Moderators Malthador Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Moderators Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Nintendo 'Indie World' Showcase Announced For Monday 19th August 1
SoFGR Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Malthador είπε Βάλτον στο dock να μας πεις αν δουλεύει, να σε κεράσουμε μπύρες. τζιφος 😕 ειχα VIP καλεσμενο στο μαγαζι και πεταχτηκα σπιτι να παρω το dock (χωρις τον official ανταπτορα - τοσο σιγουρος ειμουνα οτι θα παιξει ο λακαμας ... ) , δεν πηγαινε με τιποτα το σημα στην HDMI θυρα της τηλεορασης, στο dock αναβε για λιγο το πρασινο λαμπακι και αμεσως μετα εσβηνε - καταληξαμε να παιζουμε fifa 18 tabletop στις 6 ιντσες, μεγαλο κριμα 😛 Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2019 από SoFGR
Αλέξανδρος Δρόσος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Στις 15/8/2019 στις 1:19 ΠΜ, non-serviam είπε Αν έχεις ήδη τι σε νοιάζει; Λες να σε βάλουν να πληρώσεις και άλλα (αν και Ν είναι αυτή 😂); Αυτό λέω μην μου πει τίποτα να πληρώσω κανένα δεκαρικο παραπάνω για τα snes
Moderators Malthador Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Moderators Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Θενκ γκοντ, πάλι καλά που έχουν σκοπό να βγάλουν patch. Meanwhile, παίζει να υπάρχει δυνατότητα για refund στο eshop; 1
chek2fire Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Μια και έχω ασχοληθεί μερικές ώρες με το fire emblem να πω ότι είναι φοβερός τίτλος με πολύ δυνατό gameplay. Δείχνει να είναι από τα κορυφαία game της κονσόλας. 2
lysopaine Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 46 λεπτά πριν, chek2fire είπε Μια και έχω ασχοληθεί μερικές ώρες με το fire emblem να πω ότι είναι φοβερός τίτλος με πολύ δυνατό gameplay. Δείχνει να είναι από τα κορυφαία game της κονσόλας. είμαι ήδη στο 2ο playthrough και μπορώ να συμφωνήσω απόλυτα 2
SoFGR Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 20 ώρες πριν, SoFGR είπε τζιφος 😕 ειχα VIP καλεσμενο στο μαγαζι και πεταχτηκα σπιτι να παρω το dock (χωρις τον official ανταπτορα - τοσο σιγουρος ειμουνα οτι θα παιξει ο λακαμας ... ) , δεν πηγαινε με τιποτα το σημα στην HDMI θυρα της τηλεορασης, στο dock αναβε για λιγο το πρασινο λαμπακι και αμεσως μετα εσβηνε - καταληξαμε να παιζουμε fifa 18 tabletop στις 6 ιντσες, μεγαλο κριμα 😛 βασικα μολις ειδα οτι παιζει ο επισημος στο mediamarkt για 24.90 .... 0_0 https://www.mediamarkt.gr/el/product/_nintendo-switch-ac-adapter-1193578.html
Fulgore Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Και ο Κωτσος τον εχει στα 25 https://www.skroutz.gr/s/10844536/Nintendo-Switch-AC-Adapter.html 1
non-serviam Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Εγώ πάντως πήρα αυτό από Αλί. Αξιόπιστη μάρκα, 4 υποδοχές, πολύ καλή τιμή και φορτίζει κανονικά τα πάντα όλα, συμπεριλαμβανομένων Switch και iPad Pro 2018. Απλά δεν έχει type-c υποδοχή.
Moderators Malthador Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Moderators Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 On 15/08/2019 at 22:06, Malthador said: Τα gold coins είναι bound με το νόμισμα στο οποίο έγινε η αγορά ή για την ακρίβεια με το "γκρουπ" των χωρών στο οποίο ανήκει το eshop στο οποίο έγινε η αγορά. Για παράδειγμα η Αφρική, η Ελλάδα και η Γερμανία είναι στο ίδιο "γκρουπ" χωρών και μπορούν τα coins να εξαργυρωθούν παντού. Αν αλλάξεις όμως σε Ιαπωνία ή σε Αμερική, τα coins μηδενίζονται και πρέπει να κάνεις αγορά στο αντίστοιχο store για να αποκτήσεις coins. Θεωρώ δεδομένο ότι το ίδιο ισχύει και στην Αργεντινή. Δεν θα χάσεις κάτι στο ενδιάμεσο (τα coins θα παραμείνουν όταν θα το γυρίσεις στην Ευρώπη) αλλά δεν πρόκειται να έχεις coins από Ευρώπη στην Αργεντινή. Για να μην πάρω κανέναν στο λαιμό μου, άκυρο το bold, τα gold coins είναι bound αποκλειστικά και μόνο με το νόμισμα. Τώρα το διαπίστωσα. 10 minutes ago, non-serviam said: Εγώ πάντως πήρα αυτό από Αλί. Αξιόπιστη μάρκα, 4 υποδοχές, πολύ καλή τιμή και φορτίζει κανονικά τα πάντα όλα, συμπεριλαμβανομένων Switch και iPad Pro 2018. Απλά δεν έχει type-c υποδοχή. Με το dock παίζει;
non-serviam Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 22 λεπτά πριν, Malthador είπε Με το dock παίζει; Καλή ερώτηση, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει. 😅 Το έχω μέσα στην τσάντα μόνιμα, για φορητό, και για να είμαι ειλικρινής, δεν το ρισκάρω.
dekulinkgr Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) https://www.resetera.com/threads/zhugeex-were-going-to-see-another-microsoft-xbox-first-game-at-the-indieworld-direct-on-monday.135470/ Συμφωνα με εγκυρες πηγες την δευτερα στο indieworld θα εχουμε αποκαλυψη ενος παιχνιδιου ακομα απο την microsoft για το switch.Λογικα προκειται για το ori που φημολογειται εδω και καιρο. Βεβαια αναφερει οτι θα εχουμε 2 shadowdrop καυτων παιχνιδιων. Ελπιζω το ενα να ειναι το Silksong.😁 Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2019 από dekulinkgr 4 2
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Moderators Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 4 hours ago, SoFGR said: βασικα μολις ειδα οτι παιζει ο επισημος στο mediamarkt για 24.90 .... 0_0 https://www.mediamarkt.gr/el/product/_nintendo-switch-ac-adapter-1193578.html AAAAAAAAAAAAA! Γιατί να μην έχει και 20v power προφίλ ρε γ@μωτο? 8 hours ago, chek2fire said: Μια και έχω ασχοληθεί μερικές ώρες με το fire emblem να πω ότι είναι φοβερός τίτλος με πολύ δυνατό gameplay. Δείχνει να είναι από τα κορυφαία game της κονσόλας. Το καίω τώρα, πολύ καλό. Βέβαια ότι πάει (μέχρι στιγμής, 20 ώρες είμαι) βάση schedule με χαλάει λίγο σε σχέση με τα παλαιότερα που ήταν καθαρά campaign. 3 hours ago, non-serviam said: Εγώ πάντως πήρα αυτό από Αλί. Αξιόπιστη μάρκα, 4 υποδοχές, πολύ καλή τιμή και φορτίζει κανονικά τα πάντα όλα, συμπεριλαμβανομένων Switch και iPad Pro 2018. Απλά δεν έχει type-c υποδοχή. Δεν έχει καλά power profiles αυτό δυστυχώς 3 hours ago, Malthador said: Με το dock παίζει; Δεν υπάρχει περίπτωση, δεν υποστηρίζει καν το dock βάσει specs. 1
Ancientlight13 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Fire Emblem 3 Houses: Το ολοκλήρωσα στο normal σε 52 ώρες με Black Eagles. Σταμάτησα για ένα δεκάλεπτο και εκανα νοητό τσιγάρο με το μυαλο μου (έχω κόψει το κάπνισμα) , το ξεκίνησα στο καπάκι στο hard με Leicester Alliance και τώρα τρέμω όταν βρεθούμε αντιμέτωποι με την Edelgard... Τι παιχνιδιάρα θεέ μου... Μονο και μόνο για αυτό τον τίτλο αξίζει η αγορά του Switch και μακάρι να φιλοτιμηθουν να φέρουν aweking, fates και echoes. Πιθανότατα θα αγοραστούν με κλειστά μάτια από πολύ κόσμο μιας και είναι καλοί τίτλοι που περιορίζονται από τις δυνατότητες του 3DS. 1
james9tito Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Εχει δει κανεις διαθέσιμο για pre order το Luigi's Mansion 3 με το "φωσφοριζε" steelbook?
Προτεινόμενες αναρτήσεις