duende Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 μα εξ'αρχης ειχαν πει οτι θα ειναι μονο η πρωτη γενια, αλλαξε κατι?
Moderators Malthador Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Moderators Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 1 minute ago, duende said: μα εξ'αρχης ειχαν πει οτι θα ειναι μονο η πρωτη γενια, αλλαξε κατι? Ε, αυτό σου λέει, πως θα τραβήξουν κόσμο από το app μόνο με την πρώτη γενιά, όταν το app έχει φτάσει στην τέταρτη; 1
duende Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, Malthador είπε Ε, αυτό σου λέει, πως θα τραβήξουν κόσμο από το app μόνο με την πρώτη γενιά, όταν το app έχει φτάσει στην τέταρτη; μπορω να σου πω πως οσοι απο τον κυκλο μου παιζουν pogo και εχουν switch, το περιμενουν πως κ πως. επισης καποιοι ψηνονται να αγορασουν switch και μονο για αυτο. μιλαμε για lv40 παιχτες κλπ η γυναικα μου (επισης παιζει pogo) το περιμενει πως και πως. να σου πω την αληθεια, απο το λιγο gameplay που ειδα, δε φαινεται κακο. εγω προσωπικα περιμενω το κανονικο παιχνιδι το 2019 Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2018 από duende
Moderators Malthador Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Moderators Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 27 minutes ago, duende said: μπορω να σου πω πως οσοι απο τον κυκλο μου παιζουν pogo και εχουν switch, το περιμενουν πως κ πως. επισης καποιοι ψηνονται να αγορασουν switch και μονο για αυτο. μιλαμε για lv40 παιχτες κλπ η γυναικα μου (επισης παιζει pogo) το περιμενει πως και πως. να σου πω την αληθεια, απο το λιγο gameplay που ειδα, δε φαινεται κακο. εγω προσωπικα περιμενω το κανονικο παιχνιδι το 2019 Τι να σου πω, μακάρι. Δεν είμαι poké-fag και δεν το γνωριζω καλά το θέμα, μπορεί να είναι όπως τα λες.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Moderators Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Παιδιά το pokemon ξεχάστε το για system seller. Σας μιλάει ultra pokefag που από την πρώτη πρώτη γενιά δεν έχει χάσει ούτε ένα. Δε σκέφτομαι καν να το κοιτάξω σαν παιχνίδι εγώ που έχω ήδη switch...
duende Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) ουτε εγω πιστευω οτι μπορει να ειναι system seller, ειμαι σιγουρος ομως οτι θα βοηθησει να σπρωχτουν πιο πολλα switch με τη λογικη οτι ειναι κατι "ποκεμονοειδες" για να εχει να παιζει ο αλλος στο switch μεχρι να βγει το κανονικο το '19. οποτε αντι να περιμενει μεχρι το '19, ισως παρει τη κονσολα μια ωρα νωριτερα..λιγο mario, λιγο zelda, λιγο "pokemon", θα κρατηθει απασχολημενος.. Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2018 από duende
ikaruga24 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Εγώ πάλι θεωρώ ότι μια χαρά system seller είναι. Ως το πρώτο βήμα πριν βγει ο κύριος τίτλος θεωρώ ότι θα είναι ένα καλό δείγμα του τι να περιμένουμε από το επόμενο σε φάση συνδεσιμότητας και συνεργασίας μεταξύ αυτών. Φυσικά η μεγάλη βόμβα θα είναι το κεντρικό παιχνίδι του χρόνου αλλά όχι ότι αυτό δεν θα μοσχοπουλήσει και δεν θα κάνει μπόλικους άρρωστους με το pokemon go να προβούν σε αγορά του.
najinblue3 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, Mistwalker είπε Τελος Οκτωμβριου στα 30$. αρκετα καλο το content, αλλα 30 us dollars μου φαινονται αρκετα, το παιχνιδι το εχω τελειωσει σιγουρα 8 φορες, μπορει και περισσοτερες, και ειναι πολυ μικρο, σε speedrun ειδικα βγαινει για πλακα σε μια καθησια που λεμε για μενα αν και το ελιωσα, δεν αξιζει τοσα (υπ οψιν το ειχα παρει περι 11 ευρω με ps plus pre-order bonus)
Mistwalker Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 4 λεπτά πριν, najinblue3 είπε αρκετα καλο το content, αλλα 30 us dollars μου φαινονται αρκετα, το παιχνιδι το εχω τελειωσει σιγουρα 8 φορες, μπορει και περισσοτερες, και ειναι πολυ μικρο, σε speedrun ειδικα βγαινει για πλακα σε μια καθησια που λεμε για μενα αν και το ελιωσα, δεν αξιζει τοσα (υπ οψιν το ειχα παρει περι 11 ευρω με ps plus pre-order bonus) 14€ εχει και σε μας οποτε καπου στα 11 απο Νορβηγια.Τωρα οποιος θελει physical ειπαμε 10€ πανω το catridge και 5€ τα αλλα 3 που προσφερει.
james9tito Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 11€ το ειχα παρει και εγω Preorder. Ενταξει μεχρι 15 ευρω ειναι λογικη τιμη για digital ειναι καλο παιχνιδι . Τα 30 για physical οτι και να δινει δεν τα σχολιαζω.
EverythingYouBelieve Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Το Pokemon Let's Go μάλλον θα έχει μία απήχηση, τουλάχιστον αυτό φαίνεται από αυτά που λένε στα διάφορα φόρουμ. Τώρα το αν θα σπρώξει σε πωλήσεις και την ίδια την κονσόλα μπορεί να είναι πιθανό αν και δεν νομίζω ότι είναι ο αυτοσκοπός της Nintendo. Θεωρώ πως περισσότερο εντάσσεται στα πλαίσια τακτικής, δηλαδή να κάνουν μια γνωριμία των franchise τους σε νέο κόσμο όπως και να τα υπενθυμίσουν στους παλιότερους. Με αυτή τη λογική κυρίως, παρά για το κέρδος, νομίζω μπήκαν στο παιχνίδι των mobile games με Super Mario Run, Pokemon Go, Fire Emblem και Animal Crossing. Ειδικά το τελευταίο (AC) εκτιμώ πως θα το δούμε σύντομα να χρησιμοποιεί το online με την έναρξη της συνδρομητικής υπηρεσίας. Τέλος, πιστεύω ότι το Pokemon Let's Go παίζει και δεύτερο ρόλο, αυτόν του "τσεκαρίσματος" ως προς την απήχηση gameplay και μηχανισμών στο κοινό, πράγμα που μπορεί να καθορίσει και την κατεύθυνση που θα πάρει το κεντρικό που θα βγει το 2019. Προσωπικά θα το πάρω, γιατί τα μόνο που έχω παίξει στο παρελθόν είναι τα Yellow και Silver, οπότε θα ήθελα μια "υπενθύμιση" μέχρι να έρθει το κεντρικό.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Moderators Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 1 minute ago, EverythingYouBelieve said: Προσωπικά θα το πάρω, γιατί τα μόνο που έχω παίξει στο παρελθόν είναι τα Yellow και Silver, οπότε θα ήθελα μια "υπενθύμιση" μέχρι να έρθει το κεντρικό. Εσύ πιάσε emulators (μέχρι και στο κινητό παίζεις τα πάντα μέχρι DS) και ασχολήσου με τις παλιές και όχι με την αηδία το let's go 😛
EverythingYouBelieve Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 4 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Εσύ πιάσε emulators (μέχρι και στο κινητό παίζεις τα πάντα μέχρι DS) και ασχολήσου με τις παλιές και όχι με την αηδία το let's go 😛 Χαχα, λες να είναι τόσο κακό, ε;!
orck Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Το παιχνιδι που περιμενουμε δεν εχω καταλαβει πως θα ειναι. Ειδα τα δυο βιντεακια αλλα δεν εχω κατανοησει πως θα γινεται το ψαξιμο και τι σχεση εχει με το PokemonGo. Oι νεαροι ενδιαφερομενοι εχουν ξετρελαθει παντως, οτι και να ειναι. Παλευω μηπως και γλιτωσω και την Pokeball
Προτεινόμενες αναρτήσεις