Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα έχετε να μου προτείνεται κανένα hand grip μιας κ δεν με βόλεψε το switch φορητό ?

επίσης έχει δοκιμάσει κανείς να το βάλει σε βάση για tablet?

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Xentimus είπε

Το τελωνίο πάντως με τσάκισε για το Skull&Co grip με την θήκη :P

Πόσο το πήρες και πόσο πλήρωσες τελωνείο;

Εγώ το πήρα στις 20 λίρες και πλήρωσα τελωνείο άλλες 12.

Δημοσ.

εμενα μου ηρθε με παραγγελία στην αυστραλία, απο κίνα, μόνο η θήκη η skull χωρίς τελωνείο μέσα σε 3-4 εβδομάδες περίπου. 

Δημοσ.
Στις 1/8/2019 στις 12:18 ΜΜ, dekulinkgr είπε

Νεα υπηρεσια Game trials για τους NSO χρηστες, οπου για περιορισμενο χρονικο διαστημα θα μπορουμε να παιζουμε καποιο παιχνιδι.Κατι σαν demo δηλαδη αλλα θα ειναι ολο το παιχνιδι προσβασιμο.

Μεχρι στιγμης μονο για ευρωπη(mario aces) και Ιαπωνια(captain toad) εχουν ανακοινωθει τα παιχνιδια.Αμερικη δεν εχουν πει ποιο παιχνιδι θα ειναι.

Χρήστες NSO = Nintendo switch online? 

Δηλαδή θα πρέπει να έχω και online συνδρομή για να το κατεβάσω και να το πάρω σε έκπτωση; 

• Moderators
Δημοσ.
16 hours ago, Grim Ripper said:

Απλά με μια αλλαγή στο region μπαίνεις αυτόματα σε εκείνο το store; Ούτε να φτιάξεις νέο account;

Δεν έχω switch αλλά κάποια στιγμή θα πάρω οπότε ρωτάω για να μάθω.

Ναι, αρκεί να αλλάξεις region στο υπάρχον account.

• Thanks 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, xpac είπε

Χρήστες NSO = Nintendo switch online? 

Δηλαδή θα πρέπει να έχω και online συνδρομή για να το κατεβάσω και να το πάρω σε έκπτωση; 

Για να το παιξεις δωρεαν που λεει ναι θελει online συνδρομη.Για την εκπτωση τωρα θα ειναι για ολους αν δεν κανω λαθος,ειτε ειναι συνδρομητες ειτε οχι.

Διαβαζω στο resetera παντως @Malthador οτι το captain toad ειναι στα αγγλικα.Βεβαια οπως ειπες και να μην ηταν σιγα το πραγμα.Σκεφτομαι να το κατεβασω και εγω αλλα το ειχα λιωσει στο wiiu.

Δημοσ.
11 hours ago, logistoulis said:

αλήθεια, κάποιο mhl λες να δουλεύει (αν και δεν έχω για usb 3)  ή έστω κάποιος αντάπτορας γιατί γενικά μου φαίνεται ηλιθότητα αυτό το dock και όλο αυτό που πρέπει να κάνεις και να δεσμεύεις το φορτιστή του εκεί 

Δεν έχω ασχοληθεί με τέτοια είναι η αλήθεια. 

Γενικά μόνο σε διακοπές θα κουνήσω το φορτιστή του οπότε δεν με απασχολεί το θέμα τόσο. 

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Malthador είπε

Το Troll and I έχει €3 στο αφρικάνικο eshop. Είναι οκ ή είναι τόσο χάλια ακόμα που ούτε για τόσα δεν αξίζει;

Αν είσαι μαζόχα το παίρνεις. Ούτε τζάμπα αν μου το έδιναν. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, chek2fire είπε

καλά τελωνείο περνάνε σχεδόν τα πάντα πλέον γιατί γίνετε μέσω elta πλέον. 

09.01.2019 έγινε η αγορά και μου ήρθε τέλος του ιανουαρίου η θήκη. 

https://www.ebay.com/itm/Skull-Co-GripCase-Ergonomic-Grip-Protective-Case-for-NINTENDO-SWITCH/153084813117?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649

απο εδώ την πήρα στα ~18€

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Mpiftekis είπε

Πόσο το πήρες και πόσο πλήρωσες τελωνείο;

Εγώ το πήρα στις 20 λίρες και πλήρωσα τελωνείο άλλες 12.

Ήταν 40κάτι το grip μαζί με θήκη και στο τελωνείο μου χρέωσαν 10 + 15 ο εκτελωνισμός!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...