I'm_busy Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 44 λεπτά πριν, -WISE- είπε Τελικά δεν άντεξα και τσίμπησα την προσφορά του Switch με bundle Super Smash Bros Ultimate Edition. Για να δούμε τι θα δούμε. Είμαι casual gamer και δεν την θέλω για βασική κονσόλα (ελέω PS4 στο σπίτι) αλλά για ταξίδια και στη δουλειά που υπάρχουν ώρες μέσα στην ημέρα που μου χρειάζεται μια φορητή κονσόλα. Επίσης δεν με ενδιαφέρουν τα αποκλειστικά της Nindy. Κυρίως θα κινηθώ σε 3rd party τίτλους. Ήθελα να ρωτήσω ποια παιχνίδια προτείνετε για couch co op να παίζω με τον κολλητό ή την κοπελιά. Έχω υπόψιν κάποια όπως το Overcooced, Rocket League και Rayman Legends που τα χω και στο PS4 και θέλω κάτι αντίστοιχο. Σκέφτομαι για Snipperclips, Puyo Puyo Tetris ή το κλασικό το Tetris. Βλέπω κάτι τύπου Carnival Games, Las Vegas και Sports Party αλλά δεν μου γεμίζουν το μάτι. Για ρίχτε καμιά ιδέα. Mario kart, snes games (με το nso), mario party (καλά μόνο 3rd party δεν είναι αυτά 😂), metal slug, dagon ball fighters Z (θα βγει τώρα στο eshop προσφορά στα 19.99€ γιατί έχει βγει ήδη σε US) και άλλα πολλά, γενικά το switch έχει πολύ υλικό για co op και vs.
-WISE- Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, I'm_busy είπε Mario kart, snes games (με το nso), mario party (καλά μόνο 3rd party δεν είναι αυτά 😂), metal slug, dagon ball fighters Z (θα βγει τώρα στο eshop προσφορά στα 19.99€ γιατί έχει βγει ήδη σε US) και άλλα πολλά, γενικά το switch έχει πολύ υλικό για co op και vs. Όταν λέω δεν με νοιάζουν τα αποκλειστικά εννοώ ότι δεν πήρα επ ουδενί την κονσόλα για τα αποκλειστικά της. Βολεύομαι με multiplatform τίτλους όπως FIFA, DOOM, Wolfenstein κλπ. Ποτέ δεν ήμουν fan των Mario, Zelda, Pokemon. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι αν πχ το Mario Kart είναι διασκεδαστικό, δεν θα το πάρω. Ευχαριστώ φίλτατε
Moderators Malthador Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Moderators Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 46 minutes ago, -WISE- said: Για αυτό πήρα αυτήν την έκδοση. Γιατί με ψήνει το συγκεκριμένο game. Υπόψιν ότι δεν θα πάρω τώρα άμεσα το Pro controller οπότε ό,τι κάνω θα το κάνω με τα joy cons! Οπότε ψάχνω games που δεν χρειάζονται δύο πλήρη χειριστήρια. Μα καλά τώρα κι εσύ μας τρολάρεις, πήρες μία κονσόλα για co-op της οποιάς τα 1st-party είναι ιδανικά για co-op και λες ότι δεν σε ενδιαφέρουν. Smash Bros. Mario Kart 8 Deluxe New Super Mario Bros U Deluxe Kirby Yoshi Bayoneta Super Mario Odyssey Εντάξει, δεν παίζει να προτιμάς Rocket League για couch co-op... 1 2
-WISE- Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Ευχαριστώ @Malthador Όπως έγραψα και στον I'm_busy δεν έχω πρόβλημα εννοείται να τα παίξω αν είναι αυτό που ζητάω. Απλά δεν με ενδιαφέρει να παίξω σόνι και ντε αυτά.
SoFGR Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 mario kart ειναι οτι πρεπει για casual φαση 2 ατομα - μεχρι και ασσιστ για το στριψιμο παιζει, το εχω στησει επιτοπου στο μαγαζι για να παιξω με πελατες καμποσες φορες. τσεκαρε και το mario tennis aces αν εχεις συνδρομη στο online, παιζει κατι σαν δωρεαν trial και αμα σου αρεσει το game το αγοραζεις με εκπτωση. μονο και μονο με το διαφημιστικο εχω ψαρωσει αρκετους casual οταν ρωτανε να μαθουν για το game 😛 1
EverythingYouBelieve Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 6/8/2019 στις 4:10 ΜΜ, Fulgore είπε Για να κλεισω το παραπανω κομματι που ειχα αναφερει πιο πισω περι Γερμανου,να πω μονο οτι email επιβεβαιωσης οτι εχει φτασει στο καταστημα δεν ηρθε ποτε και μεσα στην σελιδα του Γερμανου μου εμφανιζε οτι ειχα ηδη παραλάβει το παιχνιδι τις μερες αυτες που τσαμπα περιμενα. Ακριβώς ίδια ιστορία, αφού τσεκάρω μέσω του site ότι λέει ολοκληρωμένη πάω στο κατάστημα και μου λέει "δε βλέπω να μας έχει έρθει κάτι, σας έστειλαν sms;", αυτόματα απαντάω "ναι" (προφανώς δεν είχα λάβει sms...) και ψάχνει λίγο καλύτερα και τι να δει, ένα Mario Party για μένα, όλε! Στο μεταξύ χθες πήρα στα χέρια μου την πολύ ωραία limited του Fire Emblem, ακολουθεί σε spoiler σεντονάκι για εξυπηρέτηση Media Markt και πώς τελικά τα κατάφερα... Spoiler Αρχές Ιούλη, με έχετε ήδη ψήσει εδώ μέσα, ψάχνω τo Fire Emblem: Three Houses Limited Edition και το βρίσκω μόνο στο Media Markt, δεν έχω αγοράσει ποτέ από εκεί, ίσως μια φορά πριν 2-3 χρόνια, δεν βολεύουν και οι μετακινήσεις. Κάνω προπαραγγελία από το site, πληρώνω με κάρτα, μου φάνηκε καλή ιδέα, μικρή σημασία έχει. Βάζω και παραλαβή στο σπίτι καθώς έχει δωρεάν μεταφορικά. Στα καπάκια έρχεται το mail επιβεβαίωσης και μερικά λεπτά αργότερα βλέπω στο site να εμφανίζει τη limited σαν εξαντλημένη, πρόλαβα το τελευταίο κομμάτι σκέφτηκα, πολύ τυχερός. Στο site τους όμως κάνοντας log-in δεν βλέπω πουθενά την παραγγελία ή εξέλιξη παραγγελίας κλπ. Κλασικός καχύποπτος εγώ στέλνω mail να μου επιβεβαιώσουν ότι ισχύει η παραγγελία. Μου απαντάνε ως εξής: "Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η παραγγελία σας είναι επιτυχώς καταχωρημένη στο λογαριασμό σας. Σε περίπτωση που δεν σας εμφανίζεται είναι λόγω αναβάθμισης στη σελίδα μας", καθησυχάζομαι και λέω ας πιω ένα φρέντο εσπρέσο. Fast-forward κοντά 4 εβδομάδες και γράφει το ημερολόγιο Παρασκευή 26 Ιουλίου, ημέρα παραλαβής. Διάφοροι δεν έχουν παραλάβει εδώ μέσα, λίγο το ότι είναι Παρασκευή, λίγο η καλοκαιρινή ραστώνη, όλα είναι πιο δυσκίνητα, λέω θα ασχοληθώ από εβδομάδα. Αφού περνάει και η Δευτέρα χωρίς ενημέρωση, Τρίτη πρωί κάνω την πρώτη κίνηση επικοινωνίας (από μια σειρά συνολικά 8 τηλεφωνημάτων και 3 chat στο site) για να ενεργοποιήσω μάλλον το troll-mode της Media Markt, συνοπτικά: Ημέρα 1η: Θα παραλάβετε αύριο, συγνώμη για την καθυστέρηση. Ημέρα 2η: Το προϊόν είναι στην αποθήκη, θα αποσταλεί αύριο. Ημέρα 3η: Το προϊόν είναι εξαντλημένο, περίεργο, θα μεταφέρουμε αίτημα διερεύνησης και θα επικοινωνήσουμε (ποτέ). Ημέρα 4η: Το προϊόν είναι στην αποθήκη, θα αποσταλεί σήμερα, δεν γνωρίζουμε γιατί σας είπαν εξαντλημένο. Ημέρα 5η: Το προϊόν έχει μεταφερθεί στην εταιρία κούριερ, θα παραλάβετε αύριο. Εδώ να σημειώσω πως πλέον είναι Δευτέρα, έχω μπει στα Public Συντάγματος για να σκοτώσω ένα δεκάλεπτο και βρίσκονται μπροστά μου όχι 1 αλλά 3 κομμάτια της limited μα αντιστέκομαι να την τσιμπήσω καθώς 2 ώρες πριν μου έχουν πει από Media Markt ότι έχει πάει σε κούριερ! Ημέρα 6η: Το προϊόν το βλέπουμε διαθέσιμο στην αποθήκη, θα μεταφέρουμε αίτημα διερεύνησης και θα επικοινωνήσουμε (ποτέ). Ημέρα 7η: Το προϊόν είναι δρομολογημένο για να αποσταλεί αύριο (wtf ξέρω γω)! Ημέρα 7η ξανά για τεστ με άλλον υπάλληλο, ίσως ο πιο πρόθυμος και επικοινωνιακός από όλους: Το προϊόν είναι εξαντλημένο, σας διαβεβαιώνω ότι δεν θα παραλάβετε, ξεχάστε ό,τι σας είπαν. (μάλιστα) Είχαν ήδη δοκιμαστεί τα νεύρα μου με αυτά που άκουγα τόσες μέρες και η ελπίδα ότι απλά είχαν μπλέξει τα μπούτια τους καλοκαιριάτικα γκρεμίστηκε αμέσως. Σηκώνομαι και φεύγω για Public Συντάγματος μπας και έχει ξεμείνει καμία από προχθές, φυσικά δεν έχει μείνει ούτε η σκόνη τους στο ράφι. Και εντελώς ξαφνικά συμβαίνει το εξής... καθώς περνάω μπροστά από το γκισέ για τις παραλαβές, η πόρτα είναι ανοιχτή και παίρνει το μάτι μου μια limited στο πάνω-πάνω ράφι. Ντράπηκα λίγο μα στην κατάσταση που βρισκόμουν είπα να το δοκιμάσω, ρώτησα τον υπάλληλο αν μπορεί να τσεκάρει αν έχει ξεμείνει εκεί από μη παραλαβή και απλά δεν την μετακίνησαν ακόμα στα μπροστά ράφια. Αρχικά μου απαντάει πως δεν μπορεί να δει τέτοια στοιχεία αλλά φουλ πρόθυμος προτείνει να κάνει ένα τσεκ στο site μήπως υπάρχει καμία σε άλλο κατάστημα. Μου λέει πως βλέπει μια στο κατάστημα Καλλιθέας αλλά δεν μπορεί να την παραγγείλει καθώς η limited δεν υπάρχει πλέον σαν καταχώρηση για αγορά στο site ούτε όμως μπορεί να σιγουρέψει αν είναι ακόμα εκεί, μόνη λύση να πάω από εκεί. Και ενώ ψάχνω στο κινητό που ακριβώς βρίσκεται στο χάρτη, ακούω τη φωνή του "είσαι τυχερός εμφανίζει και μια εδώ στο κατάστημα, για έλα μαζί μου". Πάμε στη συγκεκριμένη που είχα δει στις παραλαβές, την τσεκάρει και μου λέει "ναι, είσαι πολύ τυχερός, όντως δεν έγινε παραλαβή και απλά δεν την μετακινήσαμε ακόμα μπροστά". Επιστρέφω σπίτι και σηκώνω το τηλέφωνο για μια τελευταία φορά: "Παρακαλώ ακυρώστε την παραγγελία μου, γεια και σε σας"! Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2019 από EverythingYouBelieve
Fulgore Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, EverythingYouBelieve είπε Ημέρα 5η: Το προϊόν έχει μεταφερθεί στην εταιρία κούριερ, θα παραλάβετε αύριο. Εδώ να σημειώσω πως πλέον είναι Δευτέρα, έχω μπει στα Public Συντάγματος για να σκοτώσω ένα δεκάλεπτο και βρίσκονται μπροστά μου όχι 1 αλλά 3 κομμάτια της limited μα αντιστέκομαι να την τσιμπήσω καθώς 2 ώρες πριν μου έχουν πει από Media Markt ότι έχει πάει σε κούριερ! Τα καλα του να εισαι στην Αθηνα(ή και Σαλονικα ή τελος παντων σε μεγαλες πολεις). Απο επαρχια μονο απο εξωτερικο ειναι να παραγγελνεις limited εκδοσεις. Περαν τουτου το ηθικο διδαγμα απο το σεντονι που εγραψες ειναι το παραπανω. Επρεπε να πηγαινες να την αγοραζες με το που την ειδες μπροστα σου(δεν ξερω αν ηταν ακριβοτερη απο αυτην που ειχες πληρωσει απο mediamakrt)και αν σου ερχοταν και η αλλη απο mediamarkt,να την επεστρεφες πισω και να επαιρνες τα λεφτα σου. Ο @Malthadorκαι ορισμενοι αλλοι το εχουν γραψει κιολας στα διαφορα θεματα των παιχνιδιων οτι οταν προκειται για συλλεκτικες εκδοσεις δεν εμπιστευονται(μετα απο ακυρα απο παλιοτερες αγορες)τα Ελληνικα καταστηματα ακριβως επειδη ειναι μπαχαλο στην εσωτερικη ενημερωση/συστημα που εχουν μεταξυ αποθηκης και καταστηματων,παραγγελνουν απο παντου και οποια ερθει πρωτη την κρατανε και τις υπολοιπες τις ακυρωνουν. Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2019 από Fulgore 3
duende Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, EverythingYouBelieve είπε Ακριβώς ίδια ιστορία, αφού τσεκάρω μέσω του site ότι λέει ολοκληρωμένη πάω στο κατάστημα και μου λέει "δε βλέπω να μας έχει έρθει κάτι, σας έστειλαν sms;", αυτόματα απαντάω "ναι" (προφανώς δεν είχα λάβει sms...) και ψάχνει λίγο καλύτερα και τι να δει, ένα Mario Party για μένα, όλε! Στο μεταξύ χθες πήρα στα χέρια μου την πολύ ωραία limited του Fire Emblem, ακολουθεί σε spoiler σεντονάκι για εξυπηρέτηση Media Markt και πώς τελικά τα κατάφερα... χμ τωρα που το λες ειχα παραγγειλει ενα pokemon εδω και 10 μερες και ουτε φωνη ουτε ακροαση απο τη 1η του μηνα που μου ηρθε μηνυμα οτι εφυγε απο τα κεντρικα τους...και τωρα κοιταζω τη κατασταση και λεει "ολοκληρωμενη"..ποσο γτπκ ο γερμανος Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2019 από duende
Fulgore Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, duende είπε χμ τωρα που το λες ειχα παραγγειλει ενα pokemon εδω και 10 μερες και ουτε φωνη ουτε ακροαση απο τη 1η του μηνα που μου ηρθε μηνυμα οτι εφυγε απο τα κεντρικα τους...και τωρα κοιταζω τη κατασταση και λεει "ολοκληρωμενη"..ποσο γτπκ ο γερμανος Αν εχεις βαλει παραλαβή απο καταστημα,τοτε εκει που λεει κατασταση ''ολοκληρωμενη'' στα δεξια δες την ημερομηνια/ωρα. Λογικα αυτη ειναι η ημερομηνια στην οποια θα εφτασε το παιχνιδι στο ταδε καταστημα. Δεν ξερω ποια εκδοση Pokemon αγορασες,αλλα το λεω αυτο μιας και η εκδοση που ηταν προσφορα μαζι με την pokeball εξαντληθηκε και του pikachu και της eevee.
chek2fire Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 media markt όποτε έχω κάνει παραγγελίες ως συνήθως κολέκτορες γιατί έβρισκες πάντα κάτι απίθανα εκεί, ποτέ δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Γενικά πάντως με τους κολέκτορες του switch κάτι συμβαίνει και σε όλα τα μαγαζιά βάζουν διαθεσιμότητα περισσότερα τεμάχια από τι έχουν στην πραγματικότητα διαθέσιμα. Η εμπειρία έχει δείξει πάντως ότι είναι πολύ ποιο αξιόπιστα τα σχετικά μικρά gaming καταστήματα παρά οι μεγάλες αλυσίδες.
logistoulis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Τελικά χθες το παρέλαβε η αδερφή μου (εγώ διακοπαρω μακριά από Αθήνα), αυτή τη φορά έγινε αντικατάσταση του dock που την άλλη φορά δεν είχε πρόβλημα.. Στις 14 που θα είμαι πάλι Αθήνα θα δω ο ίδιος πώς πάει έκλεισα πάντως ένα μήνα χωρίς κονσόλα μια χαρά ξεκίνησα
ison Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 20 λεπτά πριν, logistoulis είπε Τελικά χθες το παρέλαβε η αδερφή μου (εγώ διακοπαρω μακριά από Αθήνα), αυτή τη φορά έγινε αντικατάσταση του dock που την άλλη φορά δεν είχε πρόβλημα.. Στις 14 που θα είμαι πάλι Αθήνα θα δω ο ίδιος πώς πάει έκλεισα πάντως ένα μήνα χωρίς κονσόλα μια χαρά ξεκίνησα μια χαρα αντε με το καλο εχει πετυχει κανεις astral chain collectors σε ελληνικο καταστημα?
teohokage Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 έχει να προτείνει κανένας παιχνίδι χαλαρό για πλοίο μεχρι ένα 30-35 ευρώ?
Moderators Malthador Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δύο πράγματα: 1) Μου ήρθε e-mail με προσφορά που λέει ότι αν δαπανήσω 200 rand από 9/8 έως 18/8 θα μου δώσει δώρο 500 gold points. Τα 500 gold points αξίζουν 50 rand στην Αφρική, αλλά κάλλιστα μπορούν να δαπανηθούν και στα υπόλοιπα ευρωπαϊκα eshops, δηλαδή αξίζουν 5 ευρώ. Προσωπικά αγόρασα το Turok για 214,5 rand (δηλαδή 12,50 ευρώ περίπου) και περιμένω να μπουν οι πόντοι. Θεωρώ ότι είναι πολύ καλή προσφορά, δίνεις 12 ευρώ και σου δίνουν πίσω 5 ευρώ, 40% επιστροφή. 2) Έψαχνα καιρό ένα τσαντάκι που να χωράει NSw, κινητό, πορτοφόλι και powerbank, γιατί με κούρασε η dedicate NSw case. Βρήκα αυτό που είναι ακριβώς αυτό που θέλω. Επώνυμο, φθηνό και χωράει ακριβώς αυτά που ήθελα. 4 minutes ago, teohokage said: έχει να προτείνει κανένας παιχνίδι χαλαρό για πλοίο μεχρι ένα 30-35 ευρώ? Genre; 2
teohokage Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 3 λεπτά πριν, Malthador είπε Genre; δεν με πειράζει απλα οχι σε στυλ zelda
Προτεινόμενες αναρτήσεις