Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Malthador είπε

Δύο πράγματα:

1) Μου ήρθε e-mail με προσφορά που λέει ότι αν δαπανήσω 200 rand από 9/8 έως 18/8 θα μου δώσει δώρο 500 gold points. Τα 500 gold points αξίζουν 50 rand στην Αφρική, αλλά κάλλιστα μπορούν να δαπανηθούν και στα υπόλοιπα ευρωπαϊκα eshops, δηλαδή αξίζουν 5 ευρώ. Προσωπικά αγόρασα το Turok για 214,5 rand (δηλαδή 12,50 ευρώ περίπου) και περιμένω να μπουν οι πόντοι. Θεωρώ ότι είναι πολύ καλή προσφορά, δίνεις 12 ευρώ και σου δίνουν πίσω 5 ευρώ, 40% επιστροφή.

2) Έψαχνα καιρό ένα τσαντάκι που να χωράει NSw, κινητό, πορτοφόλι και powerbank, γιατί με κούρασε η dedicate NSw case. Βρήκα αυτό που είναι ακριβώς αυτό που θέλω. Επώνυμο, φθηνό και χωράει ακριβώς αυτά που ήθελα.

Genre;

Όμορφο το τσαντάκι, αν μπορέσεις οταν παραλάβεις (αν δεν εχεις παραλαβει ηδη) ανέβασε τιποτε real life φωτογραφίες με αντικείμενα μεσα να καταλάβω μέγεθος.

Εχω αναγκη να χωρέσω: πορτοφολι, ηλ. Τσιγάρο, μπουκαλακι με υγρα ηλ. τσιγαρου, κινητό, έγγραφα (διπλωματα, αδειες, ασφαλειες κοκ)

• Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, teohokage είπε

δεν με πειράζει απλα οχι σε στυλ zelda

Hollow knight, celeste, dead cells, gris (αυτό θα το βγάλεις όλο στο καράβι και είναι ότι πιο ευχάριστο και χαλαρό) και άλλα πολλά άλλα έχει να κάνει με το τι σ αρέσει εσένα πιο πολυ. (Όλα αυτά δε ξεπερνάνε τα 20€)

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, I'm_busy είπε

Hollow knight, celeste, dead cells, gris (αυτό θα το βγάλεις όλο στο καράβι και είναι ότι πιο ευχάριστο και χαλαρό) και άλλα πολλά άλλα έχει να κάνει με το τι σ αρέσει εσένα πιο πολυ. (Όλα αυτά δε ξεπερνάνε τα 20€)

αγορά απο online store?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επιτελους ξεκινησα προχθες το Breath of The wild επειδη βγηκα σε αδεια...τι παιχνιδαρα ειναι αυτη ειλικρινα εχουν παει το open world σε αλλο επιπεδο μπορεις να αλληλεπιδρασεις με οτιδηποτε υπαρχει εχω μεινει παγωτο εχω παιξει 15 ωρες και ειμαι ακομα στα 5 shrines επειδη απλα κανω βολτες (σαν τον χαζο) και ψαχνω τα παντα 

Edit:Μπαινω στο fb και βλεπω αυτο 

FB_IMG_1565368884558.jpg

Επεξ/σία από stafftw
  • Like 4
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, teohokage είπε

αγορά απο online store?

Τα βρίσκεις και φυσικά άμα ψάξεις και Ελλάδα (το hollow knight και το dead cells εύκολα) αλλιώς μέσο store ή για λίγο καλύτερες τιμές σε κάνα cdkeys. Άμα δε τα θες άμεσα μπορείς να τα παραγγείλεις και από εξωτερικό.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, I'm_busy είπε

Τα βρίσκεις και φυσικά άμα ψάξεις και Ελλάδα (το hollow knight και το dead cells εύκολα) αλλιώς μέσο store ή για λίγο καλύτερες τιμές σε κάνα cdkeys. Άμα δε τα θες άμεσα μπορείς να τα παραγγείλεις και από εξωτερικό.

επειδή φεύγω αύριο εβαλα νότια Αφρική στο region να το παρω online, εκεί δεν έχουμε της καλύτερες τιμές?

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, teohokage είπε

επειδή φεύγω αύριο εβαλα νότια Αφρική στο region να το παρω online, εκεί δεν έχουμε της καλύτερες τιμές?

Από όσο λεν εδώ μέσα ναι εγώ δε το έχω επιχειρήσει ακόμα.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Malthador είπε

Δύο πράγματα:

1) Μου ήρθε e-mail με προσφορά που λέει ότι αν δαπανήσω 200 rand από 9/8 έως 18/8 θα μου δώσει δώρο 500 gold points. Τα 500 gold points αξίζουν 50 rand στην Αφρική, αλλά κάλλιστα μπορούν να δαπανηθούν και στα υπόλοιπα ευρωπαϊκα eshops, δηλαδή αξίζουν 5 ευρώ. Προσωπικά αγόρασα το Turok για 214,5 rand (δηλαδή 12,50 ευρώ περίπου) και περιμένω να μπουν οι πόντοι. Θεωρώ ότι είναι πολύ καλή προσφορά, δίνεις 12 ευρώ και σου δίνουν πίσω 5 ευρώ, 40% επιστροφή.

2) Έψαχνα καιρό ένα τσαντάκι που να χωράει NSw, κινητό, πορτοφόλι και powerbank, γιατί με κούρασε η dedicate NSw case. Βρήκα αυτό που είναι ακριβώς αυτό που θέλω. Επώνυμο, φθηνό και χωράει ακριβώς αυτά που ήθελα.

Genre;

1ον ξέρεις αν είναι για συγκεκριμένους γιατί δεν μου έχει έρθει κάποιο μήνυμα και 

2ον επειδή ψάχνω και εγώ για τσάντα θα με ενδιέφερε κ εμένα η άποψη σου όταν την πάρεις (για την ώρα λέω να πάρω την τσάντα της xiaomi για laptop)

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, lysopaine είπε

1ον ξέρεις αν είναι για συγκεκριμένους γιατί δεν μου έχει έρθει κάποιο μήνυμα και 

2ον επειδή ψάχνω και εγώ για τσάντα θα με ενδιέφερε κ εμένα η άποψη σου όταν την πάρεις (για την ώρα λέω να πάρω την τσάντα της xiaomi για laptop)

Εχω το συγκεκριμενο τσαντακι σε ποντικι που υπαρχει και ειναι οντως πολυ βολικο(μαλίστα χωραει αρκετα παραπανω πραγματα απο αυτα που του φαινεται). Νορμαλ ποιοτητα,δεν μου εχει βραχει ποτε κατι μεσα χωρις βεβαια να το εχω τεσταρει σε καταρακτωδη βροχη.

Καμια φορα στριμωχνω και μπουκαλι-παγουρι 😛

• Moderators
Δημοσ.
40 minutes ago, lysopaine said:

1ον ξέρεις αν είναι για συγκεκριμένους γιατί δεν μου έχει έρθει κάποιο μήνυμα 

Τώρα που το λες, γράφει ότι μόνο όσοι έχουν λάβει το email μπαίνουν στην προσφορά... 😕

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Malthador είπε

Τώρα που το λες, γράφει ότι μόνο όσοι έχουν λάβει το email μπαίνουν στην προσφορά... 😕

Εμενα ηρθε διαφορετικο μηνυμα... Για επιλεγμενους χρηστες διπλασιαζει τους ποντους.

Screenshot_20190810-053224.png

Δημοσ.
13 hours ago, stafftw said:

Επιτελους ξεκινησα προχθες το Breath of The wild επειδη βγηκα σε αδεια...τι παιχνιδαρα ειναι αυτη ειλικρινα εχουν παει το open world σε αλλο επιπεδο μπορεις να αλληλεπιδρασεις με οτιδηποτε υπαρχει εχω μεινει παγωτο εχω παιξει 15 ωρες και ειμαι ακομα στα 5 shrines επειδη απλα κανω βολτες (σαν τον χαζο) και ψαχνω τα παντα 

Edit:Μπαινω στο fb και βλεπω αυτο 

FB_IMG_1565368884558.jpg

Σε πιάνει κατάθλιψη όταν τελειώνεις τα BOTW/RDR2 με βάση τους τίτλους εκεί έξω.....για τα δικά μου γούστα η χειρότερη γενιά και όσο πάμε προς φιλοσοφίες bigger stronger faster hardware το ίδιο ξαναζεσταμένο φαγητό θα τρώμε. Απόλαυσε και ξεζουμισε το με την ησυχία σου. 

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, DJTaurus είπε

Σε πιάνει κατάθλιψη όταν τελειώνεις τα BOTW/RDR2 με βάση τους τίτλους εκεί έξω.....για τα δικά μου γούστα η χειρότερη γενιά και όσο πάμε προς φιλοσοφίες bigger stronger faster hardware το ίδιο ξαναζεσταμένο φαγητό θα τρώμε. Απόλαυσε και ξεζουμισε το με την ησυχία σου. 

Ειλικρινά θα συμφωνήσω μαζί σου, έχουν σταματήσει να με εντυπωσιάζουν τα γραφικά σε games πολύ καιρό τώρα, και όλοι το πάνε προς τα εκεί όταν είναι να επενδύσουν τόσα χρήματα (και χρόνο) σε κάποιο game, και όλα για να πουλήσει η nvidia το RT γίνονται ....Και το RDR 2 θα παίξω στην επόμενη αδεια μου χαχα θέλω το χρόνο μου από ότι φαίνεται

Επεξ/σία από stafftw
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...