orck Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 50 λεπτά πριν, vag.patrick είπε οποιος αγαπα retro φαση Stranger Things ας δωσει ευκαιρια οταν θελει στο Crossing Souls που κυκλοφορησε εχθες στο switch καθως αξιζει... Μου χαρισε ευχαριστες ωρες ενασχολησης.... Ωραιο marketing, ουτε στιγμη δεν δειξαν gameplay απο το παιχνιδι, ειδα το τρειλερακι και δεν καταλαβα πως θα ειναι το παιχνιδι, πλατφορμα, fps, puzzle rpg
vag.patrick Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Καλα να σου πω εγω την εκανα την πατατα....εχει gameplay trailer και απο βιασυνη εβαλα αυτο..... Θα το διορθωσω να μαστε οκ......
EverythingYouBelieve Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Super Mario Odyssey στα 40 ευρώ για όποιον δεν το έχει πάρει ακόμα. Δε νομίζω να το ξαναδούμε τόσο χαμηλά και οι selects εκδόσεις βγαίνουν 2-3 χρονιά μετά την κυκλοφορία συνήθως. https://www.skroutz.gr/s/10822968/Super-Mario-Odyssey-Switch.html https://www.overshop.gr/index.php?route=product/product&path=70_105_171_440&product_id=7683 Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2018 από EverythingYouBelieve 1
Mistwalker Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Καλη τιμη αν εισαι Αθηνα.Για εκτος Αθηνας δεν πιστευω να αξιζει λογο οτι δεν εχει paypal για ασφαλεια δικια μας και αναγκαστηκα πρεπει να πληρωσεις 2.30 αντικαταβολη.Τωρα για τα 5€ μεταφορικα που ζητανε ουτε για αστειο.
EverythingYouBelieve Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Ισχύει ότι συμφέρει μόνο όσους βρίσκοντα στην Αθήνα. Το συγκεκριμένο μαγαζί από ό,τι είδα έχει μόνο 3 παιχνίδια για το Switch και γενικώς δεν έχει κάτι ιδιαίτερο από gaming. Επίσης τελικά είναι στα πλαίσια ξεστοκαρίσματος το οποίο είναι η μόνη φάση που μπορείς να βρεις τέτοια παιχνίδια φθηνότερα. Μα άντε τώρα να περιμένεις πάνω από έναν υπολογιστή πότε θα ξεστοκάρει κάποιο μαγαζί, δεν γίνεται, εγώ τυχαία το είδα...
Moderators Malthador Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Moderators Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 The Nintendo Switch Is Headed To Turkey But Will Cost Customers Almost $500
Mistwalker Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 20 λεπτά πριν, EverythingYouBelieve είπε Μα άντε τώρα να περιμένεις πάνω από έναν υπολογιστή πότε θα ξεστοκάρει κάποιο μαγαζί, δεν γίνεται, εγώ τυχαία το είδα... Μια και το εψαξες στο skroutz αν εχεις την εφαρμογη στο κινητο μπορεις να το βαλεις να χτυπαει ειδοποιηση απο την τιμη που σε ενδιαφερει και κατω σε προιοντα που σε ενδιαφερουν. 1
ADHD Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 7 ώρες πριν, orck είπε Ωραιο marketing, ουτε στιγμη δεν δειξαν gameplay απο το παιχνιδι, ειδα το τρειλερακι και δεν καταλαβα πως θα ειναι το παιχνιδι, πλατφορμα, fps, puzzle rpg Λιγο που επαιξα adventure/puzzle κατι τετοιο θα το ελεγα, πολυ ωραίο pixel art αλλα σαν παιχνιδι δεν με τραβηξε καθολου.
chill Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Έχει summer sale. Μη φανταστείτε κανέναν σούπερ ουαου τίτλο σε τιμή ευκαιρίας αλλά ok ριχτεί μια ματιά μπορεί να βρείτε κάτι που να σας ενδιαφέρει.
EverythingYouBelieve Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 21 λεπτά πριν, Mistwalker είπε Μια και το εψαξες στο skroutz αν εχεις την εφαρμογη στο κινητο μπορεις να το βαλεις να χτυπαει ειδοποιηση απο την τιμη που σε ενδιαφερει και κατω σε προιοντα που σε ενδιαφερουν. Ουαου, νιώθω λίγο πιο εκσυγχρονισμένος τώρα! Δεν το ήξερα, αλήθεια, δεν ειρωνεύομαι, ευχαριστώ!
Moderators Malthador Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Moderators Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Έχω 10 κορώνες σε νομίσματα στο νορβηγικό eshop και θέλω να τις σπρώξω τώρα στα sales. Θα παρω το Frederic 2 με 3 κορώνες, τις άλλες 7 που να τις δώσω; Sparkle 2, Mecho tales ή Plague Road;
parlapipas25 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, ikaruga24 είπε Πρέπει να βγάλουνε joy cons με καλύτερους αναλογικούς.Οι αναλογικοί που έχουν με σχέση το pro controller είναι η νύχτα με την μέρα.
Mistwalker Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, ikaruga24 είπε Τζαμπα τα 25$ για ενα dpad.Το blaz blue που το δοκιμασα 5 ωριτσες με τα κουμπια του κανονικου joycon μια χαρα ανταποκρινεται σε οτι κινηση χρειαστει να κανεις .Καπου διαβασα οτι αυτο της horri για την ωρα εχει και ενα προβλημα που ρουφαει παραπανω τη μπαταρια του switch αλλα δεν ξερω αν ισχυει.Θα ερθουν και στην ΕU με skin Mario/zelda. Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2018 από Mistwalker
sils Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Στις 27/7/2018 στις 2:02 ΠΜ, Malthador είπε Η Skull & Co, οι φίλοι μας που μας έδωσαν το Gripcase, φτιάχνουν το Jumpgate, ένα dock για το NSw και για κινητά, που απ' ότι φαίνεται θα κόβει κώλους. Έχει γίνει ήδη funded. Όποιος ενδιαφέρεται εδώ: Jumpgate Πολυ καλο ..... ποτε γράφει οτι θα βγει? Στις 25/7/2018 στις 5:26 ΜΜ, Deghinsea είπε Digital 2 Αυγούστου, physical στις γιορτές. Με κλειστα τα ματια salt n senctuary Στις 25/7/2018 στις 9:07 ΜΜ, dekulinkgr είπε Παει και το trial of the fools. Σειρα τωρα ο nightmare king και το path of pain. Πραγματικα απιστευτος τιτλος.Θελω να τα τελειωσω αυτα πριν βγει το τελευταιο dlc. Εαν ζουνε τα joy cons μετα το trials of fools εισαι πολυ καλα....ειχα καιρο να βγαλω καλο στο δαχτυλο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις