Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Darthvader είπε

Μόλις παρέλαβα και εγώ  από Media Markt.20190919_183436.jpg.fd7a63a412867d8cd6d393baac2e8c78.jpg

Πηγες και το πηρες ο ιδιος ή στο στειλανε?Εγω το εχω προπαραγγειλει και δεν με εχουν ενημερωσει καθολου

Δημοσ.
5 minutes ago, Socratis_g said:

σου εστειλε μαιλ? εγώ δεν έχω πάρει ακομα τπτ.

ναι, απλά εγώ μένω Λονδίνο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, dekulinkgr είπε

Πηγες και το πηρες ο ιδιος ή στο στειλανε?Εγω το εχω προπαραγγειλει και δεν με εχουν ενημερωσει καθολου

Μίλησα το πρωί στο chat (από το site) και μου είπαν ότι η παραγγελία θα εκτελεστεί κανονικά, αλλά από 20/09 και μετά....Το απόγευμα όμως, μου ήρθε email και πήγα και το τσίμπησα. (εντωμεταξύ ήταν παραγγελία με πληρωμή στο ταμείο, όχι τα ξεφτιλίκια των άλλων μεγάλων που κράτησαν "δάνειο" από τη πιστωτική  και μετά έριξαν άκυρο....)

Επεξ/σία από Darthvader
  • Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Darthvader είπε

Μίλησα το πρωί στο chat (από το site) και μου είπαν ότι η παραγγελία θα εκτελεστεί κανονικά, αλλά από 20/09 και μετά....Το απόγευμα όμως, μου ήρθε email και πήγα και το τσίμπησα. (εντωμεταξύ ήταν παραγγελία με πληρωμή στο ταμείο, όχι τα ξεφτιλίκια των άλλων μεγάλων που κράτησαν "δάνειο" από τη πιστωτική  και μετά έριξαν άκυρο....)

Αα ωραια και σε μενα το ιδιο  μου ειπαν στο chat.Oποτε πιστευω αυριο θα μου ερθει.Καλο λιωσιμο!!

• Like 1
Δημοσ.

Αν κάποιος έχει παραγγείλει πάνω από 1 για να καπαρώσει και περισσεύει σφύριξε κλέφτικα ρε παιδιά για μας που φάγαμε και άκυρο!! Να ❤️😥🤔

Δημοσ.
3 minutes ago, petecj101 said:

Και κάτι αναπάντεχο... Ο Κωτσοβολος έστειλε την limited Link's Awakening!!!

ένα μεγάλο μπράβο από όλους εμάς στον υπέροχο Κωτσόβολο!

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Παντως πριν απο λιγο ελαβα μνμ απο ταχυμεταφορικη οτι θα παραλαβω λογικα σημερα στην συλλεκτικη του Ζελντα. Αλλα θα παει για ακυρο δυστηχως 😞

Δημοσ.

Εγω μεχρι στιγμης

Πλαισιο: Θα μου το στειλουν τη Δευτερα 

Public: Δεν εχουν ιδεα

Κωτσοβολος: Δεν εχουν ιδεα

Κοιτα να δεις που εχω ριξει τοσες καταγγελιες, τοσο κραξιμο και θα παρω το Zelda απο το Πλαισιο......

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...