Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 minutes ago, Fulgore said:

Εβαλες δοσεις για να αγορασεις ενα παιχνιδι?

Οντως?

ναι γιατι οχι; εγω ετσι κανω σχεδον παντα. πηρα το switch και 6-7 games με το καλημερα με μεσο ορο 50 ευρω το παιχνιδι. γιατι να δωσεις την 300ρα μετρητα ενω μπορεις να το κανεις 30 x 10 μηνες πχ;

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Snolly είπε

ναι γιατι οχι; εγω ετσι κανω σχεδον παντα. πηρα το switch και 6-7 games με το καλημερα με μεσο ορο 50 ευρω το παιχνιδι. γιατι να δωσεις την 300ρα μετρητα ενω μπορεις να το κανεις 30 x 10 μηνες πχ;

Που κολλαει ακριβως το σχολιο αυτο με το πιο πανω σχολιο του συμφορουμιτη ο οποιος αναφερεται σε 1 μονο παιχνιδι?

Δημοσ.
2 minutes ago, Fulgore said:

Που κολλαει ακριβως το σχολιο αυτο με το πιο πανω σχολιο του συμφορουμιτη ο οποιος αναφερεται σε 1 μονο παιχνιδι?

και για 1 παιχνιδι αν εχει 50-60 ευρω γιατι να μην δωσεις 6 x 10;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Snolly είπε

και για 1 παιχνιδι αν εχει 50-60 ευρω γιατι να μην δωσεις 6 x 10;

Γιατι ο Κωτσος δεν εχει ατοκες δοσεις στα παιχνιδια.

Δες πχ στο πλανο ποσο παει το παιχνιδι σε 10δοσεις. https://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/nintendo-switch/games-nintendo-switch/183262-nintendo-bayonetta-2-%26-1-(download-code)

Φαντασου σε καθε παιχνιδι που αγοραζεις με αυτο τον τροπο να δινεις συνεχεια 3.5 και 4ευρω παραπανω λογω δοσεων.

Ουτως ή αλλως εγω το ρωτησα πιο πισω γιατι δεν εχω πετυχει ως τωρα καποιον να αγοραζει με αυτο τον τροπο τα παιχνιδια,γιαυτο και μου εκανε εντυπωση.

Δημοσ.
Just now, Fulgore said:

Δες πχ στο πλανο ποσο παει το παιχνιδι σε 10δοσεις. https://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/nintendo-switch/games-nintendo-switch/183262-nintendo-bayonetta-2-%26-1-(download-code)

Φαντασου σε καθε παιχνιδι που αγοραζεις με αυτο τον τροπο να δινεις συνεχεια 3.5 και 4ευρω παραπανω λογω δοσεων.

Ουτως ή αλλως εγω το ρωτησα πιο πισω γιατι δεν εχω πετυχει ως τωρα καποιον να αγοραζει με αυτο τον τροπο τα παιχνιδια,γιαυτο και μου εκανε εντυπωση.

εγω μιλαω παντα για ατοκες δοσεις. το mediamarkt πχ κανει ατοκες και για 1 παιχνιδι

image.png.e3e284de96ae6479ddd6f8e9c0772fc0.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικα τα leaks που βγηκαν ηταν 100% μεσα.Εγω κραταω τα :

blasphemous,ori,eastward και youropa(smg wannabe).

Tα 2 πρωτα βγαινουν 26,27 σεπτεμβρη αντιστοιχα.Πολυ φορτωμενος ο σεπτεμβρης τελικα μιας και εχουμε και zelda:la και daemon x machina.

Δυστηχως δεν ειχαμε νεα του silksong 😕

Επεξ/σία από dekulinkgr
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε

Τελικα τα leaks που βγηκαν ηταν 100% μεσα.Εγω κραταω τα :

blasphemous,ori,eastward και youropa(smg wannabe).

Tα 2 πρωτα βγαινουν 26,27 σεπτεμβρη αντιστοιχα.Πολυ φορτωμενος ο σεπτεμβρης τελικα μιας και εχουμε και zelda:la και daemon x machina.

Δυστηχως δεν ειχαμε νεα του silksong 😕

Ωραίο και το blasphemous όντως.

Δημοσ.

έχει κανείς ιδέα που μπορεί κανείς να αγοράσει amiibo από κατάστημα που έχει μεγάλη ποικιλία και στέλνει ελλάδα; απο σκρουτζ τα βρισκω σκορπια αριστερα και δεξια, πρεπει να κανω 10 παραγγελιες.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Snolly είπε

έχει κανείς ιδέα που μπορεί κανείς να αγοράσει amiibo από κατάστημα που έχει μεγάλη ποικιλία και στέλνει ελλάδα; απο σκρουτζ τα βρισκω σκορπια αριστερα και δεξια, πρεπει να κανω 10 παραγγελιες.

Αν αναφερεσαι συγκεκριμενα σε εξωτερικο,τοτε ξεκινας και βλεπεις τα Ευρωπαικα Amazon ή καποια απο Αγγλια μερια.

Απο Ελλαδα ανοιγεις το skroutz και βλεπεις στα περισσοτερα απο τα Amiibo που σε ενδιαφερουν ποια καταστηματα βλεπεις συνηθως πχ Otaku Store,GGalaxy,Gameexplorers κλπ και ριχνεις παραγγελια απο αυτα. Μπορεις πχ να ριξεις παραγγελια για 6-7 amiibo απο το ενα και τα υπολοιπα απο το αλλο,δεν τρεχει τιποτα.

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Sir_Teraflop είπε

Χαχαχαχα το ORI ήταν το "one more thing" to show :D 

Ωραίο και πολύ ενδιαφέρον φάνηκε και το game των Shin'en, The Tourist νομίζω το λέγανε.

The Touryst

Κι εγω αυτο ξεχώρισα

Δημοσ.
3 hours ago, Fulgore said:

Έχει άτοκες δόσεις. 

Συγκεκριμένα 3 στο Bayonetta όπως φαίνεται και από το link που έβαλες. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Fulgore είπε

Εβαλες δοσεις για να αγορασεις ενα παιχνιδι?

Οντως?

Έχω πιστωτική τι σου φαίνεται περίεργο άτοκες είναι αυτό δεν Με κάνει ούτε μπαταξη ούτε ανεύθυνο. Την συγκεκριμένη περίοδο με βολεψαν οι δόσεις. 

• Like 1
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...