jon_pallis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 47 λεπτά πριν, Malthador είπε Δύο πράγματα: 1) Μου ήρθε e-mail με προσφορά που λέει ότι αν δαπανήσω 200 rand από 9/8 έως 18/8 θα μου δώσει δώρο 500 gold points. Τα 500 gold points αξίζουν 50 rand στην Αφρική, αλλά κάλλιστα μπορούν να δαπανηθούν και στα υπόλοιπα ευρωπαϊκα eshops, δηλαδή αξίζουν 5 ευρώ. Προσωπικά αγόρασα το Turok για 214,5 rand (δηλαδή 12,50 ευρώ περίπου) και περιμένω να μπουν οι πόντοι. Θεωρώ ότι είναι πολύ καλή προσφορά, δίνεις 12 ευρώ και σου δίνουν πίσω 5 ευρώ, 40% επιστροφή. 2) Έψαχνα καιρό ένα τσαντάκι που να χωράει NSw, κινητό, πορτοφόλι και powerbank, γιατί με κούρασε η dedicate NSw case. Βρήκα αυτό που είναι ακριβώς αυτό που θέλω. Επώνυμο, φθηνό και χωράει ακριβώς αυτά που ήθελα. Genre; Όμορφο το τσαντάκι, αν μπορέσεις οταν παραλάβεις (αν δεν εχεις παραλαβει ηδη) ανέβασε τιποτε real life φωτογραφίες με αντικείμενα μεσα να καταλάβω μέγεθος. Εχω αναγκη να χωρέσω: πορτοφολι, ηλ. Τσιγάρο, μπουκαλακι με υγρα ηλ. τσιγαρου, κινητό, έγγραφα (διπλωματα, αδειες, ασφαλειες κοκ)
I'm_busy Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, teohokage είπε δεν με πειράζει απλα οχι σε στυλ zelda Hollow knight, celeste, dead cells, gris (αυτό θα το βγάλεις όλο στο καράβι και είναι ότι πιο ευχάριστο και χαλαρό) και άλλα πολλά άλλα έχει να κάνει με το τι σ αρέσει εσένα πιο πολυ. (Όλα αυτά δε ξεπερνάνε τα 20€)
teohokage Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 14 λεπτά πριν, I'm_busy είπε Hollow knight, celeste, dead cells, gris (αυτό θα το βγάλεις όλο στο καράβι και είναι ότι πιο ευχάριστο και χαλαρό) και άλλα πολλά άλλα έχει να κάνει με το τι σ αρέσει εσένα πιο πολυ. (Όλα αυτά δε ξεπερνάνε τα 20€) αγορά απο online store?
stafftw Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Επιτελους ξεκινησα προχθες το Breath of The wild επειδη βγηκα σε αδεια...τι παιχνιδαρα ειναι αυτη ειλικρινα εχουν παει το open world σε αλλο επιπεδο μπορεις να αλληλεπιδρασεις με οτιδηποτε υπαρχει εχω μεινει παγωτο εχω παιξει 15 ωρες και ειμαι ακομα στα 5 shrines επειδη απλα κανω βολτες (σαν τον χαζο) και ψαχνω τα παντα Edit:Μπαινω στο fb και βλεπω αυτο Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2019 από stafftw 4
I'm_busy Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 57 λεπτά πριν, teohokage είπε αγορά απο online store? Τα βρίσκεις και φυσικά άμα ψάξεις και Ελλάδα (το hollow knight και το dead cells εύκολα) αλλιώς μέσο store ή για λίγο καλύτερες τιμές σε κάνα cdkeys. Άμα δε τα θες άμεσα μπορείς να τα παραγγείλεις και από εξωτερικό.
teohokage Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, I'm_busy είπε Τα βρίσκεις και φυσικά άμα ψάξεις και Ελλάδα (το hollow knight και το dead cells εύκολα) αλλιώς μέσο store ή για λίγο καλύτερες τιμές σε κάνα cdkeys. Άμα δε τα θες άμεσα μπορείς να τα παραγγείλεις και από εξωτερικό. επειδή φεύγω αύριο εβαλα νότια Αφρική στο region να το παρω online, εκεί δεν έχουμε της καλύτερες τιμές?
I'm_busy Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 46 λεπτά πριν, teohokage είπε επειδή φεύγω αύριο εβαλα νότια Αφρική στο region να το παρω online, εκεί δεν έχουμε της καλύτερες τιμές? Από όσο λεν εδώ μέσα ναι εγώ δε το έχω επιχειρήσει ακόμα.
non-serviam Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Την έχει κανείς να μας πει αν αξίζει στο τάλιρο; https://www.hotukdeals.com/deals/grip-case-for-nintendo-switch-3276779
lysopaine Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 5 ώρες πριν, Malthador είπε Δύο πράγματα: 1) Μου ήρθε e-mail με προσφορά που λέει ότι αν δαπανήσω 200 rand από 9/8 έως 18/8 θα μου δώσει δώρο 500 gold points. Τα 500 gold points αξίζουν 50 rand στην Αφρική, αλλά κάλλιστα μπορούν να δαπανηθούν και στα υπόλοιπα ευρωπαϊκα eshops, δηλαδή αξίζουν 5 ευρώ. Προσωπικά αγόρασα το Turok για 214,5 rand (δηλαδή 12,50 ευρώ περίπου) και περιμένω να μπουν οι πόντοι. Θεωρώ ότι είναι πολύ καλή προσφορά, δίνεις 12 ευρώ και σου δίνουν πίσω 5 ευρώ, 40% επιστροφή. 2) Έψαχνα καιρό ένα τσαντάκι που να χωράει NSw, κινητό, πορτοφόλι και powerbank, γιατί με κούρασε η dedicate NSw case. Βρήκα αυτό που είναι ακριβώς αυτό που θέλω. Επώνυμο, φθηνό και χωράει ακριβώς αυτά που ήθελα. Genre; 1ον ξέρεις αν είναι για συγκεκριμένους γιατί δεν μου έχει έρθει κάποιο μήνυμα και 2ον επειδή ψάχνω και εγώ για τσάντα θα με ενδιέφερε κ εμένα η άποψη σου όταν την πάρεις (για την ώρα λέω να πάρω την τσάντα της xiaomi για laptop)
kti23 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 16 λεπτά πριν, lysopaine είπε 1ον ξέρεις αν είναι για συγκεκριμένους γιατί δεν μου έχει έρθει κάποιο μήνυμα και 2ον επειδή ψάχνω και εγώ για τσάντα θα με ενδιέφερε κ εμένα η άποψη σου όταν την πάρεις (για την ώρα λέω να πάρω την τσάντα της xiaomi για laptop) Εχω το συγκεκριμενο τσαντακι σε ποντικι που υπαρχει και ειναι οντως πολυ βολικο(μαλίστα χωραει αρκετα παραπανω πραγματα απο αυτα που του φαινεται). Νορμαλ ποιοτητα,δεν μου εχει βραχει ποτε κατι μεσα χωρις βεβαια να το εχω τεσταρει σε καταρακτωδη βροχη. Καμια φορα στριμωχνω και μπουκαλι-παγουρι 😛
Moderators Malthador Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 40 minutes ago, lysopaine said: 1ον ξέρεις αν είναι για συγκεκριμένους γιατί δεν μου έχει έρθει κάποιο μήνυμα Τώρα που το λες, γράφει ότι μόνο όσοι έχουν λάβει το email μπαίνουν στην προσφορά... 😕
petecj101 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 5 ώρες πριν, Malthador είπε Τώρα που το λες, γράφει ότι μόνο όσοι έχουν λάβει το email μπαίνουν στην προσφορά... 😕 Εμενα ηρθε διαφορετικο μηνυμα... Για επιλεγμενους χρηστες διπλασιαζει τους ποντους.
DJTaurus Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 13 hours ago, stafftw said: Επιτελους ξεκινησα προχθες το Breath of The wild επειδη βγηκα σε αδεια...τι παιχνιδαρα ειναι αυτη ειλικρινα εχουν παει το open world σε αλλο επιπεδο μπορεις να αλληλεπιδρασεις με οτιδηποτε υπαρχει εχω μεινει παγωτο εχω παιξει 15 ωρες και ειμαι ακομα στα 5 shrines επειδη απλα κανω βολτες (σαν τον χαζο) και ψαχνω τα παντα Edit:Μπαινω στο fb και βλεπω αυτο Σε πιάνει κατάθλιψη όταν τελειώνεις τα BOTW/RDR2 με βάση τους τίτλους εκεί έξω.....για τα δικά μου γούστα η χειρότερη γενιά και όσο πάμε προς φιλοσοφίες bigger stronger faster hardware το ίδιο ξαναζεσταμένο φαγητό θα τρώμε. Απόλαυσε και ξεζουμισε το με την ησυχία σου. 3 1
stafftw Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, DJTaurus είπε Σε πιάνει κατάθλιψη όταν τελειώνεις τα BOTW/RDR2 με βάση τους τίτλους εκεί έξω.....για τα δικά μου γούστα η χειρότερη γενιά και όσο πάμε προς φιλοσοφίες bigger stronger faster hardware το ίδιο ξαναζεσταμένο φαγητό θα τρώμε. Απόλαυσε και ξεζουμισε το με την ησυχία σου. Ειλικρινά θα συμφωνήσω μαζί σου, έχουν σταματήσει να με εντυπωσιάζουν τα γραφικά σε games πολύ καιρό τώρα, και όλοι το πάνε προς τα εκεί όταν είναι να επενδύσουν τόσα χρήματα (και χρόνο) σε κάποιο game, και όλα για να πουλήσει η nvidia το RT γίνονται ....Και το RDR 2 θα παίξω στην επόμενη αδεια μου χαχα θέλω το χρόνο μου από ότι φαίνεται Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2019 από stafftw 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις