Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αξίζει άραγε για εμάς που έχουμε τα χακαμπλε; Θέλω να παίξω Xenoblade και με όσα έχω διαβάσει για την απόδοση λέω θα περιμένω νέα κονσόλα να το παίξω! 😅🤣

Δημοσ.
7 ώρες πριν, non-serviam είπε

Αξίζει άραγε για εμάς που έχουμε τα χακαμπλε; Θέλω να παίξω Xenoblade και με όσα έχω διαβάσει για την απόδοση λέω θα περιμένω νέα κονσόλα να το παίξω! 😅🤣

Πάντως, εγώ που παίζω το xenoblade αυτόν τον καιρό μόνο σε handheld, δεν έχω δει κανένα πρόβλημα στο performance! Θα σου έλεγα να το ξεκινήσεις! Χάνεις!!!

Δημοσ.
Στις 13/8/2019 στις 4:16 ΠΜ, Sir_Teraflop είπε

Οι διάφορες αντιπροσωπίες της Nintendo στην Ευρώπη π.χ. UK/GERMANY/FRANCE κλπ, δεν έχουν αναγνωρίσει το πρόβλημα με το drifting αντίθετα με την Αμερική, προφανώς γιατί εκεί έπεσε μήνυση. Τα πάνε εγγύηση κανονικά και αν είσαι εκτός, τα στάζεις κανονικά.

Στην χώρα μας τι παίζει - έχει κανείς εμπειρία?

Είχα πάρει πριν κανένα μήνα και τα διορθωναν κατευθείαν, δεν μου είχαν πει τίποτα για εγγύηση

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, non-serviam είπε

Μικρό θέματα υπάρχουν και ανάλογα το πόσο ευαίσθητος είσαι θα χρειαστείς Χ χρονικό διάστημα για να τα αγνοείς. Το θέμα είναι ότι θα τα αγνοείς σίγουρα και θα ζεις με αυτά καθώς το παιχνίδι είναι υπέροχο. Ειδικά από ένα σημείο και μετά αρχίζει ανεβάζει στροφές σε σημείο που δεν θες να σταματήσεις ότι και να αντιμετωπίσεις. 

Το μόνο πραγματικό μειονέκτημα που βρίσκω στο παιχνίδι είναι η αρκετά αυξημένη δυσκολία του και το σχετικά υψηλό κατώφλι πρόσβασης γιατί τον θέλει τον χρόνο του να ξεδιπλωθεί. 

Δημοσ.

για πειτε τι τιτλους περιμενετε?

εγω εχω για αμεση αγορα τα παρακατω μολις βγουν

Zelda Link's awakening (εχει πεσει παραγγελια για τη limited)

Blasphemous

Valfaris

Hollow Knight Silksong

δε βαζω zelda 2, metroid κλπ γιατι εχουμε πολυ μελλον ακομα για αυτα

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε

Μικρό θέματα υπάρχουν και ανάλογα το πόσο ευαίσθητος είσαι θα χρειαστείς Χ χρονικό διάστημα για να τα αγνοείς. Το θέμα είναι ότι θα τα αγνοείς σίγουρα και θα ζεις με αυτά καθώς το παιχνίδι είναι υπέροχο. Ειδικά από ένα σημείο και μετά αρχίζει ανεβάζει στροφές σε σημείο που δεν θες να σταματήσεις ότι και να αντιμετωπίσεις. 

Το μόνο πραγματικό μειονέκτημα που βρίσκω στο παιχνίδι είναι η αρκετά αυξημένη δυσκολία του και το σχετικά υψηλό κατώφλι πρόσβασης γιατί τον θέλει τον χρόνο του να ξεδιπλωθεί. 

Αυτό το κατόφλι που αρχίζει να ανεβάζει στροφές πότε είναι? Είμαι στο chapter 5 και δεν έχω θέμα με την ιστορία και το pacing της που έχω διαβάσει στο internet. Μου κρατάει το ενδιαφέρον μια χαρά και μου είναι ευχάριστη.

Έχω θέμα όμως σοβαρό με το gameplay. Έχω αρκετά blades για combos και ιστορίες αλλά οι μάχες είναι ίσως ότι πιο βαρετό έχω κάνει ever σε videogame. Όλα τα mobs είναι raid bosses με εκατομμύρια HP και δε κάνω και τίποτα ιδιαίτερο σαν gameplay. 3 κουμπιά σε αλληλουχία και μερικά QTEs. Το πιο ενδιαφέρον που κάνω είναι να μαζεύω κανά potion από το έδαφος. Μου θυμίζει gameplay από κακό MMORPG. Αυτό βελτιώνεται κάπως ή απλά το παρατάω?

Δημοσ.

Αποχαιρέτησε το κανάλι του Brawlbrstms3x που ήταν ο μόνος τρόπος να ακούσω την μουσική  της Νιντέντο εκτός των παιχνιδιών της και απο οτι διαβάζω έπεσαν και άλλα κανάλια απο copyright strikes.
Στο spotify υπάρχουν σκορπια πράγματα οπότε μόνη λύση για μένα ο player του super smash bros μέσω του switch
Πραγματικά αναχρονιστική νοοτροπία

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, alet είπε

Αποχαιρέτησε το κανάλι του Brawlbrstms3x που ήταν ο μόνος τρόπος να ακούσω την μουσική  της Νιντέντο εκτός των παιχνιδιών της και απο οτι διαβάζω έπεσαν και άλλα κανάλια απο copyright strikes.
Στο spotify υπάρχουν σκορπια πράγματα οπότε μόνη λύση για μένα ο player του super smash bros μέσω του switch

Αν ψάξεις για ένα κομμάτι δηλαδή δεν υπάρχει στο Youtube;

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, alet είπε

Γενικά η Nintendo ποτε δεν χαρίζονταν σε θέματα Copyright .Πολύ αυστηρή και τράβαγε κόσμο μέχρι και σε δικαστήρια. Θυμάμαι ένα πολύ γνωστό Youtuber που κατέθεσε αγωγή εναντίον του ώστε να μην παίζει καθόλου soundtrack παιχνιδιών αν δεν παίζει το ίδιο το παιχνίδι εκείνη την στιγμή, απλά και μονο επειδή ο τύπος τα είχε σαν χαλι στο stream του..

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, cubilone είπε

Αν ψάξεις για ένα κομμάτι δηλαδή δεν υπάρχει στο Youtube;

Δεν ξέρω για μεμονωμένα κομμάτια,πιθανόν ναι αλλά δεν είναι το ποιό πρακτικό για τις ανάγκες μου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...