Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, darksider13 είπε

Μόνο σε εμένα φαίνεται ότι ο χαρακτήρας του παιχνιδιού είναι mew με διασταύρωση stitch? 😜

Ενδιαφέρον φαίνεται πάντως...!!! 

• Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το λοιπόν, όπως είπα και πιο πίσω, ζήτησα refund για το PoE μιας και είναι ένα χάλι μαύρο. Η αγορά έγινε στην Αφρική, οπότε απευθύνθηκα εκεί. Τους έγραψα:

«Hi there,

recently I bought Pillars of Eternity from the Nintendo Switch eshop only to find out that the game is heavily bugged and almost unplayable (text is scrambled, item icons are broken and so on). There are multiple reports about these bugs and the developer (Versus Evil) has acknowledged them as well on their official Twitter account.

I cannot play the game at this state and I would like to be refunded. Once the game is fixed, I will almost certainly buy it again, but at this time is unplayable for my standards.

My account e-mail is *****************.

Looking forward to hearing from you.

Thanks for the fastest possible reply,
Dimitris»

Μου απάντησαν:

«Thandazile Dhlamini replied:

Dear Jimmy.

Thank you for your email.

We are sorry to hear about that.

Apologies we don't provide refunds to purchases done in error.

Kindly accept our sincere apologies for any inconvenience

Best Regards»

Δηλαδή το παιχνίδι είναι broken to the core και η υπεκφεύγουσα απάντηση που μου έδωσαν είναι δεν δίνουμε refunds σε αγορές που έγιναν από λάθος.

Ωραίοι οι τύποι, θα τους διευκρινίσω ότι δεν έγινε από λάθος η αγορά να δω τι θα μου απαντήσουν.
Επεξ/σία από Malthador
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, lak10 είπε

Έχω πιστωτική τι σου φαίνεται περίεργο άτοκες είναι αυτό δεν Με κάνει ούτε μπαταξη ούτε ανεύθυνο. Την συγκεκριμένη περίοδο με βολεψαν οι δόσεις. 

Οπως ειπα και πιο πισω το ανεφερα γιατι ειναι η πρωτη φορα που οντως πετυχαινω ατομο να αγοραζει ακομα και σκετο παιχνιδι με δοσεις,και απλα μου εκανε εντυπωση.

Γιαυτο και δεν ειδες να αναφερω πχ αλλους τροπους πληρωμης ή αγορα απο αλλου(ουτε βεβαια εκανα καποιο προσωπικο χαρακτηρισμο). 

Αν οντως σε βολευει,τοτε μια χαρα.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Malthador είπε

Το λοιπόν, όπως είπα και πιο πίσω, ζήτησα refund για το PoE μιας και είναι ένα χάλι μαύρο. Η αγορά έγινε στην Αφρική, οπότε απευθύνθηκα εκεί. Τους έγραψα:

«Hi there,

recently I bought Pillars of Eternity from the Nintendo Switch eshop only to find out that the game is heavily bugged and almost unplayable (text is scrambled, item icons are broken and so on). There are multiple reports about these bugs and the developer (Versus Evil) has acknowledged them as well on their official Twitter account.

I cannot play the game at this state and I would like to be refunded. Once the game is fixed, I will almost certainly buy it again, but at this time is unplayable for my standards.

Dimitris»

Μου απάντησαν:

Dear Jimmy.

Best Regards»

Δηλαδή το παιχνίδι είναι broken to the core και η υπεκφεύγουσα απάντηση που μου έδωσαν είναι δεν δίνουμε refunds σε αγορές που έγιναν από λάθος.

Ωραίοι οι τύποι, θα τους διευκρινίσω ότι δεν έγινε από λάθος η αγορά να δω τι θα μου απαντήσουν.

Αν το αγόραζες από ρωσικό shop και έστελνες το ίδιο Mail θα έπαιρνες στάνταρ το refund. 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, parlapipas25 είπε

Ori and the blind forest..Σιγα ρε microsoft πηξαμε στα 2d platforms.

Γιατί δεν φέρνει ενα forza; Γιατί δεν φέρνει ενα halo; Γιατί;

Ας είμαστε λίγο ρεαλιστές. Τα Ori και Cuphead είναι platformers και ταιριάζουν γάντι στο Switch. Επίσης δεν είναι και οι πιο high profile τίτλοι της MS. Forza, Gears και (κυρίως) Halo μην περιμένεις να δεις ποτέ. Προσωπικά πιστέυω ότι το επόμενο game που θα δούμε από MS (μακάρι) είναι το Battletoads.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Malthador είπε

«Hi there,

Dimitris»

Μου απάντησαν:

Dear Jimmy.

Best Regards»

Δυστυχώς η Sony, Nintendo και μάλλον η Microsoft δεν είναι για να σου επιστρέφουν χρήματα. Εφόσον το αγόρασες, τελείωσε έγινε η αγορά. Η Apple και η Google από ότι ξέρω μπορούν να σου δώσουν τα χρήματα πίσω εάν δεν σε καλύπτει το παιχνίδι που αγόρασες. Θυμάμαι που είχα αγοράσει το last blade 2 στο ps4 (παλιό παιχνίδι του NeoGeo) και ήταν / είναι τραγικό. Πριν το αγοράσω διάβαζα τα καλύτερα στα reviews και τελικά δεν μου άρεσε καθόλου. Ε ζήτησα refund από την Sony με email και δεν το δέχονταν. Ε είναι σπαστικό, το ξέρω. Και ειδικά πολλοί ακόμη την έχουν πατήσει όπως πχ με το bloodstained που το είχαν υποστηρίξει στο kickstarter και μετά όταν ήταν να το κατεβάσουν στο switch, έπαιζαν την πιο κακή έκδοση του παιχνιδιού! Που να ήξεραν ότι δεν θα έβγαζαν τόσο καλό port. Και νομίζω μέχρι τώρα ακόμη να διορθώσουν γραφικά, εφέ, κλπ.

• Moderators
Δημοσ.
4 minutes ago, nkarafo said:

Δυστυχώς η Sony, Nintendo και μάλλον η Microsoft δεν είναι για να σου επιστρέφουν χρήματα. Εφόσον το αγόρασες, τελείωσε έγινε η αγορά. Η Apple και η Google από ότι ξέρω μπορούν να σου δώσουν τα χρήματα πίσω εάν δεν σε καλύπτει το παιχνίδι που αγόρασες. Θυμάμαι που είχα αγοράσει το last blade 2 στο ps4 (παλιό παιχνίδι του NeoGeo) και ήταν / είναι τραγικό. Πριν το αγοράσω διάβαζα τα καλύτερα στα reviews και τελικά δεν μου άρεσε καθόλου. Ε ζήτησα refund από την Sony με email και δεν το δέχονταν. Ε είναι σπαστικό, το ξέρω. Και ειδικά πολλοί ακόμη την έχουν πατήσει όπως πχ με το bloodstained που το είχαν υποστηρίξει στο kickstarter και μετά όταν ήταν να το κατεβάσουν στο switch, έπαιζαν την πιο κακή έκδοση του παιχνιδιού! Που να ήξεραν ότι δεν θα έβγαζαν τόσο καλό port. Και νομίζω μέχρι τώρα ακόμη να διορθώσουν γραφικά, εφέ, κλπ.

Εδώ μιλάμε για ένα game που το έχω ήδη στηρίξει στο kickstarter, το έχω τερματίσει 3 φορές και το ξανατσίμπησα στο NSw απλά και μόνο because party based isometric hardcore CRPG στην τουαλέτα μου, γκοντάμιτ. 

Δεν ήταν λάθος αγορά, είναι απλά ένα σκουπίδι port. Δεν μπορούσα να το γνωρίζω πριν το αγοράσω και κανονικά οφείλουν να μου κάνουν refund. 

Και ειλικρινά έχω σκοπό να το αγοράσω ξανά μόλις το fixάρουν. 

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά έχω πολύ καιρό που έχω αφήσει το Zelda θέλω να το ξαναπιάσω αλλά με δυσκολεύει πολύ όταν πήγα να παίξω ξανά δεν μ άρεσε που δεν έχει  ένα μπούσουλα να ξέρω ότι πάω παρακάτω..  Ξέρω ότι είναι open world  αλλά να κάνω το ίδιο κ το ίδιο να ψάχνω στα χαμένα;;; 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Snolly είπε

έχει κανείς ιδέα που μπορεί κανείς να αγοράσει amiibo από κατάστημα που έχει μεγάλη ποικιλία και στέλνει ελλάδα; απο σκρουτζ τα βρισκω σκορπια αριστερα και δεξια, πρεπει να κανω 10 παραγγελιες.

Θέλεις τα amiibo σαν amiibo για την συλλογή σου; ή τα θέλεις για τις nfc λειτουργίες τους; 

Δημοσ.

Ori επόμενη αγορά μαζί με Zelda μόλις βγουν και έχω ξεμπερδεψει με το dragon quest builders 2 που αν και δε το περίμενα έχω καεί ακραία και είμαι ήδη στις 60+ ώρες χωρίς να το έχω τερματίσει..

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, Malthador said:

party based isometric hardcore CRPG στην τουαλέτα μου, γκοντάμιτ. 

Ρε συ, με το συμπάθειο αλλά πόση ώρα κάθεσαι στην τουαλέτα; Έχω παίξει (όχι τερματίσει... ακόμα) το συγκεκριμένο και κάτι μου λέει πως θα χρειαζόμουν, με συντηρητικούς υπολογισμούς, κάπου 2-3 χρόνια απο toilet visits για να το τερματίσω :P 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...