Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
51 minutes ago, juliahna12 said:

Ουαου. Τι είναι αυτό ρε παιδιά; intro για το main story? 

Τοσα χρόνια περιμένουμε ένα top notch παιχνίδι με mech και anime vibes από τους μεγάλους hardwerika παίχτες και τελικά απ ότι φαίνεται θα μας το δώσει το ταπεινό switch.

• Like 9
  • Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επιτέλους εμφανίστηκε το τελευταίο μας Preorder !!! 

Luigi Mansion 3 + Glowing Steelbook το game.co.uk

https://www.game.co.uk/en/m/luigis-mansion-3-with-game-exclusive-glow-in-the-dark-steelbook-2504613

Σύμφωνα με τις πηγες μου, τουλάχιστον στην Αγγλια ειναι exclusive στο Game και στο Nintendo.co.uκ (το οποιο φυσικά δεν στέλνει Ελλάδα) 

Οποτε fast οποίος προλάβει γιατί οι Αμερικανοι εχουν ρίξει ηδη τις παραγγελίες τους 😛

• Like 3
  • Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Prospector8 είπε

Επιτέλους εμφανίστηκε το τελευταίο μας Preorder !!! 

Συγνώμη δεν θα έχουμε limited με τουλάχιστον ένα 17όροφο ξενοδοχείο και amiibo Luigi με ηλεκτρική σκούπα;! Αρνούμαι να το δεχθώ..

• Sad 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Prospector8 είπε

https://www.game.co.uk/en/m/luigis-mansion-3-with-game-exclusive-glow-in-the-dark-steelbook-2504613

Σύμφωνα με τις πηγες μου, τουλάχιστον στην Αγγλια ειναι exclusive στο Game και στο Nintendo.co.uκ (το οποιο φυσικά δεν στέλνει Ελλάδα) 

Οποτε fast οποίος προλάβει γιατί οι Αμερικανοι εχουν ρίξει ηδη τις παραγγελίες τους 😛

Γιατι τοσο ακριβο?

Επισης ειναι η ιδιεα μου ή  πουλανε μερικα παιχνιδια μτχ σε τιμες οσο εχουν καινουργια(βλεπε yoshi ή smash)?Την παλευουν οι τυπαδες?

• Confused 1
  • Moderators
Δημοσ.
35 minutes ago, Fulgore said:

Γιατι τοσο ακριβο?

Επισης ειναι η ιδιεα μου ή  πουλανε μερικα παιχνιδια μτχ σε τιμες οσο εχουν καινουργια(βλεπε yoshi ή smash)?Την παλευουν οι τυπαδες?

Είναι ακριβός first-party τίτλος στις 50 λίρες για pre-order; Και μάλιστα με εξτραδάκι ώστε να θεωρείται (τύποις) limited; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Malthador είπε

Είναι ακριβός first-party τίτλος στις 50 λίρες για pre-order; Και μάλιστα με εξτραδάκι ώστε να θεωρείται (τύποις) limited; 

Ναι μιας και πιο πισω που ειχε αναφερθει το Pokemon Sword/shield παλι με το δικο του Steelbook το ειχανε στις 39λιρες και κατι ψιλα.Απο Shopto βεβαια η αγορα(τωρα το εχει στις 43)

https://www.shopto.net/en/swpo20-pokemon-sword-p62259/

Απο το ιδιο καταστημα με κατι αλλα εξτραδακια(χωρις steelbook ομως)το εχει στις 39λιρες πχ το Luigis Mansion

https://www.shopto.net/en/swlu02-luigi-s-mansion-3-p62219/

@Αλέξανδρος Δρόσος Σε τι ακριβως μπερδεύτηκες σε αυτο που σχολιασα?

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, Sir_Teraflop είπε

@Fulgore Τελικά χτύπησες switch ή είσαι ακόμα στο περίμενε για τα new/lite?

Ειμαι ακομα στο περιμενε λογικα μεχρι τελος του χρονου θα εχω παρει λογω πιστωτικου.

Α και επειδη καποιος ειπε για χρονους παραδοσης ας αναφερω την προσφατη εμπειρια μου απο τον αγαπημενο μας Γερμανο τωρα που εβαλε σε προσφορα το Pokemon Lets Go.

Ριχνω παραγγελια το εν λογω παιχνιδι που στο site το δειχνει αμεσα διαθεσιμο την Τριτη το βραδυ για παραλαβη απο κοντινο μου καταστημα. Την Πεμπτη μου ηρθε μνμ οτι εχει φυγει απο τις αποθηκες τους για να παει στο καταστημα και καλα και απο τοτε δεν εχω καμια αλλη ενημερωση.

Και μιας και παμε για την αλλη εβδομαδα,μιλαμε για σχεδον 1εβδομαδα αναμονη για να παει ενα video game απο το ενα καταστημα της Αθηνας(οπου υπηρχε αποθεμα τελος παντων)σε ενα αλλο.

Και μετα καποιοι ανησυχουν για τους χρονους αποστολης απο Αγγλια :P

20 ώρες πριν, Prospector8 είπε

Δεν αποκλείεται να δουμε μείωση τιμης μέχρι να κυκλοφορήσει. Εχει ξανασυμβεί. 

Απο το συγκεκριμενο καταστημα που ανεφερες δεν το βλεπω,γιατι βλεπω αντιστοιχες τιμες και σε αλλα nintendo παιχνιδια τους που ειναι ακριβοτερες.

Τωρα αν την φερει κανενα αλλο καταστημα μαζι με το steelbook φθηνοτερα,μακαρι.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.

@Fulgore Για ποιο προσανατολίζεσαι? 

Εμένα με βλέπω να χτυπάω το lite μιας και έχω μεγάλη βιβλιοθήκη ήδη από digital ready to play - και ο ανταγωνισμός για την TV είναι μεγάλος. Το μόνο που με ανησυχεί είναι να μην βάλανε τα ίδια controllers με το OG στο lite και αρχίσουν και αυτά και ντριφτάρουν.

Οπότε θα περιμένω κανένα ifixit teardown προφανώς.

Άλλο να στέλνεις τα joycon μόνο και άλλο την ίδια την κονσόλα - καταλαβαίνεις.

Δημοσ.

Πες μου ρε θηρίο Fulgore ό,τι ακόμα δεν έπαιξες Breath of the wild. Θα ανοίξει ένας ολόκληρος κόσμος μπροστά σου. Και τα xenoblade chronicles 2 και mario Rabbids μοναδικά 

• Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Sir_Teraflop είπε

@Fulgore Για ποιο προσανατολίζεσαι? 

Εμένα με βλέπω να χτυπάω το lite μιας και έχω μεγάλη βιβλιοθήκη ήδη από digital ready to play - και ο ανταγωνισμός για την TV είναι μεγάλος. Το μόνο που με ανησυχεί είναι να μην βάλανε τα ίδια controllers με το OG στο lite και αρχίσουν και αυτά και ντριφτάρουν.

Οπότε θα περιμένω κανένα ifixit teardown προφανώς.

Άλλο να στέλνεις τα joycon μόνο και άλλο την ίδια την κονσόλα - καταλαβαίνεις.

Ποιο χρωμα? Κ εγω θα το παρω και σκεφτομαι pre-order την Ζacian Edition. Ειναι απιστευτη πραγματικα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

Ποιο χρωμα? Κ εγω θα το παρω και σκεφτομαι pre-order την Ζacian Edition. Ειναι απιστευτη πραγματικα

Όντως - η πιο όμορφη αν και αποφεύγω τις themed editions. Μετά θα πήγαινα στην τουρκουάζ για να είμαι μπανάλ :P  

• Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

Και εμένα με ψήνει αυτή αν και έχω το og και δε χρειάζομαι πραγματικά και το lite 😋

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...