ikaruga24 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, Mitroglou7 είπε Αυτό το κατόφλι που αρχίζει να ανεβάζει στροφές πότε είναι? Είμαι στο chapter 5 και δεν έχω θέμα με την ιστορία και το pacing της που έχω διαβάσει στο internet. Μου κρατάει το ενδιαφέρον μια χαρά και μου είναι ευχάριστη. Έχω θέμα όμως σοβαρό με το gameplay. Έχω αρκετά blades για combos και ιστορίες αλλά οι μάχες είναι ίσως ότι πιο βαρετό έχω κάνει ever σε videogame. Όλα τα mobs είναι raid bosses με εκατομμύρια HP και δε κάνω και τίποτα ιδιαίτερο σαν gameplay. 3 κουμπιά σε αλληλουχία και μερικά QTEs. Το πιο ενδιαφέρον που κάνω είναι να μαζεύω κανά potion από το έδαφος. Μου θυμίζει gameplay από κακό MMORPG. Αυτό βελτιώνεται κάπως ή απλά το παρατάω? Ο λόγος που το κάθε mob είναι raid boss είναι γιατί ως εκείνο το σημείο θα έπρεπε να μάθεις να δουλεύεις blade combos, orbs κτλ που κάνουν ζημιά από 1/3 hp μέχρι και one sequence death. Για να μην λέω πολλά και εγώ διαφωνώ στην ιδέα ότι ντε και καλά πρέπει να μάθω το σύστημα για επιτύχω ακόμα και σε μικρές μάχες όμως άπαξ και μπεις στην διαδικασία και το μάθεις τότε ακόμα και bosses μπορούν να γίνουν κιμάς (έχει εχθρούς και bosses όμως που είναι resistive σε αυτήν την τακτική όμως εκεί απλά σπαμαρεις blade combos).
Mitroglou7 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Μα τα έμαθα και τα blade και τα driver combos. Δεν αλλάζει ότι το κάθε mob είναι raid και μάλιστα εξαιρετικά repetitive raid. Δε κάνω κυριολεκτικά τίποτα. Είτε είναι ένα λαγουδάκι είτε ο Behemoth κάνω το ίδιο ακριβώς (και μη πω πεθαίνουν στον ίδιο περίπου χρόνο).
dekulinkgr Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Πωωωωωωω.Νοσταλγια στο κοκκινο πραγματικα.Θυμαμαι ελιωνα με την αδερφη μου στο nes.Θα κυκλοφορησει στις 16 Νοεμβριου αποκλειστικα για το switch.Φανταζομαι timed exclusive βεβαια. Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2019 από dekulinkgr 6
Sir_Teraflop Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν είναι η διάρκεια της μπαταρίας που διαφέρει μόνο... και δεν εννοώ το κουτί της συσκευασίας ... Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2019 από Sir_Teraflop
lysopaine Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 16 λεπτά πριν, Sir_Teraflop είπε Δεν είναι η διάρκεια της μπαταρίας που διαφέρει μόνο... ...και δεν εννοώ το κουτί της συσκευασίας μόνο έχω φάει πίκρα που ανακοινώθηκε όταν μου ήρθε μιας και παίζω περισσότερο portable 1
Sir_Teraflop Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 38 λεπτά πριν, lysopaine είπε έχω φάει πίκρα που ανακοινώθηκε όταν μου ήρθε μιας και παίζω περισσότερο portable Σε καταλαβαίνω - πέρσι το καλοκαίρι στις διακοπές, εποχή που δεν τόλμαγες να βάλεις ακόμα και powerbank μιας και δεν είχε ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τις φορτίσεις και τα brick, με Switch ξεκινούσα την βραδιά, με 3DS τελείωνε. Μόνο πολύπριζο δεν έβγαλα. (το έστειλα το switch κάτι μήνες μετά....). Και εδώ ερχόμαστε στην χαζομάρα του Lite. Μου αρέσει το concept αλλά ίδια διάρκεια μπαταρίας με το OG? Με ποια λογική θα πουλήσει? Ωχ μωρέ Nintendo....
lysopaine Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 νομίζω έχει λίγο μεγαλύτερη αλλά θα πουλήσει πιστεύω κιόλας λόγω των πολλών εκδόσεων που θα βγάλει αυτό κάνει για το switch ? https://www.e-shop.gr/xiaomi-mi-power-bank-2c-20000mah-p-TEL.049695
logistoulis Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 1 ολόκληρο μήνα μετά μου φαντάζει σχεδόν απίστευτο Ευτυχώς έχω άλλες 8 μέρες διακοπές και τώρα στο τέλος που θα παίξει και χωριό είναι ο,τι πρέπει (Το dock ήταν τελικά) 4
Atreidis Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Ξέρει κανείς αν αγοράσω δεύτερο switch θα μπορώ να έχω τα παιχνίδια μου και στα δύο switch (digital έχω μόνο) και τα saves? θα μπορώ να παίζω στο ένα και όταν πιάνω το άλλο να συνεχίζω απο εκεί που ήμουν? και χρειάζομαι δεύτερη online συνδρομη?
Sir_Teraflop Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 9 λεπτά πριν, Atreidis είπε Ξέρει κανείς αν αγοράσω δεύτερο switch θα μπορώ να έχω τα παιχνίδια μου και στα δύο switch (digital έχω μόνο) και τα saves? θα μπορώ να παίζω στο ένα και όταν πιάνω το άλλο να συνεχίζω απο εκεί που ήμουν? και χρειάζομαι δεύτερη online συνδρομη? Φυσικά θα τα έχεις. Απλά το ένα switch (το primary) θα μπορεί να παίζει και offline, ενώ το δεύτερο θα υπόκειται σε online check. Για τα saves δεν θα έχεις θέμα σε όσα παιχνίδια υποστηρίζουν cloud saves, στο secondary. 1 συνδρομή είναι αρκετή για το ίδιο account. 1
mansa2k Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Πιθανόν οι περισσότεροι να έχετε διαβάσει σχετικά αλλά αξίζει να αναφερθούν στο θέμα: -Η Retro Studios συνεχίζει να προσλαμβάνει προσωπικό. Επιπλέον κάποιος έκανε σχετική έρευνα και κατέληξε πως η μισή ομάδα από το Metroid Prime 3 βρίσκεται ακόμα στην RS. Σύμφωνα με τα δεδομένα τότε η RS ήταν κάπου στα 50 άτομα. Χρόνια αργότερα και συγκεκριμένα κατά την κυκλοφορία του DKC: TF, σε συνέντευξη του ο πρόεδρος του στούντιο, διευκρίνισε πως έχουν την δυνατότητα για ένα μεγάλο και ένα μικρό project με βάση το μέγεθος τους χωρίς να δώσει ακριβή νούμερα. Πιθανολογώ αυτό να σήμαινε κάπου στα 70~75 άτομα προσωπικό. Εφόσον ο αριθμός παρέμενε σταθερός μετά από όλα αυτά τα χρόνια και εφόσον συμπεριλάβουμε και τις προσλήψεις τότε πρέπει να αντιστοιχούν τουλάχιστον σε 85 άτομα. Όπως και να έχει η RS αποτελεί το μαύρο πρόβατο της Ν αυτήν την στιγμή, έχοντας περάσει αρκετά χρόνια από το τελευταίο τους ουσιαστικό project. -Η Ν κατέθεσε πατέντα για ασύρματα SNES χειριστήρια και επομένως δεν είμαστε μακριά από εξελίξεις στο έκτρωμα που λέγεται NSO. Πάντως τα δύο τελευταία παιχνίδια που προσθέτει η Ν στο Nes είναι για τα μπάζα και αυτό δείχνει την δυσκολία να προσθέσει παιχνίδια από τρίτους λόγω δικαιωμάτων. Ο πίθηκας που λέγεται Takahashi δεν το πρόβλεψε αυτό αλλά εδώ προσπαθεί να μας πείσει πως το voice app είναι καλή ιδέα. Ενώ το NSW εκπροσωπεί την προσβασιμότητα την ίδια στιγμή το voice app είναι ακριβώς το αντίθετο. Μάλλον να περιμένουμε και αλλαγές στην τιμή και λογικά οι όποιες αλλαγές θα ανακοινωθούν πριν κλείσει ένα χρόνο η υπηρεσία ώστε το έκτρωμα να έχει δώσει επιπλέον λόγους για ανανέωση συνδρομών. Βέβαια μην ξεχνάμε πως αυτό μπορεί να επιφέρει και αλλαγές στις τιμές: Υψηλή δυναμική, νέα έκδοση και ικανοποιητική ροή software μέχρι τέλος του έτους οδηγούν με σιγουριά σε περισσότερες συνδρομές. Μύρισαν ευκαιρία για να τα αρπάξουν περισσότερα. Αν εφόσον τελικά ισχύουν όλα αυτά να δούμε αν το έκτρωμα αναβαθμιστεί σε λιγότερο έκτρωμα. Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2019 από mansa2k 4 2
ison Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 astral chain collectors εκανη εμφανιση ελλαδα ή την χασαμε? public plaisio δεν βρηκα κατι
Αλέξανδρος Δρόσος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 3 ώρες πριν, mansa2k είπε Πιθανόν οι περισσότεροι να έχετε διαβάσει σχετικά αλλά αξίζει να αναφερθούν στο θέμα: -Η Retro Studios συνεχίζει να προσλαμβάνει προσωπικό. Επιπλέον κάποιος έκανε σχετική έρευνα και κατέληξε πως η μισή ομάδα από το Metroid Prime 3 βρίσκεται ακόμα στην RS. Σύμφωνα με τα δεδομένα τότε η RS ήταν κάπου στα 50 άτομα. Χρόνια αργότερα και συγκεκριμένα κατά την κυκλοφορία του DKC: TF, σε συνέντευξη του ο πρόεδρος του στούντιο, διευκρίνισε πως έχουν την δυνατότητα για ένα μεγάλο και ένα μικρό project με βάση το μέγεθος τους χωρίς να δώσει ακριβή νούμερα. Πιθανολογώ αυτό να σήμαινε κάπου στα 70~75 άτομα προσωπικό. Εφόσον ο αριθμός παρέμενε σταθερός μετά από όλα αυτά τα χρόνια και εφόσον συμπεριλάβουμε και τις προσλήψεις τότε πρέπει να αντιστοιχούν τουλάχιστον σε 85 άτομα. Όπως και να έχει η RS αποτελεί το μαύρο πρόβατο της Ν αυτήν την στιγμή, έχοντας περάσει αρκετά χρόνια από το τελευταίο τους ουσιαστικό project. -Η Ν κατέθεσε πατέντα για ασύρματα SNES χειριστήρια και επομένως δεν είμαστε μακριά από εξελίξεις στο έκτρωμα που λέγεται NSO. Πάντως τα δύο τελευταία παιχνίδια που προσθέτει η Ν στο Nes είναι για τα μπάζα και αυτό δείχνει την δυσκολία να προσθέσει παιχνίδια από τρίτους λόγω δικαιωμάτων. Ο πίθηκας που λέγεται Takahashi δεν το πρόβλεψε αυτό αλλά εδώ προσπαθεί να μας πείσει πως το voice app είναι καλή ιδέα. Ενώ το NSW εκπροσωπεί την προσβασιμότητα την ίδια στιγμή το voice app είναι ακριβώς το αντίθετο. Μάλλον να περιμένουμε και αλλαγές στην τιμή και λογικά οι όποιες αλλαγές θα ανακοινωθούν πριν κλείσει ένα χρόνο η υπηρεσία ώστε το έκτρωμα να έχει δώσει επιπλέον λόγους για ανανέωση συνδρομών. Βέβαια μην ξεχνάμε πως αυτό μπορεί να επιφέρει και αλλαγές στις τιμές: Υψηλή δυναμική, νέα έκδοση και ικανοποιητική ροή software μέχρι τέλος του έτους οδηγούν με σιγουριά σε περισσότερες συνδρομές. Μύρισαν ευκαιρία για να τα αρπάξουν περισσότερα. Αν εφόσον τελικά ισχύουν όλα αυτά να δούμε αν το έκτρωμα αναβαθμιστεί σε λιγότερο έκτρωμα. Και τι θα γίνει με αυτούς που αγόρασαν συνδρομή πρόσφατα?Δεν νομίζω να αυξήσουν την τιμή
non-serviam Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 8 λεπτά πριν, Αλέξανδρος Δρόσος είπε Και τι θα γίνει με αυτούς που αγόρασαν συνδρομή πρόσφατα?Δεν νομίζω να αυξήσουν την τιμή Αν έχεις ήδη τι σε νοιάζει; Λες να σε βάλουν να πληρώσεις και άλλα (αν και Ν είναι αυτή 😂);
Sir_Teraflop Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Από ολόκληρο σεντόνι που έγραψε ο άνθρωπος, πιαστήκατε στο στο ελλάσον, θέμα της τιμής του NSO....
Προτεινόμενες αναρτήσεις