cubilone Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 11 ώρες πριν, kti23 είπε 64 power moons στις 5 ώρες του Odyssey και συνεχίζω. Πολύ χορταστική η εξερεύνηση έχει νόημα να το παω για collectathon ή δεν αλλάζει τίποτα απολύτως; από οτι κατάλαβα κάποια power moons ξεκλειδώνονται μετά τον τερματισμό Ισχύει. Αν έχεις όρεξη πήγαινε μετά τον τερματισμό, αλλιώς θα ξεψαχνίσεις τις πίστες δυο και παραπάνω φορές. Εγώ πάντως μετά τα περίπου τα 300 φεγγάρια το άφησα το παιχνίδι.
jon_pallis Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, cubilone είπε Ισχύει. Αν έχεις όρεξη πήγαινε μετά τον τερματισμό, αλλιώς θα ξεψαχνίσεις τις πίστες δυο και παραπάνω φορές. Εγώ πάντως μετά τα περίπου τα 300 φεγγάρια το άφησα το παιχνίδι. Μπορείς να κλέψεις με amiibo
Moderators Malthador Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Moderators Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Για να απαντήσω την προηγούμενη ερώτησή μου, ο χειρισμός του PoE δεν είναι χάλια εντελώς, αν και θα προτιμούσα να μπορώ να δίνω input και με την touchscreen. Το πρόβλημα είναι ότι το game είναι buggy af και θα πρέπει να το φτιάξουν σύντομα. Μην το αγοράσετε ακόμα. 1
teohokage Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 31 λεπτά πριν, Malthador είπε Για να απαντήσω την προηγούμενη ερώτησή μου, ο χειρισμός του PoE δεν είναι χάλια εντελώς, αν και θα προτιμούσα να μπορώ να δίνω input και με την touchscreen. Το πρόβλημα είναι ότι το game είναι buggy af και θα πρέπει να το φτιάξουν σύντομα. Μην το αγοράσετε ακόμα. έχει βγεί το path of exile στο switch?
Moderators Malthador Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Moderators Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 21 minutes ago, teohokage said: έχει βγεί το path of exile στο switch? Pillars of Eternity.
kti23 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 5 ώρες πριν, cubilone είπε Ισχύει. Αν έχεις όρεξη πήγαινε μετά τον τερματισμό, αλλιώς θα ξεψαχνίσεις τις πίστες δυο και παραπάνω φορές. Εγώ πάντως μετά τα περίπου τα 300 φεγγάρια το άφησα το παιχνίδι. Απλά παίζω το παιχνίδι όπως θα το έπαιζα κανονικά δηλαδή ψάχνω ότι βλέπω και πέριξ . Τώρα κάποια χρειάζονται guide πιστεύω. Τα 880 που λένε πάντως είναι πάρα πολλά σίγουρα
Atreidis Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Στις 9/8/2019 στις 6:02 ΜΜ, Malthador είπε Δύο πράγματα: 1) Μου ήρθε e-mail με προσφορά που λέει ότι αν δαπανήσω 200 rand από 9/8 έως 18/8 θα μου δώσει δώρο 500 gold points. Τα 500 gold points αξίζουν 50 rand στην Αφρική, αλλά κάλλιστα μπορούν να δαπανηθούν και στα υπόλοιπα ευρωπαϊκα eshops, δηλαδή αξίζουν 5 ευρώ. Προσωπικά αγόρασα το Turok για 214,5 rand (δηλαδή 12,50 ευρώ περίπου) και περιμένω να μπουν οι πόντοι. Θεωρώ ότι είναι πολύ καλή προσφορά, δίνεις 12 ευρώ και σου δίνουν πίσω 5 ευρώ, 40% επιστροφή. 2) Έψαχνα καιρό ένα τσαντάκι που να χωράει NSw, κινητό, πορτοφόλι και powerbank, γιατί με κούρασε η dedicate NSw case. Βρήκα αυτό που είναι ακριβώς αυτό που θέλω. Επώνυμο, φθηνό και χωράει ακριβώς αυτά που ήθελα. Genre; το πήρα και εγώ αυτό το τσαντάκι, δεν λέω πολύ ωραίο αλλά ρε συ δεν μου κάνει για unisex δεν μου άρεσε καθόλου επάνω μου.
lysopaine Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 εγώ σκέπτομαι να πάρω αυτήν https://www.banggood.com/Mi-Backpack-Classic-Business-Backpacks-17L-Capacity-Students-Laptop-Bag-Men-Women-Bags-For-15-inch-Laptop-p-1494558.html?ID=224&cur_warehouse=CN ή https://www.skroutz.gr/s/13174914/Xiaomi-Mi-Business-Backpack-14.html λέω να πάρω για αυτή την δουλειά αλλά και για να παίρνω το 15,6 laptop μου στο γραφείο
non-serviam Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 14 λεπτά πριν, duende είπε Ηρθε 😍😍 Ω να σου... Και εγώ το περιμένω από μέρα σε μέρα. Μαζί με μια ακόμα limited, της οποίας έχω ξεχάσει μέχρι και τον τίτλο! 😂😅
TasosPk Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 16 ώρες πριν, Sir_Teraflop είπε Οι διάφορες αντιπροσωπίες της Nintendo στην Ευρώπη π.χ. UK/GERMANY/FRANCE κλπ, δεν έχουν αναγνωρίσει το πρόβλημα με το drifting αντίθετα με την Αμερική, προφανώς γιατί εκεί έπεσε μήνυση. Τα πάνε εγγύηση κανονικά και αν είσαι εκτός, τα στάζεις κανονικά. Στην χώρα μας τι παίζει - έχει κανείς εμπειρία? Απο όσα δίαβασα μερικοι χρήστες πήραν τήλ στην CD Media και τους είπαν να τα αποστείλουν για επισκευη χωρίς να ζητήσουν αποδειξεις κλπ Τωρα αν ισχυει κατι αντίθετο ας με διαψευσουν οι καλύτερα ενημερωμένοι 1
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Moderators Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 On 11/08/2019 at 22:23, Malthador said: Δεν υπήρχε πρόβλημα με τα powerbanks, πρόβλημα υπήρχε με τα καλώδια των powerbanks. Εγώ πάντως φορτίζω συνέχεια με powerbank της Xiaomi και καλώδιο της Blitzwolf και δεν έχω συναντήσει πρόβλημα ως τώρα. Όταν παίζω απλά συντηρεί, όταν είναι σε sleep φορτίζει κανονικά. Το μόνο που σε εξασφαλίζει 100% είναι η χρήση καλωδίου typeC και στα 2 άκρα, γιατί δεν παρεμβάλλονται αντιστάσεις κλπ. Υπάρχει και επίσημο power bank για το switch το οποίο μάλιστα υποστηρίζει usb c pd, δηλαδή φορτίζει σα να είχες τον official φορτιστή ακόμα κι όταν παίζεις. Αλλά είναι licensed και ακριβό. Κατά τ άλλα ο,τι σου είπαν τα παιδιά. 7 hours ago, Malthador said: Για να απαντήσω την προηγούμενη ερώτησή μου, ο χειρισμός του PoE δεν είναι χάλια εντελώς, αν και θα προτιμούσα να μπορώ να δίνω input και με την touchscreen. Το πρόβλημα είναι ότι το game είναι buggy af και θα πρέπει να το φτιάξουν σύντομα. Μην το αγοράσετε ακόμα. Κράτα μας ενήμερους, με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο σε portable.
TasosPk Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 25 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Το μόνο που σε εξασφαλίζει 100% είναι η χρήση καλωδίου typeC και στα 2 άκρα, γιατί δεν παρεμβάλλονται αντιστάσεις κλπ. Υπάρχει και επίσημο power bank για το switch το οποίο μάλιστα υποστηρίζει usb c pd, δηλαδή φορτίζει σα να είχες τον official φορτιστή ακόμα κι όταν παίζεις. Αλλά είναι licensed και ακριβό. Κατά τ άλλα ο,τι σου είπαν τα παιδιά. Κράτα μας ενήμερους, με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο σε portable. Ακραια τιμή παντώς σε ενα powerbank μονο και μονο επειδη ειναι licenced το αντιστοιχο xiaomi powerbank 20000 με P.D. το βρίσκεις σχεδον στην μέση!
jon_pallis Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Ενδιαφέρουσα περίπτωση https://www.kickstarter.com/projects/humanthings/genki-covert-dock/posts 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις