postfire Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) εχω αλλαξει dock δεν εχω το εργοστασιακο. vagosman αυτο εχω οπως στο βιντεο με την μαμα πλακετα πολυ καλες οι συμβουλες σας και η αναλυση!!! 55 λεπτά πριν, lysopaine είπε μιας και αναφέρθηκε η αλλαγή του dock αξίζει? αν κάποιος δεν είναι γνώστης του χώρου που μπορεί να το πάει για να το αλλάξουν? για μενα αξιζει μονο και μονο για την φθορα που δημιουργει γρατζουνιες στην οθονη(εχω βαλει glass)αλλα μου την σπαει παλι το μαμα dock ειναι πολυ ευκολο να το αλλαξεις μονος Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2019 από postfire
Fulgore Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Στις 3/8/2019 στις 5:52 ΜΜ, Fulgore είπε Ριχνω παραγγελια το εν λογω παιχνιδι που στο site το δειχνει αμεσα διαθεσιμο την Τριτη το βραδυ για παραλαβη απο κοντινο μου καταστημα. Την Πεμπτη μου ηρθε μνμ οτι εχει φυγει απο τις αποθηκες τους για να παει στο καταστημα και καλα και απο τοτε δεν εχω καμια αλλη ενημερωση. Και μιας και παμε για την αλλη εβδομαδα,μιλαμε για σχεδον 1εβδομαδα αναμονη για να παει ενα video game απο το ενα καταστημα της Αθηνας(οπου υπηρχε αποθεμα τελος παντων)σε ενα αλλο. Και μετα καποιοι ανησυχουν για τους χρονους αποστολης απο Αγγλια Για να κλεισω το παραπανω κομματι που ειχα αναφερει πιο πισω περι Γερμανου,να πω μονο οτι email επιβεβαιωσης οτι εχει φτασει στο καταστημα δεν ηρθε ποτε και μεσα στην σελιδα του Γερμανου μου εμφανιζε οτι ειχα ηδη παραλάβει το παιχνιδι τις μερες αυτες που τσαμπα περιμενα. Οτι να ναι ο Γερμανος κυριολεκτικα στο κομματι της επικοινωνιας
non-serviam Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 4 λεπτά πριν, Fulgore είπε Για να κλεισω το παραπανω κομματι που ειχα αναφερει πιο πισω περι Γερμανου,να πω μονο οτι email επιβεβαιωσης οτι εχει φτασει στο καταστημα δεν ηρθε ποτε και μεσα στην σελιδα του Γερμανου μου εμφανιζε οτι ειχα ηδη παραλάβει το παιχνιδι τις μερες αυτες που τσαμπα περιμενα. Οτι να ναι ο Γερμανος κυριολεκτικα στο κομματι της επικοινωνιας Τελικά; Το κλαις απλά;
Fulgore Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 3 λεπτά πριν, non-serviam είπε Τελικά; Το κλαις απλά; Περασα σημερα απο περιεργεια για να ρωτησω που βοσκει το παιχνιδι και το παρελαβα,γιαυτο και εγραψα τα απο πανω σαν συμπερασμα.
gkatsogr Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Καλησπέρα! Εγώ αγόρασα το Nintendo Switch Super Smash Bros Ultimate Edition με την προσφορά που είχε ο Γερμανός και με την €πιστροφή βγήκε σε καλή τιμή (ακόμη δεν έχω παραλάβει). Από Nintendo έχω ακόμη το gameboy advance sp και χρόνια είχα να πάρω κονσόλα της Nintendo. Γενικότερα παίζω σε PC/PS4 Pro και στο κινητό games και έκανα το βήμα στο switch λόγω του γιού μου που το ζαχαρώνει εδώ και πολύ καιρό. Βλέπω εδώ τις 505 σελίδες του θέματος και δεν ξέρω αν θα καταφέρω να τις διαβάσω όλες. Το παιχνίδι που θέλω να αγοράσω (είναι του γούστου μου) είναι το New Super Mario Bros. U Deluxe. Αγόρασα μόνο extra ένα φιλμάκι για την οθόνη μπροστά από το eShop (https://www.e-shop.gr/hori-screen-protective-filter-fornintendoswitch-p-NSW.00028) λέει τίποτα ή να κοιτάξω για κάτι άλλο; Θέλω επίσης να μου προτείνεται μία θήκη μεταφοράς . Ευχαριστώ και συγγνώμη αν σας έπρηξα!
nkarafo Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Θα βγει και σε switch το Νοέμβριο σε φυσική μορφή (κασετάκι). Sorry αν το είχατε βάλει και παλαιότερα. 1
Fulgore Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 43 λεπτά πριν, gkatsogr είπε Θέλω επίσης να μου προτείνεται μία θήκη μεταφοράς . Για τζαμακια δεν εχω ιδεα τι παιζει με το Switch. Για θηκες ομως που ρωτας δεν εχεις καποιο προβλημα με αυτες που βλεπω απο Ελλαδα.Και φυσικα υπαρχει ακομα μεγαλυτερη ποικιλια απο εξωτερικο https://www.skroutz.gr/c/109/Accessories/f/694687/Switch.html?page=4 Οπως βλεπεις υπαρχουν ακομα και θηκες μεταφορας για ολοκληρο το Switch.
jessejames Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Περασα σημερα απο περιεργεια για να ρωτησω που βοσκει το παιχνιδι και το παρελαβα,γιαυτο και εγραψα τα απο πανω σαν συμπερασμα. Επισης μιας και παρελαβα και γω ενα 3ds game απο γερμανο προσφατα να προσθεσω οτι ακομα κ αν βαλεις ειδοποιηση με sms για την παραγγελεια το πιθανοτερο ειναι να μην ερθει ποτε.Μονο στην εξελιξη της παραγγελιας ειδα οτι ηρθε στο καταστημα.Καμια ενημερωση αν δεν ενδιαφερομουν εγω. 1
Fulgore Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, jessejames είπε Επισης μιας και παρελαβα και γω ενα 3ds game απο γερμανο προσφατα να προσθεσω οτι ακομα κ αν βαλεις ειδοποιηση με sms για την παραγγελεια το πιθανοτερο ειναι να μην ερθει ποτε.Μονο στην εξελιξη της παραγγελιας ειδα οτι ηρθε στο καταστημα.Καμια ενημερωση αν δεν ενδιαφερομουν εγω. Και εγω απο εκει ειδα οτι ελεγε οτι οχι μονο ειχε φτασει στο καταστημα αλλα ηταν ολοκληρωμενη κιολας(κοινως οτι ταχα μου λεει ειχα παει ηδη να το παρω). Σε αλλες 2 παλιοτερες παραγγελιες που εχω παρει παλι με παραλαβη απο καταστημα,μεχρι και σημερα εχουν κολλησει στην παραλαβη απο το καταστημα. Με λιγα λογια η σελιδα τους(αλλα και τα email επικοινωνιας τους)ειναι λιγο για τα μπαζα,αλλα τα τελευταια χρονια ειναι παραδοξως η μονη αλυσιδα(με 2ρο τον Κωτσο)που εχουμε δει μπολικες και πραγματικες προσφορες σε παιχνιδια/κονσολες για nintendo προιοντα. 1
jessejames Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Fulgore είπε Και εγω απο εκει ειδα οτι ελεγε οτι οχι μονο ειχε φτασει στο καταστημα αλλα ηταν ολοκληρωμενη κιολας(κοινως οτι ταχα μου λεει ειχα παει ηδη να το παρω). Σε αλλες 2 παλιοτερες παραγγελιες που εχω παρει παλι με παραλαβη απο καταστημα,μεχρι και σημερα εχουν κολλησει στην παραλαβη απο το καταστημα. Με λιγα λογια η σελιδα τους(αλλα και τα email επικοινωνιας τους)ειναι λιγο για τα μπαζα,αλλα τα τελευταια χρονια ειναι παραδοξως η μονη αλυσιδα(με 2ρο τον Κωτσο)που εχουμε δει μπολικες και πραγματικες προσφορες σε παιχνιδια/κονσολες για nintendo προιοντα. Με διαφορα οτι στον γερμανο υπαρχει πραγματικη παραλαβη απο το τοπικο καταστημα με μηδεν μεταφορικα ενω στον κωτσοβολο μονο αν υπαρχει σε στοκ στο τοπικο καταστημα αλλιως μεταφορικα (αν εισαι τυχερος κ ειναι διαθεσιμο για αποστολη) ή παραλαβή απο ελαχιστα καταστηματα σκορπια σε ολη την ελλαδα. Υ.Γ εχω κανει δρομολογιο σε γειτονικη πολη (μιας και ειμαι επαρχια) για να παρω απο τον κωτσοβολο παιχνιδι γιατι ουτε το στελναν σπιτι ουτε το φερναν στο καταστημα της πολης μου.Παρανοια. Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2019 από jessejames
Fulgore Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Ναι εχεις δικιο,στον Κωτσοβολο σε παει μονο με βαση το τι εχει το καθε καταστημα,που ειναι fail. Απλα γενικα σε αλυσιδες περαν απο Κωτσοβολου και Γερμανου,σπανια(εως ποτε)να βγαλουν προσφορα για παιχνιδια την Nintendo. Πρεπει να ειναι γενικα πολυ μικρη η ζητηση περαν των συλλεκτικων που βγαινουν σε μικρη διαθεσιμοτητα στις αρχες. 1
gkatsogr Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Εγώ με τον Γερμανό δεν έχω αντιμετωπίζει ακόμη πρόβλημα με οποιαδήποτε παραγγελία. Έρχονται κανονικά τα SMS κτλ.
petecj101 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Το Σαββατο ειδα σε mediamarkt στην Θεσσαλονικη (καταστημα Σταθμου) ειχε το pro controller (2 τεμαχια) εκδοση splatoon στα 65€ περιπου. Δεν το εχει στο site για να βαλω link. Αν θελει καποιος pro controlller ας κανει ενα κοπο να τσεκαρει, ισως να τρεχει ακομη.
yolol Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Έγινε η Αγορά τελικά. Ποια παιχνίδια είναι must to play Κατά τη γνώμη σας;
Fulgore Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 5 λεπτά πριν, yolol είπε Έγινε η Αγορά τελικά. Ποια παιχνίδια είναι must to play Κατά τη γνώμη σας; https://www.metacritic.com/browse/games/release-date/available/switch/metascore 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις