Moderators Malthador Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Moderators Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 23 hours ago, sotirisl said: Μεγάλη συζήτηση αυτή. Εν συντομία, ενώ συμφωνώ ότι όταν σχεδιάστηκε το Switch το USB-C ήταν σκορποχώρι, κάποιος θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι η Nintendo θα μπορούσε να είχε κάνει πολύ περισσότερα πράγματα για να μην χαλάει το Switch τόσο εύκολα.... Πρώτα έγινε το αυγό και μετά η κότα. Αν το USB-C δεν ήταν πανηγύρι εξαρχής, δεν θα έκανε η Ν του κεφαλιού της ή εάν έκανε του κεφαλιού της θα την είχαν αναγκάσει να δημοσιοποιήσει τον τρόπο λειτουργίας του dock σε όλους. Αυτό σημαίνει ανοιχτό πρότυπο. Θα της έλεγαν «έλα εδώ κυρά Ν, άμα θες να χρησιμοποιήσεις το protocol μας θα μας πεις πως δουλεύει ακριβώς, αλλιώς τα κουβαδάκια σου και σε άλλη παραλία, φτιάξε δικό σου proprietary protocol, ξέρεις πως γίνεται». Ομοίως δεν θα έβγαινε κάθε κινέζος να φτιάχνει δικά του καλώδια, θα ήταν αναγκασμένος να τηρεί τα ελάχιστα requirements.
najinblue3 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 12 λεπτά πριν, Braveheart1980 είπε God Eater 3 [Switch Review] Εσυ το εγραψες? Πολυ αδικος με το score, για 7αρι δεν ειναι το game σε καμια περιπτωση, ειδικα για το ειδος το παιχνιδι αξιζει σιγουρα ενα 8+ το λιγοτερο
kti23 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, I'm_busy είπε Έχει στο eshop προσφορά το Observer, το χει παίξει κανείς? Αξίζει το δεκάευρω? Σε PC το έχω για 2 ευρώ που το πήρα αξίζει. Πολύ αρρωστημένο και διεστραμμένο. Για 10 θα ημουν σκεπτικος. Πολύ ενδιαφέρον concept πάντως και ενδιαφέρον story. Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2019 από kti23
Braveheart1980 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, najinblue3 είπε Εσυ το εγραψες? Πολυ αδικος με το score, για 7αρι δεν ειναι το game σε καμια περιπτωση, ειδικα για το ειδος το παιχνιδι αξιζει σιγουρα ενα 8+ το λιγοτερο Όχι εγώ, ένα άλλο παιδί από το site. Γενικά πάντως και απο metacritic κάπου εκεί το έχουν, όχι πως λέει και κάτι ιδιαίτερο γενικά 1
najinblue3 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 8 λεπτά πριν, Braveheart1980 είπε Όχι εγώ, ένα άλλο παιδί από το site. Γενικά πάντως και απο metacritic κάπου εκεί το έχουν, όχι πως λέει και κάτι ιδιαίτερο γενικά Κοιτα αν ειχα παιξει τις πρωτες 10 ωρες και εγω εκει θα το εδινα. Αλλα το παιχνιδι μετα ανοιγει αρκετα, με team missions, extra combos και moves και boss rush. Για μενα ειναι must αγορα για οποιον του αρεσει το monster hunter genre. Kαι προκειται και για παρα πολυ καλο port 1
Braveheart1980 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 18 λεπτά πριν, najinblue3 είπε Κοιτα αν ειχα παιξει τις πρωτες 10 ωρες και εγω εκει θα το εδινα. Αλλα το παιχνιδι μετα ανοιγει αρκετα, με team missions, extra combos και moves και boss rush. Για μενα ειναι must αγορα για οποιον του αρεσει το monster hunter genre. Kαι προκειται και για παρα πολυ καλο port Μαζί σου Ποιος εξάλλου είπε ότι πχ το 7 είναι κακός βαθμός; Τουναντίων...
darksider13 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Αναμενόμενο αφού είχε βγει το darksiders το πρώτο, παιχνιδαρα για μένα . 5
najinblue3 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, Braveheart1980 είπε Μαζί σου Ποιος εξάλλου είπε ότι πχ το 7 είναι κακός βαθμός; Τουναντίων... Οχι δε λεω οτι ειναι κακος βαθμος, απλα το παιχνιδι δεν δινει την καλυτερη δυνατη εικονα απο τις πρωτες 10 ωρες. Μετα παιρνει τα πανω του να το πω πιο απλα. Απλα δε ξερω ποσες ωρες ξοδεψε στο παιχνιδι το παιδι που εκανε το review Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2019 από najinblue3 1
postfire Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 παιδια καλησπερα! ερωτηση και βοηθεια. οταν παιζω στην tv με το switch sto dock αν δεν βαλω το ρευμα στο dock δεν δινει σημα στην tv μολις το βαλω δειχνει σημα. λογικα αυτο ειναι οκ? επισης οταν το εχω στο dock και παιζω στην tv το switch φορτιζει?παρατηρω επισης οτι ζεστενεται αρκετα. αν φορτιζει ταυτοχρονα ενω παιζω υπαρχει ρυθμιση να μην φορτιζει εν ωρα παιχνιδιου συνδεδεμενο στην tv? ευχαριστω! 1
dekulinkgr Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 10 λεπτά πριν, postfire είπε παιδια καλησπερα! ερωτηση και βοηθεια. οταν παιζω στην tv με το switch sto dock αν δεν βαλω το ρευμα στο dock δεν δινει σημα στην tv μολις το βαλω δειχνει σημα. λογικα αυτο ειναι οκ? επισης οταν το εχω στο dock και παιζω στην tv το switch φορτιζει?παρατηρω επισης οτι ζεστενεται αρκετα. αν φορτιζει ταυτοχρονα ενω παιζω υπαρχει ρυθμιση να μην φορτιζει εν ωρα παιχνιδιου συνδεδεμενο στην tv? ευχαριστω! Ναι λογικοτατο ειναι καθως για να βγαζει εικονα στην tv πρεπει να να ειναι παντα στο ρευμα. Ναι οταν ειναι στο dock φορτιζει. Νομιζω δεν υπαρχει ρυθμιση γιατι μετα δεν θα εδειχνε σημα.Δεν ειμαι και 100% σιγουρος βεβαια.
postfire Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε Ναι λογικοτατο ειναι καθως για να βγαζει εικονα στην tv πρεπει να να ειναι παντα στο ρευμα. Ναι οταν ειναι στο dock φορτιζει. Νομιζω δεν υπαρχει ρυθμιση γιατι μετα δεν θα εδειχνε σημα.Δεν ειμαι και 100% σιγουρος βεβαια. ευχαριστω μαν! γαμωτο δεν ειναι κακο να φορτιζει ενω παιζεις? γνωριζει καποιος αλλος παιδες?
jon_pallis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, dekulinkgr είπε Ναι λογικοτατο ειναι καθως για να βγαζει εικονα στην tv πρεπει να να ειναι παντα στο ρευμα. Ναι οταν ειναι στο dock φορτιζει. Νομιζω δεν υπαρχει ρυθμιση γιατι μετα δεν θα εδειχνε σημα.Δεν ειμαι και 100% σιγουρος βεβαια. Δεν υπάρχει ρύθμιση να μη φορτίζει Μη φοβάσαι το overheating - απο day one παίζω με τον ίδιο τροπο. Μαλιστα εγω το switch το εχω μονιμως στο dock και το βγάζω οταν θελω να παιξω φορητα Μόλις τώρα, postfire είπε ευχαριστω μαν! γαμωτο δεν ειναι κακο να φορτιζει ενω παιζεις? γνωριζει καποιος αλλος παιδες? Δες παραπανω την απάντηση μου
postfire Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, jon_pallis είπε Δεν υπάρχει ρύθμιση να μη φορτίζει Μη φοβάσαι το overheating - απο day one παίζω με τον ίδιο τροπο. Μαλιστα εγω το switch το εχω μονιμως στο dock και το βγάζω οταν θελω να παιξω φορητα Δες παραπανω την απάντηση μου ευχαριστω παρα πολυ!!!
non-serviam Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Πολύ καλή τιμή για το physical του Rime στο Base.com. Υπόψιν ότι έχει βγει patch που το στρώνει το παιχνίδι (αρχικά ήταν σκατά). Και ναι ξέρω, το έχουμε σε όλες τις άλλες πλατφόρμες κλπ. κλπ., αλλά πιο εύκολα το παίζεις φορητά στο Switch, με τιμή αρκετά χαμηλή για ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. https://www.base.com/Games/Rime-Nintendo-Switch/RIMENS/product.htm?1=1&awc=2694_1565041408_dbcf29e260b551c1e7a4bd440878be08
Προτεινόμενες αναρτήσεις