Dreyar Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Στον Γερμανό με την επιστροφή του 20% με κάρτα eurobank έχει το Switch με Mario Tennis Aces + NBA 2K18 στα 289,01€ και βγαίνει στα 231,21€ Ουσιαστικά 100 ευρώ κάτω από την σκέτη κονσόλα. 1
EverythingYouBelieve Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Εγώ ακόμα δεν έχω παραλάβει το Fire Emblem, με έχουν σε ένα ύποπτο "περίμενε" από mediamarkt, άντε να περιμένω...
Fulgore Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Ρε παιδια ελεος πως κανετε ετσι με τις συλλεκτικες στην Ελλαδα. Αφου ως γνωστον υπαρχει τρελη ''ζητηση'' για παιχνιδια της Nintendo στην χωρα μας και τα καταστηματα δεν προλαβαινουν(το σχολιο μου ειναι προφανως ειρωνικο προς τις Ελληνικες αλυσιδες). Το party ουτως ή αλλως θα ειναι τον αλλο μηνα με τον zelda που αν και ευχομαι να μην φαει κανεις ακυρο,βλεπω να γινεται η στραβη. Αντε ρε Γερμανε βγαλε καμια προσφορα και για το Pro Controller να μας φτιαξεις. Α και για οποιον τυχον ενδιαφερεται εχει ξεμείνει σε καποια καταστηματα Κωτσοβολου το Doom στα 30ευρω https://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/nintendo-switch/games-nintendo-switch/180744-bethesda-doom Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2019 από Fulgore
mansa2k Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Prospector8 είπε Eννοια σου και ερχεται το πιο καυτο 4μηνο που ειχε ποτε κατα την γνωμη μου. Ερχονται ΤΟΣΑ παιχνιδια που πραγματικα δεν θα ξερεις καποιος τι να πρωτοπαρει. Που καπακι φυσικα τα εχει συνδιασει με το Lite και μετα ερχονται τα Ποκεμον που (εφελπιστω δλδ) να σπασει ολα τα κοντερ σε πωλησεις. Αυτα θα ειναι ενδιαφερον αποτελεσματα οταν τα μαθουμε απο 2020 i guess. Τα έχω επισημάνει και παλιότερα. Όλοι γνωρίζουμε ότι θα είναι ένα υποσχόμενο οικονομικό έτος για την Ν. Δεν έχει να αποδείξει τίποτα από πλευράς software αφού ήδη έχει καταφέρει να ξεχωρίσει. Το μόνο ενδιαφέρον είναι να δούμε αν η δυναμική του hardware σπρώξει τους πτωτικά κινούμενους evergreen τίτλους. Σχετικά με το pokemon είχα γράψει αρκετούς λόγους για τους οποίους πιστεύω ότι μαζί με το MK8D θα είναι οι πρώτοι τίτλοι που θα ξεπεράσουν τα 20 εκατομμύρια σε πωλήσεις. Όσο αφορά το hardware όλες οι συγκυρίες είναι υπέρ της Ν για να ξεπεράσει ακόμα και τον στόχο των 18 εκατομμυρίων που έχουν θέσει για το τωρινό οικονομικό έτος. Προσωπικά πιστεύω ότι θα είναι αποτυχία αν δεν το καταφέρουν και θα πρέπει (ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ) να αρχίσουν να επαναπροσδιορίζουν και εξετάζουν πολλά θέματα και μάλιστα τάχιστα. Δεν αναφέρομαι σε nintendo is doomed καταστάσεις αλλά ότι θα βρεθούν ξανά μακροπρόθεσμα να έχουν χάσει την επαφή με την αγορά η οποία μεταλλάσσεται συνεχώς. Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2019 από mansa2k 1
Mhlogiatros Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Το doom σε handheld ειναι ιεροσυλια αλλα ok παιζεται αν το βρεις καταστημα . Βασικα υπαρχει cult 40 ριδων που χτυπαει τις συλλεκτικες απο νοσταλγια οτι ναναι και pokemon Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2019 από Mhlogiatros
Iamthagod Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Καλησπέρα να ρωτήσω, είχα δώσει την κονσόλα μου στον κουμπάρο μου για ενα δίμηνο και προφανώς πρέπει να τη βανδάλισε επειδή το δεξί joycon αποσπάται χωρίς το πάτημα της ασφάλειας. Κάτι τέτοιο καλύπτεται από την εγγύηση ή μπα; εννοείται πως γνωρίζω πως πιθανότατα είναι improper use αλλά περί ορέξεως...
yolol Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, Dreyar είπε Στον Γερμανό με την επιστροφή του 20% με κάρτα eurobank έχει το Switch με Mario Tennis Aces + NBA 2K18 στα 289,01€ και βγαίνει στα 231,21€ Ουσιαστικά 100 ευρώ κάτω από την σκέτη κονσόλα. Μη διαθέσιμη είναι.
stafftw Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 3 ώρες πριν, Αλέξανδρος Δρόσος είπε Το θέμα είναι το αν θα ξαναβγεί αυτό το πρόβλημα... Ε αν ξαναβγει μιλαμε για μεγάλη ατυχια, δεν εχω ακουσει πολλά τέτοια "κρούσματα"
Bourdoulas Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, Iamthagod είπε Καλησπέρα να ρωτήσω, είχα δώσει την κονσόλα μου στον κουμπάρο μου για ενα δίμηνο και προφανώς πρέπει να τη βανδάλισε επειδή το δεξί joycon αποσπάται χωρίς το πάτημα της ασφάλειας. Κάτι τέτοιο καλύπτεται από την εγγύηση ή μπα; εννοείται πως γνωρίζω πως πιθανότατα είναι improper use αλλά περί ορέξεως... Δεν νομίζω να καλύπτεται.
mansa2k Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Iamthagod είπε Καλησπέρα να ρωτήσω, είχα δώσει την κονσόλα μου στον κουμπάρο μου για ενα δίμηνο και προφανώς πρέπει να τη βανδάλισε επειδή το δεξί joycon αποσπάται χωρίς το πάτημα της ασφάλειας. Κάτι τέτοιο καλύπτεται από την εγγύηση ή μπα; εννοείται πως γνωρίζω πως πιθανότατα είναι improper use αλλά περί ορέξεως... Εμένα μου το είχαν καλύψει επομένως δεν τίθεται θέμα. Στην τελική δεν είναι και τόσο δύσκολο να συμπληρώσεις την φόρμα της cd-media. Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2019 από mansa2k 1
manousos82003 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Iamthagod είπε Καλησπέρα να ρωτήσω, είχα δώσει την κονσόλα μου στον κουμπάρο μου για ενα δίμηνο και προφανώς πρέπει να τη βανδάλισε επειδή το δεξί joycon αποσπάται χωρίς το πάτημα της ασφάλειας. Κάτι τέτοιο καλύπτεται από την εγγύηση ή μπα; εννοείται πως γνωρίζω πως πιθανότατα είναι improper use αλλά περί ορέξεως... Θεωρειται και αυτο ενα απο τα ελαττώματα του Switch και νομιζω πως καλυπτεται απο την εγγυηση...Απο οτι ειχα διαβασει αποσπαται λογω τριβης των πλαστικων μερων.... Παρε τηλεφωνο τη CD Media και αν δεν στο καλυψουν (που αμφιβαλω) υπαρχει και αυτη η λύση: https://www.ebay.com/itm/Metal-Lock-Buckles-Repair-Tool-for-Nintendo-Switch-NS-Joy-Con-with-Screwdrivers/162957219856?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2060353.m1438.l2649 και ενα βιντεο: Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2019 από manousos82003 1
Silverage Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Μου ήρθε η collector του Fire Emblem χθες. Ωραίες οι καρφίτσες και το usb stick αλλά εχω απορία. Άδειο έπρεπε να είναι ή να έχει μέσα μουσική του παιχνιδιού;
panther_512 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Iamthagod είπε Καλησπέρα να ρωτήσω, είχα δώσει την κονσόλα μου στον κουμπάρο μου για ενα δίμηνο και προφανώς πρέπει να τη βανδάλισε επειδή το δεξί joycon αποσπάται χωρίς το πάτημα της ασφάλειας. Κάτι τέτοιο καλύπτεται από την εγγύηση ή μπα; εννοείται πως γνωρίζω πως πιθανότατα είναι improper use αλλά περί ορέξεως... Δεν είναι θέμα βανδαλισμού, μήν αγχώνεσαι. Η ασφάλεια που κλειδώνει το joy-con στη θέση του είναι από μαλακό από ότι φαίνεται πλαστικό, και ακόμα και να μήν βγάζεις-βάζεις τα joy-con συχνά, και μόνο από την πίεση που δέχεται, η ασφάλεια αυτή φαγώνεται με αποτέλεσμα αυτό που βλέπεις. Ακόμα και να το στείλεις για να σου το φτιάξουν, και οι νέες ασφάλειες που θα σου βάλουν ενδέχεται να ξαναφαγωθούν. Υπάρχουν μεταλλικές ασφάλειες που μπορείς να αλλάξεις μόνος σου, αν πιάνουν λίγο τα χέρια σου. Τώρα βλέπω ότι αναφέρθηκε και από άλλο φίλο πιό πάνω. Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2019 από panther_512 1 1
Snolly Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 On 29/07/2019 at 22:27, logistoulis said: Έχεις δίκιο ρε φίλε, αλλά δεν ήθελα να σε ταλαιπωρήσω για αυτό το πράγμα Βασικά είσαι και ο μόνος μου γνωστός με switch, γιατί όταν με ρώτησαν από τη cd media αν έχω κάνα γνωστό να δοκιμάσω τους λέω ε είμαι 35 χρόνων κομμάτι δύσκολο να έχω φίλο με switch 37 εδώ το αγόρασα πριν 5 μέρες και το λατρεύω. 21 hours ago, yolol said: Καλησπέρα, κάτοχος ps4, σκέφτομαι να τιμήσω για πρώτη φορά μετά από καιρό κονσόλα της Nintendo. Αξίζει να περιμένουμε τα νέα μοντέλα Η να πάμε σε αυτή Που υπάρχει τώρα; Υπάρχει κάποια καλή προσφορά αυτή την περίοδο Που να αξίζει; Ευχαριστώ. Το Σεπτέμβριο θα κυκλοφορήσει το Lite (no tv, smaller screen) και το κανονικό μοντέλο με αυξημένη μπαταρία. Εγώ δεν περίμενα γιατί το θέλω στις διακοπές. 13 hours ago, Fulgore said: Α και για οποιον τυχον ενδιαφερεται εχει ξεμείνει σε καποια καταστηματα Κωτσοβολου το Doom στα 30ευρω https://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/nintendo-switch/games-nintendo-switch/180744-bethesda-doom Εχω την αισθηση πως το 1 και το 2 στο eStore εχουν απο 5 ευρω και το 3 εχει 10 ευρω.
duende Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Snolly είπε Εχω την αισθηση πως το 1 και το 2 στο eStore εχουν απο 5 ευρω και το 3 εχει 10 ευρω. καμια σχεση τα 3 παλια παιχνιδια με το "DOOM" του καταστηματος, ειναι διαφορετικοι τιτλοι Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2019 από duende
Προτεινόμενες αναρτήσεις