Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Mistwalker είπε

Εγω ακομα περιμενω τα exciting news που ελεγαν.Αντε να δουμε θα κυκλοφορησει το φθινοπωρο ή λιγες μερες πριν θα εχουνε κιαλλη καθυστερηση για αλλα exciting news.😂

άπατο θα πάει σαν τον προκάτοχό του

Δημοσ.
1 ώρα πριν, james9tito είπε

Μια χαρά τα εξηγείς εγώ είμαι στούρνος !!!

Χαχα οχι :P Απλα ειναι μεχρι να τα κανεις μια φορα να τα δεις αντι να φανταζεσαι τι κανουν.

Δημοσ.

Setup Primrose/scholar - main, Haanit/warrior, Ophilia/merchant και Alfyn/thief και έχω 3 ακόμα chapter 3 με 37 ώρες παιχνίδι. Προσπαθώ να αποφεύγω τα random encounters  για είμαι οριακά underleveled ώστε να είναι μεγαλύτερο το challenge στα bosses. Αν οι ιστορίες ήταν λίγο πιο δυνατές το παιχνίδι θα ήταν κορυφή, αλλά με καλύπτουν πλήρως όλα τα υπόλοιπα

Γενικά το πάω με τους 4 βασικούς και όταν κάνω τα quest των υπολοίπων κάνω κάποιες εναλλαγές στους υπόλοιπους χαρακτήρες εκτός prim με αποτέλεσμα η prin να είναι 40lvl  και οι υπόλοιποι 3 στο 35-36. Δεν έχω σκεφτεί κάτι άλλο πιο optimum και νομίζω αυτό με καλύπτει

Δημοσ.

Κάτι δεν καταλαβαίνω στα σετ απ που γράψατε και οι δύο. Τι εννοείτε πχ Primrose/scholar Ophillia/merchant κλπ. 

Συγχωρείστε με αν ρωτάω βλακειες κάτι δεν πιάνω. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, james9tito είπε

Κάτι δεν καταλαβαίνω στα σετ απ που γράψατε και οι δύο. Τι εννοείτε πχ Primrose/scholar Ophillia/merchant κλπ. 

Συγχωρείστε με αν ρωτάω βλακειες κάτι δεν πιάνω. 

Primrose με secondary job scholar και οι υπολοιποι αντιστοιχα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

O ADHD όταν διδάσκει

J R P G

M E C H A N I C S

5 ώρες πριν, james9tito είπε

Ειστε θεοι και οι δυο , σας προσκυνω, ειμαι τελειως ζωον!! Ξεκλειδωσα μολις 2 secondary jobs και επαιξα τα chapter 2 του Olberic και της Primrose.

ΕΚΑΝΑ ΠΛΑΚΑ! Πριν αγκομαχουσα τωρα ειμαι Dominator!

Untitled.jpg

🤩

Επεξ/σία από ilos
Δημοσ.
13 ώρες πριν, ADHD είπε

Χαχα οχι :P Απλα ειναι μεχρι να τα κανεις μια φορα να τα δεις αντι να φανταζεσαι τι κανουν.

11 ώρες πριν, VagVene είπε

Setup Primrose/scholar - main, Haanit/warrior, Ophilia/merchant και Alfyn/thief και έχω 3 ακόμα chapter 3 με 37 ώρες παιχνίδι. Προσπαθώ να αποφεύγω τα random encounters  για είμαι οριακά underleveled ώστε να είναι μεγαλύτερο το challenge στα bosses. Αν οι ιστορίες ήταν λίγο πιο δυνατές το παιχνίδι θα ήταν κορυφή, αλλά με καλύπτουν πλήρως όλα τα υπόλοιπα

Γενικά το πάω με τους 4 βασικούς και όταν κάνω τα quest των υπολοίπων κάνω κάποιες εναλλαγές στους υπόλοιπους χαρακτήρες εκτός prim με αποτέλεσμα η prin να είναι 40lvl  και οι υπόλοιποι 3 στο 35-36. Δεν έχω σκεφτεί κάτι άλλο πιο optimum και νομίζω αυτό με καλύπτει

Ειστε θεοι και οι δυο , σας προσκυνω, ειμαι τελειως ζωον!! Ξεκλειδωσα μολις 2 secondary jobs και επαιξα τα chapter 2 του Olberic και της Primrose.

ΕΚΑΝΑ ΠΛΑΚΑ! Πριν αγκομαχουσα τωρα ειμαι Dominator!

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παει και το trial of the fools.

Σειρα τωρα ο nightmare king και το path of pain.

Πραγματικα απιστευτος τιτλος.Θελω να τα τελειωσω αυτα πριν βγει το τελευταιο dlc.

Επεξ/σία από dekulinkgr
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...