logistoulis Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Sir_Teraflop είπε Ποιο router έχεις? Το ίδιο πρόβλημα είχα με αυτό που έδινε η Forthnet και αφού αγανάκτησα, αγόρασα το TP-Link Archer VR-400v2 και μπαμ NAT A με το καλημέρα (+5ghz WIFI με το οποίο πετάει το Switch). ένα technicolor αλλά δεν είμαι σπίτι να δω ακριβώς μοντέλο γενικά πάντως δεν είχα κάπου θέμα με αυτό με εξαίρεση το destiny όπου έτρωγε κάθε μερικά λεπτά αποσυνδέσεις και εκεί το είχαμε εστιάσει στο συγκεκριμένο router επειδή όλοι είχαν θέμα κι εγώ με το fw της forthnet μάλλον δεν μπορώ να δώσω και ουσιαστική λύση ότι και αν ρυθμίσω (αυτό το παιχνίδι δεν το έπαιξα καθόλου το άφησα μετά από μερικές ώρες αποσυνδέσεων και για την ιστορία το δοκίμασα μιας και το έδωσαν δωρεάν και στο pc και στο ps4 και το δοκίμασα αρκετά, το router μου δε με άφησε να το παίξω) άρα γενικά η λύση λες ότι είναι νέο router ε..; το φοβάμαι αυτό ότι ισχύει, αλλά όπως είναι λογικό με ξενερώνει γιατί αν εξαιρέσεις κάποιες λίγες περιπτώσεις παιχνιδιών είναι αρκετά καλό και σταθερό και έχει καλή λήψη Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2019 από logistoulis
Sir_Teraflop Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, logistoulis είπε ένα technicolor αλλά δεν είμαι σπίτι να δω ακριβώς μοντέλο γενικά πάντως δεν είχα κάπου θέμα με αυτό με εξαίρεση το destiny όπου έτρωγε κάθε μερικά λεπτά αποσυνδέσεις και εκεί το είχαμε εστιάσει στο συγκεκριμένο router επειδή όλοι είχαν θέμα κι εγώ με το fw της forthnet μάλλον δεν μπορώ να δώσω και ουσιαστική λύση ότι και αν ρυθμίσω άρα γενικά η λύση λες ότι είναι νέο router ε..; το φοβάμαι αυτό ότι ισχύει, αλλά όπως είναι λογικό με ξενερώνει γιατί αν εξαιρέσεις κάποιες λίγες περιπτώσεις παιχνιδιών είναι αρκετά καλό και σταθερό και έχει καλή λήψη Το ίδιο θα έχουμε (είχαμε). Με το Xbox κανένα θέμα - μόνο με το switch. Δοκίμασα τα πάντα από το πάρω root μέχρι telnet, ότι βρήκα στο net τα πάντα όλα σου λέω. Είναι πρόβλημα του router (nat) και το πως συνεργάζεται με το switch ή και ότι δεν δέχεται στην πραγματικότητα τις ρυθμίσεις. Αν θυμάμαι καλά μέχρι και dmz το είχα το switch και πάλι μέχρι NAT D... Πήρα το εν λόγω router - μαμά NAT B και μια ρύθμιση που είχε (Cone NAT) κλείδωσα σε ΝΑΤ Α. Αυτός είναι και ο λόγος που κάθομαι forthnet ακομά - δεν είμαι σε voip και μπορώ να έχω το συγκεκριμμένο router, χωρίς να χρειάζομαι bridge mode κτλ.. Θα δεις επίσης ότι με ένα 5ghz wifi router στις ρυθμίσεις του switch για το network με 2.4ghz δεν πήγαινε πάνω από 24~27mbps. Με το 5άρι είδα και 44 (σε vdsl50). Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2019 από Sir_Teraflop
Fulgore Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 9 ώρες πριν, chek2fire είπε στο steam δεν έχει και τόσο άσχημα review. Λογικο γιατι ολα και ολα ειναι γυρω στα 25 και αυτα δεν ειναι καν reviews,αλλα πρωτες εντυπωσεις. Σε αυτο δεν βοηθαει επισης και το οτι βλεπω λιγους να το αγορασανε το παιχνιδι(κρινοντας παντα απο τα λιγα ατομα Online) https://store.steampowered.com/app/987720/ONINAKI/#app_reviews_hash Γενικα ειναι ακομα ενα παιχνιδι απο τους συγκεκριμενους που φωνάζει για Wait for sale,παρολο που μαρεσει το art direction του.
logistoulis Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Sir_Teraflop είπε Το ίδιο θα έχουμε (είχαμε). Με το Xbox κανένα θέμα - μόνο με το switch. Δοκίμασα τα πάντα από το πάρω root μέχρι telnet, ότι βρήκα στο net τα πάντα όλα σου λέω. Είναι πρόβλημα του router (nat) και το πως συνεργάζεται με το switch ή και ότι δεν δέχεται στην πραγματικότητα τις ρυθμίσεις. Αν θυμάμαι καλά μέχρι και dmz το είχα το switch και πάλι μέχρι NAT D... Πήρα το εν λόγω router - μαμά NAT B και μια ρύθμιση που είχε (Cone NAT) κλείδωσα σε ΝΑΤ Α. Αυτός είναι και ο λόγος που κάθομαι forthnet ακομά - δεν είμαι σε voip και μπορώ να έχω το συγκεκριμμένο router, χωρίς να χρειάζομαι bridge mode κτλ.. Θα δεις επίσης ότι με ένα 5ghz wifi router στις ρυθμίσεις του switch για το network με 2.4ghz δεν πήγαινε πάνω από 24~27mbps. Με το 5άρι είδα και 44 (σε vdsl50). ίδια φάση είμαι φίλε... μάλλον θα πρέπει κάποια στιγμή κι εγώ να το αλλάξω αυτό που πήρες ήταν εύκολο να το σετάρεις; έχω να πάρω aftermarket router από τα χρόνια του adsl (τότε που έδιναν μόνο ενσύρματο και ήθελα να έχω wifi) και θυμάμαι ήθελε δουλίτσα να καταφέρω να συνδεθώ, όταν έβαλα vdsl μου φάνηκε οκ το technicolor, είναι πιο απλά τα πράγματα πλέον με aftermarket; άντε άμα το αλλάξω ίσως παίξω και το destiny Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2019 από logistoulis
Sir_Teraflop Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, logistoulis είπε ίδια φάση είμαι φίλε... μάλλον θα πρέπει κάποια στιγμή κι εγώ να το αλλάξω αυτό που πήρες ήταν εύκολο να το σετάρεις; έχω να πάρω aftermarket router από τα χρόνια του adsl (τότε που έδιναν μόνο ενσύρματο και ήθελα να έχω wifi) και θυμάμαι ήθελε δουλίτσα να καταφέρω να συνδεθώ, όταν έβαλα vdsl μου φάνηκε οκ το technicolor, είναι πιο απλά τα πράγματα πλέον με aftermarket; άντε άμα το αλλάξω ίσως παίξω και το destiny Με το συγκεκριμμένο ήταν γελοίο, το μόνο που χρειάστηκε με το χέρι (όταν με ρώτησε για τον πάροχο) ήταν να βάλω το vlan_id 835. Το αγόρασα γιατί και φθηνό είναι και ίδιο chipset με την καμπίνα που πέφτω (ote-broadcom). Το τελευταίο μπορείς να το δεις με το technicolor που έχεις ήδη στο μενού του. 1
chek2fire Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 για τα προβλήματα με το wifi πάρτε ένα φτηνό wifi repeater η κάποιο powerlink για να έχετε ενσύρματο internet διπλα στην κονσόλα αν δεν έχετε την βάση της κοντά στο router. Για το καινούργιο βελτιωμένο μοντέλο δεν έχει γίνει πάντως ακόμα κανά review εκτός από την μπαταρία και για το wifi του να δούμε αν έχουν κάνει κάποια βελτιώσει και εκεί.
iceman33221 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, duende είπε κατεβασα και γω το demo και αν και μου αρεσε πολυ η μουσικη, το παιχνιδι ηταν τιγκα στο διαλογο, το ιδιο και το octopath...αρχισαν να παιζουν τα νευρα μου, επι ενα 10λεπτο ολο μπλα μπλα και no action. ετσι ειναι ολα τα jrpg? δες και αυτο https://skullnco.com/collections/switch-gripcase/products/gripcase-set Σε ευχαριστω για την απαντηση σου. Το ειχα δει και αυτο αλλα δεν ξερω εαν θα με βολεψει γιατι δεν βλεπω να δινει μεγαλυτερο grip,μου φαινεται δλδ οτι απλα ειναι μια θηκη και απλα προεξεχει λιγο εκει. Κανω λαθος? Ειναι πιο βολικο απο το satisfye? 4 ώρες πριν, dinos234 είπε Για το δεύτερο έχω ακούσει πολύ καλά λόγια και από Ελλάδα και από εξωτερικό όπως και ένα άλλο είναι το skull & co το οποίο μπαίνει άνετα και στην βάση με τιμή κοντά στα 20€. Το δεύτερο αν δεν κάνω λάθος πρέπει κανονικά να μπαίνει στο dock μέσα. Το πρώτο δεν το ξέρω καθόλου. Αν ήμουν στην θέση σου θα κοιτούσα η το δεύτερο η το skull & co το οποίο έχει μέσα και διάφορα αξεσουάρ για να αλλάζεις εκεί που το πιάνεις ανάλογα με το μέγεθος που θελεις. Σε ευχαριστω. ειδα κ το skull που προτινες εσυ και αλλος ενας πιο κατω αλλα δεν ξερω εαν θα με βολεψει οπως ειπα. μου φαινεται οτι απλα προεξεχει προς τα πισω και οχι προς το πλαΪ.
chek2fire Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 έχει λίγο lag μέσα στην πόλη λογικό είναι πάντως 2
Fulgore Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 12 ώρες πριν, non-serviam είπε Ψιλομάπα ο Ονινάκης... https://www.metacritic.com/game/switch/oninaki Τα πιο πολλα reviews φαινεται οτι ειναι στην εκδοση του Ps4,και σιγουρα δεν βοηθαει το γεγονος οτι ζηταει 50ευρω https://www.metacritic.com/game/playstation-4/oninaki
logistoulis Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 42 λεπτά πριν, chek2fire είπε για τα προβλήματα με το wifi πάρτε ένα φτηνό wifi repeater η κάποιο powerlink για να έχετε ενσύρματο internet διπλα στην κονσόλα αν δεν έχετε την βάση της κοντά στο router. Για το καινούργιο βελτιωμένο μοντέλο δεν έχει γίνει πάντως ακόμα κανά review εκτός από την μπαταρία και για το wifi του να δούμε αν έχουν κάνει κάποια βελτιώσει και εκεί. είναι ακριβώς δίπλα, δεν έχω θέμα σήματος, αλλά μαλάκυνσης της forthnet στο πώς έχει σετάρε το router της
nkarafo Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Και εγώ forthnet - nova έχω και ταλαιπωρήθηκα πολύ με αυτό το θέμα. Να έχεις τον router ακριβώς στο κάτω διαμέρισμα, να έχεις το wii να βλέπει internet, να έχεις ps4 να βλέπει internet και να έχεις και το wii u να βλέπει Internet και να έχεις μετά το switch και να ταλαιπωριέσαι με το wifi !! Δεν έχει σπουδαίες ταχύτητες ο router / σύνδεση μέσω wifi αλλά πχ στο ps4 κατέβαζα ολόκληρα παιχνίδια, έμπαινα στο ps store κλπ κλπ. Το switch από την άλλη πλευρά δεν μπορώ να καταλάβω και όταν είναι σε docked ΔΕΝ έπιανε σήμα και μερικές φορές στο eshop δεν έμπαινε καν και ΠΑΝΤΑ, μα ΠΑΝΤΑ όταν ήταν να δω ένα trailer από το eshop, μου σταμάταγε να φορτώσει, συνέχιζε, σταμάταγε κλπ. Ε δεν ήταν κατάσταση αυτή. Σε handheld ήταν κάπως καλύτερα τα πράγματα αλλά και και πάλι ήθελα μια καλύτερη λύση. Κράτησα τον ίδιο router και πήρα έναν USB to Ethernet adapter και παίζει φυσιολογικά. Αλλά επειδή έχω μια γραμμή δικτύου στο σαλόνι και θέλω πάντα να έχει και ο υπολογιστής internet και μια συσκευή όπως πχ switch, πήρα αυτό εδώ: https://www.skroutz.gr/s/313517/TP-LINK-TL-SF1005D-v12.html που έχω αφήσει και θετική αξιολόγηση και δουλεύουν όλα μια χαρά! Τώρα πλέον πάντα μπαίνει στο eshop και βλέπω φυσιολογικά τα trailers. Σπάνια να μου κοπεί για να φορτώσει. Και το Tetris μπαίνει κανονικά και γενικότερα βρήκα την υγεία μου!
dinos234 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, iceman33221 είπε Σε ευχαριστω για την απαντηση σου. Το ειχα δει και αυτο αλλα δεν ξερω εαν θα με βολεψει γιατι δεν βλεπω να δινει μεγαλυτερο grip,μου φαινεται δλδ οτι απλα ειναι μια θηκη και απλα προεξεχει λιγο εκει. Κανω λαθος? Ειναι πιο βολικο απο το satisfye? Σε ευχαριστω. ειδα κ το skull που προτινες εσυ και αλλος ενας πιο κατω αλλα δεν ξερω εαν θα με βολεψει οπως ειπα. μου φαινεται οτι απλα προεξεχει προς τα πισω και οχι προς το πλαΪ. Ανάλογα το άτομο πάντα το skull and co εκεί που το κρατάς έχει μέσα και μεγαλύτερα αν δεν βολεύει τώρα όπως είπα είναι και ανάλογα το άτομο δες και στο YouTube υπάρχουν και άτομα τα οποία έχουν και τις δύο θήκες και τους βολεύει περισσότερο το satisfye. Το satisfye έχει μεγαλύτερα grip ίσως να σε βολεψει περισσότερο. Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2019 από dinos234
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Moderators Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 6 minutes ago, nkarafo said: Και εγώ forthnet - nova έχω και ταλαιπωρήθηκα πολύ με αυτό το θέμα. Να έχεις τον router ακριβώς στο κάτω διαμέρισμα, να έχεις το wii να βλέπει internet, να έχεις ps4 να βλέπει internet και να έχεις και το wii u να βλέπει Internet και να έχεις μετά το switch και να ταλαιπωριέσαι με το wifi !! Δεν έχει σπουδαίες ταχύτητες ο router / σύνδεση μέσω wifi αλλά πχ στο ps4 κατέβαζα ολόκληρα παιχνίδια, έμπαινα στο ps store κλπ κλπ. Το switch από την άλλη πλευρά δεν μπορώ να καταλάβω και όταν είναι σε docked ΔΕΝ έπιανε σήμα και μερικές φορές στο eshop δεν έμπαινε καν και ΠΑΝΤΑ, μα ΠΑΝΤΑ όταν ήταν να δω ένα trailer από το eshop, μου σταμάταγε να φορτώσει, συνέχιζε, σταμάταγε κλπ. Ε δεν ήταν κατάσταση αυτή. Σε handheld ήταν κάπως καλύτερα τα πράγματα αλλά και και πάλι ήθελα μια καλύτερη λύση. Κράτησα τον ίδιο router και πήρα έναν USB to Ethernet adapter και παίζει φυσιολογικά. Αλλά επειδή έχω μια γραμμή δικτύου στο σαλόνι και θέλω πάντα να έχει και ο υπολογιστής internet και μια συσκευή όπως πχ switch, πήρα αυτό εδώ: https://www.skroutz.gr/s/313517/TP-LINK-TL-SF1005D-v12.html που έχω αφήσει και θετική αξιολόγηση και δουλεύουν όλα μια χαρά! Τώρα πλέον πάντα μπαίνει στο eshop και βλέπω φυσιολογικά τα trailers. Σπάνια να μου κοπεί για να φορτώσει. Και το Tetris μπαίνει κανονικά και γενικότερα βρήκα την υγεία μου! Εμένα στο μπαλκόνι (σήμα κινητού 2/4) το switch έχει 0 ή 1. Μην το ψάχνεις, το wifi του είναι για τα μπάζα. Την καλύτερη δουλειά έκανες. 1
dekulinkgr Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Θα συμφωνησω και εγω παντως για το wifi.Δεν φταει η συνδεση φταει το ιδιο το switch.Πολυ κακο wifi.Και δυστηχως στο νεο switch το σημα του wifi ειναι το ιδιο,με βαση το βιντεο που εβγαλε το digital foundry. Σε αλλα νεα θα εχουμε λογικα νεο direct τον σεπτεμβρη,μετα και απο αυτο : https://www.resetera.com/threads/gamestop-adds-18-unknown-nintendo-switch-skus-to-their-system-direct-incoming.136614/ Θα θελουν να δειξουν κατι παραπανω για το NSO μιας και τον αλλον μηνα κλεινει ενα χρονο.Μηπως μαθουμε και ποιος θα ειναι ο μεγαλος τιτλος για τον Δεκεμβρη. 4
ADHD Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δοκίμασα το demo του oninaki στο switch (handheld only) μπορώ να πω ότι στην καλύτερη το βρήκα μέτριο. Έχει καλό art, ost και φαίνεται ενδιαφέρουσα και η ιστορία. Το gameplay όμως ήταν απογοητευτικό στην καλύτερη, ωραιο το mechanic με τα daemons, το hack n slash μέτριο (δεν έχει targeting). Αλλά ρε παιδιά δεν ξέρω αν είμαι μόνο εγώ αλλά τα inputs ήταν τέρμα delayed σαν να παίζεις με 2s lag... Για παράδειγμα στο πρώτο boss που χρειάζεσαι το jump για avoid δεν μπορούσα να το πετύχω με τίποτα όπως και delayed ένιωθα και το heal. Κάποιες καλές ιδέες αλλά προτιμώ να συνεχίσω ng+ fire emblem και αυτό αναμονή για steam sale.
Προτεινόμενες αναρτήσεις