Moderators Malthador Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Moderators Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 6 minutes ago, james9tito said: Εχει δει κανεις διαθέσιμο για pre order το Luigi's Mansion 3 με το "φωσφοριζε" steelbook? https://www.game.co.uk/en/luigis-mansion-3-with-game-uk-retail-exclusive-glow-in-the-dark-steelbook-2504613 1
james9tito Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 44 λεπτά πριν, Malthador είπε https://www.game.co.uk/en/luigis-mansion-3-with-game-uk-retail-exclusive-glow-in-the-dark-steelbook-2504613 Θενκς αν και για καποιο λογο δε δεχεται αυτη τη στιγμη να πληρωσω με καρτα και αν βαλω paypal φοβαμαι οτι θα με χρεωσει αμεσα, οποτε θα ξαναδοκιμασω αργοτερα.
NickTG Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 1 hour ago, james9tito said: Θενκς αν και για καποιο λογο δε δεχεται αυτη τη στιγμη να πληρωσω με καρτα και αν βαλω paypal φοβαμαι οτι θα με χρεωσει αμεσα, οποτε θα ξαναδοκιμασω αργοτερα. Σε προπαραγγελια που έκανα για άλλο παιχνίδι πριν 3 μέρες με PayPal δεν με χρέωσε. Απλά ήρθε ειδοποίηση από το PayPal πως έχω βάλει μια παραγγελία για το πόσο αυτό.
james9tito Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, NickTG είπε Σε προπαραγγελια που έκανα για άλλο παιχνίδι πριν 3 μέρες με PayPal δεν με χρέωσε. Απλά ήρθε ειδοποίηση από το PayPal πως έχω βάλει μια παραγγελία για το πόσο αυτό. Στο gamecollection που ειχα κανει pre order το Control με χρεωσε αμεσως. Ας δοκιμασω και ο θεος βοηθος.
MetalPrime Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Ancientlight13 είπε Fire Emblem 3 Houses: Το ολοκλήρωσα στο normal σε 52 ώρες με Black Eagles. Σταμάτησα για ένα δεκάλεπτο και εκανα νοητό τσιγάρο με το μυαλο μου (έχω κόψει το κάπνισμα) , το ξεκίνησα στο καπάκι στο hard με Leicester Alliance και τώρα τρέμω όταν βρεθούμε αντιμέτωποι με την Edelgard... Τι παιχνιδιάρα θεέ μου... Μονο και μόνο για αυτό τον τίτλο αξίζει η αγορά του Switch και μακάρι να φιλοτιμηθουν να φέρουν aweking, fates και echoes. Πιθανότατα θα αγοραστούν με κλειστά μάτια από πολύ κόσμο μιας και είναι καλοί τίτλοι που περιορίζονται από τις δυνατότητες του 3DS. παιχνίδαρος! 10/10 ολοκλήρωσα και εγώ σε κάτι παραπάνω από 55 ώρες με Black Eagles (νιώθω πως ίσως έπρεπε να το έπιανα με άλλο house πρώτα), τώρα το έπιασα 2ο πλειθρου με Blue Lions ελπίζοντας πως το στορυ του Dimitri θα με αποζημιώσει, αλλά είμαι πολύ νωρίς σε αυτό για να εκφέρω άποψη. Της Edelgard ήταν Ε Κ Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο (ο Hubert μου τα έκανε μπαλόνια βέβαια, αλλά νταξ). Τώρα δίνω βάση στην εκπαίδευση των ηρώων απ την αρχή με custom goals για να πιάσουν εύκολα και εγκαίρως master class. Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2019 από MetalPrime 2
TasosPk Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Ηρθα στο θεμα με τεραστια καθυστερηση για να δηλωσω οτι το ΒotW απλα ..μαει και σπερνει! Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2019 από TasosPk 7
Lanc3r Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Παιδιά ξέρετε τι γίνεται αν υπάρχει joy con drifting issue αλλά έχει περάσει η εγγύηση; Μιλάμε για μεγάλο πρόβλημα καθώς στο joy con κάνεις πάνω το analog και συνεχισει να μενει προς τα πάνω (στο calibration menu) έως και δέκα δευτερόλεπτα, ενώ το έχεις αφησει. 😋 Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2019 από Lanc3r
Snolly Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 3 minutes ago, TasosPk said: Ηρθα στο θεμα με τεραστια καθυστερηση για να δηλωσω οτι το ΒotW απλα ..μαει και σπερνει! κι εγώ έχω Switch 1 μήνα, έχω παίξει BotW καμια 30ρια ώρες σύνολο και έχω κολλήσει χωρίς όμως να ξέρω γιατί. ο κόσμος δε με ενθουσιάζει μου φαίνεται μονότονος (αυτό το πράσινο γκαζόν παντού και συνέχεια) δεν διαφέρει ιδιαίτερα η μια περιοχή από την άλλη (όπως πχ τα zones στο WoW). Τα quests είναι αραιά και σπάνια, και παρ' όλ' αυτά βολοδέρνω με τις ώρες ψάχνοντας shrines και towers. το παιχνίδι μου αρέσει και θα συνεχίσω να παίζω δεν ξέρω όμως γιατί μου αρέσει. BTW στις καλοκαιρινές διακοπές δεν το χάρηκα γιατί ακόμα και υπό σκιά και με τέρμα την φωτεινότητα δεν μπορείς να παίξεις όπου υπάρχουν σκοτεινές σκηνές (βλέπεις μόνο τη φάτσα σου) οπότε έπαιζα πιο φωτεινά παιχνίδια (mario odyssey και μόνο τις φωτεινές ζώνες). διαβάζω διαγώνια όσα λέτε για chargers/powerbanks και καλώδια. εγώ έπαιζα και το είχα στο power bank (powercore anker 10000) χωρις PD με καλώδιο USB-A to USB-C/Micro-USB/Lightning που έχω για να φορτίζω ό,τι χρειάζομαι. φόρτιζε ελάχιστα όσο έπαιζα και ήμουν μια χαρά. με το ίδιο καλώδιο πάνω σε Anker charger το φόρτιζα όταν δεν έπαιζα. ο εν λόγω anker έχει και PD port να προτιμήσω να το φορτίζω από εκεί με καλώδιο από USB-C σε USB-C;
TasosPk Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 3 λεπτά πριν, Snolly είπε κι εγώ έχω Switch 1 μήνα, έχω παίξει BotW καμια 30ρια ώρες σύνολο και έχω κολλήσει χωρίς όμως να ξέρω γιατί. ο κόσμος δε με ενθουσιάζει μου φαίνεται μονότονος (αυτό το πράσινο γκαζόν παντού και συνέχεια) δεν διαφέρει ιδιαίτερα η μια περιοχή από την άλλη (όπως πχ τα zones στο WoW). Τα quests είναι αραιά και σπάνια, και παρ' όλ' αυτά βολοδέρνω με τις ώρες ψάχνοντας shrines και towers. το παιχνίδι μου αρέσει και θα συνεχίσω να παίζω δεν ξέρω όμως γιατί μου αρέσει. BTW στις καλοκαιρινές διακοπές δεν το χάρηκα γιατί ακόμα και υπό σκιά και με τέρμα την φωτεινότητα δεν μπορείς να παίξεις όπου υπάρχουν σκοτεινές σκηνές (βλέπεις μόνο τη φάτσα σου) οπότε έπαιζα πιο φωτεινά παιχνίδια (mario odyssey και μόνο τις φωτεινές ζώνες). διαβάζω διαγώνια όσα λέτε για chargers/powerbanks και καλώδια. εγώ έπαιζα και το είχα στο power bank (powercore anker 10000) χωρις PD με καλώδιο USB-A to USB-C/Micro-USB/Lightning που έχω για να φορτίζω ό,τι χρειάζομαι. φόρτιζε ελάχιστα όσο έπαιζα και ήμουν μια χαρά. με το ίδιο καλώδιο πάνω σε Anker charger το φόρτιζα όταν δεν έπαιζα. ο εν λόγω anker έχει και PD port να προτιμήσω να το φορτίζω από εκεί με καλώδιο από USB-C σε USB-C; Αρα παλι καλά δεν ειμαι ο μονος που του μοιαζει πολυ με το WoW το περιβαλλον ε? Nτραπηκα να το πω γιατι λεω θα φαω κραξιμο Και εγώ δεν ξέρω τι με εχει ενθουσιάσει τοσο(περα απο τον κοσμο που και στο wow μου αρεζε πάρα πολυ) αλλα δεν με κοβω να το αφηνω. Για portable να πω την αληθεια, εχω παιξει portable μια φορα για να δοκιμάσω την εμπειρία, εντως σπιτιου, οποτε δεν εχω να πω πολλα για φωτεινότητα με crash bandicoot nsane trilogy. Η Ανάλυση της οθόνης δεν με χάλασε, με χάλασαν όμως κάπως τα χρώματα και μαλλον οτι μου θυμίζει πιο πολυ tablet του 2012.Μετα απο 5 λεπτα βεβαια δεν έδινα και καποια τρελη σημασία, αλλα φαντάζομαι οτι η εμπειρία θα ηταν τελειως διαφορετική με μια led οθονη(το xperia που ειχα το 2012 ειχε led οθονη και ηταν budget phone) δεν νομίζω οτι θα τους εβγαινε τοοοοσο πιο ακριβο. Τεσπα N εισαι , οτι και να κανεις εμεις θα τα παρουμε
Vagosman Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 33 λεπτά πριν, Snolly είπε κι εγώ έχω Switch 1 μήνα, έχω παίξει BotW καμια 30ρια ώρες σύνολο και έχω κολλήσει χωρίς όμως να ξέρω γιατί. ο κόσμος δε με ενθουσιάζει μου φαίνεται μονότονος (αυτό το πράσινο γκαζόν παντού και συνέχεια) δεν διαφέρει ιδιαίτερα η μια περιοχή από την άλλη (όπως πχ τα zones στο WoW). Τα quests είναι αραιά και σπάνια, και παρ' όλ' αυτά βολοδέρνω με τις ώρες ψάχνοντας shrines και towers. το παιχνίδι μου αρέσει και θα συνεχίσω να παίζω δεν ξέρω όμως γιατί μου αρέσει. BTW στις καλοκαιρινές διακοπές δεν το χάρηκα γιατί ακόμα και υπό σκιά και με τέρμα την φωτεινότητα δεν μπορείς να παίξεις όπου υπάρχουν σκοτεινές σκηνές (βλέπεις μόνο τη φάτσα σου) οπότε έπαιζα πιο φωτεινά παιχνίδια (mario odyssey και μόνο τις φωτεινές ζώνες). διαβάζω διαγώνια όσα λέτε για chargers/powerbanks και καλώδια. εγώ έπαιζα και το είχα στο power bank (powercore anker 10000) χωρις PD με καλώδιο USB-A to USB-C/Micro-USB/Lightning που έχω για να φορτίζω ό,τι χρειάζομαι. φόρτιζε ελάχιστα όσο έπαιζα και ήμουν μια χαρά. με το ίδιο καλώδιο πάνω σε Anker charger το φόρτιζα όταν δεν έπαιζα. ο εν λόγω anker έχει και PD port να προτιμήσω να το φορτίζω από εκεί με καλώδιο από USB-C σε USB-C; Ψιλοαδειος ο κόσμος ναι, αλλά γιατί έχει έναν από τους μεγαλύτερους χάρτες με πλήρη πρόσβαση παντού. Γκαζόν δεν έχει παντού κ αλλάζει αρκετά η διαμόρφωση του εδάφους/περιβάλλοντος ανά την περιοχή. Αλλάζει το κλίμα, η φύτευση, τα χρώματα, τα ζώα κτλ. Το παιχνίδι είναι μοναδικό στο είδος του.
Sir_Teraflop Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Σε μισή ώρα το indie world, αν δεν κάνω λάθος. Για να δούμε τι θα δούμε.
Snolly Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 27 minutes ago, TasosPk said: Αρα παλι καλά δεν ειμαι ο μονος που του μοιαζει πολυ με το WoW το περιβαλλον ε? Nτραπηκα να το πω γιατι λεω θα φαω κραξιμο το αντίθετο λέω. το wow καθε zone ηταν μοναδικο εδω μου φαινονται ολα γκαζονενια πρασινα 1 minute ago, Sir_Teraflop said: Σε μισή ώρα το indie world, αν δεν κάνω λάθος. Για να δούμε τι θα δούμε. εγω ειμαι σιγουρος πως δεν θα ξερω το 90% των τιτλων
lysopaine Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 έχω απορία γιατί βλέπω να πήρε σε κάποιους πάνω από 50 ώρες το fire emblem εγώ χωρίς να κάνω σκιπ πουθενά κ με πολύ φαρμ έκανα κάπου στις 45 ώρες
lak10 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 γιατι υπαρχει τετοια ελειψη στο bayonetta 2 πολυ λιγα μαγαζια το εχουν στο σκρουτζ τελικα το πηρα απο κοτσοβολο λογω ατοκων δοσεων
Fulgore Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 21 λεπτά πριν, lak10 είπε τελικα το πηρα απο κοτσοβολο λογω ατοκων δοσεων Εβαλες δοσεις για να αγορασεις ενα παιχνιδι? Οντως?
Προτεινόμενες αναρτήσεις