supernino Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 4 ώρες πριν, Mistwalker είπε Εγω ακομα περιμενω τα exciting news που ελεγαν.Αντε να δουμε θα κυκλοφορησει το φθινοπωρο ή λιγες μερες πριν θα εχουνε κιαλλη καθυστερηση για αλλα exciting news.😂 άπατο θα πάει σαν τον προκάτοχό του
ADHD Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, james9tito είπε Μια χαρά τα εξηγείς εγώ είμαι στούρνος !!! Χαχα οχι Απλα ειναι μεχρι να τα κανεις μια φορα να τα δεις αντι να φανταζεσαι τι κανουν.
Mistwalker Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 53 λεπτά πριν, supernino είπε άπατο θα πάει σαν τον προκάτοχό του Και γω αυτο φοβαμαι.
VagVene Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Setup Primrose/scholar - main, Haanit/warrior, Ophilia/merchant και Alfyn/thief και έχω 3 ακόμα chapter 3 με 37 ώρες παιχνίδι. Προσπαθώ να αποφεύγω τα random encounters για είμαι οριακά underleveled ώστε να είναι μεγαλύτερο το challenge στα bosses. Αν οι ιστορίες ήταν λίγο πιο δυνατές το παιχνίδι θα ήταν κορυφή, αλλά με καλύπτουν πλήρως όλα τα υπόλοιπα Γενικά το πάω με τους 4 βασικούς και όταν κάνω τα quest των υπολοίπων κάνω κάποιες εναλλαγές στους υπόλοιπους χαρακτήρες εκτός prim με αποτέλεσμα η prin να είναι 40lvl και οι υπόλοιποι 3 στο 35-36. Δεν έχω σκεφτεί κάτι άλλο πιο optimum και νομίζω αυτό με καλύπτει
james9tito Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Κάτι δεν καταλαβαίνω στα σετ απ που γράψατε και οι δύο. Τι εννοείτε πχ Primrose/scholar Ophillia/merchant κλπ. Συγχωρείστε με αν ρωτάω βλακειες κάτι δεν πιάνω.
VagVene Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, james9tito είπε Κάτι δεν καταλαβαίνω στα σετ απ που γράψατε και οι δύο. Τι εννοείτε πχ Primrose/scholar Ophillia/merchant κλπ. Συγχωρείστε με αν ρωτάω βλακειες κάτι δεν πιάνω. Primrose με secondary job scholar και οι υπολοιποι αντιστοιχα
najinblue3 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 εσκασα σημερα προπαραγγελια για το generations, δε μπορω να περιμενω αλλο 😣
Bourdoulas Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Μα.... είναι προπαραγγελία. Θα, περιμένεις θες δεν θες 😛 1 1
najinblue3 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 23 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε Μα.... είναι προπαραγγελία. Θα, περιμένεις θες δεν θες 😛 1 μηνακι ακομα 😍
ilos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) O ADHD όταν διδάσκει J R P G M E C H A N I C S 5 ώρες πριν, james9tito είπε Ειστε θεοι και οι δυο , σας προσκυνω, ειμαι τελειως ζωον!! Ξεκλειδωσα μολις 2 secondary jobs και επαιξα τα chapter 2 του Olberic και της Primrose. ΕΚΑΝΑ ΠΛΑΚΑ! Πριν αγκομαχουσα τωρα ειμαι Dominator! 🤩 Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2018 από ilos
james9tito Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 13 ώρες πριν, ADHD είπε Χαχα οχι Απλα ειναι μεχρι να τα κανεις μια φορα να τα δεις αντι να φανταζεσαι τι κανουν. 11 ώρες πριν, VagVene είπε Setup Primrose/scholar - main, Haanit/warrior, Ophilia/merchant και Alfyn/thief και έχω 3 ακόμα chapter 3 με 37 ώρες παιχνίδι. Προσπαθώ να αποφεύγω τα random encounters για είμαι οριακά underleveled ώστε να είναι μεγαλύτερο το challenge στα bosses. Αν οι ιστορίες ήταν λίγο πιο δυνατές το παιχνίδι θα ήταν κορυφή, αλλά με καλύπτουν πλήρως όλα τα υπόλοιπα Γενικά το πάω με τους 4 βασικούς και όταν κάνω τα quest των υπολοίπων κάνω κάποιες εναλλαγές στους υπόλοιπους χαρακτήρες εκτός prim με αποτέλεσμα η prin να είναι 40lvl και οι υπόλοιποι 3 στο 35-36. Δεν έχω σκεφτεί κάτι άλλο πιο optimum και νομίζω αυτό με καλύπτει Ειστε θεοι και οι δυο , σας προσκυνω, ειμαι τελειως ζωον!! Ξεκλειδωσα μολις 2 secondary jobs και επαιξα τα chapter 2 του Olberic και της Primrose. ΕΚΑΝΑ ΠΛΑΚΑ! Πριν αγκομαχουσα τωρα ειμαι Dominator! 2
Deghinsea Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Digital 2 Αυγούστου, physical στις γιορτές. 7
St@th1sm Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Το Paladins είναι διαθέσιμο δωρεάν από σήμερα στο store για όποιον ενδιαφέρεται. 4 1
dekulinkgr Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Παει και το trial of the fools. Σειρα τωρα ο nightmare king και το path of pain. Πραγματικα απιστευτος τιτλος.Θελω να τα τελειωσω αυτα πριν βγει το τελευταιο dlc. Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2018 από dekulinkgr 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις