Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η χειρότερη γενιά αυτή που μας έφερε μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια που έχουν κατασκευαστεί ποτέ και με αναβίωση εκπληκτικών διαστάσεων για παλιότερα μοντέλα παιχνιδιών; Σοβαρολογείτε παλικάρια; Για πείτε μου τι ακριβώς σας φαίνεται απογοητευτικό σήμερα σε σχέση με το παρελθόν, για χάρη της κουβέντας και της σύγκρισης. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, stafftw said:

Ειλικρινά θα συμφωνήσω μαζί σου, έχουν σταματήσει να με εντυπωσιάζουν τα γραφικά σε games πολύ καιρό τώρα, και όλοι το πάνε προς τα εκεί όταν είναι να επενδύσουν τόσα χρήματα (και χρόνο) σε κάποιο game, και όλα για να πουλήσει η nvidia το RT γίνονται ....Και το RDR 2 θα παίξω στην επόμενη αδεια μου χαχα θέλω το χρόνο μου από ότι φαίνεται

Κανένα παιχνίδι δεν μου έχει δώσει τόση δυνατή αλληλεπίδραση και αίσθηση ζωντάνιας με τον ανοιχτό του κόσμο (οργανικό περιβάλλον) όπως το BOTW. Και τίποτα να μην είχε σε θέμα αποστολών απλά όταν περνάς  μέσα από μια μικρή συστοιχία δένδρων σε ένα random σημείο σε προκαλεί να την εξερευνήσεις. 

Επεξ/σία από DJTaurus
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω παντως σε αυτη την γενια σε βαθος χρονου εχω παιξει πολυ περισσοτερο(σε ολες τις πλατφορμες) απο την προηγουμενη,αρα ουτε για αστειο δεν συμφωνω.

Μονο για την πλατφορμα της Microsoft ηταν οτι χειροτερο αλλα αυτο δεν ειναι επι του παρόντος.

Δεν ειναι τελεια γενια μιας και ειχε και τα στραβα της(βλεπε lootboxes πχ),αλλα σιγουρα δεν ειναι η χειροτερη μιας και εχει αρκετα παιχνιδια για καθε γουστο.

Ακομα και σε Nintendo μερια το Switch,για το συντομο διαστημα ζωης του εχει παρα πολυ μεγαλυτερη βιβλιοθηκη(και σε exclusives)απο το προηγουμενο Wii U (στο ιδιο διαστημα κυκλοφοριας τους).

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ήταν η χειρότερη γενιά από θέμα ποσότητας (λογικό εκεί που έφτασαν τα κόστη παραγωγής), στο κομμάτι της ποιότητας ήταν με διαφορά η καλύτερη από όλες τις προηγούμενες. 

Επεξ/σία από Malthador
  • Like 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε

Η χειρότερη γενιά αυτή που μας έφερε μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια που έχουν κατασκευαστεί ποτέ και με αναβίωση εκπληκτικών διαστάσεων για παλιότερα μοντέλα παιχνιδιών; Σοβαρολογείτε παλικάρια; Για πείτε μου τι ακριβώς σας φαίνεται απογοητευτικό σήμερα σε σχέση με το παρελθόν, για χάρη της κουβέντας και της σύγκρισης. 

4 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Εγω παντως σε αυτη την γενια σε βαθος χρονου εχω παιξει πολυ περισσοτερο(σε ολες τις πλατφορμες) απο την προηγουμενη,αρα ουτε για αστειο δεν συμφωνω.

Μονο για την πλατφορμα της Microsoft ηταν οτι χειροτερο αλλα αυτο δεν ειναι επι του παρόντος.

Δεν ειναι τελεια γενια μιας και ειχε και τα στραβα της(βλεπε lootboxes πχ),αλλα σιγουρα δεν ειναι η χειροτερη μιας και εχει αρκετα παιχνιδια για καθε γουστο.

Ακομα και σε Nintendo μερια το Switch,για το συντομο διαστημα ζωης του εχει παρα πολυ μεγαλυτερη βιβλιοθηκη(και σε exclusives)απο το προηγουμενο Wii U (στο ιδιο διαστημα κυκλοφοριας τους).

Δεν το λεω από άποψη γενιάς η κάτι τέτοιο, αν είναι να παίξεις θα παίξεις τα καλύτερα της γενιάς τα οποία τώρα είναι όντως πολλά, απλά εμένα δεν μου βγάζουν αυτό που έβγαλε το botw τώρα και κάθε άλλο αντίστοιχο παλιότερα, πραγματικά ειδικά η N κάνει συνεχώς εκπλήξεις και το zelda είναι υπερπαράδειγμα, θα μπορούσαν να κάνουν αυτό που κάνουν όλες οι άλλες εταιρείες στα main franchises τους δηλαδή να ακολουθεί την πεπατημένη και απλά να βελτιώνει γραφικά,πάλι όλοι θα το παίξουν δεν το συζητώ και ουτε λέω ότι θα είναι άσχημο, απλά μου δίνουν την αίσθηση ότι δεν "πρεπει" να ψαχτουν.Ενώ η Ν χωρίς να της το ζητήσει κανείς (και μεταξύ μας χωρίς να ξέρει κανείς ότι το χρειάζεται) πειραματίστηκε και έβγαλε αυτό, κάλιστα θα μπορούσε να το κάνει στο παλιό στύλ (εντάξει δεν ήταν βέβαια και οι πιο εμπορικοί τίτλοι τα προηγούμενα zelda και όχι μόνο στο wii u) κανείς δε θα έλεγε τίποτα. Βέβαια για εμενά το zelda έχει τα πρωτία σχετικά με αυτό θυμάμαι και στο Οot το ίδιο είχα πάθει (σε αντίθεση με τα tomb raider πχ εκείνης της εποχής που επίσης λάτρευα αλλά έβγαζαν νέα και οι αλλαγές ήταν ελάχιστες). 

Άποψη μου είναι και αλήθεια δεν έχω παίξει πάρα πολύ botw θα δείξει

Δημοσ.

Ναι όμως αυτό που λες τώρα δεν έχει σχέση με την δήλωση ότι η γενιά αυτή είναι η χειρότερη και γι αυτό ρωτώ πως προκύπτει αυτό; Ακόμα και παιχνίδια της γραμμής (π.χ. Assassins creed) έχουν δείξει μια στοιχειώδη αύξηση ποιότητας και focus σε σχέση με το παρελθόν. Δεν γίνεται να μου λες ότι η γενιά που μας έφερε παιχνίδια όπως το God of war, Zelda BOTW, Witcher 3, persona 5 και ένα σκασμό ακόμα που δεν γίνεται να τα βάλω όλα εδώ ότι είναι χειρότερα από το παρελθόν. 

Αριθμητικά ίσως δεν είμαστε στο παρελθόν, ποιοτικά όμως και σε θέμα επιλογών έχουμε ξεφύγει πάρα πολύ. Ότι θες να βρεις υπάρχει και μάλιστα σε εκπληκτική ποιότητα. 

• Like 2
Δημοσ.

Ποια χειροτερη γεννια ρε παιδες, θα τρελαθουμε? Δεν θυμαμαι αλλη εποχη να εχω μαζεμενες τοσες παιχνιδαρες κ να μην προλαβαινω να ασχοληθω. Για καθε κονσολα μπορω να μετρησω τουλαχιστον 15 παιχνιδαρες το λιγοτερο που αγγιζουν το 10αρι ανετα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φανταζομαι τα παιδια εννοούν οτι αυτη η γενια ενω εχει παιχνιδαρες δεν εχει πολλα παιχνιδια  που να σπρωχνουν την game industry μπροστα.Σε αυτο θα συμφωνησω.

Για μενα προσωπικα,απο αυτα που εχω παιξει τουλαχιστον,μονο  το botw και το bloodborne/sekiro ειναι τετοια παιχνιδια.

Παντως για μενα η γενια n64-ps1 δεν προκειται να ξεπεραστει.Εκει ειχαμε παιχνιδαρες αλλα και παιχνιδια που πηγαν το μεσο μπροστα(Οοt-mario 64-soul reaver κτλπ)

Λοιπον κατεβασα το demo του cadence of hyrule.Ενω φαινεται οτι ειναι καλο παιχνιδι ειναι ξεκαθαρο οτι δεν ειναι για μενα.Δυσκολευομαι αρκετα με τον ρυθμο.

Επισης ασχοληθηκα και με το mario tennis aces,μεσω του game trails.Δεν με ενθουσιασε προσωπικα.Πιστευω βεβαια για παρεα,ειδικα αμα σας αρεσει το tennis ,οτι πρεπει να ειναι καλο.

Επεξ/σία από dekulinkgr
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, chek2fire είπε

το mario tenis είναι φοβερό από μόνο του. 

Είχα παίξει στο 3ds πιτσιρικάς το mario n sonic at the olympics και είχα λιώσει το tennis που απ' ότι κατάλαβα από εκεί το εμπνεύστηκαν και τώρα που κατέβασα το δοκιμαστικό ενώ είναι τα ίδια ακριβώς mechanics και εννοείται πιο βελτιωμένα δε με κράτησε. Δε ξέρω κατά πόσο αξίζει σαν stand alone AAA τίτλος..

Δημοσ.

Και εγώ δεν θα συμφωνήσω. Είναι από τις καλύτερες γενιές αυτή που διανύουμε! Όχι δα και η χειρότερη!... Ειλικρινά και εγώ έχω τόσους τίτλους που δεν βρίσκω τον χρόνο για να ασχοληθώ. Και όχι μόνο αυτό αλλά δεν προλαβαίνεις να τελειώσεις ένα παιχνίδι, ένα άλλο μετά βγαίνει που αξίζει. Δεν προλαβαίνω να δω όλα τα extras πέρα από το campaign σε ένα παιχνίδι (όπως πχ στο wargroove που έχει και puzzle και skirmish και multiplayer) και το αφήνω αναγκαστικά για να πιάσω ένα άλλο! Και όταν έχεις και 2 κονσόλες μαζί πχ ps4 και switch, τότε χάνεις την μπάλα. Και υπάρχουν ΤΟΣΑ πολλά παιχνίδια και σε διαφορετικές κατηγορίες που σίγουρα, σίγουρα θα βρεις κάτι να σου αρέσει. Απλά μπορεί να μην είναι τόσο παιχνιδάρα όσο κάποιοι παλαιότεροι τίτλοι γιατί πλέον έχει ανέβει πολύ ο πήχης και αναγκαστικά κάνουμε συγκριτικά με άλλους τίτλους. Και για μένα το BOTW είναι το δεύτερο καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει στην ζωή μου. Το πρώτο είναι το ocarina of time. Και η γενιά φυσικά έχει και τα παιχνίδια σε tablet, σε κινητά που και πάλι θα βρεις κάποια ενδιαφέροντα παιχνίδια. Δηλαδή μην λέμε και ότι θέλουμε. Και υπάρχουν και παιχνίδια όπως το Assassin's Creed Odyssey που ναι μεν έχει πολύ ωραία γραφικά αλλά είναι και αρκετά καλό παιχνίδι. Μην κολλάμε στο ότι είναι μόνο γραφικά και τίποτε άλλο. Και σε κάποιους που δεν αρέσουν παιχνίδια στυλ Fortnite, όπως και σε μένα, απλά τα προσπερνάμε.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
5 hours ago, CleanthisD said:

Γενικά ψήθηκε κάνεις να αγοράσει το τένις λόγο trails;

Εγώ πάντως κάνω αγώνα δρόμου να τερματίσω το Captain Toad μέχρι τις 12 το μεσημέρι αύριο που λήγει το trial. :P

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Malthador είπε

Εγώ πάντως κάνω αγώνα δρόμου να τερματίσω το Captain Toad μέχρι τις 12 το μεσημέρι αύριο που λήγει το trial. :P

Όμορφο παιχνίδι.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, stafftw είπε

Ειλικρινά θα συμφωνήσω μαζί σου, έχουν σταματήσει να με εντυπωσιάζουν τα γραφικά σε games πολύ καιρό τώρα, και όλοι το πάνε προς τα εκεί όταν είναι να επενδύσουν τόσα χρήματα (και χρόνο) σε κάποιο game, και όλα για να πουλήσει η nvidia το RT γίνονται ....Και το RDR 2 θα παίξω στην επόμενη αδεια μου χαχα θέλω το χρόνο μου από ότι φαίνεται

Αυτό που δεν μπορούν να καταλάβουν οι εταιρείες είναι πως τα παιχνίδια δεν είναι για τα γραφικά και τα εντυπωσιακά trailer αλλά θέλουν developers και αγάπη και φροντίδα.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...