anarchy79 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 19 λεπτά πριν, lysopaine είπε πάντως σε γενικές γραμμές σκέπτομαι όταν έρθουν τα νέα μοντέλα στην Ελλάδα να πουλήσω το δικό μου για να πάρω την καινούργια έκδοση Αν δεν παίζεις στην τηλεόραση, αλλά παίζεις πιο πολύ με τα χέρια (διαβάστηκε κάπως περίεργα αυτό, θαρρώ ), τότε ναι συμφέρει. Εγώ το έχω κατά 99% στο dock, διότι το παίρνει ο γιος μου και τον μαλώνω να βλέπει από τόσο κοντά, ενώ η τηλεόραση έχει μια απόσταση. Τώρα που ήρθαμε διακοπές στο χωριό, δεν πήραμε το dock, είναι το 1% που έμεινε στο ποσοστό μου Ότι σε βολεύει... Και όπως σε βολεύει...
non-serviam Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 31 λεπτά πριν, Sir_Teraflop είπε Υπάρχει λόγος που δεν πρόκειται να μπει gorilla glass ποτέ στο σύστημα της Nintendo: Βάρος και αντοχή στις πτώσεις γιατί παρόλο που το GG είναι πιο ανθεκτικό στην καθημερινή χρήση, είναι και πιο άκαμπτο ως υλικό και σε μια πτώση μάλλον θα απορροφούσε αυτό τους κραδασμούς και όχι το σώμα όπως στην περίπτωση της πλαστικής οθόνης που τους μεταφέρει σε όλο το switch. Εμένα προσωπικά το dock δεν μου είχε γρατσουνίσει την οθόνη γιατί είχα screen protector day 1 (ούτε σημαδάκια στο protector πουν να υποδείκνυαν ότι θα έκανε κάτι τέτοιο) αλλά αντίθετα ελαφρά σημαδάκια στην πλάτη, προφανώς κατά την τοποθέτηση στο dock. Το οποίο dock με την σειρά του μπορεί να έχει αυτά τα μειονεκτήματα (όπως και ότι παγιδεύει την ζέστη) αλλά δεν είναι και τόσο ευάλωτο στο να ανατραπεί το ίδιο ή το switch, όπως το παραπάνω mini dock και φυσικά το προστατεύει και σε περίπτωση που εκτοξευθεί κάτι στον χώρο εναντίον του . Νομίζω μια καλή λύση θα ήταν να βάζανε κατά το ύψος που εφαρμόζει το switch λαστιχένιες ράγες και όχι, πλαστικά/ελαστικά σφουγγαράκια (pads) στον πάτο μόνο όπως κάνανε. Επίσης βρήκα πολύ χαριτωμένο το ότι ο Reggie έγινε.... achievement! Άντε να γίνει και regginator DLC! Λείπει. Και με ένα skin γλυτώνεις και τις πίσω γρατσουνιές και γίνεται και πιο όμορφο! 😉
Sir_Teraflop Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, non-serviam είπε Και με ένα skin γλυτώνεις και τις πίσω γρατσουνιές και γίνεται και πιο όμορφο! 😉 Το είχα σκεφτεί αλλά η βαφή πίσω κάπου διάβασα ότι επίτηδες είναι έτσι, "αλοιφή", για να βοηθάει στην απαγωγή θερμότητας. Ιδανικά θα ήταν ένα ματ πλαστικό στυλ πως είναι το σώμα του xbox controller, "ανθεκτικό" στα λάδια του χεριού και δεν θα χρειαζόταν skin ...αλλά ρισκάρεις? Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2019 από Sir_Teraflop
non-serviam Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 16 λεπτά πριν, Sir_Teraflop είπε Το είχα σκεφτεί αλλά η βαφή πίσω κάπου διάβασα ότι επίτηδες είναι έτσι, "αλοιφή", για να βοηθάει στην απαγωγή θερμότητας. Ιδανικά θα ήταν ένα ματ πλαστικό στυλ πως είναι το σώμα του xbox controller, "ανθεκτικό" στα λάδια του χεριού και δεν θα χρειαζόταν skin ...αλλά ρισκάρεις? Έχω βάλει εδώ και κάνα χρόνο+ και δεν είχα θέμα. Αλλά βέβαια δεν παίζω και πολύ σε docked mode, όχι ότι θα έχει τεράστια διαφορά. Γενικά από τότε που έβγαλε η dbrand skins, δεν διάβασα πουθενά να υπάρχει θέμα από τα skins.
Sir_Teraflop Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Τα ίδια σκόπευα να παραγγείλω και εγώ - full set με skins και για το dock - μετά έσκασε η απόσυρση γιατί η κόλλα τους χάλαγε το dock/switch και το ανέβαλα. (Το ξέρω το διορθώσανε το ζήτημα).
xpac Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Vagosman είπε Ποίοι ειναι αυτοί οι μερικοί που ανέφεραν σημάδια στην οθόνη; Μήπως εννοείς τη μαμά βάση; Γιατι αυτή ναι κάνει σημάδια. Ναι για την μαμα βάση αναφέρομαι Αξίζει η αγορά της mini βάσης; Μήπως βγάζει προβλήματα στην πορεία σε σχέση με την μαμά; Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2019 από xpac
Sir_Teraflop Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 20 λεπτά πριν, xpac είπε Ναι για την μαμα βάση αναφέρομαι Αξίζει η αγορά της mini βάσης; Μήπως βγάζει προβλήματα στην πορεία σε σχέση με την μαμά; Αφού στην ουσία βάζεις τα "σωθικά" της "μαμά", τι πρόβλημα να βγάλει? Το πλαστικό? 1
lysopaine Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, anarchy79 είπε Αν δεν παίζεις στην τηλεόραση, αλλά παίζεις πιο πολύ με τα χέρια (διαβάστηκε κάπως περίεργα αυτό, θαρρώ ), τότε ναι συμφέρει. Εγώ το έχω κατά 99% στο dock, διότι το παίρνει ο γιος μου και τον μαλώνω να βλέπει από τόσο κοντά, ενώ η τηλεόραση έχει μια απόσταση. Τώρα που ήρθαμε διακοπές στο χωριό, δεν πήραμε το dock, είναι το 1% που έμεινε στο ποσοστό μου Ότι σε βολεύει... Και όπως σε βολεύει... μιας κ παίζω τώρα το fire emblem το προτιμώ φορητό σε άλλα παιχνίδια δεν ξέρω
alet Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Τα φωτα σας! Λόγω του θέματος που ειχε προκύψει με το switch και τις αναφορες για την δυσλειτουργία του με καποια powerbanks,όσοι το παρακολουθούν ακόμα το θεμα έχουμε καποια εξέλιξη σχετικά?Διορθώθηκε εν τέλει το πρόβλημα με κάποιο update ή ειναι κατασκευαστικό το θεμα? Η μπαταρία του δεν με καλύπτει και θα ήθελα να στραφώ σε μια τέτοια λύση για τα ταξίδια μου. Δεν με ενδιαφέρει κάποια γρηγορη φόρτιση και ειμαι καλυμμενος απλη συντήρηση της μπαταρίας. Ειχα χρησιμοποιήσει ενα powerbank isy των 20000 που πουλαει το μιντια χωρίς πρόβλημα,αλλά σταμάτησα με τα θέματα που διαβαζα και απ οτι ξερω η νιντεντο δεν βγάζει καποιο επίσημο προϊόν
Moderators Malthador Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Moderators Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 1 hour ago, alet said: Τα φωτα σας! Λόγω του θέματος που ειχε προκύψει με το switch και τις αναφορες για την δυσλειτουργία του με καποια powerbanks,όσοι το παρακολουθούν ακόμα το θεμα έχουμε καποια εξέλιξη σχετικά?Διορθώθηκε εν τέλει το πρόβλημα με κάποιο update ή ειναι κατασκευαστικό το θεμα? Η μπαταρία του δεν με καλύπτει και θα ήθελα να στραφώ σε μια τέτοια λύση για τα ταξίδια μου. Δεν με ενδιαφέρει κάποια γρηγορη φόρτιση και ειμαι καλυμμενος απλη συντήρηση της μπαταρίας. Ειχα χρησιμοποιήσει ενα powerbank isy των 20000 που πουλαει το μιντια χωρίς πρόβλημα,αλλά σταμάτησα με τα θέματα που διαβαζα και απ οτι ξερω η νιντεντο δεν βγάζει καποιο επίσημο προϊόν Δεν υπήρχε πρόβλημα με τα powerbanks, πρόβλημα υπήρχε με τα καλώδια των powerbanks. Εγώ πάντως φορτίζω συνέχεια με powerbank της Xiaomi και καλώδιο της Blitzwolf και δεν έχω συναντήσει πρόβλημα ως τώρα. Όταν παίζω απλά συντηρεί, όταν είναι σε sleep φορτίζει κανονικά. 2 1
lysopaine Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 17 λεπτά πριν, Malthador είπε Δεν υπήρχε πρόβλημα με τα powerbanks, πρόβλημα υπήρχε με τα καλώδια των powerbanks. Εγώ πάντως φορτίζω συνέχεια με powerbank της Xiaomi και καλώδιο της Blitzwolf και δεν έχω συναντήσει πρόβλημα ως τώρα. Όταν παίζω απλά συντηρεί, όταν είναι σε sleep φορτίζει κανονικά. πως και έχεις βάλει άλλο καλώδιο ?
Sir_Teraflop Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 21 λεπτά πριν, Malthador είπε Δεν υπήρχε πρόβλημα με τα powerbanks, πρόβλημα υπήρχε με τα καλώδια των powerbanks. Εγώ πάντως φορτίζω συνέχεια με powerbank της Xiaomi και καλώδιο της Blitzwolf και δεν έχω συναντήσει πρόβλημα ως τώρα. Όταν παίζω απλά συντηρεί, όταν είναι σε sleep φορτίζει κανονικά. Όπα συγνώμη μιας και είμαι άσχετος με το θέμα αλλά υποτίθεται ότι και οι δύο άκρες έχουν controller και κάνουν negotiate τα σχετικά. Σίγουρα το καλώδιο ξέρω ότι παίζει και αυτό ρόλο αν δεν είχε μια συγκεκριμένη αντίσταση μέσα, αλλά πως δεν παίζει ρόλο και το ίδιο το powerbank + το interface του?
Moderators Malthador Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Moderators Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 48 minutes ago, lysopaine said: πως και έχεις βάλει άλλο καλώδιο ? Εμπιστεύομαι περισσότερο την Blitzwolf στα καλώδια από τα generic της Xiaomi. 43 minutes ago, Sir_Teraflop said: Όπα συγνώμη μιας και είμαι άσχετος με το θέμα αλλά υποτίθεται ότι και οι δύο άκρες έχουν controller και κάνουν negotiate τα σχετικά. Σίγουρα το καλώδιο ξέρω ότι παίζει και αυτό ρόλο αν δεν είχε μια συγκεκριμένη αντίσταση μέσα, αλλά πως δεν παίζει ρόλο και το ίδιο το powerbank + το interface του? Αν το καλώδιο έχει αντίσταση μέσα, τότε προστατεύει τη συσκευή ακόμα κι αν δεν έχει το powerbank. Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2019 από Malthador 1
TasosPk Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Παντώς γενικά για specs απο powerbank που δουλευουν καλα με το switch αλλα και αλλες πληροφοριες τσεκάρετε εδω https://switchchargers.com/ 1 1
chek2fire Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 και εγώ xiaomi και δεν είχα ποτέ πρόβλημα με το powerbank
Προτεινόμενες αναρτήσεις