stafftw Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 12 λεπτά πριν, Snolly είπε δεν ξερω πως μπορει να γινει αυτο με κλειδωμενο NFC στο iPhone Δεν μπορείς να βρείς έναν γνωστό με android να σου τα φτιάξει; Έτσι και αλλιώς μια φορά το θες, τα κάνεις όλα και τέλος.Εγώ αυτό έχω κάνει .
Snolly Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 4 minutes ago, stafftw said: Δεν μπορείς να βρείς έναν γνωστό με android να σου τα φτιάξει; Έτσι και αλλιώς μια φορά το θες, τα κάνεις όλα και τέλος.Εγώ αυτό έχω κάνει . θενξ αυτο θα κανω. στα Android το NFC write ειναι ξεκλειδωτο και οσο απλο οσο το να κατεβασεις ενα App ή θελει ρουταρισματα και ιστοριες για αγριους; Τελικα πηρα ετοιμες καρτες απο το eBay για τα παιχνιδια που με ενδιαφέρουν. Ευχαριστώ! 1
CleanthisD Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Καλύτερα έτσι... Και το νεφρό στην θέση του. Γι αυτό σε ρώτησα τι τα θέλεις τα amiibo 1
lysopaine Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 πάντως το σκέφτομαι κ εγώ για τις κάρτες αλλά έχω γνωστό που στο splatoon δεν του δούλεψαν 1
stafftw Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 31 λεπτά πριν, Snolly είπε θενξ αυτο θα κανω. στα Android το NFC write ειναι ξεκλειδωτο και οσο απλο οσο το να κατεβασεις ενα App ή θελει ρουταρισματα και ιστοριες για αγριους; Τελικα πηρα ετοιμες καρτες απο το eBay για τα παιχνιδια που με ενδιαφέρουν. Ευχαριστώ! Ναι ξεκλείδωτο είναι δε θέλει τίποτα επιπλέον μια εφαρμογή (tagmo) 2 αρχειάκια και τα .bin με τα amiibo. 1
Αλέξανδρος Δρόσος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 19 ώρες πριν, Snolly είπε έχει κανείς ιδέα που μπορεί κανείς να αγοράσει amiibo από κατάστημα που έχει μεγάλη ποικιλία και στέλνει ελλάδα; απο σκρουτζ τα βρισκω σκορπια αριστερα και δεξια, πρεπει να κανω 10 παραγγελιες. Μια φορά είχα δει πολλά στο otakustores.gr 1
lak10 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 4 ώρες πριν, Malthador είπε Σοβαρά τώρα; ναιειναι καθαρα θεμα δικουυ μου οικονομικου προγραμματισμου
ikaruga24 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Ρε πουστη μου τα προβλήματα που αντιμετωπίζω με το PC δεν με άφησαν να απολαύσω νορμάλ την παρουσίαση. Παρά αυτά είδα πάρα πολλά ενδιαφέροντα που έρχονται. Μεταξύ άλλων και Torchlight 2! Απείρως καλύτερο του Diablo 3.
logistoulis Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Switch στο χωριό ο,τι καλύτερο στον κόσμο Το Odyssey φοβερό όπως το περίμενα αλλά και το smash bros άκρως εθιστικό Επίσης έχει πολύ ωραίο campaign (αυτό με τα spirits) ίσως το καλύτερο σε fighting παιχνίδι γενικά και ας μην έχει ιστορία Γενικά τώρα που μου δουλεύουν όλα σωστά είμαι αρκετά ικανοποιημένος από το switch και σαν σύλληψη και υλοποίηση είναι η ιδανική κονσόλα και ας μην έχει τα κορυφαία γραφικά Το μόνο που με προβληματίζει είναι η αντοχή του σε βάθος χρόνου, αλλά οκ όσο βγάλει τι να κάνουμε.. Επίσης είμαι προβληματισμένος για το αν αξίζει να έχω τα παιχνιδια ψηφιακά ή σε retail και αν το ψηφιακό θα μου επιτρέψει να έχω τους τίτλους και σε μελλοντική κονσόλα, αν και στο τέλος η τιμή είναι που θα μετρήσει Στα αρνητικά βέβαια θα βάλω ότι οι τιμές των παιχνιδιών είναι τσιμπημενες, αλλά τι να κάνουμε, είναι πάντως αρκετά αυτά που θέλω να παίξω σε αυτό ακόμα και cross platform κυρίως γιατί με βολεύει απίστευτα να το βγάζω από το dock και να το έχω σαν φορητό, τα γραφικά έχουν πάψει να με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα 6 1
SoFGR Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 το πιο ευκολο preorder ever https://www.satisfye.com/collections/all/products/pro-gaming-elite-bundle 2
Sir_Teraflop Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Δεν είναι απογοητευτικό, η εργονομία μιας κονσόλας να στηρίζεται αποκλειστικά σε ένα περιφερειακό από 3rd party? Δεν μιλάω για πράγματα όπως την μεταφορά της ή την προστασία της, αλλά την ίδια την "εργονομία" της, ένα χαρακτηριστικό το οποίο θα έπρεπε η ίδια η Nintendo να είχε φροντίσει από την αρχή.
najinblue3 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 4 λεπτά πριν, Sir_Teraflop είπε Δεν είναι απογοητευτικό, η εργονομία μιας κονσόλας να στηρίζεται αποκλειστικά σε ένα περιφερειακό από 3rd party? Δεν μιλάω για πράγματα όπως την μεταφορά της ή την προστασία της, αλλά την ίδια την "εργονομία" της, ένα χαρακτηριστικό το οποίο θα έπρεπε η ίδια η Nintendo να είχε φροντίσει από την αρχή. Τι να πει κανεις για το dualshock τοτε περι εργονομιας, παιζει να ναι οτι χειροτερο σε controller Τελικα παρηγγειλα το lite κιτρινακι, δεν βρηκα ουτε μια pokemon διαθεσιμη για pre-order 😢 1
Sir_Teraflop Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 5 λεπτά πριν, najinblue3 είπε Τι να πει κανεις για το dualshock τοτε περι εργονομιας, παιζει να ναι οτι χειροτερο σε controller Τελικα παρηγγειλα το lite κιτρινακι, δεν βρηκα ουτε μια pokemon διαθεσιμη για pre-order 😢 Εγώ παίζω ακόμα αν θα πάρω κανονικό. Είναι τα party games στην TV που με τσιγκλάνε λόγω παιδιών. Στο τέλος βέβαια θα μπω σε κατάστημα και θα πάρω ότι μου την βιδώσει εκείνη την στιγμή
lysopaine Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 εγώ ποτέ δεν είχα θέμα με το dualshock αντιθέτως με το switch μουδιάζουν τα χέρια μου και περιμένω την skull θήκη μπας και λύσω το θέμα μου 1
duende Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 10 ώρες πριν, SoFGR είπε το πιο ευκολο preorder ever https://www.satisfye.com/collections/all/products/pro-gaming-elite-bundle nice, μου αρεσει ειδικα ποσο ευκολα το βαζεις/βγαζεις σε αντιθεση με το skull, αλλα 85 ευρω (με μεταφορικα + τελωνειο) ειναι πολλα για ενα grip.. περι ορεξεως βεβαια.. 27 λεπτά πριν, lysopaine είπε εγώ ποτέ δεν είχα θέμα με το dualshock αντιθέτως με το switch μουδιάζουν τα χέρια μου και περιμένω την skull θήκη μπας και λύσω το θέμα μου θα δεις μεγαλη διαφορα.. καμια σχεση
Προτεινόμενες αναρτήσεις