Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, yolol είπε

Έγινε η Αγορά τελικά. Ποια παιχνίδια είναι must to play Κατά τη γνώμη σας;

Platform: Mario Odyssey, Mario Maker 2

RPG: Octopath

Racing: Mario Kart

Action/Adventure: Zelda BOTW

Shooter: Splatoon 2

Indie: CELESTE, Dead Cells, Messenger, Katana

Puzzle: Tetris 99

Honourable Mentions: Mario Vs Rabbids

• Like 3
  • Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

To mario tennis aces από σήμερα δεν είναι διαθέσιμο στο Trials; 

Ενεργοποίησα εχθές τις 7 ημέρες δωρεάν online αλλά δεν μπορώ να παίξω.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, yolol είπε

Έγινε η Αγορά τελικά. Ποια παιχνίδια είναι must to play Κατά τη γνώμη σας;

Από Indies ξεχωρίζω Hollow Knight (οπωσδήποτε), Steamworld Dig 2 και Axiom Verge με αυτή τη σειρά.

Για τα υπόλοιπα, αυτά που σου προτείνει ο jon_pallis αλλά θα προσθέσω το Super Mario Bros Deluxe (αν δεν το έπαιξες στο WiiU) και το Mario Maker 2.

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, xpac είπε

Έχω την εντύπωση πως είναι από 23.00 cet και μετά. 

Εντιτ

Αυτές είναι οι σωστές ώρες 

From August 7th 2019 (09:00 UK time) until August 13th 2019 (23:59 UK time) 

Επεξ/σία από CleanthisD
Δημοσ.

Να προσθέσω στα υπόλοιπα εφόσον σου αρέσει το είδος και δεν το έχεις παίξει το Fast RMX. 

Αντίστοιχα και τα 2 Bayonetta. 

Πολλά καλά και γνωστά indies που αν δεν τα έχεις αλλού ταιριάζουν άψογα στο Switch. Για παράδειγμα πέρα από όσα αναφέρθηκαν τα Shovel Knight, Guacamelee 1&2, Bastion και Transistor. 

Γενικά κάτι θα βρεις να παίξεις. :P

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, xpac είπε

1 ώρα πριν, CleanthisD είπε

Εντιτ

Εγώ το κατέβασα κανονικά πάντως με account region greece και nso μέσω οικογενειακού πακέτου.

Δημοσ.

Και εγώ το κατέβασα απ την Κυριακή χωρίς να δω πότε ανοίγει. Λογικά αυτή τη στιγμή πρέπει να παίζει. Δεν έχω το switch πρόχειρο

Δημοσ.

Το ζαχαρώνω εδώ και πολύ καιρό. Δυστυχώς πήρα αργά πρέφα την πολύ καλή προσφορά του Γερμανού και όταν μπήκα να παραγγείλω δεν ήταν διαθέσιμο. Το μετανιώνω τρελά όπως καταλαβαίνετε. 😛
Άραγε θα βγει κάτι αντίστοιχο πάλι; Γιατί οι τιμές του Switch είναι ψιλοfixed όσο διάστημα το παρακολουθώ. Αξίζει να περιμένω ή θα πάμε καλά Χριστούγεννα μέχρι να δούμε κάτι αντίστοιχο;

• Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, -WISE- said:

Το ζαχαρώνω εδώ και πολύ καιρό. Δυστυχώς πήρα αργά πρέφα την πολύ καλή προσφορά του Γερμανού και όταν μπήκα να παραγγείλω δεν ήταν διαθέσιμο. Το μετανιώνω τρελά όπως καταλαβαίνετε. 😛
Άραγε θα βγει κάτι αντίστοιχο πάλι; Γιατί οι τιμές του Switch είναι ψιλοfixed όσο διάστημα το παρακολουθώ. Αξίζει να περιμένω ή θα πάμε καλά Χριστούγεννα μέχρι να δούμε κάτι αντίστοιχο;

Πιθανολογώ ότι μέσα στο Σεπτέμβρη θα παίξει ένα 20% με κάρτες Eurobank σε κάποιο από τα Γερμανός, Πλαίσιο, Mediamarkt, Public ή Κωτσόβολο και θεωρώ δεδομένο ότι θα παίξει κάτι αντίστοιχο και την εβδομάδα της Black Friday.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Malthador είπε

Πιθανολογώ ότι μέσα στο Σεπτέμβρη θα παίξει ένα 20% με κάρτες Eurobank σε κάποιο από τα Γερμανός, Πλαίσιο, Mediamarkt, Public ή Κωτσόβολο και θεωρώ δεδομένο ότι θα παίξει κάτι αντίστοιχο και την εβδομάδα της Black Friday.

Μακάρι. Και μακάρι να παίξει και με bandle. Ακόμα και η Super Smash bros έκδοση που βλέπω διαθέσιμη στο Γερμανό είναι σε πολύ καλή τιμή. Αλλά όταν πριν λίγες μέρες το συγκεκριμένο έπαιζε με ~60 ευρώ επιστροφή, κάτι με κρατάει από το να το πάρω και λέω να περιμένω κάτι αντίστοιχο. Βέβαια, όσο περιμένει κανείς είναι πιθανόν να χάσει ακόμα και αυτήν την προσφορά.
Για να δούμε...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, CleanthisD είπε

Εντιτ

Έχεις δίκιο από τις 11 η ώρα είναι διαθέσιμο! Ευχαριστώ 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, -WISE- said:

Μακάρι. Και μακάρι να παίξει και με bandle. Ακόμα και η Super Smash bros έκδοση που βλέπω διαθέσιμη στο Γερμανό είναι σε πολύ καλή τιμή. Αλλά όταν πριν λίγες μέρες το συγκεκριμένο έπαιζε με ~60 ευρώ επιστροφή, κάτι με κρατάει από το να το πάρω και λέω να περιμένω κάτι αντίστοιχο. Βέβαια, όσο περιμένει κανείς είναι πιθανόν να χάσει ακόμα και αυτήν την προσφορά.
Για να δούμε...

Καλά εντάξει τώρα, παιχνιδάκια είναι δεν χρειάζεται να περιμένεις και κανά χρόνο για να γλυτώσεις €50, δεν αξίζει.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Malthador είπε

Καλά εντάξει τώρα, παιχνιδάκια είναι δεν χρειάζεται να περιμένεις και κανά χρόνο για να γλυτώσεις €50, δεν αξίζει.

Δεν έχεις και άδικο αλλά μόνο τα περιφερειακά που θέλω να πάρω κοστίζουν πάνω από 50 ευρώ. 😛
Ποια θεωρείς καλύτερη περίπτωση αν ήταν να αγοράσεις τώρα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...