nkarafo Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, sotirisl είπε Το παρακάτω άρθρο εξηγει τους λόγους για τους οποίους μπορεί να καει το Switch με third party docks... https://arstechnica.com/gaming/2019/08/heres-why-nintendo-switch-consoles-keep-frying/ Για αυτό και εγώ παρόλο που ήθελα να αγοράσω ένα dock που είναι καλύτερο από το αυθεντικό (θεωρητικά) με 3 USB θύρες κλπ κλπ, δεν το έχω κάνει γιατί όλο τέτοια ακούω / διαβάζω. Και αξίζει να σου διαλυθεί όλο το switch για 30-40ευρω?
Moderators Malthador Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Moderators Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 1 hour ago, sotirisl said: Το παρακάτω άρθρο εξηγει τους λόγους για τους οποίους μπορεί να καει το Switch με third party docks... https://arstechnica.com/gaming/2019/08/heres-why-nintendo-switch-consoles-keep-frying/ Το άρθρο αφήνει να εννοηθεί ότι φταίει η Ν που έχει κάνει τη θύρα του NSw ήμι-proprietary, πράγμα που είναι η μισή αλήθεια. Η άλλη μισή είναι ότι το USB-C είναι ένα τσίρκο από μόνο του. Ο καθένας μπορεί να το χρησιμοποιήσει όπως θέλει χωρίς περιορισμό και αυτά είναι τα αποτελέσματα.
lysopaine Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 μιας και είμαι πρόσφατα κάτοχος θα μπορούσατε να μου προτείνετε τι μπορώ να κάνω σε περίπτωση ταξιδιού που θέλω κάτι πιο φορητό?
sotirisl Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 8 hours ago, Malthador said: Το άρθρο αφήνει να εννοηθεί ότι φταίει η Ν που έχει κάνει τη θύρα του NSw ήμι-proprietary, πράγμα που είναι η μισή αλήθεια. Η άλλη μισή είναι ότι το USB-C είναι ένα τσίρκο από μόνο του. Ο καθένας μπορεί να το χρησιμοποιήσει όπως θέλει χωρίς περιορισμό και αυτά είναι τα αποτελέσματα. Μεγάλη συζήτηση αυτή. Εν συντομία, ενώ συμφωνώ ότι όταν σχεδιάστηκε το Switch το USB-C ήταν σκορποχώρι, κάποιος θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι η Nintendo θα μπορούσε να είχε κάνει πολύ περισσότερα πράγματα για να μην χαλάει το Switch τόσο εύκολα.... Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2019 από sotirisl
jon_pallis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Καλησπέρα Έχει χρησιμοποιήσει καποιος σας τίποτε δωρεάν σχέδια για 3d printed dock shell? Σκεφτόμουν να αγοράσω ενα, αλλά τη βρίσκω πιο πολυ στο να εκτυπώσω
darksider13 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 4 ώρες πριν, lysopaine είπε μιας και είμαι πρόσφατα κάτοχος θα μπορούσατε να μου προτείνετε τι μπορώ να κάνω σε περίπτωση ταξιδιού που θέλω κάτι πιο φορητό? Σίγουρα powerbank θα χρειαστείς
lysopaine Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, darksider13 είπε Σίγουρα powerbank θα χρειαστείς μιλάω για dock + θέλω να πάψω να φοβάμαι όταν το βγάζω ή το βάζω μην το γρατζουνίσω Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2019 από lysopaine
Αλέξανδρος Δρόσος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 43 λεπτά πριν, lysopaine είπε μιλάω για dock + θέλω να πάψω να φοβάμαι όταν το βγάζω ή το βάζω μην το γρατζουνίσω Μπορείς να αγοράσεις κάτι προστατευτικά υφάσματα που καλύπτουν το dock. https://www.amazon.com/s?k=padded+sock+dock+cover&ref=is_s
jon_pallis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, lysopaine είπε μιλάω για dock + θέλω να πάψω να φοβάμαι όταν το βγάζω ή το βάζω μην το γρατζουνίσω Ενα τζαμακι για την οθονη
I'm_busy Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Έχει στο eshop προσφορά το Observer, το χει παίξει κανείς? Αξίζει το δεκάευρω?
lysopaine Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, I'm_busy είπε Έχει στο eshop προσφορά το Observer, το χει παίξει κανείς? Αξίζει το δεκάευρω? εγώ σε livestream που το είχα δει ήταν ωραίο Στις 2/8/2019 στις 9:50 ΠΜ, Xentimus είπε Το τελωνίο πάντως με τσάκισε για το Skull&Co grip με την θήκη από ποιά ιστοσελίδα την πήρες? Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2019 από lysopaine
Xentimus Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, lysopaine είπε από ποιά ιστοσελίδα την πήρες? Από το site της Skull&Co! Πάντως πολύ καλό το grip και η θήκη, αν και προτιμώ περισσότερο προς το παρόν το Satisfye Grip, που το έχω συνηθίσει με τον σχεδιασμό που έχει.
lysopaine Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 10 λεπτά πριν, Xentimus είπε Από το site της Skull&Co! Πάντως πολύ καλό το grip και η θήκη, αν και προτιμώ περισσότερο προς το παρόν το Satisfye Grip, που το έχω συνηθίσει με τον σχεδιασμό που έχει. είχες πάρει κ στης satisfye το bundle?
Xentimus Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 46 λεπτά πριν, lysopaine είπε είχες πάρει κ στης satisfye το bundle? Ναι από τα Χριστούγεννα!
lysopaine Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, Xentimus είπε Ναι από τα Χριστούγεννα! είχες πληρώσει και για της satisfye τελωνείο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις