Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, sotirisl είπε

Το παρακάτω άρθρο εξηγει τους λόγους για τους οποίους μπορεί να καει το Switch με third party docks...

https://arstechnica.com/gaming/2019/08/heres-why-nintendo-switch-consoles-keep-frying/

Για αυτό και εγώ παρόλο που ήθελα να αγοράσω ένα dock που είναι καλύτερο από το αυθεντικό (θεωρητικά) με 3 USB θύρες κλπ κλπ, δεν το έχω κάνει γιατί όλο τέτοια ακούω / διαβάζω. Και αξίζει να σου διαλυθεί όλο το switch για 30-40ευρω? 

• Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, sotirisl said:

Το παρακάτω άρθρο εξηγει τους λόγους για τους οποίους μπορεί να καει το Switch με third party docks...

https://arstechnica.com/gaming/2019/08/heres-why-nintendo-switch-consoles-keep-frying/

Το άρθρο αφήνει να εννοηθεί ότι φταίει η Ν που έχει κάνει τη θύρα του NSw ήμι-proprietary, πράγμα που είναι η μισή αλήθεια. 

Η άλλη μισή είναι ότι το USB-C είναι ένα τσίρκο από μόνο του. Ο καθένας μπορεί να το χρησιμοποιήσει όπως θέλει χωρίς περιορισμό και αυτά είναι τα αποτελέσματα. 

Δημοσ.

μιας και είμαι πρόσφατα κάτοχος θα μπορούσατε να μου προτείνετε τι μπορώ να κάνω σε περίπτωση ταξιδιού που θέλω κάτι πιο φορητό?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 hours ago, Malthador said:

Το άρθρο αφήνει να εννοηθεί ότι φταίει η Ν που έχει κάνει τη θύρα του NSw ήμι-proprietary, πράγμα που είναι η μισή αλήθεια. 

Η άλλη μισή είναι ότι το USB-C είναι ένα τσίρκο από μόνο του. Ο καθένας μπορεί να το χρησιμοποιήσει όπως θέλει χωρίς περιορισμό και αυτά είναι τα αποτελέσματα. 

Μεγάλη συζήτηση αυτή. Εν συντομία, ενώ συμφωνώ ότι όταν σχεδιάστηκε το Switch το USB-C ήταν σκορποχώρι, κάποιος θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι η Nintendo θα μπορούσε να είχε κάνει πολύ περισσότερα πράγματα για να μην χαλάει το Switch τόσο εύκολα....

Επεξ/σία από sotirisl
Δημοσ.

Καλησπέρα

Έχει χρησιμοποιήσει καποιος σας τίποτε δωρεάν σχέδια για 3d printed dock shell?

Σκεφτόμουν να αγοράσω ενα, αλλά τη βρίσκω πιο πολυ στο να εκτυπώσω

Δημοσ.
4 ώρες πριν, lysopaine είπε

μιας και είμαι πρόσφατα κάτοχος θα μπορούσατε να μου προτείνετε τι μπορώ να κάνω σε περίπτωση ταξιδιού που θέλω κάτι πιο φορητό?

Σίγουρα powerbank θα χρειαστείς

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, darksider13 είπε

Σίγουρα powerbank θα χρειαστείς

μιλάω για dock + θέλω να πάψω να φοβάμαι όταν το βγάζω ή το βάζω μην το γρατζουνίσω 

Επεξ/σία από lysopaine
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, lysopaine είπε

μιλάω για dock + θέλω να πάψω να φοβάμαι όταν το βγάζω ή το βάζω μην το γρατζουνίσω 

Μπορείς να αγοράσεις κάτι προστατευτικά υφάσματα που καλύπτουν το dock.

https://www.amazon.com/s?k=padded+sock+dock+cover&ref=is_s

Δημοσ.
1 ώρα πριν, lysopaine είπε

Ενα τζαμακι για την οθονη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, I'm_busy είπε

Έχει στο eshop προσφορά το Observer, το χει παίξει κανείς? Αξίζει το δεκάευρω?

εγώ σε livestream που το είχα δει ήταν ωραίο 

Στις 2/8/2019 στις 9:50 ΠΜ, Xentimus είπε

Το τελωνίο πάντως με τσάκισε για το Skull&Co grip με την θήκη :P

από ποιά ιστοσελίδα την πήρες?

Επεξ/σία από lysopaine
Δημοσ.
1 ώρα πριν, lysopaine είπε

από ποιά ιστοσελίδα την πήρες?

Από το site της Skull&Co! Πάντως πολύ καλό το grip και η θήκη, αν και προτιμώ περισσότερο προς το παρόν το Satisfye Grip, που το έχω συνηθίσει με τον σχεδιασμό που έχει.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Xentimus είπε

Από το site της Skull&Co! Πάντως πολύ καλό το grip και η θήκη, αν και προτιμώ περισσότερο προς το παρόν το Satisfye Grip, που το έχω συνηθίσει με τον σχεδιασμό που έχει.

είχες πάρει κ στης satisfye το bundle?

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, lysopaine είπε

είχες πάρει κ στης satisfye το bundle?

Ναι από τα Χριστούγεννα!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...