christos_75 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Διαθεσιμες limited εδω https://www.365games.co.uk/nintendo-switch-games/the-legend-of-zelda-links-awakening-limited-edition-nintendo-switch-game?fbclid=iwar3aox84usixssjnh83hog1scevno2ay3lekdzhrzjoz-ji_i0m27fxspdq 4,99GBP per item, δεχεται και paypal το σωστο μαγαζι Please Note: Only 1 per customer - Multiple Orders will be refunded Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2019 από christos_75 1
vagosvts7 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Παιδιά δοκιμάστε το GRID autosport στο switch σε handheld mode.. Εξαιρετικό.. Έχει στα settings παραμετροποίηση αν θέλουμε για φουλ γραφικά ή performance mode για να έχουμε ποιο ομαλή κίνηση και saving mode για περισσότερη διάρκεια μπαταρίας.. Ότι καλύτερο σε racing στο switch από third party εταιρία και με εντυπωσιακή δουλειά σε handheld mode.. 5 1
non-serviam Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 56 λεπτά πριν, christos_75 είπε Διαθεσιμες limited εδω https://www.365games.co.uk/nintendo-switch-games/the-legend-of-zelda-links-awakening-limited-edition-nintendo-switch-game?fbclid=iwar3aox84usixssjnh83hog1scevno2ay3lekdzhrzjoz-ji_i0m27fxspdq 4,99GBP per item, δεχεται και paypal Απόκρυψη περιεχομένων το σωστο μαγαζι Please Note: Only 1 per customer - Multiple Orders will be refunded 20 λίρες καπέλο οι απατεώνες ρε...
christos_75 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Ναι την ιδια στιγμη το βρισκεις στο Amazon στα 115GBP +
non-serviam Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, christos_75 είπε Ναι την ιδια στιγμη το βρισκεις στο Amazon στα 115GBP + Third party μαυραγορίτες όμως. Το 365games είναι κατάστημα που παίρνει κομμάτια από τον προμηθευτή απευθείας με βάση μια συγκεκριμένη retail price (ενδεικτική βέβαια).
juliahna12 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Παίδες έκλεισα αισίως 10 ημερες(;) με το Switch. Κάποιες παρατηρήσεις. 1.Ps4 και Xbox one δεν έχουν ανοίξει από τότε που το πήρα στα χέρια μου. 2.Παιχνίδια όπως last day of june αλλά και άλλα πολλά, δεν θα τα αγόραζα και έπαιζα ποτέ στις άλλες κονσόλες, pc κλπ. Στο Switch ευχαριστιεμαι απίστευτα να ασχολούμαι με indies. 3. Πόσο pure fun ειναι η κονσολα; παίζω σπίτι με γυναίκα, δουλειά με μικρά κλπ. Απίστευτη. Υγ.Blasphemous, έχω ήδη 15 ώρες στο παιχνίδι και είμαι ακόμη στο 57% μάλλον το πάω αρκετά αργά αλλά ρε σεις, μετά το C:SotN δεν θυμάμαι να λιώνω άλλο παιχνίδι 2D έτσι. Αντε και τα Metroid αν και το Samus Reurns με κούρασε αρκετά στο τέλος. 7
logistoulis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 με έχετε ψήσει να δοκιμάσω βλάσφημο έτσι που λέτε όλοι καλά λόγια
MetalPrime Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 16 λεπτά πριν, logistoulis είπε με έχετε ψήσει να δοκιμάσω βλάσφημο έτσι που λέτε όλοι καλά λόγια κάπου είδα να το περιγράφουν ως "metroidvania & souls". Έχοντας περάσει κανα δυο ώρες με το παιχνίδι, βρίσκω τον χαρακτηρισμό αρκετά εύστοχο. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 6 minutes ago, MetalPrime said: κάπου είδα να το περιγράφουν ως "metroidvania & souls". Έχοντας περάσει κανα δυο ώρες με το παιχνίδι, βρίσκω τον χαρακτηρισμό αρκετά εύστοχο. Είναι σαν το Salt and Sanctuary;
nekrik Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, Malthador είπε Είναι σαν το Salt and Sanctuary; Το Salt and Sanctuary δίνει μεγαλύτερη βάση στο combat (gear - abilities) το blasphemus στο platforming & transition. Προσωπικά το εχω το εχω παίξει συνολικά κάνα 12ωρο και μου θυμίζει castlevania+metroid+dark souls+hollow knight μαζί. 4
juliahna12 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Νομίζω, ται κοινά σημεία με το Dark Souls είναι τα checkpoints και το σκοτεινό θέμα. Δεν θα έλεγα ότι ειναι τόσο δύσκολο (με εξαίρεση κάποια boss, ένα με γλέντισε γύρω στις 20 φορές). Καταρχήν όταν παθαίνεις δεν χάνεις το "νόμισμα" που χρησιμοποιείς για να αναβαθμίσεις τα χαρακτηριστικά σου (στην ουσία το ξίφος σου, "Mea Culpa") αλλά πέφτει η μπάρα απο τις ειδικές ικανότητες, σαν spells που κάνεις. Πρέπει είτε να πας να το σηκώσεις (και σε διάφορα σημεια αν έχεις πεθάνει ενδιάμεσα) είτε να πας να πληρώσεις και να ζητήσεις συγχώρεση απο κάτι τεράστια αγάλματα καθώς αυτο το χαρακτηριστικό αναφέρεται και σαν "ενοχές". Επίσης, εδω η ιστορία είναι πού πιο ωραία και ευχάριστα δοσμένη, ναι μεν στα items αλλά και στους χαρακτήρες. Η οποία σχετίζετε με σκοτεινές εποχές καθολικής εκκλησίας, ιερά εξέταση κλπ. Για αυτό και ο χαρακτήρας, Penitent one, φορά to Capirote. https://en.wikipedia.org/wiki/Capirote Γενικά θα ελεγα οτι έχει πετύχει μια ισορροπία που δύσκολα συναντάς. Πορώθηκα τώρα που τα έγραψα, πάω να παίξω λιγάκι Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2019 από juliahna12 2 1
james9tito Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Πηρα τηλ Πλαισιο να μαθω τι γινεται με την προπαραγγελια του LA. -Καλημερα σας , θα ηθελα να μαθω ποτε θα φυγει απο εσας η παραγγελια #26......... -Βεβαιως μισό λεπτό... -......... -........ -Το τηλεφωνο σας είναι το 697.........? -Μαλιστα αυτό είναι. -Πολύ ωραία σας καλούμε αμέσως να σας ενημερώσουμε. -(Τι με καλείτε ρε μπαγλαμαδες αφου μιλάμε ήδη) Προφανως δεν με εχουν παρει , εχει περασει μια ωρα και δεν βλεπω φως. Φυσικα ετοιμαζω 3η καταγγελια σε διαστημα 2 μηνων . Θα μου πεις τι θα κερδισω? Τιποτα απλα θα τους τρεξω οσο μπορω και δεν βαριεμαι . 1
duende Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) στο public ειναι ακομα σε "εκτεταμενη αναζητηση"..ειναι για παραλαβη απο καταστημα..τι λενε οι αποδοσεις στα προγνωστικα για ακυρο? 😂 Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2019 από duende
lysopaine Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 εγώ δεν έχω καταλάβει γιατί βγάλανε την αποστολή για τα μεταχειρισμένα κ ορισμένα νέα παιχνίδια , μένω Σπάρτη κ δεν έχω εδώ κατάστημα οπότε έχασα την δυνατότητα να παίρνω μεταχειρισμένα παιχνίδια
james9tito Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, lysopaine είπε εγώ δεν έχω καταλάβει γιατί βγάλανε την αποστολή για τα μεταχειρισμένα κ ορισμένα νέα παιχνίδια , μένω Σπάρτη κ δεν έχω εδώ κατάστημα οπότε έχασα την δυνατότητα να παίρνω μεταχειρισμένα παιχνίδια Mτχ παιχνιδια απο το Public? Εισαι σιγουρος οτι σε συμφερει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις