Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
11 hours ago, EverythingYouBelieve said:

Επικοινώνησα μαζί τον πωλητή και απλά μου απάντησαν ότι στις διεθνείς αποστολές δεν δίνουν tracking number όπως επίσης ότι η αποστολή έγινε μέσω Royal Mail.

Μην ανησυχείς. Το ότι έρχεται με Royal Mail σημαίνει δύο πράγματα:

α) Κατά 99,99% το έστειλε από Αγγλία, επομένως δεν θα μπει τελωνείο.

β) Δεν υπάρχει απολύτως καμία περίπτωση να έρθει στην ώρα που έχει προβλέψει ο αλγόριθμος του amazon. Το Royal Mail είναι πιο αργό κι από τον θάνατο.

6 hours ago, chek2fire said:

να ξέρεις το amazon ακόμα και από αμερική σου βάζει πάντα και τους δασμούς για τα προιόντα.

Αυτό ισχύει μόνο για τα προϊόντα που έρχονται μέσω του amazon. Για τους τρίτους πωλητές δεν ισχύει το amazon global.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εν τω μεταξύ ο στόχος των 20 μυρίων Switch έχει επιτευχθεί και εδώ μέσα μερικοί μιλάνε για μειωμένο hw και άλλα τέτοια όμορφα.Πιο πριν βέβαια απέκλειαν τον στόχο των 20 μυρίων αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα.Η κονσόλα πάει τρένο και προβλέπεται να πάει ακόμα καλύτερα.

• Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, Spasarxidas said:

Εν τω μεταξύ ο στόχος των 20 μυρίων Switch έχει επιτευχθεί και εδώ μέσα μερικοί μιλάνε για μειωμένο hw και άλλα τέτοια όμορφα.Πιο πριν βέβαια απέκλειαν τον στόχο των 20 μυρίων αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα.Η κονσόλα πάει τρένο και προβλέπεται να πάει ακόμα καλύτερα.

20m είναι ο στόχος για το φετινό έτος. Δηλαδή ~35m συνολικά μέχρι το Μάρτιο του 2019, πράγμα σχεδόν απίθανο με αυτό το πρόγραμμα κυκλοφοριών. 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Malthador είπε

Μην ανησυχείς. Το ότι έρχεται με Royal Mail σημαίνει δύο πράγματα:

α) Κατά 99,99% το έστειλε από Αγγλία, επομένως δεν θα μπει τελωνείο.

β) Δεν υπάρχει απολύτως καμία περίπτωση να έρθει στην ώρα που έχει προβλέψει ο αλγόριθμος του amazon. Το Royal Mail είναι πιο αργό κι από τον θάνατο.

Ευχαριστώ, αυτά με καθησυχάζουν λίγο. :)

1 ώρα πριν, Spasarxidas είπε

Ναι, το Switch έφτασε συνολικά στις 20 εκατομμύρια πωλήσεις από την ημερομηνία λανσαρίσματος μέχρι σήμερα με συνοπτικές διαδικασίες.

Μα όσοι αναφέρθηκαν πιο πίσω για αυτό το νούμερο εννοούσαν το στόχο που έθεσε η Nintendo για το τωρινό οικονομικό της έτος (που το μετράει από Απρίλιο 2018 μέχρι Μάρτιο 2019).

Χονδρικά, στο προηγούμενο έτος της (Απρίλιος 2017-Μάρτιος 2018), πούλησε 15 εκατομμύρια κονσόλες πιάνοντας τον περσυνό της στόχο με το παραπάνω και στο τωρινό μέχρι σήμερα (4 μήνες δηλαδή) έχει πουλήσει κάπου στα 5 εκατομμύρια, πράγμα που δείχνει πτώση στις πωλήσεις συγκριτικά. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν πουλάει αρκετά.

Από την άλλη οι πωλήσεις σε παιχνίδια είναι περισσότερες από πέρσυ μα είναι λογικό αφού και περισσότερες κονσόλες έχουν πωληθεί αλλά και περισσότερα παιχνίδια έχουν βγει άρα υπάρχει μεγαλύτερη ζήτηση.

Η ανησυχία που υπάρχει σε σχέση με το αν θα επιτευχθεί ο στόχος των 20 εκατομμυρίων πωλήσεων (ξαναλέω, για αυτό το οικονομικό έτος) πηγάζει ανάμεσα σε άλλα από το ότι για φέτος μέχρι τώρα αρκέστηκαν σε αρκετές μεταφορές παιχνιδιών από το Wii U και όχι σε ανάπτυξη νέων τίτλων. Δεν είναι κακό να βγαίνουν ports παλαιότερων παιχνιδιών, μάλιστα θα βοηθούσε πολύ και θα ήταν ένα δυνατό έξτρα αν έχεις όμως φυσιολογική κυκλοφορία νέων τίτλων.

Επεξ/σία από EverythingYouBelieve
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωρα να γυρισουμε το eshop νορβηγια να τσιμπησουμε το Salt n sanctuary για το οποιο δε το χω αγγιξει σε καμια πλατφορμα και το περιμενα στο switchaki... Βεβαια σαν κλασικος ανισορροπος εχω stand by το Hollow Knight αλλα τι να κανω που το SnS το περιμενα πως και πως και εχω παιξει στο pc ενα μισαωρακι και ξετρελαθηκα να ουμε??? Το χει τσιμπησει κανεις αλλος?

Επεξ/σία από vag.patrick
Δημοσ.

Το spyro trilogy μαλλον θα το δουμε το 19 με τα 64gb catridge.Στην ps4 εκδοση λενε οτι μονο το 1 δινουν physical και τα αλλα 2 εχουν download code.Αν το καταλαβα σωστα και τα 3 games θα ειναι συνολικα 50gb στην ps4 εκδοση.

• Moderators
Δημοσ.
56 minutes ago, Bourdoulas said:

Εάν δίνουν στο PS4 τα δύο digital, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι στο Switch θα πράξουν διαφορετικά; 

Και τι θα κάνουν, θα σε αναγκάσουν να κατεβάσεις 50GB σε game που το έχεις physical; 

Έχει αρχίσει και με κουράζει πάντως η όλη φάση με τα physical games, κουβάλα κασετάκια, βάζε βγάζε cartridge και λοιπά. Έχω 20 physical games και πρέπει να κάνω ολόκληρο ξεσκαρτάρισμα για να πάω 10 μερες διακοπές. Έχουν διαχειριστεί πολύ λάθος τις χωρητικότητες και πρέπει επιτέλους να μας αφήσουν να περνάμε digital games σε εξωτερικούς σκληρούς, δεν πάει άλλο. 

• Like 2
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Malthador είπε

Και τι θα κάνουν, θα σε αναγκάσουν να κατεβάσεις 50GB σε game που το έχεις physical; 

Έχει αρχίσει και με κουράζει πάντως η όλη φάση με τα physical games, κουβάλα κασετάκια, βάζε βγάζε cartridge και λοιπά. Έχω 20 physical games και πρέπει να κάνω ολόκληρο ξεσκαρτάρισμα για να πάω 10 μερες διακοπές. Έχουν διαχειριστεί πολύ λάθος τις χωρητικότητες και πρέπει επιτέλους να μας αφήσουν να περνάμε digital games σε εξωτερικούς σκληρούς, δεν πάει άλλο. 

σε φορητό τα physical είναι μια χαρά, δεν είναι και κόπος να βγάζεις βάζεις κασέτες. Το κουραστικό γίνετε όταν το έχεις στο dock . Εκεί μακράν καλύτερα τα digital. 

• Moderators
Δημοσ.
18 minutes ago, chek2fire said:

σε φορητό τα physical είναι μια χαρά, δεν είναι και κόπος να βγάζεις βάζεις κασέτες. Το κουραστικό γίνετε όταν το έχεις στο dock . Εκεί μακράν καλύτερα τα digital. 

Εμένα και σε φορητό mode με ενοχλούν πλέον τα cartridges. Θα προτιμούσα να είχα ένα 2TB εξωτερικό σκληρό συνδεδεμένο επάνω με 100 games μέσα. 

Δημοσ.

Βρε συ αυτό που λες είναι μη πρακτικό για ένα φορητό σύστημα. Δηλαδή που θα βάζεις τον σκληρό;

Αντε και πες βγάζουν ένα case και μπορείς να τοποθετήσεις τον σκληρό στο πίσω μέρος. Το βάρος της κονσόλας μετά θα είναι πολύ μεγάλο για φορητό και τα χέρια θα κουράζονται σε μικρό χρονικό διάστημα. 

• Moderators
Δημοσ.
13 minutes ago, Bourdoulas said:

Βρε συ αυτό που λες είναι μη πρακτικό για ένα φορητό σύστημα. Δηλαδή που θα βάζεις τον σκληρό;

Αντε και πες βγάζουν ένα case και μπορείς να τοποθετήσεις τον σκληρό στο πίσω μέρος. Το βάρος της κονσόλας μετά θα είναι πολύ μεγάλο για φορητό και τα χέρια θα κουράζονται σε μικρό χρονικό διάστημα. 

Θα τον έχω συνδεδεμένο στην κονσόλα και ακουμπησμένο δίπλα μου (ή μέσα στην τσέπη μου αν θέλω να μετακινηθώ). Αν θες να φορτίζεις την κονσόλα την ώρα που παίζεις δεν είσαι περιορισμένος από τον φορτιστή που πρέπει να είναι στην πρίζα; Ε, κάπως έτσι το βλέπω και με τον εξωτερικό σκληρό.

Ή αν σε ενοχλούν το βάρος και το μέγεθος μπορείς να συνδέσεις ένα φλασάκι επάνω, αντί για σκληρό δίσκο. Ή μπορείς να έχεις όλη τη βιβλιοθήκη σου στον σκληρό και να προσθαφαιρείς games στην εσωτερική μνήμη ή στην microSD μέσα από το OS του Switch. Λύσεις υπάρχουν πάμπολλες, και -όπως το βλέπω εγώ- όλες μα όλες είναι πολύ προτιμότερες από το να πρέπει να έχω 10 κασετάκια πάνω μου με κίνδυνο να τα χάσω. Και στο κάτω κάτω, οκ είναι μη πρακτικό για το 99% των χρηστών, μαζί σου. Τι χάνουν να κάνουν enable το feature για το υπόλοιπο 1%; Όποιος δεν βολεύεται, απλά δεν θα το κάνει.

Δεν είμαστε στο 2012 πλέον.

Δημοσ.

Εδώ δεν έχουν κάνει βασικά πράγματα και ο maltha ονειρεύεται εξωτερικούς σκληρούς :lol: . Μαζί σου είμαι αλλά μιλάμε για τη nintendo. Καλή χρυσή αλλά θυμίζει ελληνικό δημόσιο στην αποδοχή των νέων τεχνολογιών. 

Κατέβασα fortnite και paladins και δεν έπαιξα εντέλει κανένα γιατί είχα γεμίσει τη μνήμη και έβγαλε σε αμφότερα update :lol: . Έβαλα το demo του caveman και εγώ και ησύχασα xaxa.

Δημοσ.

Νομίζω ότι το... "πρόβλημα" που αντιμετωπίζεις είναι ότι περνεις 10 παιχνίδια ταυτόχρονα μαζί σου.

Πώς παίζεις; 10λεπτα το κάθενα; Ακόμη και σε σπασμένα μηχανήματα που έχεις μέσα τα πάντα ποτέ δεν έχω βάλει να παίξω πάνω από 2-3 το πιο πολύ.

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, chill είπε

Εδώ δεν έχουν κάνει βασικά πράγματα και ο maltha ονειρεύεται εξωτερικούς σκληρούς :lol: . Μαζί σου είμαι αλλά μιλάμε για τη nintendo. Καλή χρυσή αλλά θυμίζει ελληνικό δημόσιο στην αποδοχή των νέων τεχνολογιών. 

Κατέβασα fortnite και paladins και δεν έπαιξα εντέλει κανένα γιατί είχα γεμίσει τη μνήμη και έβγαλε σε αμφότερα update :lol: . Έβαλα το demo του caveman και εγώ και ησύχασα xaxa.

Μην ανησυχείτε ολα αυτα τα διορθωνουν  με CFW 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...