ikaruga24 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 9 ώρες πριν, Mitroglou7 είπε Μα τα έμαθα και τα blade και τα driver combos. Δεν αλλάζει ότι το κάθε mob είναι raid και μάλιστα εξαιρετικά repetitive raid. Δε κάνω κυριολεκτικά τίποτα. Είτε είναι ένα λαγουδάκι είτε ο Behemoth κάνω το ίδιο ακριβώς (και μη πω πεθαίνουν στον ίδιο περίπου χρόνο). Δεν θα διαφωνήσω ότι το σύστημα μάχης είναι αρκετά περιοριστικο και γραμμικό, ειδικά σε σχέση με τον Θεό που ήταν το ΧcX, όμως το σύστημα αυτό βοηθάει στο να "τρέξει" πιο σβέλτα το παιχνίδι που και πάλι είναι αργό. Αλλά ναι, καταλαβαίνω τι εννοείς. Ακόμα και έτσι όμως και παρά το dumping down συνεχίζει να είναι άψογο εκεί που μετράει.
Arikado Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Παιδια καλησπερα! Τον Οκτωμβριο ειχα αγορασει ενα μεταχειρισμενο Switch απο ενα παλικαρι. Το δεξι του Joycon ειχε ενα εμφανες σημειο πτωσης οποτε το παλικαρι ειχε την καλοσυνη να μου επιστρεψει ενα ποσο τον χρηματων για να αγορασω ενα καινουργιο δεξι joycon. Μεχρι στιγμης ολα καλα μεχρι που παρατηρησα πως καποιες φορες σαν να μην κανει καλη επαφη δλδ γυριζοντας την καμερα σ ενα game το αναλογικο μονο δεν ανταποκρινεται 100% με αποτελεσμα η να μην μπορει να γυρισει η καμερα πχ προς την συγκεκριμενη φορα η να σαν να γυριζει λιγο παραπανω. Παρολα αυτα εχω κρατησει την αποδειξη οπως και το κουτι του Joycon. Το καλυπτει καποια εγγυηση? το εχω σχεδον 10 μηνες και αν ναι που πρεπει να απευθυνθω. Στο καταστημα που το αγορασα η κατευθειαν με τον αντιπροσωπο της Nintendo σε περιπτωση που μπορει να γινει κατι?
alet Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 35 λεπτά πριν, Arikado είπε Παιδια καλησπερα! Τον Οκτωμβριο ειχα αγορασει ενα μεταχειρισμενο Switch απο ενα παλικαρι. Το δεξι του Joycon ειχε ενα εμφανες σημειο πτωσης οποτε το παλικαρι ειχε την καλοσυνη να μου επιστρεψει ενα ποσο τον χρηματων για να αγορασω ενα καινουργιο δεξι joycon. Μεχρι στιγμης ολα καλα μεχρι που παρατηρησα πως καποιες φορες σαν να μην κανει καλη επαφη δλδ γυριζοντας την καμερα σ ενα game το αναλογικο μονο δεν ανταποκρινεται 100% με αποτελεσμα η να μην μπορει να γυρισει η καμερα πχ προς την συγκεκριμενη φορα η να σαν να γυριζει λιγο παραπανω. Παρολα αυτα εχω κρατησει την αποδειξη οπως και το κουτι του Joycon. Το καλυπτει καποια εγγυηση? το εχω σχεδον 10 μηνες και αν ναι που πρεπει να απευθυνθω. Στο καταστημα που το αγορασα η κατευθειαν με τον αντιπροσωπο της Nintendo σε περιπτωση που μπορει να γινει κατι? Εντός εγγύησης είσαι στο 10μηνο. Μπορείς στο σαιτ της cd media να συμπληρώσεις την ηλεκτρονική φόρμα και να το παραλάβει κάποιος κούριερ και με τον ίδιο τρόπο να το λάβεις πισω επισκευασμενο. Διαφορετικά και απο το κατάστημα μπορείς που θα αναλάβει αυτό να κάνει την διαδικασία αλλα λογικά θα έχεις κάποιες επιπλέον μέρες καθυστέρηση .
Arikado Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, alet είπε Εντός εγγύησης είσαι στο 10μηνο. Μπορείς στο σαιτ της cd media να συμπληρώσεις την ηλεκτρονική φόρμα και να το παραλάβει κάποιος κούριερ και με τον ίδιο τρόπο να το λάβεις πισω επισκευασμενο. Διαφορετικά και απο το κατάστημα μπορείς που θα αναλάβει αυτό να κάνει την διαδικασία αλλα λογικά θα έχεις κάποιες επιπλέον μέρες καθυστέρηση . Σ ευχαριστω παρα πολυ! Θα το τσεκαρω και απο βδομαδα θα το στειλω να δω τι στο καλο θα μου κανουν! Τι πρεπει να εχω πανω κατω σαν αποδεικτικο?
christos_75 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Άκυρο ποστ σόρρυ.... Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2019 από christos_75
alet Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 39 λεπτά πριν, Arikado είπε Σ ευχαριστω παρα πολυ! Θα το τσεκαρω και απο βδομαδα θα το στειλω να δω τι στο καλο θα μου κανουν! Τι πρεπει να εχω πανω κατω σαν αποδεικτικο? Απο οτι θυμάμαι στην δικιά μου περίπτωση ανέβασα φωτο της απόδειξης και ενα κωδικο απο τα joy cons που φαίνεται μεσα απο τα options του switch. Γενικά ειναι απλή η διαδικασία,μακάρι να γίνει γρηγορη και σωστή επισκευή στο joy cons 1
non-serviam Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Ερώτηση για δυνατούς μύστες: Μπορώ τα golden coins μου από το ευρωπαϊκό store, αλλάζοντας το region σε Αργεντινή, να τα χρησιμοποιήσω για να αγοράσω το Celeste (3,5 ευρώ μόνο 😮), και μετά πάλι να το γυρίσω σε ευρωπαϊκό (και χωρίς να χάσω κάτι στο ενδιάμεσο);
Moderators Malthador Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Moderators Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 21 minutes ago, non-serviam said: Ερώτηση για δυνατούς μύστες: Μπορώ τα golden coins μου από το ευρωπαϊκό store, αλλάζοντας το region σε Αργεντινή, να τα χρησιμοποιήσω για να αγοράσω το Celeste (3,5 ευρώ μόνο 😮), και μετά πάλι να το γυρίσω σε ευρωπαϊκό (και χωρίς να χάσω κάτι στο ενδιάμεσο); Τα gold coins είναι bound με το νόμισμα στο οποίο έγινε η αγορά ή για την ακρίβεια με το "γκρουπ" των χωρών στο οποίο ανήκει το eshop στο οποίο έγινε η αγορά. Για παράδειγμα η Αφρική, η Ελλάδα και η Γερμανία είναι στο ίδιο "γκρουπ" χωρών και μπορούν τα coins να εξαργυρωθούν παντού. Αν αλλάξεις όμως σε Ιαπωνία ή σε Αμερική, τα coins μηδενίζονται και πρέπει να κάνεις αγορά στο αντίστοιχο store για να αποκτήσεις coins. Θεωρώ δεδομένο ότι το ίδιο ισχύει και στην Αργεντινή. Δεν θα χάσεις κάτι στο ενδιάμεσο (τα coins θα παραμείνουν όταν θα το γυρίσεις στην Ευρώπη) αλλά δεν πρόκειται να έχεις coins από Ευρώπη στην Αργεντινή. Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2019 από Malthador 1
chek2fire Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Στις 14/8/2019 στις 3:11 ΜΜ, Mitroglou7 είπε Αυτό το κατόφλι που αρχίζει να ανεβάζει στροφές πότε είναι? Είμαι στο chapter 5 και δεν έχω θέμα με την ιστορία και το pacing της που έχω διαβάσει στο internet. Μου κρατάει το ενδιαφέρον μια χαρά και μου είναι ευχάριστη. Έχω θέμα όμως σοβαρό με το gameplay. Έχω αρκετά blades για combos και ιστορίες αλλά οι μάχες είναι ίσως ότι πιο βαρετό έχω κάνει ever σε videogame. Όλα τα mobs είναι raid bosses με εκατομμύρια HP και δε κάνω και τίποτα ιδιαίτερο σαν gameplay. 3 κουμπιά σε αλληλουχία και μερικά QTEs. Το πιο ενδιαφέρον που κάνω είναι να μαζεύω κανά potion από το έδαφος. Μου θυμίζει gameplay από κακό MMORPG. Αυτό βελτιώνεται κάπως ή απλά το παρατάω? ανοίγει και άλλο το gameplay του και το σύστημα μάχης του. Μην το παρατήσεις, για μένα το σύστημα μάχης είναι εξαιρετικό και θα δεις ότι θα σε βοηθήσει αρκετά όταν δυσκολέψει πραγματικά το game. Θα πρέπει να ξέρεις τους συνδιασμούς των blade και τα combo που θα κάνεις. Είναι φοβερά περίπλοκο ακόμα και πατώντας δύο κουμπιά που λές. Γενικά κάνει μια κοιλιά στις περίπου 15 ώρες gameplay και αρκετοί από όσο διαβάζω το έχουν παρατήσει εκεί που είναι και το μεγαλύτερο λάθος που μπορούν να κάνουν. 2
Mitroglou7 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 8 ώρες πριν, chek2fire είπε ανοίγει και άλλο το gameplay του και το σύστημα μάχης του. Μην το παρατήσεις, για μένα το σύστημα μάχης είναι εξαιρετικό και θα δεις ότι θα σε βοηθήσει αρκετά όταν δυσκολέψει πραγματικά το game. Θα πρέπει να ξέρεις τους συνδιασμούς των blade και τα combo που θα κάνεις. Είναι φοβερά περίπλοκο ακόμα και πατώντας δύο κουμπιά που λές. Γενικά κάνει μια κοιλιά στις περίπου 15 ώρες gameplay και αρκετοί από όσο διαβάζω το έχουν παρατήσει εκεί που είναι και το μεγαλύτερο λάθος που μπορούν να κάνουν. Οκ θα του δώσω μια ακόμη ευκαιρία αφού τελειώσω το Fire Emblem που μου έχει πάρει το μυαλό για την ώρα.
SoFGR Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Στις 13/8/2019 στις 8:49 ΜΜ, GeorgeMan είπε Το μόνο που σε εξασφαλίζει 100% είναι η χρήση καλωδίου typeC και στα 2 άκρα, γιατί δεν παρεμβάλλονται αντιστάσεις κλπ. Υπάρχει και επίσημο power bank για το switch το οποίο μάλιστα υποστηρίζει usb c pd, δηλαδή φορτίζει σα να είχες τον official φορτιστή ακόμα κι όταν παίζεις. Αλλά είναι licensed και ακριβό. Κατά τ άλλα ο,τι σου είπαν τα παιδιά. Κράτα μας ενήμερους, με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο σε portable. ψιλοασχετο αλλα μπηκα προσφατα στο switchchargers.com γιατι μου χαλασε ο φορτισττης της ardistel ( διαλυθηκε το βυσμα type-c απο το πολυ βαλε βγαλε ) και με κατι αλλους που δοκιμασα δεν γινοτανε δουλεια ( 9V 2A της LG για fast charge στο V30 + και ενας απλος 5V 2.4A ) βρηκα αυτον στα 25 και ειμαι πολυ ικανοποιημενος https://www.kooqie.com/el/aukey-pa-y10 δεν εχω δοκιμασει να τον συνδεσω στο dock, θεωρητικα πρεπει να το σηκωνει λογω specs. πηρα ενα ελαφρως τσιμπημενο C2C και τωρα φορτιζει παρα πολυ γρηγορα ακομα και οταν παιζω ταυτοχρονα ! https://www.kooqie.com/el/anker-powerline-usb-c-se-usb-c-2-1m-kokkino-a8187091 με τους προηγουμενους 2 ή συντηρουσε το ποσοστο φορτισης ή εμπαινα μεσα κιολας ... το συγκεκριμενο μαγαζι εχει επισης το τζαμακι της orzly στα 12 ευρω + δωρεαν μεταφορικα με speedex αμα η παραγγελια ξεπερναει τα 70.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Moderators Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 44 minutes ago, SoFGR said: ψιλοασχετο αλλα μπηκα προσφατα στο switchchargers.com γιατι μου χαλασε ο φορτισττης της ardistel ( διαλυθηκε το βυσμα type-c απο το πολυ βαλε βγαλε ) και με κατι αλλους που δοκιμασα δεν γινοτανε δουλεια ( 9V 2A της LG για fast charge στο V30 + και ενας απλος 5V 2.4A ) βρηκα αυτον στα 25 και ειμαι πολυ ικανοποιημενος https://www.kooqie.com/el/aukey-pa-y10 δεν εχω δοκιμασει να τον συνδεσω στο dock, θεωρητικα πρεπει να το σηκωνει λογω specs. πηρα ενα ελαφρως τσιμπημενο C2C και τωρα φορτιζει παρα πολυ γρηγορα ακομα και οταν παιζω ταυτοχρονα ! https://www.kooqie.com/el/anker-powerline-usb-c-se-usb-c-2-1m-kokkino-a8187091 με τους προηγουμενους 2 ή συντηρουσε το ποσοστο φορτισης ή εμπαινα μεσα κιολας ... το συγκεκριμενο μαγαζι εχει επισης το τζαμακι της orzly στα 12 ευρω + δωρεαν μεταφορικα με speedex αμα η παραγγελια ξεπερναει τα 70. Αυτός ο φορτιστής πού στην ευχή ήταν όταν πήρα αυτόν? https://www.banggood.com/BlitzWolf-BW-PL4-45W-PD-Type-C-USB-Charger-EU-Adapter-With-Power3S-Tech-p-1347712.html?ID=521800&cur_warehouse=CN Ο οποίος και ΔΕΝ φορτίζει το switch... Ενώ το laptop μου (με type-c PD το φορτίζει μια χαρά). Και υποτίθεται έχει και quick charge, αλλά ούτε το huawei κινητό φορτίζει γρήγορα (το οποίο δεν έχει qualcomm soc, αλλά σε ό,τι quick charge φορτιστή το έχω βάλει έπαιξε). Αλλά το switch δεν το φορτίζει καν, εμφανίζει φόρτιση για 1 δευτερόλεπτο και μετά κόβεται. Ονειρεύτηκα κι εγώ ότι επιτέλους όλα έγιναν type-c και θα φόρτιζα με 1 φορτιστή... Ούτε καν. Τα έχουν κάνει μαντάρα με τα type-c... Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2019 από GeorgeMan 1
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Moderators Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 2 minutes ago, lysopaine said: για ποιο λόγο δεν πήρες της Nintendo? Φορτιστή? Και το laptop πώς θα το φόρτιζα? Της Nintendo δεν δίνει 20v PD που ζητάει το laptop, άσε που τον έχω μόνιμα στο dock και δεν βολεύει να τον βγάζω όλη την ώρα. Το βασικό ήταν να ενοποιήσω όλους τους φορτιστές σε έναν αφού όλες οι συσκευές μου είναι πλέον type-c. Καλά στη συγκεκριμένη περίπτωση κάτι παίζει, κανονικά θα έπρεπε να το φορτίζει καμπάνα και το switch... Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2019 από GeorgeMan
Moderators Malthador Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Moderators Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 1 hour ago, SoFGR said: ψιλοασχετο αλλα μπηκα προσφατα στο switchchargers.com γιατι μου χαλασε ο φορτισττης της ardistel ( διαλυθηκε το βυσμα type-c απο το πολυ βαλε βγαλε ) και με κατι αλλους που δοκιμασα δεν γινοτανε δουλεια ( 9V 2A της LG για fast charge στο V30 + και ενας απλος 5V 2.4A ) βρηκα αυτον στα 25 και ειμαι πολυ ικανοποιημενος https://www.kooqie.com/el/aukey-pa-y10 δεν εχω δοκιμασει να τον συνδεσω στο dock, θεωρητικα πρεπει να το σηκωνει λογω specs. πηρα ενα ελαφρως τσιμπημενο C2C και τωρα φορτιζει παρα πολυ γρηγορα ακομα και οταν παιζω ταυτοχρονα ! https://www.kooqie.com/el/anker-powerline-usb-c-se-usb-c-2-1m-kokkino-a8187091 με τους προηγουμενους 2 ή συντηρουσε το ποσοστο φορτισης ή εμπαινα μεσα κιολας ... το συγκεκριμενο μαγαζι εχει επισης το τζαμακι της orzly στα 12 ευρω + δωρεαν μεταφορικα με speedex αμα η παραγγελια ξεπερναει τα 70. Βάλτον στο dock να μας πεις αν δουλεύει, να σε κεράσουμε μπύρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις