Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
2 hours ago, Snolly said:

παω να το παρω μετα τη δουλεια ρε αλλα το 3DS XL το βρισκω 200+

γενικά ελάχιστα καταστήματα το έχουν στην Ελλάδα πέρα από ένα ροζ που οκ κάπου ώπα

Έλεγα για 2DS XL. 

3DS δεν αξίζει από μαγαζί πλέον, καλύτερα από αγγελίες. 

30 minutes ago, najinblue3 said:

Ποια κινητα? Παιξε fire emblem awakening στα κινητα τοτε. Μια χαρα ειναι το 3ds κ δεν υπαρχει καλυτερη overall κονσολα. Φανταζομαι δεν εχεις παιξει ποτε σε 3ds για να τα λες αυτα. Επισης στα jrpg ειναι κλασσεις ανωτερο και απο το switch. Το bravely default δεν υπαρχει σε καμια αλλη κονσολα 

Bravely Default παιχνιδάρες και τα δύο. Μακάρι να βγάλουν sequel στο NSw. 

43 minutes ago, logistoulis said:

μπομπα τότε, θα παίξω μπαλίτσα με αυτό 

Το μόνο κακό με τον adapter της 8bitdo είναι ότι συνδέεις μόνο ένα gamepad ανά adapter. 

• Like 1
  • Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Malthador είπε

Bravely Default παιχνιδάρες και τα δύο. Μακάρι να βγάλουν sequel στο NSw. 

Το 1ο ειναι το αγαπημενο μου jrpg, απιστευτο combat νομιζω το τελειοποιησανε, πραγματικα τετοιο turn based δεν εχω ξαναδει πουθενα. Μονο του ειναι λογος αγορας του 3ds. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Malthador είπε

Το μόνο κακό με τον adapter της 8bitdo είναι ότι συνδέεις μόνο ένα gamepad ανά adapter. 

ε καλά μικρό το κακό

σε αυτή τη περίπτωση του διπλού βγάζουμε τα joycons, το θέμα είναι ότι θέλω να αποφεύγω τα πολλά βάλε βγάλε.. (αν και δε με χαλάνε τα joycons επάνω στο χειριστηριάκι, δεν έχω θέμα αλλά αν μπορώ ας το αποφεύγω )

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.
1 hour ago, Bourdoulas said:

Εγώ θα σου πρότεινα να πας σε ένα κατάστημα (ή ακόμα καλύτερα να το δεις από έναν φίλο) για να δεις εάν θα σε βολέψει η οθόνη του. Πρώτον είναι μικρή και δεύτερο και σημαντικότερο είναι εμετός η ποιότητα της. Ειδικά σε σχέση με το Switch και κινητά.

Αυτό το φοβάμαι και δεν έχω δει ποτέ από κοντά. Που να βρω φίλο με 3DS είμαι 37 χρονών.

1 hour ago, Sir_Teraflop said:

Δεν συγκρίνεται η βιβλιοθήκη του 3ds με τίποτα στον πλανήτη αυτό. Δεν ξέρω για άλλον πλανήτη, σύμπαν,  αλλά σε αυτόν μιλάμε για τον ορισμό του portable με παιχνιδάρες. Με το Π. κεφαλαίο.

Μόλις δεις Ocarina of Time 3D, θα τα ξεχάσεις όλα γιατί απλά θα σε έχει ρουφήξει το 3D(s) στον κόσμο του.

Τελεία και παύλα.

Θα είναι έτσι ή θα είναι σαν το Ν64 που δε βλέπεται :(

Δημοσ.

Τα νεύρα μου μέσα λέμε. Έπαθα ζημιά στο pc και έσκασα μια 300αρου για άρπα κόλλα σύνθεση γιατί το χρειάζομαι άμεσα. Το αποτέλεσμα είναι ότι αγορές όπως fire emblem και Astral chain να πάνε πίσω. Προφανώς δεν είναι ότι δεν έχω παιχνίδια να παίξω αλλά ειδικά το fire emblem τώρα είναι φάση που θα του ρουφαγα το μεδουλι. 

• Sad 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο μικρός μου gaming παράδεισος στήθηκε!!! (ή μαλλον ενισχύθηκε) 

Βρήκα τον ανταπτορα ετοιμοπαταδοτο στην Ηλιούπολη, πήρα και ένα φθηνό HDMI switch από το eShop που δουλεύει περίφημα για να εναλλασσω με PS4 (το άλλο HDMI είναι μόνο για το pc αυστηρά) και είμαι έτοιμος να νικήσω την κατάθλιψη μετά τις διακοπές!!

IMG_20190822_183600_zps12hyf1dv.jpg

Δεν έχω δει καθόλου το Nintendo pro χειριστήριο, αλλά του PS4 είναι σαφώς καλύτερο από joycons και στο Μάριο που θέλει ακρίβεια

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αξίζει με τα χίλια το 3DS (και το 2DS φυσικά). Τα XL βέβαια θα πάρεις. Αποκλειστικά! Το 2DS συνέχεια το βγάζει το γαλλικό αμαζον σε προσφορά με 2-3 παιχνίδια (το ένα είναι συνήθως το monster hunter) οπότε με 120 ευρώ είσαι κομπλέ. Έχω πάρει δύο από εκεί (είμαστε και εμείς που κάνουμε συλλογή σε 3DS/2DS 😅).

Για 3DS πας μεταχειρισμένο. Εδώ Ελβετία που είμαι τα δίνουν αβερτα. Πχ πρόσφατα πήρα για κάθε μέρα την SNES έκδοση στα 130 φραγκα, σαν καινούρια (έχω μια σφραγισμένη και δεν μου πάει η καρδιά..😂.). Αν θες στείλε πμ να σε φτιάξω.

Και ontopic τώρα: Επιτέλους ήρθαν! (Βέβαια το hollow knight σχεδόν το έχω τερματίσει ήδη, αλλά οκ...). Τα λουλούδια στο βάθος είναι για λόγους που οι παντρεμένοι του φόρουμ θα καταλάβουν.

edit: και το ανάποδο κουτί όσοι έχουν παιδιά. 😂😅

20190822_175149_compress80.jpg

Επεξ/σία από non-serviam
  • Like 5
Δημοσ.
12 minutes ago, non-serviam said:

Αξίζει με τα χίλια το 3DS (και το 2DS φυσικά). Τα XL βέβαια θα πάρεις. Αποκλειστικά! Το 2DS συνέχεια το βγάζει το γαλλικό αμαζον σε προσφορά με 2-3 παιχνίδια (το ένα είναι συνήθως το monster hunter) οπότε με 120 ευρώ είσαι κομπλέ. Έχω πάρει δύο από εκεί (είμαστε και εμείς που κάνουμε συλλογή σε 3DS/2DS 😅).

Για 3DS πας μεταχειρισμένο. Εδώ Ελβετία που είμαι τα δίνουν αβερτα. Πχ πρόσφατα πήρα για κάθε μέρα την SNES έκδοση στα 130 φραγκα, σαν καινούρια (έχω μια σφραγισμένη και δεν μου πάει η καρδιά..😂.). Αν θες στείλε πμ να σε φτιάξω.

Και ontopic τώρα: Επιτέλους ήρθαν! (Βέβαια το hollow knight σχεδόν το έχω τερματίσει ήδη, αλλά οκ...). Τα λουλούδια στο βάθος είναι για λόγους που οι παντρεμένοι του φόρουμ θα καταλάβουν.

edit: και το ανάποδο κουτί όσοι έχουν παιδιά. 😂😅

20190822_175149_compress80.jpg

5 λεπτά πριν δω το μήνυμα σου πήρα την SNES έκδοση από τον Γερμανό online...

Και το καλύτερο έχω συνάδελφο που πηγαινοέρχεται στην Ελβετία κάθε βδομάδα και ψωνίζει από ρικάρντο κλπ...

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, logistoulis είπε

Ο μικρός μου gaming παράδεισος στήθηκε!!! (ή μαλλον ενισχύθηκε) 

Βρήκα τον ανταπτορα ετοιμοπαταδοτο στην Ηλιούπολη, πήρα και ένα φθηνό HDMI switch από το eShop που δουλεύει περίφημα για να εναλλασσω με PS4 (το άλλο HDMI είναι μόνο για το pc αυστηρά) και είμαι έτοιμος να νικήσω την κατάθλιψη μετά τις διακοπές!!

IMG_20190822_183600_zps12hyf1dv.jpg

Δεν έχω δει καθόλου το Nintendo pro χειριστήριο, αλλά του PS4 είναι σαφώς καλύτερο από joycons και στο Μάριο που θέλει ακρίβεια

βολεύει η τηλεόραση σε αυτό το ύψος?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, lysopaine είπε

βολεύει η τηλεόραση σε αυτό το ύψος?

Κάθομαι πίσω σε καρέκλα που σπάει γενναία η μέση οπότε πάει φυσικά το βλέμμα σου

Επίσης βολεύει απίστευτα και ξάπλα στο κρεβάτι που είναι πιο πίσω, στο τελείως λιώσιμο (ταινίες κτλ)

Ο χώρος που έχει να πάει πίσω η καρέκλα είναι παράλληλος με το κρεβάτι , η τηλεόραση βρίσκεται στη μέση ας πούμε αυτών των 2

Το μήνα που είχα σπάσει πόδι δε φαντάζεσαι πώς με έσωσε αυτό το setup και μπορούσα να σηκωθώ μέχρι το γραφείο να κάνω και καμιά δουλειά

Γενικά έχω φέρει τα πάντα στο δωμάτιο μέχρι και εκτυπωτή για τις φορές που δεν θέλω να βγω από τη σπηλιά μου :lol:

αμα βάλω και ξανά μικρό ψυγειακι εδώ μέσα θα μπορώ να αντέξω βδομάδες

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 1
Δημοσ.

Εγώ θα γίνω ο κακός της παρέας και θα πω ότι εντάξει καλό είναι το 3DS και πράγματι έβγαλε διαμάντια τίτλους ΑΛΛΑ όπως είπε και ένας άλλος δες το κάπου αλλού όσον αφορά την οθόνη και την ποιότητά της και μετά εφόσον σου κάνει, το αγοράζεις. Εγώ να σας πω την αλήθεια δεν τρελάθηκα τόσο πολύ από το 3DS. Για παράδειγμα το Metroid remastered που βγήκε ενώ ήθελα να το αγοράσω, δεν το αγόρασα λόγω γραφικών. Περιμένω μήπως και κάποια στιγμή βγεί για το switch. Και εντάξει είναι το 3d effect αλλά είναι και σκοτεινή και πιο μικρή φυσικά από το switch. Το Zelda OoT 3D το ευχαριστήθηκα όταν το είχα μόνιμα συνδεδεμένο στην πρίζα για να ρουφάει συνέχεια ρεύμα και να έχει πιο φωτεινή οθόνη (έχω το πρώτο μοντέλο). Και γιατί να μην ασχοληθείς με το Switch που είναι και καινούριο και έχει και αυτό πολύ καλούς τίτλους; Δηλαδή πόσα παιχνίδια θα παίζεις; Είναι και κονσόλα στο κάτω κάτω, πέρα από φορητό. Εντάξει δεν θα βρεις κάποια exclusives που βγήκαν μόνο εκεί αλλά και το switch έχει τα δικά του. Πχ το mario kart 8 dx συγκρίνεται με το mario kart του 3DS? Το Octopath Traveler ή xenoblade chronicles 2 με άλλα rpgs του 3DS? Το Mario Odyssey με τα mario του 3DS? Νομίζω τα Kirby στο 3DS ήταν καλά αλλά δεν τα έχω παίξει. Και το Fire Emblem στο Switch πρέπει να είναι καλύτερο από τα διάφορα του 3DS. Εκτός και αν δεν σε ενοχλούν τόσο τα γραφικά, οπότε μπορείς άνετα να ασχοληθείς μαζί του.

• Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, najinblue3 είπε

Ποια κινητα? Παιξε fire emblem awakening στα κινητα τοτε. Μια χαρα ειναι το 3ds κ δεν υπαρχει καλυτερη overall κονσολα. Φανταζομαι δεν εχεις παιξει ποτε σε 3ds για να τα λες αυτα. Επισης στα jrpg ειναι κλασσεις ανωτερο και απο το switch. Το bravely default δεν υπαρχει σε καμια αλλη κονσολα 

Δεν ανέφερα για την βιβλιοθήκη. Έχει πολλά διαμάντια. Δεν ευχαριστήθηκα κανένα παιχνίδι στο full potential λόγω οθόνης. Πολλά τα παράτησα λόγω της οθόνης. Στα δικά μου μάτια δεν.

Έχω και το παλιό και το καινούργιο 3ds. Μακάρι να βγουν οι τίτλοι του στο Switch να τους ευχαριστηθώ.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Δεν ανέφερα για την βιβλιοθήκη. Έχει πολλά διαμάντια. Δεν ευχαριστήθηκα κανένα παιχνίδι στο full potential λόγω οθόνης. Πολλά τα παράτησα λόγω της οθόνης. Στα δικά μου μάτια δεν.

Έχω και το παλιό και το καινούργιο 3ds. Μακάρι να βγουν οι τίτλοι του στο Switch να τους ευχαριστηθώ.

Βασικα tbh η οθονη δεν ηταν ποτε προβλημα, παρα το κρατημα. Για τοσο μικρη οθονη ειναι μια χαρα. Οσο για το αν βγουν ξανα, θα προτιμουσα να βγαινουν νεοι τιτλοι και οχι παλι τα ιδια, εστω και sequels. Αντικειμενικα παντως δε νομιζω ποτε το switch να φτασει τη ποιοτητα των τιτλων του 3ds, αν και το ευχομαι γιατι παω για αγορα 2ης κονσολας 😂

Δημοσ.

εγώ πάντως που πήγα να δοκιμάσω να παίξω το xenoblade στο ds δεν με βόλεψε καθόλου γενικά και στο ds είχα το θέμα με το μούδιασμα που έχω και με το switch

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...