Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Sir_Teraflop είπε

Όντως - η πιο όμορφη αν και αποφεύγω τις themed editions. Μετά θα πήγαινα στην τουρκουάζ για να είμαι μπανάλ :P  

Πλακα κανεις. Τα themed editions ειναι ο λογος που εχω γεμισει ενα ραφι 3ds:P 240 κατι ευρω την εχει εδω Σουηδια. Αν δεν εβλεπα αυτη σιγουρα το κιτρινακι ειναι ερωτας

• Like 2
Δημοσ.

Και το κιτρινάκι είναι ωραίο. Το άλλο με τα themes που λες και τα 3ds είναι ο λόγος που τα αποφεύγω :P Θα μπούμε μέσα άσχημα.

Πάντως αντίθετα με το OG με το Lite η Nintendo θα βγάλει πολλά themed. Οι διαθέσεις φαίνονται ήδη.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Sir_Teraflop είπε

Και το κιτρινάκι είναι ωραίο. Το άλλο με τα themes που λες και τα 3ds είναι ο λόγος που τα αποφεύγω :P Θα μπούμε μέσα άσχημα.

Πάντως αντίθετα με το OG με το Lite η Nintendo θα βγάλει πολλά themed. Οι διαθέσεις φαίνονται ήδη.

Βγαλε μια edition Monster Hunter XX και ξεχναω τα παντα, βαλτην και +100 ευρω παλι θα εξαφανιστει οπως στο 3ds

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, costacurta είπε

Πες μου ρε θηρίο Fulgore ό,τι ακόμα δεν έπαιξες Breath of the wild. Θα ανοίξει ένας ολόκληρος κόσμος μπροστά σου. Και τα xenoblade chronicles 2 και mario Rabbids μοναδικά 

Κανονικα θα ειχα παρει ηδη κονσολα ,αλλα δυστηχως δεν μαρεσει που στις limited edition το παιχνιδι ειναι ψηφιακο σε μορφη κωδικου,γιαυτο τα αγοραζω τωρα ξεχωριστα(και δεν παιζει καρτα Eurobank).

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@najinblue3 Ένα 2ο 3ds θα το χτυπήσω σύντομα για κουτάτο - σε περίπτωση που συμβεί κάτι στο υπάρχον. Εγώ πραγματικά αυτό που βλέπω στο Ocarina of Time π.χ. σε 3D καμία RTX2080ti/X1X δεν θα μου δώσει τέτοιο immersion. Είμαι κάθετος σε αυτό. Καμία 4K TV/144HZ monitor δεν με έχει ρουφήξει τόσο μέσα στο game.

Από εκεί και πέρα - ρε γαμώτο γιατί δεν βάλανε circle-pads στο lite? 

2 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Απο περυσι το εχω παρει μαζι με το mario οταν τα ειχε βαλει 40ευρω το καθενα ο Κωτσος και περιμενα να παρω Switch για να τα παιξω δεν ηθελα σε emulators.

Και κανονικα θα ειχα παρει ηδη κονσολα αλλα δυστηχως δεν μαρεσει που στις limited edition το παιχνιδι ειναι ψηφιακο σε μορφη κωδικου,γιαυτο τα αγοραζω τωρα ξεχωριστα.

Κανονικα θα περιμενα να εβγαινε το Metroid,αλλα αυτο ετσι οπως το παει η Nintendo μαλλον για την επομενη κονσολα θα βγει....

Αν δεις τα Media Create Sales - τα πρόσφατα - της εβδομάδας, το FE 3H δεν πούλησε τίποτα... physical.

Προφανώς τα κέρατα του πούλησε αλλά ψηφιακά. Αυτά τα Voucher ...

Οπότε μην ευελπιστείς σε πολλές φυσικές bundle εκδόσεις στο μέλλον.

Μάλιστα το "new" OG μάλλον θα είναι 64GB.

Επεξ/σία από Sir_Teraflop
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Fulgore είπε

Ναι μιας και πιο πισω που ειχε αναφερθει το Pokemon Sword/shield παλι με το δικο του Steelbook το ειχανε στις 39λιρες και κατι ψιλα.Απο Shopto βεβαια η αγορα(τωρα το εχει στις 43)

https://www.shopto.net/en/swpo20-pokemon-sword-p62259/

Απο το ιδιο καταστημα με κατι αλλα εξτραδακια(χωρις steelbook ομως)το εχει στις 39λιρες πχ το Luigis Mansion

https://www.shopto.net/en/swlu02-luigi-s-mansion-3-p62219/

@Αλέξανδρος Δρόσος Σε τι ακριβως μπερδεύτηκες σε αυτο που σχολιασα?

Για ποιο πράγμα μιλάς?

2 ώρες πριν, Fulgore είπε

Ναι μιας και πιο πισω που ειχε αναφερθει το Pokemon Sword/shield παλι με το δικο του Steelbook το ειχανε στις 39λιρες και κατι ψιλα.Απο Shopto βεβαια η αγορα(τωρα το εχει στις 43)

https://www.shopto.net/en/swpo20-pokemon-sword-p62259/

Απο το ιδιο καταστημα με κατι αλλα εξτραδακια(χωρις steelbook ομως)το εχει στις 39λιρες πχ το Luigis Mansion

https://www.shopto.net/en/swlu02-luigi-s-mansion-3-p62219/

@Αλέξανδρος Δρόσος Σε τι ακριβως μπερδεύτηκες σε αυτο που σχολιασα?

Άκυρο, απλά αυτές οι εταιρείες είναι πολύ ασταθής στις τιμες τους για αυτό έβαλα και αυτή την αντίδραση.

36 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Απο περυσι το εχω παρει μαζι με το mario οταν τα ειχε βαλει 40ευρω το καθενα ο Κωτσος και περιμενα να παρω Switch για να τα παιξω δεν ηθελα σε emulators.

Και κανονικα θα ειχα παρει ηδη κονσολα ,αλλα δυστηχως δεν μαρεσει που στις limited edition το παιχνιδι ειναι ψηφιακο σε μορφη κωδικου,γιαυτο τα αγοραζω τωρα ξεχωριστα(και δεν εχω δυστηχως καποιο συγγενη με καρτα Eurobank για να 

Κανονικα θα περιμενα να εβγαινε το Metroid,αλλα αυτο ετσι οπως το παει η Nintendo μαλλον για την επομενη κονσολα θα βγει....

Ηδη εχω ξενερωσει που δεν εχει ανακοινωθει τιποτα(εστω ενα Metroid Trilogy ή καποιο remastered)απο metroid μερια για το Switch ακομα.

Πιστεύω θα βγεί λίγο πιο πριν το BotW 2 μαζί με Bayonneta 3.

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Sir_Teraflop είπε

@najinblue3 Ένα 2ο 3ds θα το χτυπήσω σύντομα για κουτάτο - σε περίπτωση που συμβεί κάτι στο υπάρχον. Εγώ πραγματικά αυτό που βλέπω στο Ocarina of Time π.χ. σε 3D καμία RTX2080ti/X1X δεν θα μου δώσει τέτοιο immersion. Είμαι κάθετος σε αυτό. Καμία 4K TV/144HZ monitor δεν με έχει ρουφήξει τόσο μέσα στο game.

Samus Returns ειναι παρα πολυ καλη, και η Pokeball δυνατη. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Sir_Teraflop είπε

Μάλιστα το "new" OG μάλλον θα είναι 64GB.

Δεν υφίσταται κάτι τέτοιο, οι πρώτες  πληροφορίες δείχνουν πως η βασική διαφορά είναι η έχτρα φωτεινότητα της οθόνης. Αναφέρονται και άλλα τα οποία δεν είναι και τόσο θετικά. Περισσότερα εδώ.

Επεξ/σία από mansa2k
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, mansa2k είπε

Δεν υφίσταται κάτι τέτοιο, οι πρώτες  πληροφορίες δείχνουν πως η βασική διαφορά είναι η έχτρα φωτεινότητα της οθόνης. Αναφέρονται και άλλα τα οποία δεν είναι και τόσο θετικά. Περισσότερα εδώ.

Και εδώ οι κωδικοί της Samsung LPDDR4 υποδεικνύουν 64GB - Toshiba emmc (για Ram μιλούσα>stupid me). Το όλο νήμα είναι εδώ.

https://www.digikey.ch/product-detail/en/toshiba-memory-america-inc/THGBMHG9C4LBAIR/THGBMHG9C4LBAIR-ND/5993837

Τώρα αν αυτό είναι dev kit κτλ θα δείξει.

Και μιας και μιλάμε για όμορφα μικρά motherboardakia:

Εδώ το HD (OG+-SWITCH/HD-001) https://fccid.io/BKEHDH001/Internal-Photos/04-Short-Term-Confidential-Internal-Photo-4376240

Και εδώ το HAC-001 (LITE): https://fccid.io/BKEHAC001/Internal-Photos/04-Short-Term-Confidential-Internal-Photo-4350013

:) 

Επεξ/σία από Sir_Teraflop
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, TasosPk είπε

Παίδες κανένα θρεντ να βλέπουμε EU προσφορες σε accessories και games παιζει?

Αυτο που λες στην πραξη δεν γινεται για 1 και μονο λογο.

Πρεπει να εχεις καποιους οι οποιοι να καθονται σχεδον καθε μερα να γυριζουν τα καταστηματα της Ευρωπης(βαλε μεσα και ebay)και να συγκρινουν συνεχεια τιμες σε ολα τα αξεσουαρ και παιχνιδια,το οποιο περαν του οτι ειναι απιστευτα χρονοβόρο(ειδικα αν σκεφτουμε οτι ο αλλος δεν θα βγαλει και ουτε 1ευρω για τον κοπο του κλασσικα),δεν εχει και πολυ νοημα μιας και δεν υπαρχει τρελη ζητηση ουτε για οτι παιχνιδι κυκλοφορει σε Switch,ουτε και για ολα τα accessories.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Sir_Teraflop είπε

Σε νιώθω απόλυτα. Έχω ένα σφραγισμένο SNES Limited Edition να κάθετε, και ένα, ίδιο ακριβώς, ανοιχτό για να παίζω. 😁
Βέβαια το δεύτερο το πήρα σαν καινούριο μισή τιμή γιατί απλά δεν είχε το κουτί, αλλά ακόμα και έτσι χτυπάω το κεφάλι μου που ακύρωσα πέρσι την προσφορά (αντιπροσφορά σε SNES Limited Edition) του Κωτσο που είχε στα 120 την Samus Edition... 😥

Για μια ακόμα φορά, τις προηγούμενες μέρες, γαμωσταύριζα την κατάσταση του σημερινού gaming. Το LA Noir, που είναι και αυτό ημιτελές, θέλει 13 γιγα κατέβασμα, οπότε λέω κλαιν, σε μισή ωρίτσα θα είναι έτοιμο (αν και δεν θα το παίξω άμεσα, απλά να υπάρχει η ολοκληρωμένη έκδοση, just in case). Τελικά έκανε μόνο 4 ΜΕΡΕΣ, γιατί οι σερβερς (της Rockstar?) γαμιώντουσαν. Ωραία πράγματα... 🤮

Μετά από 2.5 σχεδόν χρόνια, σήμερα μου έπεσε για πρώτη φορά κάτω το Switch (χωρίς θήκη). Αν και το κύριο κομμάτι έχει γυαλί και skin, οπότε δεν παθαίνει κάνει, παρόλα αυτά κάτι πέθανε μέσα μου! 😅😂

• Thanks 2
Δημοσ.

η orbital του daemon machina μου έβγαλε ειδοποιηση ότι ήταν διαθέσιμη στο amazon uk το απόγευμα και φυσικά τώρα είναι sold out :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...