Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, jessejames είπε

Κομπλε ,ευχαριστω! Btw στον γερμανο παιζουν προσφορες στα pokemon games και εγιναν restock οσα ειχαν εξαντληθει.Πολυ καλη προσφορα νομιζω αξιζει , σκεφτομαι να το χτυπησω:

https://www.germanos.gr/product/pokemon-lets-go-pikachu-poke-ball-plus/20377831/

https://www.germanos.gr/product/pokemon-lets-go-eevee-poke-ball-plus/20377820/

Απο οτι φαινεται θα μπορεις να μεταφερεις τον Mew στα νεα παιχνιδια μεσω της παραπανω pokeball. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 28/7/2019 στις 9:36 ΜΜ, Malthador είπε

Μπορείς να μου πεις ώρα και ημέρα που έβαλες παραγγελία; 

3/6/19  14:37 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

fy20q1.png.d3dc9f79100124a922a0950129fe0d76.png

-To καλύτερο  q1 σε software/hardware μέχρι στιγμής, αν και οι αποκλείσεις δεν είναι τόσο μεγάλες σε σχέση με το περσινό. Η αναλογία software/hardware αυξήθηκε από το 5,4 στο 5,7 και αναμένεται να συνεχιστεί ανοδικά για το υπόλοιπο του οικονομικού έτους καθώς το σύστημα έχει αρκετό υλικό στον ορίζοντα για κυκλοφορία. Να θυμίσω πως στα φορητά συστήματα της Ν η αναλογία κυμαινόταν 4~6 τίτλους ανά σύστημα ενώ στα οικιακά στους 7~9 τίτλους. Ουσιαστικά από πλευράς αναλογίας απέχει ακόμα από την δυναμική οικιακών συστημάτων.
-Το SSBU αναμένεται να ξεπεράσει το SMOdyssey καθώς μεσολαβεί το season characters pass που βοηθάει στην δυναμική του. Λογικά με τα αποτελέσματα το q2 θα ξεπεράσει και συνδυαστικά πλέον τα SSB3DS+SSBWiiU κατατάσσοντας και αυτό με την σειρά του ως τον εμπορικότερο τίτλο της σειράς που εκπροσωπεί.
-Από τους διαχρονικούς evergreen τίτλους καλύτερα κυμάνθηκαν τα BoW, MK8D και πτώση γνωρίζουν τα SMOdyssey, Splatoon 2. Αναμενόμενο αφού είχε επισημανθεί σε προηγούμενες αναλύσεις καθώς και οι αντίστοιχοι λόγοι.
-Το Super Mario Maker 2 που κυκλοφόρησε τέλη Ιουνίου έφτασε στα 2,42 εκατομμύρια πωλήσεις που όμως δεν ήταν αρκετά για να συμπεριληφθεί στην λίστα των δέκα εμπορικότερων
τίτλων
όπου στην τελευταία θέση βρίσκεται το Mario Tennis Aces. Λογικά θα το δούμε στο επόμενο οικονομικό τρίμηνο πιθανόν μαζί με τα FE: Three Houses και Link's Awakening.

Σε βάθος χρόνου θα δούμε κατά πόσο θα επηρεάσει η δυναμική πωλήσεων του hardware τους evergreen τίτλους (παλιούς και νέους). Με την ευκαιρία το FE: Three Houses δείχνει καλά σημάδια από πλευράς πωλήσεων αφού στην Αγγλία ξεπέρασε τις αντίστοιχες πωλήσεις κυκλοφορίας συνδυαστικά των Fates. Περιμένω να υπάρχει συνέχεια λόγω του θετικού word of mouth, του season pass που βρίσκεται υπό ανάπτυξη αλλά και του δωρεάν επιπλέον περιεχομένου.
Πάντως για το BoW αρχίζω να πιστεύω πως η επιτυχία του, η οποία οφείλεται κατά κύριο λόγο στην open air φιλοσοφία που δένει τέλεια με την υβριδικότητα και δημιουργεί ένα νέο κεφάλαιο για την σειρά, αλλά ίσως (εν μέρει) και στην "συγγένεια" του με δυτικούς τίτλους όπως το Assasing's Creed. Βέβαια στην Ιαπωνία κυριαρχεί ξεκάθαρα η open air φιλοσοφία αφού οι δυτικοί τίτλοι έχουν μικρό αντίκτυπο στην συγκεκριμένη αγορά.

Από πλευράς κερδών η Ν είδε χαμηλότερα νούμερα σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι παρά τον μεγαλύτερο τζίρο. Η εταιρία το απέδωσε αυτό στις υψηλές συναλλαγματικές ζημίες.

Κλείνοντας το Q1 είναι θετικό ως προς την δυναμική σε ένα κατά τα άλλα ιδιαίτερα υποσχόμενο οικονομικό έτος.

Edit: Ξέχασα να αναφέρω για άλλη μια φορά, ένα μελανό σημείο από πλευράς software. Η Ν δεν υποστηρίζει σωστά το Super Mario Party. Έπρεπε να είχε προσθέσει δύο επιπλέον boads που ζητάει κόσμος εδώ και καιρό. Έλεος δηλαδή και αυτή η ND Cude τι σκατά κάνει; Δεν βοηθάνε το ip και η κυκλοφορία μιας πιθανής συνέχειας θα έχει χειρότερα αποτελέσματα. 

Επεξ/σία από mansa2k
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, jessejames είπε

Κομπλε ,ευχαριστω! Btw στον γερμανο παιζουν προσφορες στα pokemon games και εγιναν restock οσα ειχαν εξαντληθει.Πολυ καλη προσφορα νομιζω αξιζει , σκεφτομαι να το χτυπησω:

https://www.germanos.gr/product/pokemon-lets-go-pikachu-poke-ball-plus/20377831/

https://www.germanos.gr/product/pokemon-lets-go-eevee-poke-ball-plus/20377820/

ωραιος, χτυπησα ενα να συμπληρωσω τη συλλογη..και αμα παιζει και στο καινουργιο ακομα καλυτερα

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, ison είπε

Εκανα restock Και το Smash bros στα 40 ευρω

Έχει πέσει ποτέ τόσο χαμηλά;; Είχα αντισταθεί μέχρι τώρα, αλλά σήμερα αυτό άλλαξε. Σε ευχαριστώ!

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, mansa2k είπε

fy20q1.png.d3dc9f79100124a922a0950129fe0d76.png

-To καλύτερο  q1 σε software/hardware μέχρι στιγμής, αν και οι αποκλείσεις δεν είναι τόσο μεγάλες σε σχέση με το περσινό. Η αναλογία software/hardware αυξήθηκε από το 5,4 στο 5,7 και αναμένεται να συνεχιστεί ανοδικά για το υπόλοιπο του οικονομικού έτους καθώς το σύστημα έχει αρκετό υλικό στον ορίζοντα για κυκλοφορία. Να θυμίσω πως στα φορητά συστήματα της Ν η αναλογία κυμαινόταν 4~6 τίτλους ανά σύστημα ενώ στα οικιακά στους 7~9 τίτλους. Ουσιαστικά από πλευράς αναλογίας απέχει ακόμα από την δυναμική οικιακών συστημάτων.
-Το SSBU αναμένεται να ξεπεράσει το SMOdyssey καθώς μεσολαβεί το season characters pass που βοηθάει στην δυναμική του. Λογικά με τα αποτελέσματα το q2 θα ξεπεράσει και συνδυαστικά πλέον τα SSB3DS+SSBWiiU κατατάσσοντας και αυτό με την σειρά του ως τον εμπορικότερο τίτλο της σειράς που εκπροσωπεί.
-Από τους διαχρονικούς evergreen τίτλους καλύτερα κυμάνθηκαν τα BoW, MK8D και πτώση γνωρίζουν τα SMOdyssey, Splatoon 2. Αναμενόμενο αφού είχε επισημανθεί σε προηγούμενες αναλύσεις καθώς και οι αντίστοιχοι λόγοι.
-Το Super Mario Maker 2 που κυκλοφόρησε τέλη Ιουνίου έφτασε στα 2,42 εκατομμύρια πωλήσεις που όμως δεν ήταν αρκετά για να συμπεριληφθεί στην λίστα των δέκα εμπορικότερων
τίτλων
όπου στην τελευταία θέση βρίσκεται το Mario Tennis Aces. Λογικά θα το δούμε στο επόμενο οικονομικό τρίμηνο πιθανόν μαζί με τα FE: Three Houses και Link's Awakening.

Σε βάθος χρόνου θα δούμε κατά πόσο θα επηρεάσει η δυναμική πωλήσεων του hardware τους evergreen τίτλους (παλιούς και νέους). Με την ευκαιρία το FE: Three Houses δείχνει καλά σημάδια από πλευράς πωλήσεων αφού στην Αγγλία ξεπέρασε τις αντίστοιχες πωλήσεις κυκλοφορίας συνδυαστικά των Fates. Περιμένω να υπάρχει συνέχεια λόγω του θετικού word of mouth, του season pass που βρίσκεται υπό ανάπτυξη αλλά και του δωρεάν επιπλέον περιεχομένου.
Πάντως για το BoW αρχίζω να πιστεύω πως η επιτυχία του, η οποία οφείλεται κατά κύριο λόγο στην open air φιλοσοφία που δένει τέλεια με την υβριδικότητα και δημιουργεί ένα νέο κεφάλαιο για την σειρά, αλλά ίσως (εν μέρει) και στην "συγγένεια" του με δυτικούς τίτλους όπως το Assasing's Creed. Βέβαια στην Ιαπωνία κυριαρχεί ξεκάθαρα η open air φιλοσοφία αφού οι δυτικοί τίτλοι έχουν μικρό αντίκτυπο στην συγκεκριμένη αγορά.

Από πλευράς κερδών η Ν είδε χαμηλότερα νούμερα σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι παρά τον μεγαλύτερο τζίρο. Η εταιρία το απέδωσε αυτό στις υψηλές συναλλαγματικές ζημίες.

Κλείνοντας το Q1 είναι θετικό ως προς την δυναμική σε ένα κατά τα άλλα ιδιαίτερα υποσχόμενο οικονομικό έτος.

Eννοια σου και ερχεται το πιο καυτο 4μηνο που ειχε ποτε κατα την γνωμη μου. Ερχονται ΤΟΣΑ παιχνιδια που πραγματικα δεν θα ξερεις καποιος τι να πρωτοπαρει. Που καπακι φυσικα τα εχει συνδιασει με το Lite και μετα ερχονται τα Ποκεμον που (εφελπιστω δλδ) να σπασει ολα τα κοντερ σε πωλησεις. Αυτα θα ειναι ενδιαφερον αποτελεσματα οταν τα μαθουμε απο 2020 i guess.

BTW

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, cubilone είπε

Έχει πέσει ποτέ τόσο χαμηλά;; Είχα αντισταθεί μέχρι τώρα, αλλά σήμερα αυτό άλλαξε. Σε ευχαριστώ!

Απο Ελλαδα οχι απο οσο θυμαμαι.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, stafftw είπε

Πάντως σχετικό με τη συζήτηση για τα joycon, εμένα μόλις μου ήρθε mail ότι επισκευάστηκε το δικό μου και το στέλνουν πίσω(βέβαια ήμουν εντός εγγύησης) επομένως έχουν πλέον και εξαρτήματα ελπίζω να βρήκαν αρκετά για να εξυπηρετήσουν όλο τον κόσμο και μη μένει κανείς χωρίς τη switchara για αρκετό καιρό.

Το θέμα είναι το αν θα ξαναβγεί αυτό το πρόβλημα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Malthador είπε

3/6???

13/6 θες να πεις μάλλον...

Οχι 3/6, :) σου ειπα εκανα την προπαραγγελια λιγο αφοτου ειχε ανεβει στο site τους, απο οσο θυμαμαι επειδη την παρακολουθουσα για ενα φιλο μου, εξαντληθηκε και καποια στιγμη την ξανα "ανεβασαν" μηπως "επεσες" σε αυτη την φουρνια προπαραγγελιων?  

Untitled.png

Επεξ/σία από spinemm
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
21 minutes ago, spinemm said:

Οχι 3/6, :) σου ειπα εκανα την προπαραγγελια λιγο αφοτου ειχε ανεβει στο site τους, απο οσο θυμαμαι επειδη την παρακολουθουσα για ενα φιλο μου, εξαντληθηκε και καποια στιγμη την ξανα "ανεβασαν" μηπως "επεσες" σε αυτη την φουρνια προπαραγγελιων?  

Untitled.png

Εχεις δίκιο, έτσι είναι. 

Το έλυσα όμως, περιμένω να παραλάβω αύριο ή μεθαύριο. :)

• Like 2
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Malthador είπε

Εχεις δίκιο, έτσι είναι. 

Το έλυσα όμως, περιμένω να παραλάβω αύριο ή μεθαύριο. :)

Παρέλαβα και εγώ. Χωρίς πρόβλημα το κουτί. Δεν ανέφερε άλλος πρόβλημα από Public νομίζω οπότε πρέπει να είναι safe. 

Δημοσ.

Παρέλαβα και εγώ σήμερα από Amazon.co.uk. Άψογο το κουτί, αν και ήταν σαν ανοιγμένο (μέσα όλα σφραγισμένα βέβαια). Δεν έδιναν όμως αυτό το κέρμα που όλοι λέρε ότι πήρατε... Βάλτε καμία κοντινή φώτο να δούμε αν ήταν τίποτα που άξιζε.

Επίσης σήμερα ήρθε και η προ παραγγελία από το Game.co.uk για το Mario Maker 2 (ήμουν διακοπές και σήμερα το παρέδωσαν). Αρκετά όμορφο το steel case. Τα άλλα βέβαια ήταν κάργα μούφα (τετράδιο και μολύβι).

5 ώρες πριν, jessejames είπε

Nαι μεχρι τωρα για το zelda απο το αγγλικο ειχα ειδοποιηση,απλα και σε αλλα games που εχω στα 3 αυτα stores φευγουν αμεσως.

Να ρωτησω,επειδη εχω καιρο να προπαραγγειλω απο amazon ποτε σε χρεωνουν για το preorder? Γιατι αλλα λεει ο ενας που διαβαζω σε φορουμς κ αλλα ο αλλος.Στο αμερικανικο σε χρεωνουν την μερα της αποστολης αλλα για τα ευρωπαικα λενε διαφορετικες εκδοχες.

Άρα έχουμε ακόμα να ελπίζουμε ακόμα σε Γερμανικό και Γαλλικό. Κάτι είναι και αυτό...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...