EverythingYouBelieve Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 4 λεπτά πριν, orck είπε Απιθανο να βρεις κατι καλυτερο, εαν ομως καταφερεις να βρεις κατι θα ηθελα να μας το αναφερεις. Εννοείται θα το γράψω αν βρω κάτι μα ψάχνωντας λίγο ακόμα στο νετ είδα ότι οι τιμές για Switch στην Ιταλία είναι σχεδόν ίδιες με εδώ, σε άλλα λίγο πάνω, σε άλλα λίγο κάτω. Έπεσα όμως και σε ένα μαγαζί με ρετρό πράγματα, μακράν πιο απαράδεκτοι στις τιμές, πχ. μεταχειρισμένο Metal Gear Solid: Twin Snakes για Gamecume στα 120 ευρώ... 1
Mistwalker Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Για το dark souls παιζουν 2 ημερομηνιες.Στις 15/8 το εδινε ενα ΕU καταστημα αλλα δεν το πιστευω γιατι πριν το release ειχε πει η namco οτι θα δωσουν και σε μας beta test.Το amazon Ιταλιας ελεγε για Οκτωμβριο αν και η namco υποστηριζει οτι θα ερθει το καλοκαιρι.Ισως το μαθουμε αυτη τη βδομαδα γιατι στα leaks εγραψαν το nindies direct ειναι στο προγραμμα για next week. 1 1
dekulinkgr Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, Mistwalker είπε Για το dark souls παιζουν 2 ημερομηνιες.Στις 15/8 το εδινε ενα ΕU καταστημα αλλα δεν το πιστευω γιατι πριν το release ειχε πει η namco οτι θα δωσουν και σε μας beta test.Το amazon Ιταλιας ελεγε για Οκτωμβριο αν και η namco υποστηριζει οτι θα ερθει το καλοκαιρι.Ισως το μαθουμε αυτη τη βδομαδα γιατι στα leaks εγραψαν το nindies direct ειναι στο προγραμμα για next week. Ελπιζω να ισχυει το πρωτο.
Mistwalker Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε Ελπιζω να ισχυει το πρωτο. Δυσκολα αν ακολουθησουν το προγραμμα τον twins οπου νομιζω ειχαν 15 μερες διαφορα beta με release date και ειχαν πει οτι θα δωσουν και σε μας beta.Παντως εχουν δειξει οτι εχουν ετοιμο demo υλικο να δωσουν και αν ισχυει το release για summer εγω θα ελεγα οτι θα βγει στις 25/8 οπως για τα twins που ηταν 25/5 Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2018 από Mistwalker 1
dekulinkgr Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 27 λεπτά πριν, Mistwalker είπε Δυσκολα αν ακολουθησουν το προγραμμα τον twins οπου νομιζω ειχαν 15 μερες διαφορα beta με release date και ειχαν πει οτι θα δωσουν και σε μας beta.Παντως εχουν δειξει οτι εχουν ετοιμο demo υλικο να δωσουν και αν ισχυει το release για summer εγω θα ελεγα οτι θα βγει στις 25/8 οπως για τα twins που ηταν 25/5 Και 25/8 καλα ειναι.Θα με κρατησει συντροφια το okami hd μεχρι τοτε αν ειναι. Εαν ομως παει για οκτωμβρη ☹️☹️
mansa2k Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Nintendo Direct 8/8 αποκλειστικά για το SSB. Μόλις έσκασε μύτη στο EVO. Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2018 από mansa2k 5
Moderators Malthador Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Moderators Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Παιδιά δύο ερωτήσεις: α) Σε ποιό store είναι φθηνότερο το Salt and Sanctuary; β) Το Titan Quest λέει τίποτα στο NSw; Αξίζει για revisit;
retard20 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 19 λεπτά πριν, Malthador είπε Παιδιά δύο ερωτήσεις: α) Σε ποιό store είναι φθηνότερο το Salt and Sanctuary; β) Το Titan Quest λέει τίποτα στο NSw; Αξίζει για revisit; α) στον Καναδά 13,25 € αρα δεν έχει νόημα όπου βρίσκεται και να το πάρεις!! Στο αφρικανικό έχει 18 :p!! β) δεν έχω ιδέα. 1
bad_freddy Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 25 λεπτά πριν, Malthador είπε Παιδιά δύο ερωτήσεις: α) Σε ποιό store είναι φθηνότερο το Salt and Sanctuary; β) Το Titan Quest λέει τίποτα στο NSw; Αξίζει για revisit; Για το Β που ρωτάς δεν φαίνεται να αξίζει... 2
Mistwalker Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δεν ξερω για σας αλλα αφου δεν θα δειξει games εγω θα προτιμουσα να εδειχναν ας πουμε 5-10 λεπτα τα παντα για την συνδρομη παρα να δω κατι που θα ερθει σε 4 μηνες και πανω κατω τα σημαντικα τα εδειξαν σε 25 λεπτα στην Ε3. Οπως γραφουν και στο leak,επεσαν μεσα στις μερες που εδωσαν για direct αλλα επεσαν εξω στο περιεχομενο οπως παντα😂.
Moderators Malthador Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Sikanda. Οργασμικό Zelda-clone, το kickstarter ξεκινάει 14 Αυγούστου.
vag.patrick Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 @Malthador Απο Νορβηγικο νομιζω μου βγηκε στα 16,28€ ... τωρα στο δικο μας νομιζω εβγαινε στα19,90€??? θα σε γελασω ... ειμαι δουλεια κ πρεπει να το δω στο switch ποσο βγαινει στο δικο μας... σε καθ επεριπτωση αξιζει δεν αξιζει η διαφορα. Σαν παιχνιδι το αξιζει σιγουρα.
EverythingYouBelieve Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 25 λεπτά πριν, Malthador είπε Sikanda. Οργασμικό Zelda-clone, το kickstarter ξεκινάει 14 Αυγούστου. Συμπαθητικό φαίνεται αν και το gameplay, στις μάχες ειδικά, μοιάζει σαν να έχει φάει ένα γερό lagάρισμα. Ο εχθρός πάει να σου επιτεθεί, εσύ έχει ήδη φύγει και έχεις φτάσει πίσω από την πλάτη του και αυτός συνεχίζει την κίνηση της επίθεσης στο σημείο που ήσουν. Ευτυχώς πάντως βγαίνει και κανένας κλώνος Zelda διότι η αναμονή 4-5 χρόνων ανά κυκλοφορία είναι μεγάλη (συνάμα ορθή και σεβαστή). Ελπίζω να βγάλουν ενδιάμεσα κάποιο παιχνίδι στο στυλ και τη λογική του Majora's Mask, το Breath of the Wild μοιάζει ιδανικό περιβάλλον για κάτι τέτοιο. 1
Xentimus Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 20 ώρες πριν, vag.patrick είπε @Malthador Απο Νορβηγικο νομιζω μου βγηκε στα 16,28€ ... τωρα στο δικο μας νομιζω εβγαινε στα19,90€??? θα σε γελασω ... ειμαι δουλεια κ πρεπει να το δω στο switch ποσο βγαινει στο δικο μας... σε καθ επεριπτωση αξιζει δεν αξιζει η διαφορα. Σαν παιχνιδι το αξιζει σιγουρα. Στο δικό μας είναι στα 14.99€ !
Προτεινόμενες αναρτήσεις