Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γνωρίζει κανείς αν έχει ξεκινήσει να διατίθεται στην αγορά το νέο μοντέλο ( 001(-01) ); Ή έχουμε καμία ιδέα πότε θα βγει;

Περιμένω να το πάρω (να πάρω Switch γενικότερα) από πέρυσι που ξεκίνησαν οι φήμες 😅

Επεξ/σία από mkarajohn
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, duende είπε

nice, μου αρεσει ειδικα ποσο ευκολα το βαζεις/βγαζεις σε αντιθεση με το skull, αλλα 85 ευρω (με μεταφορικα + τελωνειο) ειναι πολλα για ενα grip.. περι ορεξεως βεβαια..

κανονικα πηγαινα γι αυτο αλλα ακυρωθηκε ^ εχω παρει Satisfye elite bundle μεσω kickstarter στα  50$ -  ηρθε απο Κινα και δεν ετυχε να πληρωσω δασμους, οταν ητανε να παρω το 2019  edition τον Μαρτιο, πληρωσα κατι παραπανω γιατι ΔΕΝ εστελνε  Ελλαδα τοτε το ηλεκτρονικο καταστημα της  Satisfiye και ετσι μου βγηκε γυρω στα 85 ευρω απο αμερικανο στο ebay ( τουλαχιστον ειχε "δωρακι" ενα powerbank της Αnker στα 13000mah ) 

εχω δοκιμασει Satisfye pro gaming grip,  Skull&Co gripcase και αλλα 2 που ειναι αναξια αναφορας ...  το πρωτο τα κανει ολα και συμφερει ! ασυγκριτα υψηλη εργονομια - ευκολο βαλε βγαλε και αρκετα "ψαρωτικο" look σε συνδυασμο με τα thumb caps 

εχει 2 ομως θεματακια, το ενα ειναι οτι ξυνει λιγο τα  joycon στο πλαι, ειχε μαλιστα  παραπονεθει κοσμος στο reddit επειδη τους αφησε σημαδια, το αλλο ειναι οι διαστασεις της ιδιας της λαβης, φτιαχτηκε περισσοτερο για οσους εχουν μεσαιο προς μεγαλο χερι και οχι για το δικο μου που  ειναι κοντα στο γυναικειο 😛  

ακουγοντουσαν φημες για μια βελτιωμενη εκδοση που θα εβγαινε μεσα στο καλοκαιρι, δεν ειδα τιποτα σχετικο στην φετινη Ε3 και αρχισα να ψαχνω για εναλλακτικες ...

προσωπικα το ψηνω για preorder στο epic bundle (35$ shipping tho  ), με τρωει η περιεργεια να δω πως θα μου κατσει το mini gaming grip στο χερι ( ειμαι απο τους λιγους "ανωμαλους" που τους βολευει αρκετα το μαμησιο comfort grip που δινει η nintendo με καθε κονσολα ) ενω η μεγαλη θηκη  (που μπορεις πλεον να την εχεις με ιμαντα πανω σου )  με εχει βολεψει γιατι  βαζω μεσα  κυριολεκτικα τα παντα ( ακουστικα-ψειρες καρτες, ταυτοτητα, ενα δανεικο ζευγαρι joycons, 8bitdo M30 ... ) 

αυτη τη στιγμη το "elite bundle" βγαινει μαζι με τα μεταφορικα 63.18$ για οσους κανουν προπαραγγελια πριν τελειωσει ο μηνας, με το κουπονι  EPIC10 πας αυτοματα -10$   ενω αμα προτιμας το slim bundle γλυτωνεις αλλα 5$ :) 

Επεξ/σία από SoFGR
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 minutes ago, SoFGR said:

κανονικα πηγαινα γι αυτο αλλα ακυρωθηκε 

Πουλάει τα σχέδια για 4 λίρες στο etsy. Αν κάποιος έχει 3D εκτυπωτή και το αγοράσει ας ρίξει σύρμα, να μας πουλήσει κανένα σετάκι. 

Επεξ/σία από Malthador
  • Thanks 2
Δημοσ.

Αν και με έχει ψήσει τρελά το νεο Satisfye grip, μεγάλο πραγμα για μενα είναι και το carry case.

Μιας και απο όσο ειδα στο βίντεο δεν έχει και τεράστιες διαφορές με το ήδη υπάρχων μοντέλο, μπορεί κάποιος έχοντας να μας πει πως τα πάει απο χωρητικότητα;

Συγκεκριμένα με ενδιαφέρει να χωράει Jumpgate dock, HDMI, USB -C cable,  και το powerbrick του Jumpgate  που ειναι περιπου 6x6x3 cm.

Aπο το βιντεο φαινεται οτι μαλλον τα χωράει, αλλά το μαλλον δεν ειναι αρκετό για το 60αρι.

Υ.Γ. Στο κατάστημα έχει μείνει μια Limited του Fire Emblem: Three Houses αν ψάχνει κάποιος ακόμα (αν και εχει μερικά σημάδια το κουτι μιας και του βάλανε spider)

• Moderators
Δημοσ.
6 minutes ago, Yggdrasill-sama said:

Συγκεκριμένα με ενδιαφέρει να χωράει Jumpgate dock, HDMI, USB -C cable,  και το powerbrick του Jumpgate  που ειναι περιπου 6x6x3 cm.

Απλα να ξέρεις, το Satisfye δεν παίζει με το Jumpgate. Θα πρέπει να το αφαιρείς. 

7 minutes ago, Yggdrasill-sama said:

Υ.Γ. Στο κατάστημα έχει μείνει μια Limited του Fire Emblem: Three Houses αν ψάχνει κάποιος ακόμα (αν και εχει μερικά σημάδια το κουτι μιας και του βάλανε spider)

Ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί το κάνετε αυτό το πράγμα και καταστρέφετε έτσι τις συλλεκτικές... 

Δημοσ.

Όπως ρώτησε και ο φίλος πιο πάνω, στην Ελλάδα έχει εμφανιστεί το νέο μοντέλο του Switch ? Δεν εννοώ το lite αλλα το κλασικό με την βελτιωμένη απόδοση στην μπαταρία.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, non-serviam είπε

Εγω! Και δεν την βρηκα πουθενα σε ολη τη Σουηδια...

• Moderators
Δημοσ.
11 hours ago, Fulgore said:

Ε ενταξυ αυτη ειναι πολυ παλιοτερη εκδοση ουτως ή αλλως.

Απλως θα μπορουσαν να κανουν πολυ καλυτερη δουλεια απο αυτο το remastered που βγαζουν τωρα.

Οχι βεβαια οτι θα ειναι η πρωτη φορα που η Square εχει απογοητευσει σε final fantasy παιχνιδι,αλλα λεμε τωρα.

Δεν καταλαβαίνω τι λες. 

Το 8 είναι απλά καλύτερο από το 7 σε σενάριο, χαρακτήρες και σύστημα μάχης. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Malthador είπε

Απλα να ξέρεις, το Satisfye δεν παίζει με το Jumpgate. Θα πρέπει να το αφαιρείς. 

Ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί το κάνετε αυτό το πράγμα και καταστρέφετε έτσι τις συλλεκτικές... 

Τι να σου πώ και έγω οταν το είδα έφριξα...

Υποθέτω οτι επειδή δεν χωράει σε case και η πολιτική λεει οτι πρεπει να έχει αντικλεπτικό πανω....

Αλλα και πάλι γαμιέται...

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

Εγω! Και δεν την βρηκα πουθενα σε ολη τη Σουηδια...

Τσίμπα το λοιπόν! Λογικά θα στέλνει, απλά δεν ξέρω σίγουρα γιατί το website τους είναι γτπ.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Malthador είπε

Δεν καταλαβαίνω τι λες. 

Το 8 είναι απλά καλύτερο από το 7 σε σενάριο, χαρακτήρες και σύστημα μάχης. 

Εγραψα εγω καπου αν το 8 ειναι καλυτερο του 7 ή το αναποδο?

Ειπα οτι θα μπορουσαν να ριξουν περισσοτερη δουλεια στο remaster(ή ακομα καλυτερα remake)του 8 απο αυτο που πανε να πλασαρουν τωρα και οτι η Square δεν εχει γενικα καλη φημη οσον αφορα τα ports παλιοτερων παιχνιδιων.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Εγραψα εγω καπου αν το 8 ειναι καλυτερο του 7 ή το αναποδο?

Ειπα οτι θα μπορουσαν να ριξουν περισσοτερη δουλεια στο remaster(ή ακομα καλυτερα remake)του 8 απο αυτο που πανε να πλασαρουν τωρα και οτι η Square δεν εχει γενικα καλη φημη οσον αφορα τα ports παλιοτερων παιχνιδιων.

Δεν λες πάλι καλά που βρήκαν μέρος του source code του παιχνιδιού και κάνανε remaster τα textures ? Προφανώς και δεν έχουν την όρεξη και τον χρόνο να ασχοληθούν αυτή την στιγμή παραπάνω με το Final Fantasy 8. Δυστυχώς να λέμε πάλι καλά που έστω έχουμε ένα remaster.

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, omega είπε

Δεν λες πάλι καλά που βρήκαν μέρος του source code του παιχνιδιού και κάνανε remaster τα textures ? Προφανώς και δεν έχουν την όρεξη και τον χρόνο να ασχοληθούν αυτή την στιγμή παραπάνω με το Final Fantasy 8. Δυστυχώς να λέμε πάλι καλά που έστω έχουμε ένα remaster.

Θα ελεγα παλι καλα αν η Square ηταν καμια μικρη εταιρεία που δεν ειναι.Στην ουσια μιλαμε για ενα Hd texture pack μαζι με καποια cheats(πχ Max gil).

Α και οσο για την τιμη,10ευρω εχει η original εκδοση στο playstation 3 https://store.playstation.com/en-us/product/UP9000-NPUJ00892_00-0000000000000001

12 η HD εκδοση στο pc το 2012 ή 2013 που βγηκε https://store.na.square-enix-games.com/en_US/product/280808/final-fantasy-viii-steam

Και τωρα το remastered στα 20,γιατι ....Square.

Ικανους τους εχω να το βγαλουν Psysical στο Switch στα 30ευρω για να σου χρεωσουν και το cartridge.

Το ιδιο το παιχνιδι βεβαια ειναι απο τα αγαπημενα μου της σειρας με ενα απο τα καλυτερα Mini card game παιχνιδια,αλλα η σταση της Square για αλλη μια φορα ειναι κλασσικα οτι να ναι .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...