παιδιά προσοχή, μου κανανε κόλπα και ενώ είχα παραγγείλει στα 80, μου λέει η υπάλληλος 90. Της λέω έχω παραγγείλει με άλλη τιμή και μετά ανέβηκε. Μισό μου λέει και πάει και ρωτάει ένα υπεύθυνο. Ανέβηκε η τιμή της λέει δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Δεν ήθελα να χαλάσω χρόνο και φαιά ουσία για 10 ευρώ. Αλλά να είστε έτοιμοι για το ίδιο οι υπόλοιποι. Γιατι δεν εμπαινες στο λογαριασμο σου να δειξεις την τιμη που εγραφε? Νομιζω κακως υποχωρησες. Οταν κανεις pre order κλεινεις την τιμη που ειχε τοτε όχι την τιμη που ΘΑ εχει σε 2 μηνες. 1
Prospector8 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Μλκια επρεπε να επεμενες οτι στην προπαραγγελια εγραφε 79.99 και τοσα θα δωσεις, δεν σε νοιαζει ειτε παει 90 η 100+. Ποσο αντιεπαγγελματισμος πια στην Ελλαδα! 2
JohnDeus Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, james9tito είπε Γιατι δεν εμπαινες στο λογαριασμο σου να δειξεις την τιμη που εγραφε? Νομιζω κακως υποχωρησες. Οταν κανεις pre order κλεινεις την τιμη που ειχε τοτε όχι την τιμη που ΘΑ εχει σε 2 μηνες. 4 λεπτά πριν, Prospector8 είπε Μλκια επρεπε να επεμενες οτι στην προπαραγγελια εγραφε 79.99 και τοσα θα δωσεις, δεν σε νοιαζει ειτε παει 90 η 100+. Ποσο αντιεπαγγελματισμος πια στην Ελλαδα! Καθαρά χρόνο θα έτρωγα.... δεν νομίζω να μου την δίνανε στα 80 χωρίς να τσακωθώ. Θέλω να δω αν θα ζητήσουν και από άλλους 10 παραπάνω. Τέτοιες πρακτικές είναι απόλυτα φυσικό να υπάρχουν σε ένα σάπιο κράτος που ο κάθε ένας κάνει ότι θέλει και δεν ελέγχεται τίποτα....
non-serviam Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 12 λεπτά πριν, JohnDeus είπε Καθαρά χρόνο θα έτρωγα.... δεν νομίζω να μου την δίνανε στα 80 χωρίς να τσακωθώ. Θέλω να δω αν θα ζητήσουν και από άλλους 10 παραπάνω. Τέτοιες πρακτικές είναι απόλυτα φυσικό να υπάρχουν σε ένα σάπιο κράτος που ο κάθε ένας κάνει ότι θέλει και δεν ελέγχεται τίποτα.... Μαλακία έκανες. Μια χαρά θα στην έδιναν, έστω και με λίγο γαμωσταυριδι. 30 λεπτά πριν, lysopaine είπε εμένα προχθές μου έστειλαν μήνυμα ότι το έστειλαν λόγω κάποια καθυστέρησης Εγώ πάντως το δέμα το κλαίω και ελπίζω να μην κλάψω και τα λεφτά.
logistoulis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, james9tito είπε Κάτσε να μαντέψω......99.99€? έχω ψηθεί, αν και νομίζω ότι είναι αρκετά πιο κάτω από αυτό
lysopaine Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, non-serviam είπε Εγώ πάντως το δέμα το κλαίω και ελπίζω να μην κλάψω και τα λεφτά. να ρωτήσω τι είχε το δέμα ?
Snolly Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 μολις εσκασε το LA απο You.gr το κανονικο ομως - με κουριερ στο γραφειο
johnys5 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπερα παιδια, Εγω περιμενω Link's Awakening Limited απο Media Markt και τιποτα ακομα... Στην παραγγελια λεει οτι ολα τα προιοντα ειναι διαθεσιμα στην αποθηκη. Για Δευτερα με κοβω....
Προτεινόμενες αναρτήσεις