Αλέξανδρος Δρόσος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Στις 6/8/2019 στις 10:41 ΠΜ, Mpiftekis είπε Να ρωτήσω κάτι άλλο... Αν απεγκαταστήσω ένα παιχνίδι, χάνονται και τα saves του; Όχι εκτός αν διαγράψεις και τα saves . Αν πληρώνεις για online τότε έχεις στα περισσότερα παιχνίδια και cloud saves οπότε μην αγχώνεσαι. 12 ώρες πριν, jon_pallis είπε Platform: Mario Odyssey, Mario Maker 2 RPG: Octopath Racing: Mario Kart Action/Adventure: Zelda BOTW Shooter: Splatoon 2 Indie: CELESTE, Dead Cells, Messenger, Katana Puzzle: Tetris 99 Honourable Mentions: Mario Vs Rabbids Στα Indies θα έβαζα και το hollow knight αν θες κάτι δύσκολο. 19 ώρες πριν, gkatsogr είπε Καλησπέρα! Εγώ αγόρασα το Nintendo Switch Super Smash Bros Ultimate Edition με την προσφορά που είχε ο Γερμανός και με την €πιστροφή βγήκε σε καλή τιμή (ακόμη δεν έχω παραλάβει). Από Nintendo έχω ακόμη το gameboy advance sp και χρόνια είχα να πάρω κονσόλα της Nintendo. Γενικότερα παίζω σε PC/PS4 Pro και στο κινητό games και έκανα το βήμα στο switch λόγω του γιού μου που το ζαχαρώνει εδώ και πολύ καιρό. Βλέπω εδώ τις 505 σελίδες του θέματος και δεν ξέρω αν θα καταφέρω να τις διαβάσω όλες. Το παιχνίδι που θέλω να αγοράσω (είναι του γούστου μου) είναι το New Super Mario Bros. U Deluxe. Αγόρασα μόνο extra ένα φιλμάκι για την οθόνη μπροστά από το eShop (https://www.e-shop.gr/hori-screen-protective-filter-fornintendoswitch-p-NSW.00028) λέει τίποτα ή να κοιτάξω για κάτι άλλο; Θέλω επίσης να μου προτείνεται μία θήκη μεταφοράς . Ευχαριστώ και συγγνώμη αν σας έπρηξα! Θα πρότεινα αν θέλεις και εσύ, καλύτερα το Super Mario Maker 2 γιατί όλα αυτά πλέον τα 2d Mario platformers είναι σχεδόν ίδια. Θα μπορείς να παίζεις online πίστες, να φτιάχνεις τις δικές σου και έχει και κανονικό story mode. Τώρα ότι θες εσύ απλά σου προτείνω. 35 λεπτά πριν, -WISE- είπε Δεν έχεις και άδικο αλλά μόνο τα περιφερειακά που θέλω να πάρω κοστίζουν πάνω από 50 ευρώ. 😛 Ποια θεωρείς καλύτερη περίπτωση αν ήταν να αγοράσεις τώρα; Αν δεν θέλεις τώρα τότε περίμενε. Στο black Friday κάθε χρονιά η Nintendo βγάζει μια έκδοση μόνο για εκείνη την εβδομάδα και θα έχει έρθει και το νέο μοντέλο με την βελτιωμένη μπαταρία. Η αλλιώς πάρτο τώρα αυτό το bundle και θα γλιτώσεις γύρω στους 5 μήνες 😀. 35 λεπτά πριν, -WISE- είπε Δεν έχεις και άδικο αλλά μόνο τα περιφερειακά που θέλω να πάρω κοστίζουν πάνω από 50 ευρώ. 😛 Ποια θεωρείς καλύτερη περίπτωση αν ήταν να αγοράσεις τώρα; Αν δεν θέλεις τώρα τότε περίμενε. Στο black Friday κάθε χρονιά η Nintendo βγάζει μια έκδοση μόνο για εκείνη την εβδομάδα και θα έχει έρθει και το νέο μοντέλο με την βελτιωμένη μπαταρία. Η αλλιώς πάρτο τώρα αυτό το bundle και θα γλιτώσεις γύρω στους 5 μήνες 😀. 2
jokul7 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Πιστεύω ότι το Σεπτέμβριο τα καταστήματα θα κάνουν προσφορές/εκπτώσεις για να διώξουν τα stock των παλιών μοντέλων γιατί το νέο μοντέλο θα έχει την ίδια τιμή με αυτή που έχει τώρα το παλιό. 2
ikaruga24 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Το είχα στη λίστα μου για το pc και τώρα βλέπω ότι κυκλοφόρησε στο μηχάνημα. Χμμμ μάλλον με ξύνει η τσέπη μου αλλά όχι ακόμα. https://youtu.be/XWBfE032Fiw
Prospector8 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) https://www.365games.co.uk/nintendo-switch-games/daemon-x-machina-orbital-limited-edition-nintendo-switch-game Dxm limited και έχει νομίζω και την Zelda το site αυτο. Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2019 από Prospector8
Grim Ripper Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, Prospector8 είπε https://www.365games.co.uk/nintendo-switch-games/daemon-x-machina-orbital-limited-edition-nintendo-switch-game Dxm limited και έχει νομίζω και την Zelda το site αυτο. Out of stock είναι η Limited.
Moderators Malthador Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Moderators Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Ρε γμτ αυτό το DxM δεν με έχει πείσει ακόμα σαν τίτλος και με απωθεί να αγοράσω την limited. Αν δεν φτιάξουν τα καρέ του θα είναι εντελώς πανηγύρι. 1
darksider13 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Αν το πάρω μόνο online μπορώ να παίξω? Το online είναι free? Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2019 από darksider13
jon_pallis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, darksider13 είπε Αν το πάρω μόνο online μπορώ να παίξω? Το online είναι free? Το online στο switch δεν είναι δωρεάν Δεν ξέρω αν θα βρίσκεις αντίπαλο/συμπαίκτες Δεν ηξερα καν οτι βγηκε port για το switch
non-serviam Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Valfaris 20 λεπτάκια gameplay και preorder εδώ. Αξίζει το Bloodstained σε αυτή την τιμή; 1
CleanthisD Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Υπάρχει κάπου για προπαραγγελια η απλή του Links awakening χωρίς να ζητά το 60αρι;
Fulgore Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, CleanthisD είπε Υπάρχει κάπου για προπαραγγελια η απλή του Links awakening χωρίς να ζητά το 60αρι; Απο Ελλαδα εχουμε προς το παρον μονο οτι βλεπεις απο εδω https://www.skroutz.gr/s/18997655/The-Legend-of-Zelda-Link-s-Awakening-Switch.html?keyphrase=links+awakening Λιγο φθηνοτερα ισως το βρεις αν ψαξεις σε εξωτερικο,πχ Αγγλια μερια που εχουν και κατι μικρο δωρα για pre order https://www.shopto.net/en/swle98-the-legend-of-zelda-link-s-awakening-p113347/ Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2019 από Fulgore 1
-WISE- Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Τελικά δεν άντεξα και τσίμπησα την προσφορά του Switch με bundle Super Smash Bros Ultimate Edition. Για να δούμε τι θα δούμε. Είμαι casual gamer και δεν την θέλω για βασική κονσόλα (ελέω PS4 στο σπίτι) αλλά για ταξίδια και στη δουλειά που υπάρχουν ώρες μέσα στην ημέρα που μου χρειάζεται μια φορητή κονσόλα. Επίσης δεν με ενδιαφέρουν τα αποκλειστικά της Nindy. Κυρίως θα κινηθώ σε 3rd party τίτλους. Ήθελα να ρωτήσω ποια παιχνίδια προτείνετε για couch co op να παίζω με τον κολλητό ή την κοπελιά. Έχω υπόψιν κάποια όπως το Overcooced, Rocket League και Rayman Legends που τα χω και στο PS4 και θέλω κάτι αντίστοιχο. Σκέφτομαι για Snipperclips, Puyo Puyo Tetris ή το κλασικό το Tetris. Βλέπω κάτι τύπου Carnival Games, Las Vegas και Sports Party αλλά δεν μου γεμίζουν το μάτι. Για ρίχτε καμιά ιδέα. Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2019 από -WISE-
Moderators Malthador Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Moderators Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 2 minutes ago, -WISE- said: Ήθελα να ρωτήσω ποια παιχνίδια προτείνετε για couch co op να παίζω με τον κολλητό ή την κοπελιά. Smash είναι ταμάμ για couch co-op. Ή και για VS, αλλά θα χωρίσετε μάλλον.
-WISE- Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 3 λεπτά πριν, Malthador είπε Smash είναι ταμάμ για couch co-op. Ή και για VS, αλλά θα χωρίσετε μάλλον. Για αυτό πήρα αυτήν την έκδοση. Γιατί με ψήνει το συγκεκριμένο game. Υπόψιν ότι δεν θα πάρω τώρα άμεσα το Pro controller οπότε ό,τι κάνω θα το κάνω με τα joy cons! Οπότε ψάχνω games που δεν χρειάζονται δύο πλήρη χειριστήρια.
Fulgore Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 16 λεπτά πριν, -WISE- είπε Επίσης δεν με ενδιαφέρουν τα αποκλειστικά της Nindy. Κυρίως θα κινηθώ σε 3rd party τίτλους. 😲😲 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις