Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Greygore είπε

Ρε συ, με το συμπάθειο αλλά πόση ώρα κάθεσαι στην τουαλέτα; Έχω παίξει (όχι τερματίσει... ακόμα) το συγκεκριμένο και κάτι μου λέει πως θα χρειαζόμουν, με συντηρητικούς υπολογισμούς, κάπου 2-3 χρόνια απο toilet visits για να το τερματίσω :P 

Έχω βγάλει έτσι BOTW σε ένα 8μηνο. Θα σέβεστε! 😝😎

Επεξ/σία από non-serviam
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Malthador είπε

Εδώ μιλάμε για ένα game που το έχω ήδη στηρίξει στο kickstarter, το έχω τερματίσει 3 φορές και το ξανατσίμπησα στο NSw απλά και μόνο because party based isometric hardcore CRPG στην τουαλέτα μου, γκοντάμιτ. 

Δεν ήταν λάθος αγορά, είναι απλά ένα σκουπίδι port. Δεν μπορούσα να το γνωρίζω πριν το αγοράσω και κανονικά οφείλουν να μου κάνουν refund. 

Και ειλικρινά έχω σκοπό να το αγοράσω ξανά μόλις το fixάρουν. 

Αφενός το πήρες σαν Dimitri από την Νότια Αφρική.....που να ασχολείται τώρα ο  Dhlamini  με σένα. Αν το έπαιρνες από τους ρωσομπλιέτ θα σε πέρναγαν για ρωσσοπόντ οπότε μια χαρά!!!

Αφού θα το πάρεις όταν γίνει playable - που φαντάζομαι θα στρώσει κααααποια στιγμή - χέστο και κάνε υπομονή.

Μέχρι τότε κακάκια με κάποια άλλη επιλογή. Εγώ στην τουαλέτα διαβάζω insomnia πάντως!

Δημοσ.
6 hours ago, non-serviam said:

Έχω βγάλει έτσι BOTW σε ένα 8μηνο. Θα σέβεστε! 😝😎

Κοίτα, με... συμπληρωματικές επισκέψεις στην τουαλέτα, κοντεύω επιτέλους να τερματίσω το Link Between Worlds στο 3DS οπότε σε νιώθω. Speaking of which...

9 minutes ago, chill said:

Μέχρι τότε κακάκια με κάποια άλλη επιλογή. Εγώ στην τουαλέτα διαβάζω insomnia πάντως!

Έρχεται σε λίγο καιρό το Link's Awakening, και αυτό καλό (θα) είναι για... απασχόληση :P .

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Fulgore είπε

Οπως ειπα και πιο πισω το ανεφερα γιατι ειναι η πρωτη φορα που οντως πετυχαινω ατομο να αγοραζει ακομα και σκετο παιχνιδι με δοσεις,και απλα μου εκανε εντυπωση.

Γιαυτο και δεν ειδες να αναφερω πχ αλλους τροπους πληρωμης ή αγορα απο αλλου(ουτε βεβαια εκανα καποιο προσωπικο χαρακτηρισμο). 

Αν οντως σε βολευει,τοτε μια χαρα.

αν ειναι ατοκες οι δοσεις το κανω φανταω οτι εκανα pre order με δοσεις το one x 6 μηνρε πριν κυκλοφορησει με στοχο οταν κυκλοφορησει να το εχω ξεχρεωσει γενικα οι ατοκες δοσεις ειναι ενα πολυ καλο εργαλειο

• Moderators
Δημοσ.
4 minutes ago, lak10 said:

αν ειναι ατοκες οι δοσεις το κανω φανταω οτι εκανα pre order με δοσεις το one x 6 μηνρε πριν κυκλοφορησει με στοχο οταν κυκλοφορησει να το εχω ξεχρεωσει γενικα οι ατοκες δοσεις ειναι ενα πολυ καλο εργαλειο

Σοβαρά τώρα; 

Δημοσ.
15 hours ago, Fulgore said:

Αν αναφερεσαι συγκεκριμενα σε εξωτερικο,τοτε ξεκινας και βλεπεις τα Ευρωπαικα Amazon ή καποια απο Αγγλια μερια.

Απο Ελλαδα ανοιγεις το skroutz και βλεπεις στα περισσοτερα απο τα Amiibo που σε ενδιαφερουν ποια καταστηματα βλεπεις συνηθως πχ Otaku Store,GGalaxy,Gameexplorers κλπ και ριχνεις παραγγελια απο αυτα. Μπορεις πχ να ριξεις παραγγελια για 6-7 amiibo απο το ενα και τα υπολοιπα απο το αλλο,δεν τρεχει τιποτα.

άρα δεν υπάρχει κάποιο κατάστημα είτε Ευρώπη είτε Ελλάδα που να εξειδικεύεται και να έχει ποικιλία. Τα Amazon έχουν ελάχιστα και αυτά από 3rd party vendors. Τρέχα γύρευε.

11 hours ago, Tresorikos said:

Ρε παιδιά έχω πολύ καιρό που έχω αφήσει το Zelda θέλω να το ξαναπιάσω αλλά με δυσκολεύει πολύ όταν πήγα να παίξω ξανά δεν μ άρεσε που δεν έχει  ένα μπούσουλα να ξέρω ότι πάω παρακάτω..  Ξέρω ότι είναι open world  αλλά να κάνω το ίδιο κ το ίδιο να ψάχνω στα χαμένα;;; 

Υπάρχει μπούσουλας. Προσπαθείς να ξεκλειδώσεις όλα τα Towers, όσα πιο πολλά Shrines μπορείς και συχνά πυκνά πιάνεις και τα Objectives από τα Quests (είτε main είτε secondary).

10 hours ago, CleanthisD said:

Θέλεις τα amiibo σαν amiibo για την συλλογή σου; ή τα θέλεις για τις nfc λειτουργίες τους; 

Και για την συλλογή μου και για τις NFC λειτουργίες τους.

• Moderators
Δημοσ.
4 minutes ago, Snolly said:

Και για την συλλογή μου και για τις NFC λειτουργίες τους.

Για να κάνεις σοβαρή amiibo συλλογή αυτή τη στιγμή, θα πρέπει να πουλήσεις το πάγκρεάς σου. Δεν αξίζει imho, βρίσκεις πολύ οικονομικότερες φιγούρες αν ψάξεις. 

Για τα DLC μπορείς να αγοράσεις bundles με κάρτες από ebay ή aliexpress. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 minutes ago, Malthador said:

Για να κάνεις σοβαρή amiibo συλλογή αυτή τη στιγμή, θα πρέπει να πουλήσεις το πάγκρεάς σου. Δεν αξίζει imho, βρίσκεις πολύ οικονομικότερες φιγούρες αν ψάξεις. 

Για τα DLC μπορείς να αγοράσεις bundles με κάρτες από ebay ή aliexpress. 

δε θέλω να κάνω σοβαρή συλλογή, πέντε δέκα φιγούρες που μου αρέσουν θα έπαιρνα.

για κάνε λίγο elaborate με τις κάρτες. φαντάζομαι το "σήμα" nfc της Χ φιγούρας το έχουν και σε μορφή κάρτας;

Επεξ/σία από Snolly
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Snolly είπε

δε θέλω να κάνω σοβαρή συλλογή, πέντε δέκα φιγούρες που μου αρέσουν θα έπαιρνα.

για κάνε λίγο elaborate με τις κάρτες. φαντάζομαι το "σήμα" nfc της Χ φιγούρας το έχουν και σε μορφή κάρτας;

μπορεις να αγορασεις κενες καρτες και να τις φλασαρεις ευκολα εσυ με ο,τι amiibo θες μεσω καποιου android app, η να παρεις ετοιμες φλασαρισμενες. εγω πηρα μια 50αδα απο ali με 14 δολλαρια, οι ετοιμες ειχαν κανα 15ρι οι 20. αυτο, αν σε ενδιαφερει απλα να παιρνεις τα Items που σου δινουν, δεν ειναι για συλλογη. για original/συλλογη πρεπει να τα σκασεις

• Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, darksider13 είπε

Εντάξει δεν είναι και άσχημο , μια χαρά το βρίσκω.

Ναι, τι να λεμε τώρα είναι must buy για portable play...Είμαστε σοβαροί; Witcher on the road? Η στην τουαλέτα όπως προαναφέρθηκε;

• Like 1
Δημοσ.
21 minutes ago, duende said:

μπορεις να αγορασεις κενες καρτες και να τις φλασαρεις ευκολα εσυ με ο,τι amiibo θες μεσω καποιου android app, η να παρεις ετοιμες φλασαρισμενες. εγω πηρα μια 50αδα απο ali με 14 δολλαρια, οι ετοιμες ειχαν κανα 15ρι οι 20. αυτο, αν σε ενδιαφερει απλα να παιρνεις τα Items που σου δινουν, δεν ειναι για συλλογη. για original/συλλογη πρεπει να τα σκασεις

θα πάρω έτοιμες για το Zelda. Android δε ακουμπάω, σιχαίνομαι :p - ευχαριστώ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Snolly είπε

θα πάρω έτοιμες για το Zelda. Android δε ακουμπάω, σιχαίνομαι 😛 - ευχαριστώ!

υπαρχει και για ios εφαρμογη, για ολους τους android haters εκει εξω 😊

edit: ισως και να κανω λαθος και να θελει ξεκλειδωτο, μη παρω και κανεναν στο λαιμο μου

Επεξ/σία από duende
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 minutes ago, duende said:

υπαρχει και για ios εφαρμογη, για ολους τους android haters εκει εξω 😊

δεν ξερω πως μπορει να γινει αυτο με κλειδωμενο NFC στο iPhone

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...