jon_pallis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 5 λεπτά πριν, yolol είπε Έγινε η Αγορά τελικά. Ποια παιχνίδια είναι must to play Κατά τη γνώμη σας; Platform: Mario Odyssey, Mario Maker 2 RPG: Octopath Racing: Mario Kart Action/Adventure: Zelda BOTW Shooter: Splatoon 2 Indie: CELESTE, Dead Cells, Messenger, Katana Puzzle: Tetris 99 Honourable Mentions: Mario Vs Rabbids 3
lysopaine Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 θα μπορούσε να μπει κ το πρόσφατο fire emblem three houses κατά την άποψή μου 1
xpac Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 To mario tennis aces από σήμερα δεν είναι διαθέσιμο στο Trials; Ενεργοποίησα εχθές τις 7 ημέρες δωρεάν online αλλά δεν μπορώ να παίξω..
D.Luffy Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, yolol είπε Έγινε η Αγορά τελικά. Ποια παιχνίδια είναι must to play Κατά τη γνώμη σας; Από Indies ξεχωρίζω Hollow Knight (οπωσδήποτε), Steamworld Dig 2 και Axiom Verge με αυτή τη σειρά. Για τα υπόλοιπα, αυτά που σου προτείνει ο jon_pallis αλλά θα προσθέσω το Super Mario Bros Deluxe (αν δεν το έπαιξες στο WiiU) και το Mario Maker 2. Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2019 από D.Luffy 1
CleanthisD Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, xpac είπε To mario tennis aces από σήμερα δεν είναι διαθέσιμο στο Trials; Ενεργοποίησα εχθές τις 7 ημέρες δωρεάν online αλλά δεν μπορώ να παίξω.. Έχω την εντύπωση πως είναι από 23.00 cet και μετά. Εντιτ Αυτές είναι οι σωστές ώρες From August 7th 2019 (09:00 UK time) until August 13th 2019 (23:59 UK time) Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2019 από CleanthisD
NickTG Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Να προσθέσω στα υπόλοιπα εφόσον σου αρέσει το είδος και δεν το έχεις παίξει το Fast RMX. Αντίστοιχα και τα 2 Bayonetta. Πολλά καλά και γνωστά indies που αν δεν τα έχεις αλλού ταιριάζουν άψογα στο Switch. Για παράδειγμα πέρα από όσα αναφέρθηκαν τα Shovel Knight, Guacamelee 1&2, Bastion και Transistor. Γενικά κάτι θα βρεις να παίξεις. 1
stafftw Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 3 ώρες πριν, xpac είπε To mario tennis aces από σήμερα δεν είναι διαθέσιμο στο Trials; Ενεργοποίησα εχθές τις 7 ημέρες δωρεάν online αλλά δεν μπορώ να παίξω.. 1 ώρα πριν, CleanthisD είπε Έχω την εντύπωση πως είναι από 23.00 cet και μετά. Εντιτ Αυτές είναι οι σωστές ώρες From August 7th 2019 (09:00 UK time) until August 13th 2019 (23:59 UK time) Εγώ το κατέβασα κανονικά πάντως με account region greece και nso μέσω οικογενειακού πακέτου.
CleanthisD Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Και εγώ το κατέβασα απ την Κυριακή χωρίς να δω πότε ανοίγει. Λογικά αυτή τη στιγμή πρέπει να παίζει. Δεν έχω το switch πρόχειρο
-WISE- Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Το ζαχαρώνω εδώ και πολύ καιρό. Δυστυχώς πήρα αργά πρέφα την πολύ καλή προσφορά του Γερμανού και όταν μπήκα να παραγγείλω δεν ήταν διαθέσιμο. Το μετανιώνω τρελά όπως καταλαβαίνετε. 😛 Άραγε θα βγει κάτι αντίστοιχο πάλι; Γιατί οι τιμές του Switch είναι ψιλοfixed όσο διάστημα το παρακολουθώ. Αξίζει να περιμένω ή θα πάμε καλά Χριστούγεννα μέχρι να δούμε κάτι αντίστοιχο;
Moderators Malthador Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Moderators Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 2 minutes ago, -WISE- said: Το ζαχαρώνω εδώ και πολύ καιρό. Δυστυχώς πήρα αργά πρέφα την πολύ καλή προσφορά του Γερμανού και όταν μπήκα να παραγγείλω δεν ήταν διαθέσιμο. Το μετανιώνω τρελά όπως καταλαβαίνετε. 😛 Άραγε θα βγει κάτι αντίστοιχο πάλι; Γιατί οι τιμές του Switch είναι ψιλοfixed όσο διάστημα το παρακολουθώ. Αξίζει να περιμένω ή θα πάμε καλά Χριστούγεννα μέχρι να δούμε κάτι αντίστοιχο; Πιθανολογώ ότι μέσα στο Σεπτέμβρη θα παίξει ένα 20% με κάρτες Eurobank σε κάποιο από τα Γερμανός, Πλαίσιο, Mediamarkt, Public ή Κωτσόβολο και θεωρώ δεδομένο ότι θα παίξει κάτι αντίστοιχο και την εβδομάδα της Black Friday. 1
-WISE- Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, Malthador είπε Πιθανολογώ ότι μέσα στο Σεπτέμβρη θα παίξει ένα 20% με κάρτες Eurobank σε κάποιο από τα Γερμανός, Πλαίσιο, Mediamarkt, Public ή Κωτσόβολο και θεωρώ δεδομένο ότι θα παίξει κάτι αντίστοιχο και την εβδομάδα της Black Friday. Μακάρι. Και μακάρι να παίξει και με bandle. Ακόμα και η Super Smash bros έκδοση που βλέπω διαθέσιμη στο Γερμανό είναι σε πολύ καλή τιμή. Αλλά όταν πριν λίγες μέρες το συγκεκριμένο έπαιζε με ~60 ευρώ επιστροφή, κάτι με κρατάει από το να το πάρω και λέω να περιμένω κάτι αντίστοιχο. Βέβαια, όσο περιμένει κανείς είναι πιθανόν να χάσει ακόμα και αυτήν την προσφορά. Για να δούμε...
xpac Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, CleanthisD είπε Έχω την εντύπωση πως είναι από 23.00 cet και μετά. Εντιτ Αυτές είναι οι σωστές ώρες From August 7th 2019 (09:00 UK time) until August 13th 2019 (23:59 UK time) Έχεις δίκιο από τις 11 η ώρα είναι διαθέσιμο! Ευχαριστώ 1
Moderators Malthador Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Moderators Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 1 minute ago, -WISE- said: Μακάρι. Και μακάρι να παίξει και με bandle. Ακόμα και η Super Smash bros έκδοση που βλέπω διαθέσιμη στο Γερμανό είναι σε πολύ καλή τιμή. Αλλά όταν πριν λίγες μέρες το συγκεκριμένο έπαιζε με ~60 ευρώ επιστροφή, κάτι με κρατάει από το να το πάρω και λέω να περιμένω κάτι αντίστοιχο. Βέβαια, όσο περιμένει κανείς είναι πιθανόν να χάσει ακόμα και αυτήν την προσφορά. Για να δούμε... Καλά εντάξει τώρα, παιχνιδάκια είναι δεν χρειάζεται να περιμένεις και κανά χρόνο για να γλυτώσεις €50, δεν αξίζει.
-WISE- Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, Malthador είπε Καλά εντάξει τώρα, παιχνιδάκια είναι δεν χρειάζεται να περιμένεις και κανά χρόνο για να γλυτώσεις €50, δεν αξίζει. Δεν έχεις και άδικο αλλά μόνο τα περιφερειακά που θέλω να πάρω κοστίζουν πάνω από 50 ευρώ. 😛 Ποια θεωρείς καλύτερη περίπτωση αν ήταν να αγοράσεις τώρα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις