Moderators GeorgeMan Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Moderators Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Πώς να είναι; Ό,τι λίγο mechanic είχε η σειρά (type effectives, catch rate, υπολογισμός damage κλπ) έχει εξαφανιστεί, απλά για να κουνάς χαρούμενος το joycon και να "πετάς μια μπάλα"...
duende Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 βασικα pogo στη τηλεοραση θα ειναι. ισως ξεφορτωθουμε τα σπουφερια 🤣
EverythingYouBelieve Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Η αλήθεια είναι πως δεν το έψαξα ακόμα αναλυτικά πως θα είναι. Αν όντως είναι σαν το pogo και απλά πετάς μπάλες και χαίρεσαι, ναι, δεν με αφορά σίγουρα.
Mistwalker Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Το game με αυτα που ειπαν ειναι μια μιξη του κανονικου rpg με το pogo.Στα θετικα φαινεται οτι εχει ωραια μεροι για εξερευνηση πιθανον με quests οπου καβαλας και τα pokemon.Εχει μαχες με trainers και team rocket και κατι ειπαν οτι θα πολεμας και online με αλλους χρηστες(λογικα θα εχει ενα lobby οπου θα βρισκει αντιπαλο).Στα αρνητικα ειναι πολυ λιγα τα pokemon που εβαλαν και οι μαχες με τα αγρια pokemon ειναι pogo οπου πετας τη μπαλα μονο.Στην τιμη του captain toad πιστευω θα ηταν η καταληλη τιμη αφου οπως λενε το βγαζουν για να μαθει ο κοσμος το pokemon(λες και δεν τα ξερουν) και του χρονου ας δωσουν το κανονικο στα 60€.
EverythingYouBelieve Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Παιδιά μια άσχετη-σχετική ερώτηση, πήρα ένα παιχνίδι (έκπληξη, θα ποστάρω φωτό όταν έρθει) τις προάλλες και ήταν η πρώτη μου αγορά μέσω Amazon Αγγλίας. Αρχικά νόμιζα ότι ο πωλητής ήταν στην Αγγλία μα αργότερα διαπίστωσα ότι o ορίτζιναλ πωλητής λέγεται RAREWAVES USA και η έδρα του είναι στην Αμερική στο Μαϊάμι. Η μόνη πληροφορία που είχα μετά την αγορά ήταν ότι το έστειλαν την ίδια μέρα κιόλας με πιθανές ημερομηνίες άφιξης 28 Ιουλίου έως 16 Αυγούστου. Πως θα μου έρθει τελικά; Συστημένο στην πόρτα; Ειδοποίηση με χαρτάκι από ΕΛΤΑ να πάω από εκεί να παραλάβω; Επικοινώνησα μαζί τον πωλητή και απλά μου απάντησαν ότι στις διεθνείς αποστολές δεν δίνουν tracking number όπως επίσης ότι η αποστολή έγινε μέσω Royal Mail. Το μόνο σίγουρο είναι ότι από τις 11 Αυγούστου θα λείπω οπότε δεν έχω καταλάβει πως θα γίνει η δουλίτσα.
Mistwalker Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Το amazon σου στελνει ειδοποιηση και πας στα ελτα και το παιρνεις οποτε λογικα το ιδιο θα παιχτει και αν το στειλουν απο US. Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2018 από Mistwalker 1
orck Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Μπορεί να τσιμπήσεις έξτρα χρέωση έκπληξη στο τελωνείο
EverythingYouBelieve Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, orck είπε Μπορεί να τσιμπήσεις έξτρα χρέωση έκπληξη στο τελωνείο Ισχύει αυτό; Σκεφτόμουν οτι θα απέφευγα το τελωνείο επειδή έγινε παραγγελία μέσω του αγγλικού άμαζον. Παίζει ρόλο και η τιμή του; Εγώ πλήρωσα 57 λίρες + 4 λίρες μεταφορικά = 61 λίρες αγγλίας. Ένα πακετάκι θα είναι σε μέγεθος μικρού βιβλίου... Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2018 από EverythingYouBelieve
Mistwalker Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 4 λεπτά πριν, EverythingYouBelieve είπε Ισχύει αυτό; Σκεφτόμουν οτι θα απέφευγα το τελωνείο επειδή έγινε παραγγελία μέσω του αγγλικού άμαζον. Παίζει ρόλο και η τιμή του; Εγώ πλήρωσα 57 λίρες + 4 λίρες μεταφορικά = 61 λίρες αγγλίας. Ένα πακετάκι θα είναι σε μέγεθος μικρού βιβλίου... Αν αγορασεις απο US amazon στα switch games η χρεωση ειναι καπου στα 13€ οπου σου λεει οτι ειναι τα μεταφορικα και το τελωνειο αλλα αφηνει και μια παρενθενση οτι η χωρα σου μπορει να σε ξαναχρεωση.Στα ΕU αμαζον η χρεωση ειναι καπου στα 5-6€ μονο μεταφορικα αφου δεν πληρωνουμε τελωνειο.
orck Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Τυπικα εαν ερθει απο Αμερικη θα στο σταματησουν. Ειναι 24% της αξιας του δεματος (με τα μεταφορικα μεσα) και ενα φιξ ποσο 15ευρω. Εχω ακουσει ομως οτι σε καποιους περασε ετσι. Εαν πουμε οτι ειναι καπου 70ευρω οι 61 λιρες, ειναι +17+15, δεν τα λες και λιγα τα επιπλεον 32ευρω
Mistwalker Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Επειδη η αγορα εγινε μεσω amazon uk και του ζητησαν τα απλα μεταφορικα γιατι αλλιως πληρωνεις αναγκαστικα και τελωνιο μαζι,μπορει να εχουν κανα κολπο ωστε να φανει οτι ερχεται απο Αγγλια και να μην το δωσουν σημασια.
EverythingYouBelieve Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 5 λεπτά πριν, Mistwalker είπε Αν αγορασεις απο US amazon στα switch games η χρεωση ειναι καπου στα 13€ οπου σου λεει οτι ειναι τα μεταφορικα και το τελωνειο αλλα αφηνει και μια παρενθενση οτι η χωρα σου μπορει να σε ξαναχρεωση.Στα ΕU αμαζον η χρεωση ειναι καπου στα 5-6€ μονο μεταφορικα αφου δεν πληρωνουμε τελωνειο. 3 λεπτά πριν, orck είπε Τυπικα εαν ερθει απο Αμερικη θα στο σταματησουν. Ειναι 24% της αξιας του δεματος (με τα μεταφορικα μεσα) και ενα φιξ ποσο 15ευρω. Εχω ακουσει ομως οτι σε καποιους περασε ετσι. Εαν πουμε οτι ειναι καπου 70ευρω οι 61 λιρες, ειναι +17+15, δεν τα λες και λιγα τα επιπλεον 32ευρω Οκ, εγώ νόμιζα ότι παρόλο που φεύγει από USA, επειδή η αγορά έγινε μέσω amazon uk θα υπήρχε κάποιος μεταπωλητής, οπότε πρώτα θα έκανε στάση στην Αγγλία και από εκεί θα το έστελναν σε μένα Ελλάδα. Σίγουρα τα 32 plus ευρώ δεν είναι λίγα, ελπίζω να περάσει χωρίς εκτελωνισμό λόγω μικρού μεγέθους. Παρ' όλα αυτά η παρηγοριά είναι ότι στην τιμή που το βρήκα, ακόμα και τα 32 ευρώ επιπλέον το καθιστούν πολύ καλό deal.
chek2fire Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 5 ώρες πριν, EverythingYouBelieve είπε Παιδιά μια άσχετη-σχετική ερώτηση, πήρα ένα παιχνίδι (έκπληξη, θα ποστάρω φωτό όταν έρθει) τις προάλλες και ήταν η πρώτη μου αγορά μέσω Amazon Αγγλίας. Αρχικά νόμιζα ότι ο πωλητής ήταν στην Αγγλία μα αργότερα διαπίστωσα ότι o ορίτζιναλ πωλητής λέγεται RAREWAVES USA και η έδρα του είναι στην Αμερική στο Μαϊάμι. Η μόνη πληροφορία που είχα μετά την αγορά ήταν ότι το έστειλαν την ίδια μέρα κιόλας με πιθανές ημερομηνίες άφιξης 28 Ιουλίου έως 16 Αυγούστου. Πως θα μου έρθει τελικά; Συστημένο στην πόρτα; Ειδοποίηση με χαρτάκι από ΕΛΤΑ να πάω από εκεί να παραλάβω; Επικοινώνησα μαζί τον πωλητή και απλά μου απάντησαν ότι στις διεθνείς αποστολές δεν δίνουν tracking number όπως επίσης ότι η αποστολή έγινε μέσω Royal Mail. Το μόνο σίγουρο είναι ότι από τις 11 Αυγούστου θα λείπω οπότε δεν έχω καταλάβει πως θα γίνει η δουλίτσα. να ξέρεις το amazon ακόμα και από αμερική σου βάζει πάντα και τους δασμούς για τα προιόντα. Δεν νομίζω να έχεις κάποια έκπληξη. Τώρα επειδή έχω παραγγείλει αρκετές φορές ακόμα και από το amazon αμερικής η θα σου έρθει χαρτάκι ειδοποίησης για παραλαβή αν είναι μεγάλο το δέμα η απλά θα σου έρθει στην πόρτα με ταχυδρομείο. Πάντως μην είσαι τόσο σίγουρος ότι θα σου έχει έρθει στις 11 Αυγούστου ιδίως με την αυγουστιάτικη σιέστα του ελληνικου δημοσίου μπορεί να σου έρθει για παραλαβή και τέλος αυγούστου. 1
EverythingYouBelieve Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, chek2fire είπε η θα σου έρθει χαρτάκι ειδοποίησης για παραλαβή αν είναι μεγάλο το δέμα η απλά θα σου έρθει στην πόρτα με ταχυδρομείο. Πάντως μην είσαι τόσο σίγουρος ότι θα σου έχει έρθει στις 11 Αυγούστου ιδίως με την αυγουστιάτικη σιέστα του ελληνικου δημοσίου μπορεί να σου έρθει για παραλαβή και τέλος αυγούστου. Μην έρθει και μείνει στην είσοδο της πολυκατοικίας μαζί με τα άλλα γράμματα και παίξει καμιά ψειριστική με νοιάζει! Κοίτα να δεις που θα με βολέψει η ταχύτητα σαλιγκαριού του δημοσίου, αν έρθει τέλη Αυγούστου θα έχω επιστρέψει! Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2018 από EverythingYouBelieve
Προτεινόμενες αναρτήσεις