Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

10/8  το beta του fighterz στη Ιαπωνια οποτε μαλλον και σε μας.

Η ubisoft μαλλον θα απογοητευσει με ακομα ενα game μετα το legendary fishing που περιμενουμε και τωρα ερχεται και το sports party που ειχε το wii.

Επεξ/σία από Mistwalker
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 minutes ago, Material_Defender_1032 said:

Αλόχες, μπήκα και εγώ στο club με το mario rabbids bundle!

Film ή tempered glass? Έχετε να προτείνετε κάποιο vfm (εχω βρει της scullco τα 2 σε καλή τιμή θαρρώ)?

Καλωσήρθες!

Ναι tempered glass και αυτή η θήκη αν είσαι fan του portable mode το μεταμορφώνει τελείως! https://www.indiegogo.com/projects/gripcase-a-comfortable-case-for-nintendo-switch#/ Δεν μετάνιωσα cent! ;)

Επεξ/σία από GeorgeMan
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Αν υπαρχει καποιος συμφουριτης σε περιοχη κοντα στην Παλληνη ή Βυρωνα/Παγκρατι, με Nintendo Switch, ας μου στειλει ενα pm. Θελω μια μικρη εξυπηρετηση.

Ευχαριστω

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 03/08/2018 at 08:53, orck said:

Νομίζω ότι το... "πρόβλημα" που αντιμετωπίζεις είναι ότι περνεις 10 παιχνίδια ταυτόχρονα μαζί σου.

Νες ή Εν-η-ες

Η Ν έλυσε την απορία μας. Σωστά το λέγαμε οι βλάχοι τόσα χρόνια. 😛

Επεξ/σία από Malthador
Δημοσ.

Θα βρεθώ Ρώμη μέσα στον Αύγουστο, έχει κανείς ιδέα να προτείνει κανένα μαγαζί που να έχει φθηνότερα τα παιχνίδια του Switch;

Έψαξα λίγο στο ίντερνετ και μου σπαμάρει μόνο gamestop, έχει καμια 15αριά στην ευρύτερη περιοχή...!

Επίσης θα με ενδιέφερε να έχει και παιχνίδια για Gamecube που ψάχνω 4-5 συγκεκριμένα.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, EverythingYouBelieve είπε

Θα βρεθώ Ρώμη μέσα στον Αύγουστο, έχει κανείς ιδέα να προτείνει κανένα μαγαζί που να έχει φθηνότερα τα παιχνίδια του Switch;

Έψαξα λίγο στο ίντερνετ και μου σπαμάρει μόνο gamestop, έχει καμια 15αριά στην ευρύτερη περιοχή...!

Επίσης θα με ενδιέφερε να έχει και παιχνίδια για Gamecube που ψάχνω 4-5 συγκεκριμένα.

Απιθανο να βρεις κατι καλυτερο, εαν ομως καταφερεις να βρεις κατι θα ηθελα να μας το αναφερεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...