Material_Defender_1032 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Αλόχες, μπήκα και εγώ στο club με το mario rabbids bundle! Film ή tempered glass? Έχετε να προτείνετε κάποιο vfm (εχω βρει της scullco τα 2 σε καλή τιμή θαρρώ)? 2
Mistwalker Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 10/8 το beta του fighterz στη Ιαπωνια οποτε μαλλον και σε μας. Η ubisoft μαλλον θα απογοητευσει με ακομα ενα game μετα το legendary fishing που περιμενουμε και τωρα ερχεται και το sports party που ειχε το wii. Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2018 από Mistwalker
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Moderators Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 50 minutes ago, Material_Defender_1032 said: Αλόχες, μπήκα και εγώ στο club με το mario rabbids bundle! Film ή tempered glass? Έχετε να προτείνετε κάποιο vfm (εχω βρει της scullco τα 2 σε καλή τιμή θαρρώ)? Καλωσήρθες! Ναι tempered glass και αυτή η θήκη αν είσαι fan του portable mode το μεταμορφώνει τελείως! https://www.indiegogo.com/projects/gripcase-a-comfortable-case-for-nintendo-switch#/ Δεν μετάνιωσα cent! Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2018 από GeorgeMan 1 1
Mistwalker Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 To open beta του fighterz μπηκε και στο δικο μας eshop για preload.10/8 ξεκιναει.
asikis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Αν υπαρχει καποιος συμφουριτης σε περιοχη κοντα στην Παλληνη ή Βυρωνα/Παγκρατι, με Nintendo Switch, ας μου στειλει ενα pm. Θελω μια μικρη εξυπηρετηση. Ευχαριστω
Edel Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Εντάξει, πείστηκα. Ότι χρήματα μείνουν από τις διακοπές θα πάνε στη σκουερ
Moderators Malthador Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Moderators Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) On 03/08/2018 at 08:53, orck said: Νομίζω ότι το... "πρόβλημα" που αντιμετωπίζεις είναι ότι περνεις 10 παιχνίδια ταυτόχρονα μαζί σου. Νες ή Εν-η-ες; Η Ν έλυσε την απορία μας. Σωστά το λέγαμε οι βλάχοι τόσα χρόνια. 😛 Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2018 από Malthador
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Moderators Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 21 hours ago, Malthador said: Νες ή Εν-η-ες; Η Ν έλυσε την απορία μας. Σωστά το λέγαμε οι βλάχοι τόσα χρόνια. 😛 404 Not found. Μήπως δε το λέγαμε σωστά τελικά? 😛
Moderators Malthador Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Moderators Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 4 minutes ago, GeorgeMan said: 404 Not found. Μήπως δε το λέγαμε σωστά τελικά? 😛 Η αλήθεια δεν κρύβεται λέμε, όσο και να προσπαθούν οι politically correct γλωσσομαθείς να την αποκρύψουν.
EverythingYouBelieve Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Θα βρεθώ Ρώμη μέσα στον Αύγουστο, έχει κανείς ιδέα να προτείνει κανένα μαγαζί που να έχει φθηνότερα τα παιχνίδια του Switch; Έψαξα λίγο στο ίντερνετ και μου σπαμάρει μόνο gamestop, έχει καμια 15αριά στην ευρύτερη περιοχή...! Επίσης θα με ενδιέφερε να έχει και παιχνίδια για Gamecube που ψάχνω 4-5 συγκεκριμένα.
orck Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 3 ώρες πριν, EverythingYouBelieve είπε Θα βρεθώ Ρώμη μέσα στον Αύγουστο, έχει κανείς ιδέα να προτείνει κανένα μαγαζί που να έχει φθηνότερα τα παιχνίδια του Switch; Έψαξα λίγο στο ίντερνετ και μου σπαμάρει μόνο gamestop, έχει καμια 15αριά στην ευρύτερη περιοχή...! Επίσης θα με ενδιέφερε να έχει και παιχνίδια για Gamecube που ψάχνω 4-5 συγκεκριμένα. Απιθανο να βρεις κατι καλυτερο, εαν ομως καταφερεις να βρεις κατι θα ηθελα να μας το αναφερεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις