Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου ήρθε και ο κολέκτορας του Astral chain από το game.co. Πλούσιο το περιεχόμενο συν ένα χορταστικό art book που για μένα είναι αυτό που πάντα κοιτάω σε ένα κολέκτορα.

Μαζί το game.co έχει βάλει και ένα τετράδιο mario :) Θα το δώσω αυτό στην ανιψιά

• Like 2
  • Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

thanks. Για τους φορτιστές το διάβασα μερικές σελίδες πριν για το ποιοι κάνουν ποιοι είναι συμβατοι κλπ κλπ.και για τα cloud saves πάλι κάποιος λέει ότι πλήρωσε παραπάνω.

Η μπαταρία δε θα έχει θέμα αν το έχω μόνιμα καρφωμένο στο dock?

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, ryu_hadouken είπε

Γεια χαρά.Είμαι στο παρα πεντε για αγορά switch.Καλά βέβαια διαβάζοντας το τόπικ  το ocd μου χτυπάει κόκκινο.Δε περίμενα κονσόλα της N  να με προβληματίζει τόσο πολύ. 

Θέλω να ρωτήσω κάποια πραγματάκια νομίζω εύκολα για τους κατόχους οπότε όποιος έχει τη καλοσύνη και χρόνο απαντάει.

1) Μέχρι τώρα η N δεν είχε λογαριασμούς και ότι κατέβαζες δενότανε με τη κονσόλα και όχι με το λογαριασμό σου.Αυτό έχει αλλάξει τώρα.?Δηλαδή μπορώ να συνδεθώ στο switch φίλου και να κατεβάσουμε να παίξουμε δικά μου παιχνίδια όπως πχ στο Xbox?

2) Δεν έχω καταλάβει ίσως το θέμα με τους φορτιστές.Το θέμα γίνεται για να αποφύγουμε τα 15-20 του επίσημου και να φορτίζουμε με του κινητού όταν το έχουμε φορητό?Ή υπάρχει θέμα με το ορίτζιναλ?πχ είναι αργός η το υπερθερμαίνει?

3)Αν πάρω ένα pro controller για μένα και έχω τα joycons  για δεύτερο άτομο θα μπορούμε να παίζουμε couch co op η αυτός με τα joycons θα νιώθει κουλός?

4)Τι γίνεται με τα cloud saves?Γιατί μερικοί πληρώνουν παραπάνω?

5)Και τελευταίο.Εγώ θα παίζω ας πούμε 90% dock με pro controller.Δηλαδή δε θα το χρησιμοποιώ καθημερινά φορητά παρά μόνο μια φορά το εξάμηνο σε κανα ταξίδι σε αεροπλάνο κλπ.Τι κάνω με το τάμπλετ με δεδομένο την αποφυγή γρατσουνιών και την υγεία της μπαταρίας?Το έχω στο ντοκ?το έχω μόνιμα εκτός σε καμιά θήκη και όποτε το θέλω το φορτίζω και το παίρνω?

Αυτά 😀 

Ευχαριστώ πολύ 

Στα άλλα σου απάντησαν πάνω κάτω, εγώ απλά θα σου πω ένα πράγμα βασιζόμενος και στο nickname σου, είσαι κάπου έξω και βαριέσαι με παρέα. Πετάς το switch πάνω παίρνει ο καθένας από ένα joycon και παίζεται ryu vs ken (στο street fighter αλλά και στο smash bros 😋) Έκανα την επίδειξη προχθες σε κάτι γνωστούς (fifa με 2 joycon βέβαια) και ο ένας που μόλις είχε αγοράσει ps4 pro λέει τι βλακεία αγορά έκανα;;; Δηλαδή γιατί να μην εκμεταλευτείς το πιο δυνατό σημείο της κονσόλας;

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, nomes είπε

Μολις μου εριξε τηλεφωνικο άκυρο το πλαισιο για το collector link's awakening.

Τους εχω κανει μεσα στο καλοκαιρι 2 καταγγελιες στον συνηγορο (για αλλα θεματα) , αν φαω ακυρο οπως εσυ παω για 3ο!! Οχι οτι θα ιδρωσει το αυτι τους. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

επίσης παιδιά μην ξεχνάτε ότι σε physical μορφη δεν ειναι μόνο το επιπλέον κόστος για το cartridge αλλά και η αμοιβή του λιανέμπορα (π.χ. Πλαίσιο, Game.co.uk κτλ)... το κόστος της ψηφιακής διανομής είναι σημαντικά μικροτερο....

Επεξ/σία από sotirisl
Δημοσ.

Σε άλλα νέα μόλις με κάλεσαν από το πλαίσιο και μου είπαν ότι δε θα μπορέσουν να προχωρήσουν την παραγγελία μου για την collector's του zelda, τους έκραξα αλλά μου είπε ότι ο διανομέας τους είχε εγγυηθεί ότι θα δώσει κάποια κομμάτια αυτοί όπως υποστηρίζει σταμάτησαν τις παραγγελίες στις 70, αλλά τους ανακοίνωσαν ότι θα πάρουν εν τέλει 30 κομμάτια.Όλα αυτά επειδή τους είπα ότι είναι δικό τους το λάθος και εγώ δεν ευθύνομαι, ούτε να μου δώσει κάποια έκπτωση σε μελλοντικές αγορές ούτε τίποτα.Για πείτε καμιά ιδέα πως κινούμαστε;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, stafftw είπε

Σε άλλα νέα μόλις με κάλεσαν από το πλαίσιο και μου είπαν ότι δε θα μπορέσουν να προχωρήσουν την παραγγελία μου για την collector's του zelda, τους έκραξα αλλά μου είπε ότι ο διανομέας τους είχε εγγυηθεί ότι θα δώσει κάποια κομμάτια αυτοί όπως υποστηρίζει σταμάτησαν τις παραγγελίες στις 70, αλλά τους ανακοίνωσαν ότι θα πάρουν εν τέλει 30 κομμάτια.Όλα αυτά επειδή τους είπα ότι είναι δικό τους το λάθος και εγώ δεν ευθύνομαι, ούτε να μου δώσει κάποια έκπτωση σε μελλοντικές αγορές ούτε τίποτα.Για πείτε καμιά ιδέα πως κινούμαστε;

Γκρινιαζουμε στο φορουμ.δεν οργανωνομαστε οσοι καταφερουν να παρουν πανω απο μια να την αγορασουμε εμεις μετα;

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, stafftw είπε

και εμείς που την παραγγείλαμε μετά από τον Γερμανό νομίζω χλωμό είναι να την πάρουμε

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, nomes είπε

Γκρινιαζουμε στο φορουμ.δεν οργανωνομαστε οσοι καταφερουν να παρουν πανω απο μια να την αγορασουμε εμεις μετα;

Καλά εγώ αν μου εκπλήρωναν παραπάνω από μια (έχω κάνει 4 αν θυμάμαι καλά) θα την έδινα αυτή που περίσσευε εδώ.

Δημοσ.

Δυστυχως δεν μπορεις να κανεις τιποτα. Ειναι θεμα του προμηθευτη ποσα κομματια θα φερει, και το μονο σιγουρο οτι με τετοια ips παντα γινετια χαμος με τις συλλεκτικες. Το μονο θλιβερο ειναι οτι θα βλεπεις ατομα που την θελουν πραγματικα να μην εχουν παρει κομματι και κατι @ρXD1@ να εκμεταλλευνται την ζητηση για να βγαλουν τα σπασμενα του μηνα τους κανοντας την resell. Μου εχει τυχει με αρκετες συελλεκτικες να μην βρισκω κομματι ( *cough* Spider-man *cough*) επειδη καποιος πρεπει να την πουλησει στο ινσομνια για βγαλει ενα 50ρικο. Μιζερη νοοτροπια. Θα μπορουσα να γραφω κατεβατα ολοκληρα για το ποσο σιχαινομαι τους scalpers αλλα παντα θα υπαρχουν τετοια ατομα.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, chek2fire είπε

και εμείς που την παραγγείλαμε μετά από τον Γερμανό νομίζω χλωμό είναι να την πάρουμε

Εντωμεταξύ σήμερα μου έστειλαν από Γερμανό να παραλάβω το smash που το είχε σε πολύ καλή τιμή, το zelda δεν πρόλαβα να το κάνω από εκει αντίθετα το έχω κάνει από όλα στην Ελλάδα, ελπιζω να παραλάβει κάποιος τελος πάντων

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Snolly είπε

Το εχω παρει το 8bitdo αλλα δεν το χρησιμοποιησα ποτε. Αν το κανεις pair με ps4 controller μετα αυτο το controller παιζει στο ps4 ή καθε φορά θες ξαναμανα pairing;

θες ξανά από την αρχή 

εγώ είχα δεύτερο για τυχόν διπλό οπότε το έχω μόνιμα paired στο switch πρακτικα.. στο μόνο που με ξεβόλεψε είναι ότι πρέπει να έχω το νου μου στο να έχω φορτισμένο χειριστήριο και στα δύο, ενώ πριν που είχα δύο  στο ps4 τα έπαιζα εναλλαξ και αν το ένα έμενε το έβαζα να φορτίσει και έπιανα το άλλο 

είμαι πάντως φοβερά ευχαριστημένος πόσο υπέροχα καλά δουλεύει ο συγκεκριμένος δέκτης με το συγκεκριμένο χειριστήριο, από τις καλύτερες αγορές που έκανα ποτέ και όχι μόνο επειδή εξοικόνομησα χρήματα, αλλά επειδή σοβαρά δεν ψηνόμουν να έχω κι άλλο ένα χειριστήριο , δεν μου χωράνε στο ράφι πλέον 

αλλά για όποιον το σκέφτεται δουλεύουν όλα τέλεια και αναβάθμιση που έκανα στο firmware του δέκτη ήταν παιχνιδάκι (δεν ξέρω αν χρειαζόταν απλά είχε βγει πιο νέο.. ) 

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, stafftw είπε

Συνηγορο του καταναλωτη. Το εχω γραψει σε παλαιοτερο ποστ. Screenshot την παραγγελια (γιατι ειναι πονηροι και πανε και τις σβηνουν για να μην φαινονται) , φ/ο ταυτοτητας , ενα ωραιο μειλ χωρις ξεκατινιασμα , μονο τα facts και αποστολη στον συνηγορο με cc το πλαισιο. 

Οπως ειπα περιμενω απαντηση για 2 καταγγελιες, μου εχει ερθει ενημερωση απο τον συνηγορο οτι περιμενουν απαντηση απο το πλαισιο εντος 10ημερου αλλα προφανως στα παπαρια τους εκει στο Πλαισιο. Ουτε ευρω στους απατεωνες. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...