Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 27/7/2018 στις 2:02 ΠΜ, Malthador είπε

Η Skull & Co, οι φίλοι μας που μας έδωσαν το Gripcase, φτιάχνουν το Jumpgate, ένα dock για το NSw και για κινητά, που απ' ότι φαίνεται θα κόβει κώλους. Έχει γίνει ήδη funded. Όποιος ενδιαφέρεται εδώ:

Jumpgate

Φιλε μου επειδη θελω να το παρω μπορεις να μου εξηγησεις τι κανει το core drive? Με το dock σκετο θα μπορω να συνδεω κινητο κ laptop?

Δημοσ.

Αντε να μαθουμε ημερομηνια κυκλοφοριας.Προβλεπω μεσα αυγουστου παντως.

Ελπιζω μονο να μην μου εχει κανει ζημια το αριστουργηματικο bloodborne,καθως ηταν το 1ο soulsborne παιχνιδι που επαιξα,και απ'οτι γνωριζω ειναι αρκετα διαφορετικο το dark souls.

Δημοσ.

Βλέπω στο διαδίκτυο και αλλού να γίνεται θέμα η ποσότητα των παιχνιδιών που κυκλοφορεί στο eshop που υστερούν σε ποιότητα. Μάλλον τελικά η Ν πέρα από να παρουσιάζει με ενθουσιασμό το συνολικό νούμερο παιχνιδιών που έχουν κυκλοφορήσει στο NSW και τα οφέλη που έχει από τα δικαιώματα  ακολούθησε το συγκεκριμένο μοντέλο λόγω της συνδρομητικής υπηρεσίας. Πιθανόν να προσφέρει "δωρεάν" κάποια από αυτά τα indies μέσω της συνδρομητικής υπηρεσίας ή εκπτώσεις. 

Η Ν θα ανακοινώσει αύριο (ή μεθαύριο για εμάς) τα αποτελέσματα του οικονομικού τριμήνου. Θεωρώ πως αν τα νούμερα είναι κατώτερα -έστω και ελάχιστα- σε σχέση με πέρυσι που δεν προλάβαιναν να καλύψουν την ζήτηση θα είναι και το πρώτο καμπανάκι για τον στόχο των 20 εκατομμυρίων συστημάτων για το τωρινό οικονομικό έτος. Το δεύτερο πιθανόν να έρθει με την έναρξη της συνδρομητικής υπηρεσίας. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, dekulinkgr είπε

Ελπιζω μονο να μην μου εχει κανει ζημια το αριστουργηματικο bloodborne,καθως ηταν το 1ο soulsborne παιχνιδι που επαιξα,και απ'οτι γνωριζω ειναι αρκετα διαφορετικο το dark souls.

δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους, ιδιο genre αλλα εντελως διαφορετικη προσεγγιση

εγω πιστευω θα το γουσταρεις απειρα, αν και 2ο αγαπημενο στη σειρα για μενα μετα το 2, τα shortcuts, τα επικα bosses και το τρελο dlc, το pvp που ειναι πλεον παρα πολυ καλο και το diversity το κανουν ενα απο τους καλυτερους τιτλους ever

Επεξ/σία από najinblue3
  • Like 2
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 29/07/2018 at 20:50, sils said:

Φιλε μου επειδη θελω να το παρω μπορεις να μου εξηγησεις τι κανει το core drive? Με το dock σκετο θα μπορω να συνδεω κινητο κ laptop?

Το core drive κάνει όλη τη δουλειά, ουσιαστικά το dock είναι πιο πολύ «αντάπτορας» για να μπορείς να παίζεις σε tabletop mode ή για να dockάρεις πιο εύκολα τη συσκευή στην tv. Το core drive θα βγαίνει και θα μπορεί να φορεθεί στο NSw, σε κινητό ή σε laptop. Στα δύο τελευταία μπορεί να κάνει ότι κάνει και στο πρώτο: παίρνει μία USB-C θύρα και τη μετατρέπει σε HDMI-out, σε 1 USB-C και σε 2 κλασικές USB.

Το μόνο κακό που βλέπω είναι ότι το core drive δεν θα μπορεί να συνδεθεί στο NSw μαζί με το Gripcase, ενώ το dock θα δουλεύει κομπλέ με το Gripcase. 

18 hours ago, dekulinkgr said:

Θυμάσαι πως ένιωσες όταν ψόφησες για 37η φορά μέσα στις πρώτες δύο ώρες παιχνιδιού στο Bloodborne; Ε, ετοιμάσου να ξανανιώσεις το ίδιο ανίκανος μόλις ξεκινήσεις να παίζεις Dak Souls.

Η μόνη πείρα που μπορεί να σου προσφέρει η προηγούμενη εμπειρία σου με το Bloodborne είναι ότι πλέον το έντονο τσούξιμο στον ποπό θα σου είναι γνώριμο.

Επεξ/σία από Malthador
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ανακοινώθηκαν τα οικονομικά αποτελέσματα για το πρώτο τρίμηνο του οικονομικού έτους της Ν (περίοδος Απριλίου~Ιούνιος).*Το αποτέλεσμα είναι οι συνολικές πωλήσεις, το άθροισμα προκύπτει με βάση τα συνολικά προηγούμενα αποτελέσματα του Μαρτίου συν τις πωλήσεις του οικονομικού τριμήνου.

SMO    10,41+0,76= 11,17
MK8D  9,22+1,13= 10,35
BοW    8,48+0,84= 9,32
Splatoon 2   6,02+0,74= 6,76
1-2SW 2,29+0,16= 2,45
ARMS 1,85+0,16= 2,01
KIRBY 1,26+0,63= 1,89
XB2    1,31+0,11 =1,42
DKC:TF 1,4
MT:ACES 1,38

NSW HARDWARE 19,67-17,79=1,88
NSW SOFTWARE  86,93-68,97=17,96

Το BoW επίσημα είναι ο εμπορικότερος τίτλος της σειράς, παράλληλα συνεχίζει να πουλάει καλύτερα από το Odyssey και αν συνεχίζει έτσι θα το ξεπεράσει σε βάθος χρόνου. Αν συμβεί όντως κάτι τέτοιο τότε πρώτη φορά στα χρονικά τίτλος Zelda θα ξεπερνάει πωλήσεις Super Mario (αναφερόμενος σε ίδια συστήματα πάντα). Το Κirby ξεπέρασε το ΧΒ2 και αναμένεται να ξεπεράσει και το Arms αργότερα. Τα DKC:TF και MT:ACES είναι οι νέοι τίτλοι στο πλέον τοπ 10 των εμπορικότερων τίτλων της Ν. Το Splatoon 2 συνεχίζει να αποτελεί επιτυχία, δυστυχώς δεν έχει καταφέρει να πείσει στην Δύση όσο στην Ιαπωνία.

Στο hardware τα νούμερα είναι χαμηλότερα με την αντίστοιχη περίοδο (1,97 εκατομμύρια) πέρυσι κάτι που οφείλεται στην έλλειψη system selles και στην κυκλοφορία πλήθους από μεταφορές. Η διαφορά μπορεί να μην είναι μεγάλη αλλά πέρυσι μην ξεχνάμε πως η Ν δεν μπορούσε να καλύψει την ζήτηση κάτι που δεν ισχύει φέτος. Παρόλα αυτά η αναλογία software/hardware αυξήθηκε (*πέρυσι αντίστοιχα στο software είχαν πουληθεί 8,14 εκατομμύρια τίτλοι σε σχέση με τα 17,96 εκατομμύρια φέτος) αλλά, όπως αναφέρθηκε, δεν ήταν αρκετό για να πουλήσει συστήματα...

Το NSW βρίσκεται σε πτωτική πορεία από πλευράς harware κάτι που δεν είναι ότι καλύτερο όταν αναμένεται και η συνδρομητική υπηρεσία που μπορεί να οδηγήσει σε χειρότερα νούμερα.Προσωπικά δυσκολεύομαι ιδιαίτερα με βάση όσα γνωρίζουμε πως το NSW θα πετύχει τον στόχο των 20 εκατομμυρίων πωλήσεων, το πιθανότερο είναι να κυμανθεί στα νούμερα του περσινού οικονομικού έτους (*γύρω στα 15 εκατομμύρια). Βέβαια μπορεί κάποια πτώση τιμής να βοηθήσει κάπως την κατάσταση, όπως και να έχει θα δείξει ο χρόνος.

*Το Labo πούλησε 1,39 εκατομμύρια τεμάχια. 

Επεξ/σία από mansa2k
  • Like 3
Δημοσ.

Νομίζω πως είναι πολύ σημαντική ωστόσο οι διπλές πωλήσεις στο software. Αυτό δείχνει ότι οι κάτοιχοι παίζουν σε αυτό και δεν είναι κονσόλα που κάθεται... στο σαλόνι! Επίσης νομίζω ότι τα νούμερα του labo είναι πολύ καλά και ενθαρύνει τη Ninty να βγάλει και άλλα packs. Πιστεύω ότι και οριακά μπορεί να το πιάσει το 20 million με τα pokemon και smash

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, aris4me είπε

Νομίζω πως είναι πολύ σημαντική ωστόσο οι διπλές πωλήσεις στο software. Αυτό δείχνει ότι οι κάτοιχοι παίζουν σε αυτό και δεν είναι κονσόλα που κάθεται... στο σαλόνι! Επίσης νομίζω ότι τα νούμερα του labo είναι πολύ καλά και ενθαρύνει τη Ninty να βγάλει και άλλα packs. Πιστεύω ότι και οριακά μπορεί να το πιάσει το 20 million με τα pokemon και smash

Οι διπλές πωλήσεις στο software δεν σημαίνουν πολλά από την στιγμή που η εγκατεστημένη βάση του NSW έχει αυξηθεί. Τα 17,96 εκατομμύρια για το συγκεκριμένο τρίμηνο  αντιστοιχούν σε αναλογία με το ζόρι μόλις 1:1 σε σχέση με το hardware που βρίσκεται στα 19,67 εκατομμύρια.

Η κατάσταση είναι ακόμα χειρότερη με το πρόγραμμα για το υπόλοιπο του 2018 που δείχνει λειψό: Between this summer and the end of the year, Captain Toad: Treasure Tracker will be released in July, followed by Nintendo Labo Toy-Con 03: Vehicle Kit as the third Nintendo Labo product in September and Super Mario Party in October. The latest series titles, Pokémon Let’s Go, Pikachu! and Pokémon: Let’s Go, Eevee! will be released in November, and then Super Smash Bros. Ultimate will be released in December.

Από όλους τους τίτλους μόνο το Smash μπορεί να αποτελέσει system seller και αυτό ως ένα σημείο. Τα Pokemon Let's Go (PLG) δεν πρόκειται να σπρώξουν συστήματα όπως πιστεύουν οι χαρτογιακάδες της Ν. Το mainstream/casual κοινό έχει μεταβεί στις smartdevices κάτι που είναι πασιφανές από τα WiiU/3DS και δεν πρόκειται να επενδύσει χρήματα για πρόσβαση στο PLG. Εξάλλου δεν έχει κανένα λόγο να το κάνει από την στιγμή που υπάρχει το Pokemon Go (PG) app. Οι χρήστες πάλι του PG δεν πρόκειται με την καμία να επενδύσουν στο PLG από την στιγμή που περιλαμβάνει μόνο την πρώτη γενιά όταν το app πάει για την τέταρτη. Επιπλέον ότι προτερήματα υποσχέθηκε το PLG στους χρήστες του PG πλέον δεν υφίσταται μετά από τις τελευταίες ενημερώσεις του app. Επομένως μένει το core κοινό της σειράς που και αυτό χλωμό το βλέπω να επενδύει. Με λίγα λόγια όσο και να πουλήσει δύσκολα θα σπρώξει τα αναμενόμενα συστήματα.

Η κατάσταση γίνεται πολυπλοκότερη όταν θα μεσολαβήσει στο συγκεκριμένο διάστημα και η έναρξη της συνδρομητικής υπηρεσίας που δεν γνωρίζουμε πως θα αντιδράσει το κοινό. Ακόμα χειρότερα βλέπω ότι στο χρονοδιάγραμμα της η Ν έχει τα Bayonetta 3 και Metroid Prime 4 ως άγνωστη χρονιά κυκλοφορίας ενώ τα Yoshi, Fire Emblem, Pokemon RPG και DAEMON X MACHINA για το 2019. Τέλος να θυμίσω ότι η Ν έχει ξεχάσει να ανακοινώσει τι ακριβώς σκοπεύει να κυκλοφορήσει αρχές του 2019. Αλλά μάλλον ξέρουμε ήδη, κανένα κάρο μεταφορές. 

*Υπενθυμίζω ότι γράψω με βάση όσα γνωρίζουμε, αν προκύψουν επιπλέον πληροφορίες αργότερα τότε μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα.

Επεξ/σία από mansa2k
  • Thanks 2
Δημοσ.

υπαρχει τροπος να κατεβασω το demo του mario tennis?..ενω στο site διαφημιζει οτι υπαρχει demo διαθεσιμο οταν παω στη σελιδα του παιχνιδιου τιποτα..

Δημοσ.

Καλα υποτιματε εσεις τα Ποκεμον και θα δειτε απο Νοέμβρη ποσο εκατομμύρια θα πουλήσουν και φυσικά μαζι τους θα υπάρξουν πολλες ακομα πωλησεις του Switch 😛 Εγω πιστεύω αν γινεται τοσο χαμος οσο υπολογίζω με Ποκεμον και Smash, τον Φλεβάρη θα εχει φτασεις ανετα τα 22-24m πωλήσεις το Switch..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, mansa2k είπε

Επιπλέον ότι προτερήματα υποσχέθηκε το PLG στους χρήστες του PG πλέον δεν υφίσταται μετά από τις τελευταίες ενημερώσεις του app.

σε τι αναφερεσαι?

Επεξ/σία από duende
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...