Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.
27 minutes ago, Snolly said:

Ειδα το Lion King/Aladdin που βγαίνει remastered το Νοεμβρη στο Amazon.co.uk για pre-order. 35 λιρες για Xbox PS4 45 για Switch. Συμβαίνει γενικότερα αυτό;

Παντού και πάντα.

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Snolly είπε

Ειδα το Lion King/Aladdin που βγαίνει remastered το Νοεμβρη στο Amazon.co.uk για pre-order. 35 λιρες για Xbox PS4 45 για Switch. Συμβαίνει γενικότερα αυτό;

Επίσης σε πολλά δεν βάζουν καν κασετουλα μέσα: κωδικός και άντε γεια...

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, non-serviam είπε

Ε τι να μην βγαλουν κανενα φραγκο και οι εταιρειες που πουλανε microSD καρτες? :P

Εχουν που εχουν μειωμενη ζητηση απο τα κινητα που εχουν μεγαλωσει τον εσωτερικο χωρο αποθηκευσης,ευκαιρια να βγαλουν χρηματα απο τα Switch.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Moderators
Δημοσ.
17 minutes ago, non-serviam said:

Κωδικός αλλά σε τι τιμή? Αν το χρεώνουν σαν κασετάκι να το βάλουν εκεί που ξέρουν...

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε

Κωδικός αλλά σε τι τιμή? Αν το χρεώνουν σαν κασετάκι να το βάλουν εκεί που ξέρουν...

Κανονικά σαν physical το πληρώνεις. Τι νομίζεις, μαλακες είναι;

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τραγικό αυτό παιδιά πραγματικά. Τι να πω, καλό το digital, βολεύει να μη κουβαλάς αλλά τέλος οι ανταλλαγές, πωλήσεις κλπ. που για αρκετό κοσμος είναι σημαντικός παράγοντας ώστε να δοκιμάζει νέα παιχνίδια. 

Τεσπα, πιστεύω ότι είναι το αγοραστικό κοινό είναι ο παράγοντας που θα καθορίσει την αποδοχή μιας ιδέας στην αγορά. Αν πουλήσει θα υιοθετηθεί κανονικά σαν τακτική. Δεν είναι βλακες, τα ποσά είναι τεράστια από τα κασετακια γενικά. 

Δεν είναι τυχαίο που έκοψαν τα manuals, μετά τα warranty χαρτάκια κλπ. 

Επεξ/σία από juliahna12
  • Like 1
Δημοσ.

Επιτέλους μετά από 2 χρόνια θυμηθηκαν στη nintendo ότι υπάρχει ένα ledaki στο home button για ειδοποιήσεις και το ενεργοποίησαν στις ρυθμισεις🎉🎉🎉🎉🎉

Αλλά αυτό ήταν αρκετό για τα τσακάλια τις nintendo γιατί στην πράξη δεν δουλεύει τίποτα και αν τους ρωτήσει κανείς γιατί δεν ανάβει η απάντηση θα είναι ότι μπορεί να έχει καει🤣🤣🤣🤣

Δημοσ.
1 hour ago, Malthador said:

1 hour ago, GeorgeMan said:

Παντού και πάντα.

1 hour ago, non-serviam said:

Άρα οτιδήποτε δεν είναι exclusive αγοράζεται στο PS4 (ναι ξέρω δεν θα το έχεις on the go - αλλά στην περίπτωση μου το Switch δε βγαίνει σχεδόν ποτέ από το dock)

1 hour ago, Malthador said:

1 hour ago, non-serviam said:

Κοίτα καταλαβαίνω πως το cartridge έχει μεγαλύτερο κόστος από το δισκάκι.

Καταλαβαίνω επίσης πως η Nintendo επιβάλλει ίδια τιμή στο digital με το physical και έχει και νόημα.

Το να έχεις όμως μέσα στο physical κωδικό μόνο ΚΑΙ υψηλότερη τιμή από τις άλλες πλατφόρμες είναι σκέτη αλητεία. Αν αποφασίσεις στο physical να βάλεις κωδικό για κατέβασμα τότε οφείλεις να έχεις ίδια τιμή με τις άλλες πλατφόρμες.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 minutes ago, Snolly said:

1) Άρα οτιδήποτε δεν είναι exclusive αγοράζεται στο PS4 (ναι ξέρω δεν θα το έχεις on the go - αλλά στην περίπτωση μου το Switch δε βγαίνει σχεδόν ποτέ από το dock)

2) Κοίτα καταλαβαίνω πως το cartridge έχει μεγαλύτερο κόστος από το δισκάκι.

3) Καταλαβαίνω επίσης πως η Nintendo επιβάλλει ίδια τιμή στο digital με το physical και έχει και νόημα.

4) Το να έχεις όμως μέσα στο physical κωδικό μόνο ΚΑΙ υψηλότερη τιμή από τις άλλες πλατφόρμες είναι σκέτη αλητεία. Αν αποφασίσεις στο physical να βάλεις κωδικό για κατέβασμα τότε οφείλεις να έχεις ίδια τιμή με τις άλλες πλατφόρμες.

1) H σειρά πάει ως εξής: Υπάρχει για PC? Ναι --> Υποστηρίζει ultrawide? --> Ναι --> Αγορά PC. Όχι --> Αγορά switch. Το PS4 ανοίγει μόνο για τα PS4 exclusives και για τα μη ultrawide moddable που δεν υπάρχουν σε switch.
2) Κι εγώ. Πόσο παραπάνω όμως? Δεν μιλάμε για κασετάκια 128GB αλλά για MAX 32GB. Τα περισσότερα παιχνίδια είναι σε κάτω από 8GB κιόλας. Ούτε 1€ δε τους κοστίζει χονδρική.
3) Αυτό ναι. Οι άλλοι δεν το κάνουν γιατί έτσι κι αλλιώς οι τιμές κατρακυλάνε στα physical.
4) ΠΟΤΕ αγορά τέτοιο παιχνίδι. Κι ας μην το παίξω ποτέ. Vote with your wallet.

Επεξ/σία από GeorgeMan
  • Like 2
Δημοσ.

Γεια χαρά.Είμαι στο παρα πεντε για αγορά switch.Καλά βέβαια διαβάζοντας το τόπικ  το ocd μου χτυπάει κόκκινο.Δε περίμενα κονσόλα της N  να με προβληματίζει τόσο πολύ. 

Θέλω να ρωτήσω κάποια πραγματάκια νομίζω εύκολα για τους κατόχους οπότε όποιος έχει τη καλοσύνη και χρόνο απαντάει.

1) Μέχρι τώρα η N δεν είχε λογαριασμούς και ότι κατέβαζες δενότανε με τη κονσόλα και όχι με το λογαριασμό σου.Αυτό έχει αλλάξει τώρα.?Δηλαδή μπορώ να συνδεθώ στο switch φίλου και να κατεβάσουμε να παίξουμε δικά μου παιχνίδια όπως πχ στο Xbox?

2) Δεν έχω καταλάβει ίσως το θέμα με τους φορτιστές.Το θέμα γίνεται για να αποφύγουμε τα 15-20 του επίσημου και να φορτίζουμε με του κινητού όταν το έχουμε φορητό?Ή υπάρχει θέμα με το ορίτζιναλ?πχ είναι αργός η το υπερθερμαίνει?

3)Αν πάρω ένα pro controller για μένα και έχω τα joycons  για δεύτερο άτομο θα μπορούμε να παίζουμε couch co op η αυτός με τα joycons θα νιώθει κουλός?

4)Τι γίνεται με τα cloud saves?Γιατί μερικοί πληρώνουν παραπάνω?

5)Και τελευταίο.Εγώ θα παίζω ας πούμε 90% dock με pro controller.Δηλαδή δε θα το χρησιμοποιώ καθημερινά φορητά παρά μόνο μια φορά το εξάμηνο σε κανα ταξίδι σε αεροπλάνο κλπ.Τι κάνω με το τάμπλετ με δεδομένο την αποφυγή γρατσουνιών και την υγεία της μπαταρίας?Το έχω στο ντοκ?το έχω μόνιμα εκτός σε καμιά θήκη και όποτε το θέλω το φορτίζω και το παίρνω?

Αυτά 😀 

Ευχαριστώ πολύ 

Δημοσ.
5 minutes ago, GeorgeMan said:

H σειρά πάει ως εξής: Υπάρχει για PC? Ναι --> Υποστηρίζει ultrawide? --> Ναι --> Αγορά PC. Όχι --> Αγορά switch. Το PS4 ανοίγει μόνο για τα PS4 exclusives και για τα μη ultrawide moddable που δεν υπάρχουν σε switch.

Εγώ στο PC παίζω (οκ mac mini με eGPU) μόνο Blizzard games, που απαιτούν ποντίκι και πληκτρολόγιο. διαφορετικά μου αρέσει η λογική της κονσόλας/gamepad/καναπές. δεν έχω δοκιμάσει ποτέ να παίξω παιχνίδια στο PC (οκ mac mini με eGPU) με gamepad.

• Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, Snolly said:

Εγώ στο PC παίζω (οκ mac mini με eGPU) μόνο Blizzard games, που απαιτούν ποντίκι και πληκτρολόγιο. διαφορετικά μου αρέσει η λογική της κονσόλας/gamepad/καναπές. δεν έχω δοκιμάσει ποτέ να παίξω παιχνίδια στο PC (οκ mac mini με eGPU) με gamepad.

Ε καλά κι εγώ με xbone gamepad με bluetooth στο PC παίζω κατά βάση εκτός όσων απαιτούν mouse/keyb. Και στο switch docked με 8bitdo και το PS4 gamepad παίζω, αλλά αυτό είναι το 1% του χρόνου του switch... Anyway το ξεχειλώνουμε όμως :D 

Δημοσ.
1 minute ago, ryu_hadouken said:

Γεια χαρά.Είμαι στο παρα πεντε για αγορά switch.Καλά βέβαια διαβάζοντας το τόπικ  το ocd μου χτυπάει κόκκινο.Δε περίμενα κονσόλα της N  να με προβληματίζει τόσο πολύ. 

Θέλω να ρωτήσω κάποια πραγματάκια νομίζω εύκολα για τους κατόχους οπότε όποιος έχει τη καλοσύνη και χρόνο απαντάει.

1) Μέχρι τώρα η N δεν είχε λογαριασμούς και ότι κατέβαζες δενότανε με τη κονσόλα και όχι με το λογαριασμό σου.Αυτό έχει αλλάξει τώρα.?Δηλαδή μπορώ να συνδεθώ στο switch φίλου και να κατεβάσουμε να παίξουμε δικά μου παιχνίδια όπως πχ στο Xbox?

2) Δεν έχω καταλάβει ίσως το θέμα με τους φορτιστές.Το θέμα γίνεται για να αποφύγουμε τα 15-20 του επίσημου και να φορτίζουμε με του κινητού όταν το έχουμε φορητό?Ή υπάρχει θέμα με το ορίτζιναλ?πχ είναι αργός η το υπερθερμαίνει?

3)Αν πάρω ένα pro controller για μένα και έχω τα joycons  για δεύτερο άτομο θα μπορούμε να παίζουμε couch co op η αυτός με τα joycons θα νιώθει κουλός?

4)Τι γίνεται με τα cloud saves?Γιατί μερικοί πληρώνουν παραπάνω?

5)Και τελευταίο.Εγώ θα παίζω ας πούμε 90% dock με pro controller.Δηλαδή δε θα το χρησιμοποιώ καθημερινά φορητά παρά μόνο μια φορά το εξάμηνο σε κανα ταξίδι σε αεροπλάνο κλπ.Τι κάνω με το τάμπλετ με δεδομένο την αποφυγή γρατσουνιών και την υγεία της μπαταρίας?Το έχω στο ντοκ?το έχω μόνιμα εκτός σε καμιά θήκη και όποτε το θέλω το φορτίζω και το παίρνω?

Αυτά 😀 

Ευχαριστώ πολύ 

1. Οι αγορές είναι binded στο account. εδώ το πως δουλεύει η φάση

2. Δεν έχω ακούσει κάτι. Εγώ τον επίσημο χρησιμοποιώ στο σπίτι μαζί με το ντοκ. On the go με εναν Anker είμαι και ένα USB-C καλώδιο.

3. Εγώ με τα 2 joycons ενωμένα δε μπορώ να παίξω. δεν κουμπώνει ο εγκέφαλος μου σωστά πως αυτό είναι χειριστήριο.

4. Τι εννοούμε παραπάνω; Τα cloud saves είναι μέρος του Nintendo Switch Online.

5. 90% πάνω στο dock μόνιμα. Γιατί να το βγάλεις;

1 minute ago, GeorgeMan said:

Ε καλά κι εγώ με xbone gamepad με bluetooth στο PC παίζω κατά βάση εκτός όσων απαιτούν mouse/keyb. Και στο switch docked με 8bitdo και το PS4 gamepad παίζω, αλλά αυτό είναι το 1% του χρόνου του switch... Anyway το ξεχειλώνουμε όμως :D 

Το εχω παρει το 8bitdo αλλα δεν το χρησιμοποιησα ποτε. Αν το κανεις pair με ps4 controller μετα αυτο το controller παιζει στο ps4 ή καθε φορά θες ξαναμανα pairing;

• Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, Snolly said:

1. Οι αγορές είναι binded στο account. εδώ το πως δουλεύει η φάση

2. Δεν έχω ακούσει κάτι. Εγώ τον επίσημο χρησιμοποιώ στο σπίτι μαζί με το ντοκ. On the go με εναν Anker είμαι και ένα USB-C καλώδιο.

3. Εγώ με τα 2 joycons ενωμένα δε μπορώ να παίξω. δεν κουμπώνει ο εγκέφαλος μου σωστά πως αυτό είναι χειριστήριο.

4. Τι εννοούμε παραπάνω; Τα cloud saves είναι μέρος του Nintendo Switch Online.

5. 90% πάνω στο dock μόνιμα. Γιατί να το βγάλεις;

Το εχω παρει το 8bitdo αλλα δεν το χρησιμοποιησα ποτε. Αν το κανεις pair με ps4 controller μετα αυτο το controller παιζει στο ps4 ή καθε φορά θες ξαναμανα pairing;

Θέλει ξαναμανά Pair, αλλά pair στο PS4 = μια απλή σύνδεση με το USB (που το συνδέεις έτσι κι αλλιώς για να φορτίσει ξέρωγω) και με το switch είναι ένα (1) κουμπί. Δεν το λες και τραγική διαδικασία, ειδικά για εμένα που η χρήση (gaming) είναι Switch 50% PC 40% PS4 10%.

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...