Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 6/8/2019 στις 10:41 ΠΜ, Mpiftekis είπε

Να ρωτήσω κάτι άλλο... Αν απεγκαταστήσω ένα παιχνίδι, χάνονται και τα saves του;

Όχι εκτός αν διαγράψεις και τα saves . Αν πληρώνεις για online τότε έχεις στα περισσότερα παιχνίδια και cloud saves οπότε μην αγχώνεσαι.

12 ώρες πριν, jon_pallis είπε

Platform: Mario Odyssey, Mario Maker 2

RPG: Octopath

Racing: Mario Kart

Action/Adventure: Zelda BOTW

Shooter: Splatoon 2

Indie: CELESTE, Dead Cells, Messenger, Katana

Puzzle: Tetris 99

Honourable Mentions: Mario Vs Rabbids

Στα Indies θα έβαζα και το hollow knight αν θες κάτι δύσκολο.

19 ώρες πριν, gkatsogr είπε

Καλησπέρα! Εγώ αγόρασα το Nintendo Switch Super Smash Bros Ultimate Edition με την προσφορά που είχε ο Γερμανός και με την €πιστροφή βγήκε σε καλή τιμή (ακόμη δεν έχω παραλάβει). Από Nintendo έχω ακόμη το gameboy advance sp και χρόνια είχα να πάρω κονσόλα της Nintendo. Γενικότερα παίζω σε PC/PS4 Pro και στο κινητό games και έκανα το βήμα στο switch λόγω του γιού μου που το ζαχαρώνει εδώ και πολύ καιρό. Βλέπω εδώ τις 505 σελίδες του θέματος και δεν ξέρω αν θα καταφέρω να τις διαβάσω όλες. Το παιχνίδι που θέλω να αγοράσω (είναι του γούστου μου) είναι το New Super Mario Bros. U Deluxe. Αγόρασα μόνο extra ένα φιλμάκι για την οθόνη μπροστά από το eShop (https://www.e-shop.gr/hori-screen-protective-filter-fornintendoswitch-p-NSW.00028) λέει τίποτα ή να κοιτάξω για κάτι άλλο; Θέλω επίσης να μου προτείνεται μία θήκη μεταφοράς .

Ευχαριστώ και συγγνώμη αν σας έπρηξα! 

Θα πρότεινα αν θέλεις και εσύ, καλύτερα το Super Mario Maker 2 γιατί όλα αυτά πλέον τα 2d Mario platformers είναι σχεδόν ίδια. Θα μπορείς να παίζεις online πίστες, να φτιάχνεις τις δικές σου και έχει και κανονικό story mode. Τώρα ότι θες εσύ απλά σου προτείνω.

35 λεπτά πριν, -WISE- είπε

Δεν έχεις και άδικο αλλά μόνο τα περιφερειακά που θέλω να πάρω κοστίζουν πάνω από 50 ευρώ. 😛
Ποια θεωρείς καλύτερη περίπτωση αν ήταν να αγοράσεις τώρα;

Αν δεν θέλεις τώρα τότε περίμενε. Στο black Friday κάθε χρονιά η Nintendo βγάζει μια έκδοση μόνο για εκείνη την εβδομάδα και θα έχει έρθει και το νέο μοντέλο με την βελτιωμένη μπαταρία. Η αλλιώς πάρτο τώρα αυτό το bundle και θα γλιτώσεις γύρω στους 5 μήνες 😀.

35 λεπτά πριν, -WISE- είπε

Δεν έχεις και άδικο αλλά μόνο τα περιφερειακά που θέλω να πάρω κοστίζουν πάνω από 50 ευρώ. 😛
Ποια θεωρείς καλύτερη περίπτωση αν ήταν να αγοράσεις τώρα;

Αν δεν θέλεις τώρα τότε περίμενε. Στο black Friday κάθε χρονιά η Nintendo βγάζει μια έκδοση μόνο για εκείνη την εβδομάδα και θα έχει έρθει και το νέο μοντέλο με την βελτιωμένη μπαταρία. Η αλλιώς πάρτο τώρα αυτό το bundle και θα γλιτώσεις γύρω στους 5 μήνες 😀.

• Thanks 2
Δημοσ.

Πιστεύω ότι το Σεπτέμβριο τα καταστήματα θα κάνουν προσφορές/εκπτώσεις για να διώξουν τα stock των παλιών μοντέλων γιατί το νέο μοντέλο θα έχει την ίδια τιμή με αυτή που έχει τώρα το παλιό.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Ρε γμτ αυτό το DxM δεν με έχει πείσει ακόμα σαν τίτλος και με απωθεί να αγοράσω την limited. Αν δεν φτιάξουν τα καρέ του θα είναι εντελώς πανηγύρι. 

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, darksider13 είπε

Αν το πάρω μόνο online μπορώ να παίξω? Το online είναι free?

1fdc2814eb5ab4ea2adfa47a979e455a1551785685-lg.png

Το online στο switch δεν είναι δωρεάν

Δεν ξέρω αν θα βρίσκεις αντίπαλο/συμπαίκτες

Δεν ηξερα καν οτι βγηκε port για το switch

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, CleanthisD είπε

Υπάρχει κάπου για προπαραγγελια η απλή του Links awakening χωρίς να ζητά το 60αρι;

Απο Ελλαδα εχουμε προς το παρον μονο οτι βλεπεις απο εδω https://www.skroutz.gr/s/18997655/The-Legend-of-Zelda-Link-s-Awakening-Switch.html?keyphrase=links+awakening

Λιγο φθηνοτερα ισως το βρεις αν ψαξεις σε εξωτερικο,πχ Αγγλια μερια που εχουν και κατι μικρο δωρα για pre order

https://www.shopto.net/en/swle98-the-legend-of-zelda-link-s-awakening-p113347/

Επεξ/σία από Fulgore
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά δεν άντεξα και τσίμπησα την προσφορά του Switch με bundle Super Smash Bros Ultimate Edition. Για να δούμε τι θα δούμε.
Είμαι casual gamer και δεν την θέλω για βασική κονσόλα (ελέω PS4 στο σπίτι) αλλά για ταξίδια και στη δουλειά που υπάρχουν ώρες μέσα στην ημέρα που μου χρειάζεται μια φορητή κονσόλα. Επίσης δεν με ενδιαφέρουν τα αποκλειστικά της Nindy. Κυρίως θα κινηθώ σε 3rd party τίτλους. Ήθελα να ρωτήσω ποια παιχνίδια προτείνετε για couch co op να παίζω με τον κολλητό ή την κοπελιά. Έχω υπόψιν κάποια όπως το Overcooced, Rocket League και Rayman Legends που τα χω και στο PS4 και θέλω κάτι αντίστοιχο. Σκέφτομαι για Snipperclips, Puyo Puyo Tetris ή το κλασικό το Tetris. Βλέπω κάτι τύπου Carnival Games, Las Vegas και Sports Party αλλά δεν μου γεμίζουν το μάτι. Για ρίχτε καμιά ιδέα. :)

Επεξ/σία από -WISE-
  • Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, -WISE- said:

Ήθελα να ρωτήσω ποια παιχνίδια προτείνετε για couch co op να παίζω με τον κολλητό ή την κοπελιά. 

Smash είναι ταμάμ για couch co-op.

Ή και για VS, αλλά θα χωρίσετε μάλλον.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Malthador είπε

Smash είναι ταμάμ για couch co-op.

Ή και για VS, αλλά θα χωρίσετε μάλλον.

Για αυτό πήρα αυτήν την έκδοση. Γιατί με ψήνει το συγκεκριμένο game. :D
Υπόψιν ότι δεν θα πάρω τώρα άμεσα το Pro controller οπότε ό,τι κάνω θα το κάνω με τα joy cons! Οπότε ψάχνω games που δεν χρειάζονται δύο πλήρη χειριστήρια.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, -WISE- είπε

Επίσης δεν με ενδιαφέρουν τα αποκλειστικά της Nindy. Κυρίως θα κινηθώ σε 3rd party τίτλους. 

😲😲

• Confused 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...